Σελίδα 254 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 154204244249250251252253254255256257258259264 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.796 έως 3.810 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    η ΑΕΚ σημερα εβαλε ενα καθαροτατο γκολ

Νομίζεις

και εφαγε ενα "γκολ"απο χερι αντιπαλου απο ανυπαρκτο κορνερ(ηταν αουτ)

Ειλικρινά βλέπεις χέρι;

το σκορ εγραψε 1-0

Φυσικά .Η Ξάνθη έβαλε ένα η ΑΕΚ κανένα

δε ξερω γιατι παιζουμε ακομα σε αυτο το πουστοπρωταθλημα

Έλα ντε ουστ

δεν εχει κανενα νοημα να μιλαω για μπαλα

Να ξέρατε και τι είναι αυτό

αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο... αυτο ειναι η σουφραλιγκ του κοκκαλη.+_

Της κοντής της ψ@ οι τρίχες της φταίνε

Δεν ξαναγράφω εδώ
    εσυ βλεπεις μπαλα φιλε μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=26002

δειτε και τη περιπτωση που ζηταει πεναλτυ ο μπλανκο. στην αρχη νομιζα οτι επεσε μονος του( γαμαει η ΝΕΤ...) τωρα που το βλεπω καλα στη αρχη φαινεται καθαρα οτι τον τραβαει απο το χερι ο αμυντικος...
    kala ayto tou blanco den to edine oute o ntemis

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    έχουν χάσει τον μπούσουλα τελείως...απάλευτοι

περιμένω στους αγώνες τις εθνικής σχόλια για τον Θρύλο...
    παραδεχτείτε το ....αναπνέετε για τον Θρύλο....

Δεν καταλαβες καλα...ειναι ακριβως το ιδιο με εσας που βλεπατε φαντασματα με τον ΟΦΗ επι δεκαετιες...φυσικα δεν εξισωνω τον εαυτο μου με ενα γαυρο (αλοιμονο!!!) αλλα θα τα λουστειτε τωρα...

δεν μας ειπες ομως...ποσο μας βοηθησε η διαιτησια με την Λαρισα ρε συ; γιατι με Αρη, Αεκ κτλ τραγουδαγες...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ναι εντάξει... μας έσφαξε ο Κάκος και χάσαμε... αλλά ήταν θέαμα αυτό;

Και αν θέλετε , ας νιώσουμε και εμείς το σφάξιμο όπως το είχε φάει η Ξάνθη πέρισυ στον προημιτελικό κυπέλου... ή το ξεχάσαμε αυτό;

Εμένα αυτό που με χάλασε ήταν η εικόνα της ομάδας που με καμινάδες προσπαθούσε να βάλει goal. ΡΕ ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΡΣΙ ΕΞΩ ΓΜΤ ΜΟΥ;;;; έχεις τον Σκόκο και Μπλάνκο που σέρντονται... έχεις τον Μαντούκα που δεν φαίνεται .. και βγάζεις τον μόνο παίκτη που έκανε να λαχανιάζουν οι αμυντικοί της Ξάνθης;

Είναι δυνατόν;

Επί 60+ λεπτά έχεις Αραούχο και Χέρσι να είναι ο μόνος κίνδυνος απο την δεξιά πλευρά και βγάζεις τον έναν; Όταν απο την άλλη πλευρά Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα δεν βλέπονται; Ρε πούστη μου απο την τηλεόραση το βλέπαμε... εκείνος δεν το έβλεπε;

Περαστικά μας...

Υ.Γ. και ναι ήταν αλλοίωση αποτελέσματος.... αλλά με τα χάλια που είχαμε δεν έχω διάθεση να μιλήσω για αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν μας ειπες ομως...ποσο μας βοηθησε η διαιτησια με την Λαρισα ρε συ; γιατι με Αρη, Αεκ κτλ τραγουδαγες...
    αυτόν τον αγώνα δεν τον είδα....αλλά φαντάζομαι το σπρώξιμο το έκανε στάνταρ

δεν πιστεύω να χάλασε το σερί τους ο διαιτητης (το σερι των διαιτητων λέω ε)

κατα τ'αλλα για τον ΟΦΗ δεν δηλώσεις περί ομάδας-δορυφόρου παλαιού παίκτης σας....εγώ πλέον τι να πω...τα λενε οι παίκτες...τα δικά μας περνάνε σε 2η μοίρα
    αλλά είπαμε....κρυμένοι πίσω απο την παπαρούνα....
    αλλά τι σχέση έχουν οι δορυφόροι σας με το ότι σε όλα σας φταίει ο κόκκαλης...???
    κόψιμο θα σας πιάνει...θα σας φταίει ο κόκκαλης
    δεν θα σας κάθεται η γκόμενα...θα σας φταίει ο κόκκαλης
    βασικά ότι και να σας γίνετε ....θα κρύβεστε πίσω απο τον κόκκαλη
    κλασσική βάζελοι....έτσι σας μάθαν ...έτσι κάνετε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ναι εντάξει... μας έσφαξε ο Κάκος και χάσαμε... αλλά ήταν θέαμα αυτό;

μαγε θα σου πω κατι που το ξερω απο εναν επιχειρηματια γνωστο μου που ασχολειται με χορηγιες ΜΕΓΑΛΩΝ Α.Ε. και τετοια (δεν με απασχολει αν με πιστεψεις ή οχι, απλα θα σου δωσω μια εικονα για το τι εγινε εχτες)

ο ολυμπιακος εχει δυο ομαδες απο την Α εθνικη...
    ξανθη και εργοτελη.

Γιώργο.. μαζί σου.. ακόμα θυμάμαι την παραγγελία για 40+ αυτοκίνητα παραμονή αγώνα, στην τοπική Skoda...

Αλλά δεν μιλάω για αυτό. Μιλώ για το χάλι που είδα χθες. Λες και άλλοι έπαιζαν με την Μπενφίκα και άλλοι στην Ξάνθη.

Οτι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος υπήρξε και έβγαζε μάτια. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Οχι φέτος που η πρώτη θέση δίνει ζεστά χρήματα ομίλων CH.L. χωρίς προκριματικά... άρα χωρίς ρίσκο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γιώργο.. μαζί σου.. ακόμα θυμάμαι την παραγγελία για 40+ αυτοκίνητα παραμονή αγώνα, στην τοπική Skoda...

Αλλά δεν μιλάω για αυτό. Μιλώ για το χάλι που είδα χθες. Λες και άλλοι έπαιζαν με την Μπενφίκα και άλλοι στην Ξάνθη.

Οτι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος υπήρξε και έβγαζε μάτια. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Οχι φέτος που η πρώτη θέση δίνει ζεστά χρήματα ομίλων CH.L. χωρίς προκριματικά... άρα χωρίς ρίσκο.

Gandalf
    κοιτα η γνωμη μου ειναι οτι δεν διαφερει κατι ειτε παιζει η πρωτη θεση ειτε οχι.
    η αεκ δεν ειναι φοβητρο...οποτε...

3x1 = 3
    3x2 = 6
    3x3 = 9
    3x4 =12
    3x5 =15
    3x6 =18

Θα μάθετε όλοι τη προπαίδεια φέτος
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαγε οταν βλεπεις σφαγη στο γονατο δε μπορεις να μιλας για μπαλα.... ετσι απλα...

και ναι δε μου αρεσε καθολου η ΑΕΚ χθες... αλλα δε μπορω να μιλαω για μπαλα οταν βλεπω τετοια πραματα... δε μιλαμε για μια φαση.... μιλαμε για κ-α-ρ-α-σ-τ-η-μ-ε-ν-ο αποτελεσμα.... στο παρατημα του γαυρου....

αν εκανε ΑΕΚ το 0-1 στο 13... το κοντερ θα εγραφε 3 ή 4-0 στο τελος.... μετα τπ γκολ η ξανθη επαιξε 11 πισω και παιχτηκε 10 λεπτα μπαλα στο δευτερο ημιχρονο

η κατοχη μπαλας ηταν 32-68% !!!!!!!!!! τι να λεμε.... γαμω τη σουφραλιγκ.... καταστροφη του αθληματος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κοιτα η γνωμη μου ειναι οτι δεν διαφερει κατι ειτε παιζει η πρωτη θεση ειτε οχι.
    η αεκ δεν ειναι φοβητρο...οποτε...
    ναι ρε φιλε δεν ειναι φοβιτρο οταν ερχεσαι και παιζεις ταμπουρι μαζι της.... οταν δε μπορεις να παιξεις καλυτερη μπαλα απο αυτην... ασχετα τα αποτελεσματα.... αλλα απο την αλλη δεν ειναι φοβοτρο οταν αντι να ειναι πρωτη τωρα ... ειναι 10η... απο "ανθρωπινα λαθη"...

φυσικα δεν ειναι φοβοτρο μια ομαδα που δε τη σεβονται.....

αν το λες ετσι... ειμαι μαζι σου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι ρε φιλε δεν ειναι φοβιτρο οταν ερχεσαι και παιζεις ταμπουρι μαζι της.... οταν δε μπορεις να παιξεις καλυτερη μπαλα απο αυτην... ασχετα τα αποτελεσματα.... αλλα απο την αλλη δεν ειναι φοβοτρο οταν αντι να ειναι πρωτη τωρα ... ειναι 10η... απο "ανθρωπινα λαθη"...

φυσικα δεν ειναι φοβοτρο μια ομαδα που δε τη σεβονται.....

αν το λες ετσι... ειμαι μαζι σου....
    πανω κατω τα ιδια λεμε....δεν τη σεβεσαι γιατι σεβεσαι μονο τις μεγαλες ομαδες.
    αλλα , χωρις πλακα τωρα, μονο τα ανθρωπινα οπως λες λαθη φταινε που ειναι εκει η αεκ?
    δηλαδη σε 6 αγωνιστικες την εχουν σφαξει 6 φορες???

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

ο ολυμπιακος εχει δυο ομαδες απο την Α εθνικη...
    ξανθη και εργοτελη.
    Ασε για την ξανθη να δειξει ο καιρος.....

Αλλα ο εργοτελης...????

5 ( πεντε σε φιλικο ) τις προαλες απο δικη μου ομαδα.....?????

Ε... Ακουγετε καπως ρε φιλε.......

kalogoerge, κατά την γνώμη μου σίγουρα οχι...

αλλά σε δύο παιχνίδια σίγουρα , έχοντας -6 σε σημείο μάλιστα που όλοι αρχίζουν και παίρνουν μπρος για να παίξουν μπάλα. Όπως και να το κάνεις είναι σαν να σου λέει πως οτι και να ΄κάνεις εσύ δεν πρέπει να κερδίσεις. Σου σπάει τον τσαμπουκά και έχει και αυτό την συμβολή του , στην όλη κατάσταση.

Αλλά κατά την γνώμη μου , η ΑΕΚ έχει πολύ σοβαρά προβλήματα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι. Και αυτό είναι που την χαλάει τόσο πολύ. Κυρίως το δεύτερο.

Γιατί χωρίς διοίκηση , ούτε να τρίξεις τα δόντια παικτών μπορείς, ούτε φυσικά να έρθεις σε διένεξη με τα όσά γίνονται εις βάρος της ομάδος απο διάφορους. Για σκέψου λίγο... τα χθεσινά θα τα έκανε ο Κάκος αν ήταν ακόμα ο Ψωμιάδης ας πούμε;... (που κατέκαψε την ομάδα βέβαια ώς εγκληματίας , αλλά τέτοια σκηνικά δεν είχαμε ποτέ). Δυστυχώς στην βρωμολίγκα, μόνο έτσι είναι δυνατόν να επιβιώσεις... με τέτοιες τακτικές.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ασε για την ξανθη να δειξει ο καιρος.....

Αλλα ο εργοτελης...????

5 ( πεντε σε φιλικο ) τις προαλες απο δικη μου ομαδα.....?????

Ε... Ακουγετε καπως ρε φιλε.......

αρα κωστα σταματαει η καραμελα για τον οφη.
    αφου και τιτλο μας εχει στερησει και εξοδο στο ουεφα

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις