Σελίδα 254 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 154204244249250251252253254255256257258 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.796 έως 3.810 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τελικα μιλάμε για την ποιότητα των παικτων στο χθεσινο ματς ή γενικά

τον Ντουντου τον εβαλα σαν ροστερ

και τελευταιο

Ο τόρο στο 80 μπήκε στον αξονα σαν αμυντικο χαφ....τι έγινε?
    ενα κανονικο γκολ που ακυρώθηκε
    μια κεφαλια που την εβγαλε ο Αραμπατζης
    και μεσα σε 1~2 φασεις ακομα......

τι έγινε μεχρι το 80?.....

Ζικο ευχαριστούμε...ο Τορο στο ματς του πρώτου γύρου τι θεση είχε παίξει?
    mexri to 90 xaname ta axasta..kai katelixe to paixnidi na thriler k kala epeidi epiase mia kefalia o arapatzis.
    xthes itan i pio eykoli niki ths aek.(*den exei kanei k polles) k apo ola ta paixnidia kindinepse ligotero kai apo ayto me ton panthrakiko.

to goal kalos akyrothike kai kakos metrise k to proto ofsaint goal sas.
    alla de peirazei k me kontra diatisia sto stoma ton pirate...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ο Μήτρογλου είναι απλά υποσχόμενος και ο Οσκαρ είναι απλά για τα μπάζα.

Ο Ντιόγο και είναι ποιοτικοί παίχτες που δυστηχώς φέτος σέρνονται όπως και πολλοί άλλοι παίχτες που έχω και γιαυτό δεν κάνουν διαφορά, τι είναι αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις?????

εδω φίλε cirus πισετυω ισχύει ανάποδα

ο Ντιόγκο είναι επιεικως για τον ΠΟΥΤΣΟ....να παρει τα μπικικινια ο κόκκαλης πίσω απο+κλείεται...ας τον αφήσουν στο πάγκο μπας και παίξει η ομάδα μπάλα...χαθηκε χτες να του ρίξουν μια γερη ρε χανουμια....μια στο γόνατο

ο Μήτρογλου φέτος έδωσε δείγματα μεγάλου παικτη....χθες που έπαιζε ο καταστροφέας επιθέσεων πίσω του χάθηκε κ αυτός
    ο Οσκαρ κανει 2 πράγματα καλά...και αυτα μόνο στον αξονα...όπως εκανε μεχρι τώρα φετος...θα σου δώσει την μπάλα με την μια και με σιγουρια...μεχρι εκει
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ο Σκόκο είναι μακράν ό,τι ποιοτικότερο έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή,ένας από τούς καλύτερους ξένους τού πρωταθλήματος.Ο Μπλάνκο φέτος δε..για πολλούς και διάφορους λόγους.

Και ο Τζεμπούρ είναι καλός παίχτης αλλά χθες αλλού γι' αλλού κι αν έμπαινε στο β' ο Παυλής πχ,θά'χαμε γέλια.

Ρε Μπιλ...ο Μήτρογλου;;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε Βαγγέλη κάτσε διάβασε τι γράφω και πες μου σε ποιο σημείο είπα ότι ο Μητρογλου είναι ποιοτικός να γελάσω και εγώ μαζί σου......

και μια που είσαι Αεκζής πες μου σε παρακαλώ έχετε περισσότερους ποιοτικούς παίχτες από εμάς να δω αν συμφωνείς με τον Duka ρε παιδί μου να ξέρω ποιους θα δουλεύω αύριο, μεθαύριο???

εδω φίλε cirus πισετυω ισχύει ανάποδα

ο Ντιόγκο είναι επιεικως για τον ΠΟΥΤΣΟ....να παρει τα μπικικινια ο κόκκαλης πίσω απο+κλείεται...ας τον αφήσουν στο πάγκο μπας και παίξει η ομάδα μπάλα...χαθηκε χτες να του ρίξουν μια γερη ρε χανουμια....μια στο γόνατο

ο Μήτρογλου φέτος έδωσε δείγματα μεγάλου παικτη....χθες που έπαιζε ο καταστροφέας επιθέσεων πίσω του χάθηκε κ αυτός
    ο Οσκαρ κανει 2 πράγματα καλά...και αυτα μόνο στον αξονα...όπως εκανε μεχρι τώρα φετος...θα σου δώσει την μπάλα με την μια και με σιγουρια...μεχρι εκει
    κοίτα δεν μιλάω για χθες, χθες όλοι για τον Π@@τσο ήταν από εμάς γενικά μιλάω και σίγουρα δεν άξιζε 10 μύρια ο Ντιόγο αλλά είναι καλός παίχτης νομίζω αρκεί να βρεθεί ένας προπονητής να του πει που να παίζει και τι να κάνει ακριβώς μέσα στο παιχνίδι αλλιώς να βλέπει πάγκο συμφωνω, τέτοιος προπονητής ο Ζίκο δεν είναι και γιαυτό χάνετε μέσα στο παιχνίδι.

ρε Βαγγέλη κάτσε διάβασε τι γράφω και πες μου σε ποιο σημείο είπα ότι ο Μητρογλου είναι ποιοτικός να γελάσω και εγώ μαζί σου......

και μια που είσαι Αεκζής πες μου σε παρακαλώ έχετε περισσότερους ποιοτικούς παίχτες από εμάς να δω αν συμφωνείς με τον Duka ρε παιδί μου να ξέρω ποιους θα δουλεύω αύριο, μεθαύριο???
    eipes oti einai o diogo k einai trisxirotero...

kai pros to paron me ti poiotita sas gelame simera de xero an to xeis katalabei.. :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ναι,λάθος μου..δεν το είπες εσύ.

Για μένα είναι ΜΟΝΟ ο Σκόκο,άντε και ο Τζεμπούρ, άξιος να τον πεις ποιοτικό.Ούτε ο Ντιόγκο,ούτε το τσουβάλι με τα τατού.Γκαλέτι,Μαρέσκα και Μέλμπεργκ..μάλιστα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για τον Ντιόγκο θα πρέπει να ρωτήσετε το τι έγινε το περισυνό καλοκαίρι-φθινόπωρο (ακόμα και κατά την διάρκεια προετοιμασίας) όπου εθέαθη με διάφορες υπάρξεις και αλλαγή νοοτροπίας του , σε σχέση με το έτος που είχε έρθει.

Το τι ζωή κάνεις εκτός γηπέδου, έχει αντίκτυπο στην ποδοσφαιρική σου ζωή.

Και δεν λέω λόγια του αέρα... τα όσα λέω είναι διασταυρωμένα απο τον γραφών μέσα απο δικές μου γνωριμίες που έτυχε να ανοιχτεί συζήτηση και αναφέρθηκαν τα παραπάνω... οι υπάρξεις btw ήταν "ξανθής φύσεως" ...
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    eipes oti einai o diogo k einai trisxirotero...

kai pros to paron me ti poiotita sas gelame simera de xero an to xeis katalabei.. :rotflmao:
    πλακίτσα είπα από την αρχή ότι δέχομαι και δικαίως γελάτε και μας δουλεύετε σήμερα όπως και μεις αντίστοιχα όταν σας κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ, απλά μαζεύω μερικά σχόλια σας που θα τα χρησιμοποιήσω και γω αυριο, μεθαύριο που θα φάτε 3 από τον όποιο αντίπαλο και θα βρίζετε τους παίχτες που έχετε. Εκεί θα σας δείξω τα σημερινά και θα σας θυμίσω πως έχετε ομαδάρα και ποιοτικάτατους παίχτες.

σε ποια PLAY OFF θα τα πούμε αλήθεια?? παίζουν και αυτοί που τερματίζουν 10η θέση play off από φέτος????

πλακίτσα είπα από την αρχή ότι δέχομαι και δικαίως γελάτε και μας δουλεύετε σήμερα όπως και μεις αντίστοιχα όταν σας κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ, απλά μαζεύω μερικά σχόλια σας που θα τα χρησιμοποιήσω και γω αυριο, μεθαύριο που θα φάτε 3 από τον όποιο αντίπαλο και θα βρίζετε τους παίχτες που έχετε. Εκεί θα σας δείξω τα σημερινά και θα σας θυμίσω πως έχετε ομαδάρα και ποιοτικάτατους παίχτες.

σε ποια PLAY OFF θα τα πούμε αλήθεια?? παίζουν και αυτοί που τερματίζουν 10η θέση play off από φέτος????
    poia 10kati re filaraki deyteroi eiste toso xalia les na pate to 2010 epeidi sas pidixame emeis gia kalimera??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    . τα όσα λέω είναι διασταυρωμένα απο τον γραφών μέσα απο δικές μου γνωριμίες που έτυχε να ανοιχτεί συζήτηση και αναφέρθηκαν τα παραπάνω... οι υπάρξεις btw ήταν "ξανθής φύσεως" ...

κατσε ρε μαγε....

και εσυ που γνωρίζεις τις ξανθες υπάρξεις του Ντιόγκο????πότε είπες θα πάμε για καφε?

και αφου τον ήπιαμε που τον ήπιαμε....χανουμακια σας την εφερε ο κωλόγερος....να δω που θα βρείτε τώρα λεφτά να πλερώσετε το πριμ...σας αδειάζει το αδειο ταμείο λέμε....αεκ γερα η Δ ειναι κοντα

κατσε ρε μαγε....

και εσυ που γνωρίζεις τις ξανθες υπάρξεις του Ντιόγκο????πότε είπες θα πάμε για καφε?

και αφου τον ήπιαμε που τον ήπιαμε....χανουμακια σας την εφερε ο κωλόγερος....να δω που θα βρείτε τώρα λεφτά να πλερώσετε το πριμ...σας αδειάζει το αδειο ταμείο λέμε....αεκ γερα η Δ ειναι κοντα
    oi tsimpoykomenoi adelfe de milane giati trexoyne salia..kane ligo toympeki tora kai tha se doso ego afisa scocco natis doseis sto kipouyro na ti kremasei sto saloni toy.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ούτε το τσουβάλι με τα τατού
    με πέθανες ρε Μ@λ@κ@

ουφ ουφ ανάσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    oi tsimpoykomenoi adelfe de milane giati trexoyne salia..kane ligo toympeki tora kai tha se doso ego afisa scocco natis doseis sto kipouyro na ti kremasei sto saloni toy.
    μεγάλε δεν σε παίρνει για τσιμπουκωματα

εχεις ενα 0-2 του πρώτου γύρου και 3 πούτσες ΝΑ απο πέρσυ....μιλάνε και οι πουτανες τωρα

παρε αφίσα Νταρμπυσαιρ και Τορο και βολέψου

μεγάλε δεν σε παίρνει για τσιμπουκωματα

εχεις ενα 0-2 του πρώτου γύρου και 3 πούτσες ΝΑ απο πέρσυ....μιλάνε και οι πουτανες τωρα
    pros to paron ton exeis sto stoma k ton pipilas...tora poia einai i poytana...

εσυ ξεμπούκωσες απο τον 1ο γυρο?
    η σούφρα σου έκλεισε απο τα περσυνα γαμησια?
    ακόμα ζαλάδα διακρίνω...δεν ξερεις ποια είναι η πουτανα

υ.γ βλέπεις το επιπεδό σου είναι πιο εύκολο να γραφεις

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47