Σελίδα 256 από 259 ΠρώτοΠρώτο ... 156206246251252253254255256257258259 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.826 έως 3.840 από 3871

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Μέλος
    Σε είδα ξαπλωμένη στο πλάι του δρόμου με το Aprilia scooter μερικά μέτρα πιο κάτω στην ίδια στάση και αυτό.
    Σταμάτησα να βοηθήσω, από ότι είπες κάποιος έστριψε αριστερά χωρίς φλας, σε έριξε κάτω και έφυγε. Ευτυχώς κάποιοι συγκράτησαν την πινακίδα.
    Είχες χτυπήσει στη μύτη, σαγόνι, γόνατα αλλά ευτυχώς δεν φάνηκε κάτι σοβαρό.
    Δεν ήταν η ώρα να αρχίσω το κήρυγμα οπότε θα το κάνω εδώ. Που πάτε ρε κοπελιές με τα εξώπλατα, τα φουστανάκια και open face κράνος μέσα στη ζούγκλα;

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex-kal Προβολή μηνύματος
    Και αν θυμάμαι καλά το χρωστούσες ακόμα..
    Πλέρωνα γραμμάτια για 6 μήνες ακόμα Άλεξ.

(την κλειδαριά που μου χάρισες την έχω ακόμα όμως! )

Σε είδα.. να δίνεις από το παράθυρο του αυτοκινητου ένα φρούτο στον εργάτη στα εργα που κάνει ρύθμιση κυκλοφορίας όλη μέρα κάτω απ τον ντάλα ηλιο. Υπάρχει ελπίδα..

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Σε είδα να μπαίνεις στην αττική οδό από τα Λιόσια και να πετάς το κυπελάκι
    του παγωτού από το παραθυρο του μαύρου φόρντ φόκους........
    Δυστυχώς, για εσάς δεν υπάρχει επιστροφή......δεν υπάρχει ελπίδα.........
    Κατά τις 20.3ο απόψε, οδηγός - συνοδηγός της γνωστής φυλής...........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Moderator
    Σας είδα χθες βράδυ στον Κότσιρα-Πορτοκάλογλου οι μισοί να τραβάτε τη συναυλία με τα κινητά σας.
    Θα πάτε σπίτι να το δείτε ύστερα και θα είναι μια κακοφωνία και μια εικόνα της κακιάς ώρας από ένα κινητούλι των 6 ιντσών.

Και το χειρότερο,χάσατε όλη τη μαγεία της βραδυάς,γουδιά όρθια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Έχω δεί πάνω από 100 συναυλίες στη ζωή μου, όλων των ειδών. Και μιλάω για τις συναυλίες μεγάλου μεγέθους, punk live και εναλλακτικά festival δεν τα συμπεριλαμβάνω.
    Δεν έχω τραβήξει πάνω από 1 ώρα βίντεο στο σύνολο τους, μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες.

Περνάς καλά στο live και σίγουρα κάποιος κουτός έχει χάσει το live για να τραβήξει το βίντεο για σένα!!!!
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Έχω δεί πάνω από 100 συναυλίες στη ζωή μου, όλων των ειδών. Και μιλάω για τις συναυλίες μεγάλου μεγέθους, punk live και εναλλακτικά festival δεν τα συμπεριλαμβάνω.
    Δεν έχω τραβήξει πάνω από 1 ώρα βίντεο στο σύνολο τους, μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες.

Περνάς καλά στο live και σίγουρα κάποιος κουτός έχει χάσει το live για να τραβήξει το βίντεο για σένα!!!!
    Έτσι ακριβώς κι εδώ! 2-3 αναμνηστικές φωτό κάθε φορά και τέλος. Βίντεο καθόλου.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Νέο μέλος Το avatar του/της PSHLOUKOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Σας είδα χθες βράδυ στον Κότσιρα-Πορτοκάλογλου οι μισοί να τραβάτε τη συναυλία με τα κινητά σας.
    Θα πάτε σπίτι να το δείτε ύστερα και θα είναι μια κακοφωνία και μια εικόνα της κακιάς ώρας από ένα κινητούλι των 6 ιντσών.

Μάλλον το κινητό ήταν ο φαν των καλλιτεχνών και όχι ο χρήστης.

Μάστιγα αυτό με τα κινητά στις συναυλίες. Εγώ είμαι τυχερός που είμαι ψηλός, αλλά όποιος ειναι λίγο vertically challenged δυσκολευόταν που δυσκολευόταν παλιά να πιάσει καλή θέα, πλέον είναι αντιμέτωπος απο μία θάλασσα απο τεντωμένα χέρια με κινητά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος

Το ιδιο σε οσες συναυλιες εχω παει με τελευταια του Μαλαμα στην Ριζουπολη. Ζουν διαμεσου της οθονης του κινητου. Καποτε αναβαμε αναπτηρες στις συναυλιες, τωρα αναβουμε κινητα. Τι να πεις

Τι βλεπω; Χαρουλης στις 8/8 και Πασχαλιδης στις 9 στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης;

Moderator
    Θα γίνει πανίκουλας Νίκο,κατέβα.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Το ιδιο σε οσες συναυλιες εχω παει με τελευταια του Μαλαμα στην Ριζουπολη. Ζουν διαμεσου της οθονης του κινητου. Καποτε αναβαμε αναπτηρες στις συναυλιες, τωρα αναβουμε κινητα. Τι να πεις
    Εδώ οι άλλοι τραβάνε τα παιδιά τους βίντεο από τα κινητά στις διάφορες εκδηλώσεις τους παρουσία επαγγελματικής βιντεοσκόπησης, αντί να ευχαριστηθούν τις στιγμές που δεν ξανάρχονται!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Moderator
    Ένα Πάσχα έτυχα Κέρκυρα,είδατε το βράδυ της Αναστάσεως που ρίχνουν πολλά βεγγαλικά,άπειρα βεγγαλικά και για πολλή ώρα,υπερθέαμα,γεμίζει ο ουρανός χρώματα!
    Καθόμουν λοιπόν και τράβαγα με την κάμερα να τα προλάβω όλα,να κάνω ζουμ,να πιάσω τα πιο καλά κομμάτια του ουρανού κλπ. κλπ.
    Όταν τελειωσε όλο το σκηνικό συνειδητοποίησα ότι δεν κατάλαβα τελικά τίποτα και λέω μέσα μου 'τι μ*λάκας είσαι,έχασες όλη το θέαμα' !

Την επόμενη χρονια (γιατί ξαναπήγα) έκατσα και τα απόλαυσα με ανοιχτό το στόμα σαν χάνος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Αυτό που δεν πιάνεται ρε "μπαρμπάδια" είναι ότι τη σήμερον και κυρίως για τα καμάρια σας, ο ψηφιακός κόσμος είναι ο πραγματικός, το ψηφιακό αποτύπωμα είναι ουσιαστικά η νέα εμπειρία, η ψηφιακή αποδοχή (likes, vrooms), είναι αυτή που καθορίζει την αξία του γεγονότος.
    Και όπως προέβλεψε και ο "σχωρεμένος" έφτασε η εποχή που "η ρέπλικα, έχει μεγαλύτερη αξία από το αυθεντικό".

Αν με κεράσετε 3-4 μπυρίτσες (κανονικές όχι ψηφιακές) μπορώ να το αναλύσω επί μακρόν.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν πιάνεται ρε "μπαρμπάδια" είναι ότι τη σήμερον και κυρίως για τα καμάρια σας, ο ψηφιακός κόσμος είναι ο πραγματικός, το ψηφιακό αποτύπωμα είναι ουσιαστικά η νέα εμπειρία, η ψηφιακή αποδοχή (likes, vrooms), είναι αυτή που καθορίζει την αξία του γεγονότος.
    Και όπως προέβλεψε και ο "σχωρεμένος" έφτασε η εποχή που "η ρέπλικα, έχει μεγαλύτερη αξία από το αυθεντικό".

Αν με κεράσετε 3-4 μπυρίτσες (κανονικές όχι ψηφιακές) μπορώ να το αναλύσω επί μακρόν.

(εγω μονο ψηφιακη εχω)

Moderator
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lethal-weapon-danny-glover.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	46,9 KB 
ID:	463769

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255