Σου είπε πάρε ναρκωτικά; σου είπε κάπνισε ή κουρέψου όπως εγώ; ότι γράφει το σύνταγμα σου λέει, έχεις αντίρρηση;
Δεν ενημέρωσε για κάτι.
Ο Martin σου είπε την ιατρική του άποψη; Δεν εξηγεί ξεκάθαρα απο την αρχή τον οικονομοτεχνικό του ρόλο και σου παρουσιάζει στοιχεία;
Ανησύχησες μήπως παρασυρθεί κάποιος από τον τίτλο σπουδών του ενώ δεν έκανες τον κόπο να ακούσεις τι λέει;
Έχεις ανησυχήσει αντίστοιχα για αυτούς που στελεχώνουν την βουλή, το υπ. υγείας κ.λπ.;
@απο πάνω
βρήκες κάποιο αποδεικτικό για αυτά που λέει?
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Άρα ένας οικονομολόγος θεωρεί την φάση στημένη επειδή σε μια πανδημία βγάζουν λεφτά οι φαρμακευτικές?
Άρα και το ότι δεν μας σηκώνεται μετά τα 50 εύκολα (όχι στους 50ριδες του φορουμ αυτοί είναι ντούροι) είναι και αυτό στημένο κόλπο της Pfizer να πουλάει μπλε όνειρο σε χάπι.
ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ στην βουλή πολύ . Σχεδόν δεν κοιμάμαι την νύχτα αλλά αγοράζω ένα αποκοιμηστικόν και κοιμάμαι σαν πουλακι.
Πέρα από την πλάκα , δεν βρίσκω λόγο να απαντήσω σε κάτι από αυτά που λες γιατί τα θεωρώ άκυρα προσωπικά. Μπορεί να είσαι και σωστός και να είμαι εγώ ο ηλίθιος της παρέας. Άλλωστε ο ηλίθιος σε μια παρέα δεν καταλαβαίνει ποτέ ότι είναι ο ηλίθιος.
The Dirty Harry
Γιατί ρε συ χρειάζεται να ομαδοποιήσεις την πληροφορία με κάποιον που έχει ήδη άσχημη εικόνα; Δεν την δέχεσαι ούτε ως ελάχιστη πιθανότητα. Οκ.
Όσα έχεις δει μέχρι τώρα συμφωνούν απόλυτα με αυτό που πίστευες ότι ήταν;
Φαντάζεσαι ότι το να συμφωνούν οι πολυεθνικές με τις κυβερνήσεις, τα ΜΜΕ και τα δημοφιλή σημεία ενημέρωσης προς όφελος των πολιτών, είναι κάτι που θα με ενοχλούσε;
Αυτό που λες περί σωστού και ηλίθιου σε μια κουβέντα σαν αυτή δεν μπορώ να το δεχθώ. Πρωτίστως γιατί σέβομαι αλλά και γιατί πόσο "σωστός" μπορεί να είναι κάποιος που πιάνει κουβέντα με ηλίθιους..
Δεν φαντάζομαι κάτι για σένα ούτε σε όρισα ως ηλίθιο. αμφισβήτησα εμένα κυρίως.
Σχετικά με ''Αυτό που λες περί σωστού και ηλίθιου σε μια κουβέντα σαν αυτή δεν μπορώ να το δεχθώ. Πρωτίστως γιατί σέβομαι αλλά και γιατί πόσο "σωστός" μπορεί να είναι κάποιος που πιάνει κουβέντα με ηλίθιους..''
The Dirty Harry
Ο ηλίθιος πρέπει να είμαι εγώ στην ιστορία γιατί δεν καταλαβαίνω ποιός είναι ο προβληματισμός ή τί νέο προέκυψε από το
συγκεκριμένο βιντεάκι.
Ότι η τεχνολογία των συγκεκριμένων εμβολίων υπήρχε από παλιά?
Ότι τα ερευνητικά κέντρα πατεντάρουν γονιδιώματα και θεραπείες από οτιδήποτε προκειμένου
να βγάλουν κέρδη μελλοντικά?
Ότι υπάρχουν πατενταρισμένες θεραπείες για αρρώστιες που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα?
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Στον καπιταλισμο ο στοχος ειναι να βγουν λεφτα και το "καθε κριση ειναι ευκαιρια" ειναι παγκοσμια σταθερα εδω και πολλα χρονια.
Βγαλανε δις ανθρωποι οπως ο Τζεφ Μπεζος γιατι η πανδημια απογειωσε τις ηλεκτρονικες αγορες, δεν θα βγαζανε οι φαρμακευτικες;
Ξερεις οτι απο οσους μιλανε στα καναλια δεν εχω δει εναν ανοσολογο; Εναν μοριακο βιολογο; Ανθρωπους που εχουν ειδικευθει σε αυτο που ψαχνουμε. Μιλανε ολοι οι αλλοι και εχουν αποψη, δικαιωμα τους αλλα ποια η βαρυτητα της, που δεν γνωριζουν τα βασικα γυρω απο το RNA και τι διαολο σημαινει το 'μ' μπροστα;
Βγαινει γιατρος, επικεφαλης ολης αυτης της ιστοριας ενημερωσης, και λεει "με ματιασανε" και αντι να της κλεισουν το τηλεφωνο στη μουρη, μιλανε μαζι της.
Οπως η αλλη που δηλωνε οτι δεν κολλας με την μεταληψη γιατι ειναι "σωμα και αιμα κυριου". Τον συμβολισμο δεν τον εμαθε ποτε της;
Μερικοί γιατροί-συνδικαλιστές έμαθαν με τον δύσκολο τρόπο πως ανεβαίνεις μέσω κάποιου ή κάτι. Αν θυμάσαι στον στρατό λέγανε το καλύτερο βύσμα είναι οι παπάδες μετά οι υπουργοί και μετά οι στρατιωτικοί. Επομένως κάτι τέτοιοι ''πιστεύουν λίγο παραπάνω από όλους μας για δικούς τους λόγους'' μην θεωρείς ότι έιναι τόσο χαζοί .
The Dirty Harry