Σελίδα 257 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 157207247252253254255256257258259260261262267307 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.841 έως 3.855 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Συγνώμη , για βοηθήστε με λιγο γιατι κατι δεν καταλαβαίνω,
    πως διαβαζονται τα παρακάτω νουμερα ;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	covid.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	60,6 KB 
ID:	429484

1)Τι πληθυσμό έχουμε σαν χώρα (έχω μέινει στο 10,72 εκατομμύρια - 2019);
    2)Πόσα ειναι τα άτομα κάτω των 18;
    3)Ποσα ειναι τα άτομα που νοσησαν το τελευταιο 6μηνο , εχουν αντισώματα και κατα συνέπεια δεν εμβολιάζονται;
    4)Εσεις τι ποσοστό του πληθυσμού διαβάζετε απο τα παραπάνω οτι εχει εμβολιαστεί πλήρως και τι ποσοστό εχει κάνει τουλάχιστον τη μία δόση;

Τέλος ποιο το ποσοστό και το σύνολο των ανθρώπων που περιλαμβάνει άτομα κάτω των 18 , άτομα που έχουν αντισώματα γιατι βρεθήκαν θετικοί το τελευταίο 6μηνο , άτομα που έχουν κάνει μια τουλάχιστον δόση και άτομα που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό;
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 15/07/2021 στις 10:15.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος

3)Ποσα ειναι τα άτομα που νοσησαν το τελευταιο 6μηνο , εχουν αντισώματα και κατα συνέπεια δεν εμβολιάζονται;
    4)Εσεις τι ποσοστό του πληθυσμού διαβάζετε απο τα παραπάνω οτι εχει εμβολιαστεί πλήρως και τι ποσοστό εχει κάνει τουλάχιστον τη μία δόση;

Τέλος ποιο το ποσοστό και το σύνολο των ανθρώπων που περιλαμβάνει άτομα κάτω των 18 , άτομα που έχουν αντισώματα γιατι βρεθήκαν θετικοί το τελευταίο 6μηνο , άτομα που έχουν κάνει μια τουλάχιστον δόση και άτομα που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό;
    To Πράσινο πινακάκι και εμένα με μπερδεύει.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67

Πιστευω οτι αθροιζουν την πρωτη με την δευτερη δοση εμβολιων και ο αριθμος που υπολειπεται ειναι οσοι εκαναν το μονοδοσικο JJ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Πιστευω οτι αθροιζουν την πρωτη με την δευτερη δοση εμβολιων και ο αριθμος που υπολειπεται ειναι οσοι εκαναν το μονοδοσικο JJ
    αυτό ακριβώς

Δηλαδή σου λέει χτες είχε 76000 εμβόλια, 30 χιλιάδες εκ των οποίων ήταν 1η δόση

Άρα 46 ήταν 2η δόση, αλλά το γράφουν ολοκληρωμένοι 50000, γιατί γίναι και 4000 μονοδοσικά

άρα 46 χιλιάδες 2ες δόσεις, 30 χιλιάδες πρώτες, αλλά ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί χθες 46 + 4 = 50

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Δεξιά είναι όλοι όσοι κάνει και τις 2 δώσεις
    Κέντρο όσοι έχουν κάνει 1 δόση
    Αριστερά το σύνολο των δόσεων (ή των εμβολίων)
    που έχει χορηγήσει το κράτος

ναι κανενας ομως δεν με βοηθαει να απαντησω τα ερωτηματα που έθεσα

Αυτο που συμπεραινει καποιος ειναι οτι, το 9.485.402 παραπεμπει σε βελονιες - δοσεις και οχι σε ατομα.
    ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ

Αν πούμε ότι είμαστε 10.7 εκατομμύρια, έχει πλήρως εμβολιαστεί το 41%, ενώ με μία δόση είναι περίπου το 50%

0-18 πες είναι χοντρικά γύρω στα 1.7 μύρια, άρα 18+ είναι περίπου τα 9 εκατομμύρια

Όνομα:	Capture.JPG 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	429485

Για τα άλλα που ρωτάς δε μπορώ να σε βοηθήσω

Ξέρω άτομα που έχουν περάσει covid αλλά έχουν κάνει 2 εμβόλια, ξέρω άτομα που έχουν περάσει και έκαναν μόνο 1, ξέρω και άτομα που έχουν περάσει και δεν έχουν κάνει εμβόλιο

Αν πούμε ότι έχουμε 380k κρούσματα σε ηλικίες 18+, πες ότι τα 2/3 είναι στο τελευταίο εξάμηνο, άρα μιλάμε για 250 χιλιάδες ενήλικους που έχουν αντισώματα

Επειδή βλέπω που το πας, να ξέρεις ότι όταν λέμε για τείχος ανοσίας στο 70%, μιλάμε για το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, μετρώντας από τα μωρά ημερών, μέχρι και τους παππούδες 100+

Τα υπόλοιπα μαθηματικά δικά σου

ψαναψόφα φούστη γλάρε

αυτά που ρωτάς δεν αναφέρονται εκεί μέσα

Σε άλλα νέα σκηνές ροκ στο κέντρο της ΑΘήνας
    Το ελεύθερο κομμάτι της ΧΑ διαδήλωσε
    για το συνταγματικό του δικαίωμα να μην εμβολιαστεί

Παπάδες λάβαρα κι όλα τ αποκριάτικα
    στη φόρα φυσικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Τελευταια απογραφη πληθυσμου ηταν το 2011 και θα γινει το 2021 ξανα. Η του 2019 αφορουσε δημοσιους υπαλληλους αν δεν κανω λαθος

Εδω, https://www.statistics.gr/el/statist...ion/SAM03/2011 στον πινακα Α01 πιθανα να βρεις αυτο που ψαχνεις. θελει προσθεσεις γιατι τα νουμερα για το συνολο της χωρας ειναι ετσι #####

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Στον καπιταλισμο ο στοχος ειναι να βγουν λεφτα και το "καθε κριση ειναι ευκαιρια" ειναι παγκοσμια σταθερα εδω και πολλα χρονια.
    Βγαλανε δις ανθρωποι οπως ο Τζεφ Μπεζος γιατι η πα νδημια απογειωσε τις ηλεκτρονικες αγορες, δεν θα βγαζανε οι φαρμακευτικες;

Ξερεις οτι απο οσους μιλανε στα καναλια δεν εχω δει εναν ανοσολογο; Εναν μοριακο βιολογο; Ανθρωπους που εχουν ειδικευθει σε αυτο που ψαχνουμε. Μιλανε ολοι οι αλλοι και εχουν αποψη, δικαιωμα τους αλλα ποια η βαρυτητα της, που δεν γνωριζουν τα βασικα γυρω απο το RNA και τι διαολο σημαινει το 'μ' μπροστα;

Βγαινει γιατρος, επικεφαλης ολης αυτης της ιστοριας ενημερωσης, και λεει "με ματιασανε" και αντι να της κλεισουν το τηλεφωνο στη μουρη, μιλανε μαζι της.

Οπως η αλλη που δηλωνε οτι δεν κολλας με την μεταληψη γιατι ειναι "σωμα και αιμα κυριου". Τον συμβολισμο δεν τον εμαθε ποτε της;
    Δεν λέει ότι βγάζουν χρήματα οι φαρμακευτικές, λέει ότι το δημιούργησαν και παρουσιάζει την προσπάθεια τους από τις αρχές του 2000
    να κατοχυρώσουν την πατέντα των εμβολίων.

Αυτό που λες για τον συμβολισμό με δυσκολεύει λίγο, η εκκλησία λέει ότι "δεν είναι παρών τυπικά και εικονικά ή με το πλήρωμα της θείας χάριτος, όπως
    στα υπόλοιπα έξι μυστήρια της Εκκλησίας. αλλά βρίσκεται ο ίδιος πραγματικά παρών
    "..
    Εγώ βλέπω τον συνδυασμό δύο ζυμώσεων που δίνονται συμβολικά και αν είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός
    ότι σε άλλη θρησκεία αυτές απαγορεύονται σε βαθμό να οργανώνεται η καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς αυτές.

Μέχρι εκεί όμως. Δεν έχω ιδέα γιατί μπορεί να το επιλέγει η μία και να το αποφεύγει η άλλη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από axelpap Προβολή μηνύματος
    Αυτο που συμπεραινει καποιος ειναι οτι, το 9.485.402 παραπεμπει σε βελονιες - δοσεις και οχι σε ατομα.
    δεν στεκει ομως , γιατι σου λεει 5.332.580 κανανε μια "βελονια" και απο την άλλη 4.438.726 ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί , με το σκεπτικό σου έχουμε 2.219.363 άτομα στους ολοκληρωμενους εμβολιασμούς

δεν στεκει ομως , γιατι σου λεει 5.332.580 κανανε μια "βελονια" και απο την άλλη 4.438.726 ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί , με το σκεπτικό σου έχουμε 2.219.363 άτομα στους ολοκληρωμενους εμβολιασμούς
    5332580 έχουν κάνει τουλάχιστον ένα 4438726 είτε έχουν κάνει και τα 2 είτε έχουν κάνει το Johnson (άρα θεωρείται ολοκληρωμένος εμβολιασμός με 1 δόση)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Αν πούμε ότι είμαστε 10.7 εκατομμύρια, έχει πλήρως εμβολιαστεί το 41%, ενώ με μία δόση είναι περίπου το 50%

0-18 πες είναι χοντρικά γύρω στα 1.7 μύρια, άρα 18+ είναι περίπου τα 9 εκατομμύρια

Όνομα:	Capture.JPG 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	429485

Για τα άλλα που ρωτάς δε μπορώ να σε βοηθήσω

Ξέρω άτομα που έχουν περάσει covid αλλά έχουν κάνει 2 εμβόλια, ξέρω άτομα που έχουν περάσει και έκαναν μόνο 1, ξέρω και άτομα που έχουν περάσει και δεν έχουν κάνει εμβόλιο

Αν πούμε ότι έχουμε 380k κρούσματα σε ηλικίες 18+, πες ότι τα 2/3 είναι στο τελευταίο εξάμηνο, άρα μιλάμε για 250 χιλιάδες ενήλικους που έχουν αντισώματα

Επειδή βλέπω που το πας, να ξέρεις ότι όταν λέμε για τείχος ανοσίας στο 70%, μιλάμε για το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, μετρώντας από τα μωρά ημερών, μέχρι και τους παππούδες 100+

Τα υπόλοιπα μαθηματικά δικά σου
    Δεν το πάω πουθενα , προσπαθώ να μάθω σύνολο των ανθρώπων που περιλαμβάνει άτομα κάτω των 18 , άτομα που έχουν αντισώματα γιατι βρεθήκαν θετικοί το τελευταίο 6μηνο , άτομα που έχουν κάνει μια τουλάχιστον δόση και άτομα που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Γιατι μου φαινεται πως απο τα παραπανω νουμερα θα βγεί ενα νουμερο σχεδον ίσο με τον πληθυσμό της χώρας (αντε βγάλε τα κρούσματα)...
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 15/07/2021 στις 12:41.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF