Σελίδα 257 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 157207247252253254255256257258259260261262267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.841 έως 3.855 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε πανο, σαν χθεσινος κανεις...απορω πως σου ηρθε και τα εγραψες αυτα τωρα.
    εξαλου και αν το αεκακι δεν ειχε μπαγεβιτς και εσυ εδω θα ησουν και θα εκανες την πλακα σου....

anyway
    Γιωργο μετα απο ενα τριημερο στην Ρωμη...θυμηθηκα πως ειναι να βλεπεις μπαλλα...οχι μονο απο θεμα τεχνικης των παιχτων...αλλα απο τις γενικης συμπεριφορας ολων των οργανων...εδω που γυρισα διαβασα για σφαγη της Αεκ....για τον προεδρο τις πιο σκανδαλοδος ευνοημενης ομαδας τα τελευταια χρονια να ζηταει 50-50 διαιτησια (σε οσους αγωνες του ολυμπιακου δεν ειδα καπου να αδικειτε)...τον αμεσα αντιπαλο χωρις να παιζει μπαλλαρα να κερδιζει χαρης και σε μικροσφυριγματα που δεν γινονται...την ομαδα που γουσταρω να μην παιζει βεβαια μπαλλαρα αλλα να μην τις δεινουν αυτα που δικαιουτε...κλπ...κλπ...τι να λεμε τωρα...εγω σοβαρα δεν μου κανει κεφι να κανω πλακα...και δεν το λεω γιατι η Αεκ παει χαλια (λεμε τωρα)...θα το ελεγα και αν ηταν πρωτη εχοντας τα κοζια υπερ της....εγω θελω και γουσταρω να βλεπω μπαλλα...οχι πιος ειναι πιο λαμογιο...και οτι καταλαβες καταλαβες...

υ.γ. ηταν δεν ηταν ο Μπαγεβιτς...η ειμουνα πρωτος με 20 ποντους διαφορα (που δεν παιζει με την καμμια αφου ειναι πολλα τα λεφτα του Τσου Λου)....αν εβλεπα αυτα που γινονται και ηταν ευνοημενη η ομαδα μου ετσι....παλι τα ιδια θα ελεγα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Γιωργο μετα απο ενα τριημερο στην Ρωμη...θυμηθηκα πως ειναι να βλεπεις μπαλλα...οχι μονο απο θεμα τεχνικης των παιχτων...αλλα απο τις γενικης συμπεριφορας ολων των οργανων...εδω που γυρισα διαβασα για σφαγη της Αεκ....για τον προεδρο τις πιο σκανδαλοδος ευνοημενης ομαδας τα τελευταια χρονια να ζηταει 50-50 διαιτησια (σε οσους αγωνες του ολυμπιακου δεν ειδα καπου να αδικειτε)...τον αμεσα αντιπαλο χωρις να παιζει μπαλλαρα να κερδιζει χαρης και σε μικροσφυριγματα που δεν γινονται...την ομαδα που γουσταρω να μην παιζει βεβαια μπαλλαρα αλλα να μην τις δεινουν αυτα που δικαιουτε...κλπ...κλπ...τι να λεμε τωρα...εγω σοβαρα δεν μου κανει κεφι να κανω πλακα...και δεν το λεω γιατι η Αεκ παει χαλια (λεμε τωρα)...θα το ελεγα και αν ηταν πρωτη εχοντας τα κοζια υπερ της....εγω θελω και γουσταρω να βλεπω μπαλλα...οχι πιος ειναι πιο λαμογιο...και οτι καταλαβες καταλαβες...

υ.γ. ηταν δεν ηταν ο Μπαγεβιτς...η ειμουνα πρωτος με 20 ποντους διαφορα (που δεν παιζει με την καμμια αφου ειναι πολλα τα λεφτα του Τσου Λου)....αν εβλεπα αυτα που γινονται και ηταν ευνοημενη η ομαδα μου ετσι....παλι τα ιδια θα ελεγα...
    ρε παπαρα το ξερω, αλλα που κολλαγε το ποστ δεν καταλαβα.
    ξερουμε ποια ειναι η κατασταση, ξερουμε τι παιζει και κανουμε την πλακιτσα μας...
    καπου να ξεδινουμε

τι λενε οι αμπαλοι ρε γαμωτο....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	exedra_b.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	89,3 KB 
ID:	176594

ρε παπαρα το ξερω, αλλα που κολλαγε το ποστ δεν καταλαβα.
    ξερουμε ποια ειναι η κατασταση, ξερουμε τι παιζει και κανουμε την πλακιτσα μας...
    καπου να ξεδινουμε
    καπου να ξεδινουμε???να κανονιζουμε μπαλλιτσα και να κανουμε πλακα στον Βασιλη οταν θα χανει...αυτο και ανε εχει πλακα...αλλα ξερουμε....θα μας δειξει αυτος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολα τα αλλα μου ηρθαν ρε αυτοματα...ασχετα αν τα ξερουμε....οταν γυρνας παλι στην ποδοσφαιρικη μπανανια και διαβαζεις τετοια πραγαματα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

να κανονιζουμε μπαλλιτσα και να κανουμε πλακα στον Βασιλη οταν θα χανει...αυτο και ανε εχει πλακα...αλλα ξερουμε....θα μας δειξει αυτος....

:

αυτο εχει καταντησει ρουτινα ρε :rotflmao:

και πως να πεισεις ενα παιδακι να γινει αεκακι???

http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.319838.asp
    ενα παιδι μεχρι 20 χρονων το πιθανοτερο να μην ξερει καν οτι υπαρχει συλλογος αεκακι.

που ειναι ο βαγκνερ???? που εχουν παει ολοι εκεινοι??? (ζωγραφος, κακος, κλπ κλπ κλπ )

http://www.sport24.gr/html/ent/806/ent.319806.asp

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    τι λενε οι αμπαλοι ρε γαμωτο....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	prota8lhths_bca8xx07i.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	51,5 KB 
ID:	176603

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    http://www.pictogame.com/en/play/gam...84%EF%83%EE%B1

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://www.pictogame.com/en/play/gam...84%EF%83%EE%B1

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    xo xo xo

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	30,9 KB 
ID:	176604

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    megali i diafora anamesa se mia gnwmi kai ena gegonos

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και πως να πεισεις ενα παιδακι να γινει αεκακι???

http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.319838.asp
    ενα παιδι μεχρι 20 χρονων το πιθανοτερο να μην ξερει καν οτι υπαρχει συλλογος αεκακι.
    Φανερώνει εμπάθεια , kalgeorge το επίθετο ΑΕΚ-ακι. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα ιστορικά είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκή κούπα σε ομαδικό άθλημα. Και στις αρχές της δεκαετίας είχε κάνει πράγματα και θαύματα ώς πάλι ομάδα που είχε καταφέρει να πάρει τοπικό και ευρωπαϊκό κύπελο.

Δυστυχώς όμως χωρίς χρήματα καμία ομάδα δεν επιβιώνει. Όσο μεγάλο όνομα και αν έχει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κατρακύλα ξεκίνησε μόλις μειώθηκε το budget της ομάδας των αρχών του 2000 ... αμέσω μετά δεν έχει σηκώσει κεφάλι. Είναι πραγματικά κρίμα... οχι τόσο για το οτι μια ΚΑΕ δεν έχει χρήματα να πληρώσει... αλλά γιατί αρκετοί έφτιαξαν φήμες στο όνομα της.

Πραγματικά κρίμα , αν σκεφτείς και τι αθλητές της πορτοκαλί μπάλας έχουν φορέσει και διαπρέψει με την φανέλα της.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

και μιας και μιλάμε για χρήματα και basket δες και την παρακάτω ανακοίνωση για να κατανοήσουμε ΚΑΛΑ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. πως όλα είναι θέμα χρημάτων.

http://www.sport-fm.gr/article/198474

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Φανερώνει εμπάθεια , kalgeorge το επίθετο ΑΕΚ-ακι. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα ιστορικά είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκή κούπα σε ομαδικό άθλημα. Και στις αρχές της δεκαετίας είχε κάνει πράγματα και θαύματα ώς πάλι ομάδα που είχε καταφέρει να πάρει τοπικό και ευρωπαϊκό κύπελο.

.

Gandalf
    ρε μαγε αφου αεκακι ειστε (οσο και αν δεν σας αρεσει, τι να σας πω??

δευτερον ερχεσαι στα λογια μου....οπως και στο ποδοσφαιρο ετσι και στο μπασκετ αναφερεσαι στις δοξες του παρελθοντος..... μιλας για τιτλους και κατακτησεις λιγο μετα τον 2 παγκοσμιο:rotflmao: :rotflmao:

και εγω σου αναφερθηκα σε ενα παιδακι 20 ετων φιλε μου....αυτο τι να σου πει για αεκ??
    και αφου το θετεις ετσι, για μιλα σταρατα και πες μου....

σε τι διαφερει η αεκ των τελευταιων 15 χρονων απο τον αρη? ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο ΚΑΙ στο μπασκετ θελω απαντηση

Σε κάτι πολύ επίπονες ήττες που σας έχει υποχρεώσει και τους δύο στο ΠΟΚ. (εντός προηγούμενης 5ετιας)
    Σε κάτι πολύ επίπονες χρονιές που τερματίσατε πίσω μας. (εντός προηγούμενης 5ετιας)
    Σε παιχνίδια θρίλερ όπως αυτό του κυπέλου με τον ΟΣΦΠ.

Και γενικά στον συναγερμό που έχουν και οι δύο του ΠΟΚ κάθε φορά που παίζουν με την ΑΕΚ. Καθε φορά... ακόμα και σήμερα αν παίζαμε... ή μήπως ξεχνάς οτι χρειάστηκε ενα λάθος στο κέντρο του γηπέδου για να κερδίσετε;... ή ενα πέναλτυ ατόφιο που κατάπιαν με τον ΟΣΦΠ;..

Θες και άλλα;

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι τα χρήματα... οχι το μέγεθος του ονόματος που δυστυχώς η τωρινή διοίκηση έχει καταφέρει να το υποβαθμίσει με τις τόσες και τόσες μαλακίες που έχει κάνει.

Μην έχεις επιλεκτική μνήμη.

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607