Γιωργο μετα απο ενα τριημερο στην Ρωμη...θυμηθηκα πως ειναι να βλεπεις μπαλλα...οχι μονο απο θεμα τεχνικης των παιχτων...αλλα απο τις γενικης συμπεριφορας ολων των οργανων...εδω που γυρισα διαβασα για σφαγη της Αεκ....για τον προεδρο τις πιο σκανδαλοδος ευνοημενης ομαδας τα τελευταια χρονια να ζηταει 50-50 διαιτησια (σε οσους αγωνες του ολυμπιακου δεν ειδα καπου να αδικειτε)...τον αμεσα αντιπαλο χωρις να παιζει μπαλλαρα να κερδιζει χαρης και σε μικροσφυριγματα που δεν γινονται...την ομαδα που γουσταρω να μην παιζει βεβαια μπαλλαρα αλλα να μην τις δεινουν αυτα που δικαιουτε...κλπ...κλπ...τι να λεμε τωρα...εγω σοβαρα δεν μου κανει κεφι να κανω πλακα...και δεν το λεω γιατι η Αεκ παει χαλια (λεμε τωρα)...θα το ελεγα και αν ηταν πρωτη εχοντας τα κοζια υπερ της....εγω θελω και γουσταρω να βλεπω μπαλλα...οχι πιος ειναι πιο λαμογιο...και οτι καταλαβες καταλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε πανο, σαν χθεσινος κανεις...απορω πως σου ηρθε και τα εγραψες αυτα τωρα.
εξαλου και αν το αεκακι δεν ειχε μπαγεβιτς και εσυ εδω θα ησουν και θα εκανες την πλακα σου....
anyway![]()
υ.γ. ηταν δεν ηταν ο Μπαγεβιτς...η ειμουνα πρωτος με 20 ποντους διαφορα (που δεν παιζει με την καμμια αφου ειναι πολλα τα λεφτα του Τσου Λου)....αν εβλεπα αυτα που γινονται και ηταν ευνοημενη η ομαδα μου ετσι....παλι τα ιδια θα ελεγα...