Σελίδα 257 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 157207247252253254255256257258 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.841 έως 3.855 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μάλιστα τι άλλο θα διαβασουμε...
    Αν θες έχω πολλά να σου θυμήσω ή να σου μάθω μικρό γαυράκι
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    ... το αεκ...
    ... το αεκ...
    Τελικά τα παιδιά του έκτου στόλου ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

Τσουκαλάδες... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Τα παιδιά σκοτώθηκαν γιατί πήγαν να δούνε μπάλα και κάποιος ξέχασε να ανοίξει μια πόρτα. Το ότι έπαιζε με την ΑΕΚ ουδεμία σημασία έχει.

Το να παρουσιάζεις το θάνατο τόσων παιδιών με μια βλακεία της στιγμής είναι τραγικό, για να μην πω τίποτα βαρύτερο. Άλλο ο χαβαλές κι άλλο να μπλέκουμε με τέτοιες χοντρές υποθέσεις.

Το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι να αποσύρεις διακριτικά αυτό που έγραψες.
    Eίσαι προφανέστατα πολύ μικρός. Τέσπα. Δεν παίρνω τίποτε πίσω. Καφριλίκι ήταν και όχι ηρωισμός κατάλαβες νεαρέ μου? Το τρισάγιο γίνεται για τους ταλαίπωρους που ποδοπατήθηκαν από τους γαυροκάφρους τσουκαλάδες. Ποτέ δεν αποδώθηκαν ευθύνες για κλειστή πόρτα (αυτά τα έλεγε μια βιντεοταινία με τον γαρδέλη) αλλά ακόμα κι έτσι η ουσία του θέματος που (εδώ πάει το προφανέστατα) δεν έζησες ήταν ότι δεν έχετε ξαναζήσει μεγαλύτερη επιτυχία εκ σου και ο διακαής πόθος να τρέξουν έξω να διαλαλήσουν την νίκη ακόμα και αν αυτό σήμαινε να πατήσουν πάνω σε άλλους φιλάθλους. Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα καταδικαστέα σε όλο τον νοήμωνα κόσμο μικρούλη και όχι άξια μνήμης-θαυμασμού.

Υσ. Επειδή πετάγεσαι και πορδολογείς συνεχώς (μέρα-νύχτα μες το θρεντ) κοίτα μην το πει κανένας στον μπάμπά σου και σου κόψει το ιντερνετ καφέ. Κάνε καμιά δουλειά μέχρι να πήξουν τα μυαλά σου και να έχεις κανένα επιχείρημα όταν συζητάς γιατί σε βαρέθηκαν και οι όμοιοι σου.
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    ρε παιδες,ας αφησουμε το θεμα του 81...
    δεν οδηγει πουθενα...
    ας ειναι καλα τα παιδια εκει που ειναι...
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Νέο μέλος
    Είναι η δεύτερη φορά φορά που δοκίμασα να συμμετάσχω στην συζήτηση χωρίς, θέλω να πιστεύω, να προσβάλω κανέναν. Εκτός ίσως από τον Terens που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και σκοπός μου δεν ήταν να προσβάλω ή να τον θίξω απλά πίστευα πως το όλο thread αν και στις διαμάχες είναι στο επίπεδο του χαβαλέ και ως τέτοια θα θεωρούνταν τα σχόλια μου και όχι σαν επίθεση προς τον terens αν τα θεώρησε επίθεση.

Στο δια ταύτα τώρα.

Προς christostr.
    Είπα μια άποψη και την τεκμηρίωσα με επιχειρήματα, αν έχεις κάτι να πεις εναντίον τους ελεύθερα αλλά με ανάλογα επιχειρήματα, αλλιώς φαίνεται ποιοί έχουν τσουκαλάδικη νοοτροπία.

Το χαρακτηρισμό "κακομοίρη" στον επιστρέφω και δε το σχολιάζω παραπέρα.
    Για εξήγησε μου όμως τι ακριβώς εννοείς όταν λες "τα παιδιά του έκτου στόλου".

Επειδή αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι για μένα πολύ σοβαρό, το κόβω εδώ, για να μην χοντρύνει. να χαίρεσται το thread σας και το επίπεδο σας.

με συγχωρείτε δε θα πάρω

http://www.youtube.com/watch?v=ImGROmPN_pw

μαλλον αυτο εννοει...6ος στολος

Νέο μέλος
    Ξέρω πολύ καλά τι εννοέι φίλε μου, γιαυτό λέω πως το θεωρώ σοβαρό και δεν το συνεχίζω να μην χοντρύνει....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Eίσαι προφανέστατα πολύ μικρός. Τέσπα. Δεν παίρνω τίποτε πίσω. Καφριλίκι ήταν και όχι ηρωισμός κατάλαβες νεαρέ μου? Το τρισάγιο γίνεται για τους ταλαίπωρους που ποδοπατήθηκαν από τους γαυροκάφρους τσουκαλάδες. Ποτέ δεν αποδώθηκαν ευθύνες για κλειστή πόρτα (αυτά τα έλεγε μια βιντεοταινία με τον γαρδέλη) αλλά ακόμα κι έτσι η ουσία του θέματος που (εδώ πάει το προφανέστατα) δεν έζησες ήταν ότι δεν έχετε ξαναζήσει μεγαλύτερη επιτυχία εκ σου και ο διακαής πόθος να τρέξουν έξω να διαλαλήσουν την νίκη ακόμα και αν αυτό σήμαινε να πατήσουν πάνω σε άλλους φιλάθλους. Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα καταδικαστέα σε όλο τον νοήμωνα κόσμο μικρούλη και όχι άξια μνήμης-θαυμασμού.

Υσ. Επειδή πετάγεσαι και πορδολογείς συνεχώς (μέρα-νύχτα μες το θρεντ) κοίτα μην το πει κανένας στον μπάμπά σου και σου κόψει το ιντερνετ καφέ. Κάνε καμιά δουλειά μέχρι να πήξουν τα μυαλά σου και να έχεις κανένα επιχείρημα όταν συζητάς γιατί σε βαρέθηκαν και οι όμοιοι σου.
    Ποιοι ειναι οι ταλαιπωροι....... Ρε ταλαιπωρε....????

Και ποιοι ειναι οι γαυροτσουκαλαδες .....?????

Παλικαρακια που ειχαν την ιδια τρελα με ολους μας και με εσενα και με εμενα ηταν ........

Την μπαλα τους πηγαν να δουν και να γυρισουν σπιτι τους ηθελαν.....

Πας καλα...???? Αμα και αυτο το συμβαν το κοιτας οπαδικα για λυπηση εισαι.......

Τρεχα να παρεις κανα φραγκο να την περασεις απο κανεναν συνδεσμο αλλα μην τους πεις τι εγραψες εδω μεσα γιατι μεχρι και αυτοι στις φαπες θα σε παρουν........

Αιντε πικραμενε.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Ναστε καλά βρε γαυράκια αλλά με τόσα κλάματα και πίκρα επιβεβαιώνετε τη μεγάλη νίκη έστω και από μία μικρή φέτος λόγω αποτελεσμάτων της ΑΕΚ.
    Όσο για τα υποκοριστικά να θυμηθείς πρώτα ότι κάποτε σκοτωθήκατε μεταξύ σας (Μιλάμε για άπειρη βλακεία), επειδή καταφέρατε μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ ..γεγονός που δεν έχει επαναληφθεί στα χρονικά ποτέ, ακόμα και από τους μεγαλύτερους αιώνιους (βλέπε Ρεάλ-Μπάρτσα κλπ), και φυσικά ποτέ με τους κολλητούς της παράγκας σας)...
    φιλαρακι ντροπιαζεις το ανθρωπινο ειδος με αυτα που λες...στον θανατο δεν υπαρχουν χρωματα και οπαδοι...και επειδη οπως λες εισαι και Αεκ να ξερεις οτι στους 21...ο ενας...ο μικροτερος ηταν 14 χρονων...ονομα Παναγιωτης Τουμανιδης....ηταν φιλαθλος της ΑΕΚ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ...

ελα να ξεκολαμε σιγα σιγα γιατι παει αλλου το πραγμα.......

παμε παλι για ποδοσφαιρο.......

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Προς christostr.
    Για εξήγησε μου όμως τι ακριβώς εννοείς όταν λες "τα παιδιά του έκτου στόλου".

Επειδή αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι για μένα πολύ σοβαρό, το κόβω εδώ, για να μην χοντρύνει. να χαίρεσται το thread σας και το επίπεδο σας.

με συγχωρείτε δε θα πάρω
    Πρόσεξε λοιπόν κάτι...
    Αυτό που καταλαβαίνεις σαφώς και είναι σοβαρό (άσχετα αν πολλοί το λένε στο χαβαλέ για να σας πειράξουν), και το "χόντρυνα" για να καταλάβεις ότι έχει ξεφύγει λιγάκι η κουβέντα. Πρέπει επίσης να καταλάβεις ότι στα ελληνικά Η ΑΕΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση ΤΟ ΑΕΚ. Καταλαβαίνω ότι και συ στο χαβαλέ το είπες "προσβάλοντας" την καταγωγή της ομάδας προκειμένου να μας κάνεις πλάκα. Ε, κάτι τέτοιο έκανα και γω.
    Όσο για τα νεκρά παιδιά της θύρας 7, ΔΕΝ συμφωνώ με τα παραπάνω που είπε φίλος.
    Ας είναι αναπαυμένα τουλάχιστον εκεί που είναι τώρα.

Και λίγο σχόλιο ΕΠΙΠΕΔΟΥ τώρα...
    Μου άρεσε ο Μίχος ο παντοτινός υπέρμαχος της γαυροσύνης που ξεκίνησε την κριτική του ματς με τα... "πράσινο φόντο" και "η ΑΕΚ που χρωστάει 40 εκ. που βρήκε να δώσει πριμ 150.000 ε"
    Αυτό μάλιστα!!! Είναι ωριμότητα ποδοσφαιρικού παράγοντα και σχολιαστή ποδοσφαίρου που τον πληρώνει η ΕΡΤ για τη συμετοχή του στην ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αθλητική Κυριακή!! Τέτοια έλεγε και ο Αλέφαντος προκειμένου να του πετάξει κανένα ξεροκόματο ο θείος.
    Έχω άδικο λες;
    Όσο για το ματσάκι ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ... από ΤΟ ΑΕΚ με αγάπη....
    ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ρε αφηστε τους στις τηλεορασεις, στα ραδιο, στις εφημεριδες, και στα φορα

να εκτιθεντε και να δειχνουν ποιοι ειναι στην πραγματικοτητα οι οπαδοι του γαυρου

οι βαμενοι ε! αυτοι πους τους εχουν κανει τα μυαλια κουρκουτι και πουλανε τρελα

και παπαγαλιζουν οτι λεει ο προεδρας και τα δημοσιογραφακια

οταν εισαι στην πικρα δειχνεις τι κουμασι εισαι, οχι οταν εισαι χαλαρος με τα πετσινα πρωταθληματακια..

ΖΙΚΟ ΖΙΚΟ ΟΕ ΟΕ ΟΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευτηχως ηρθε ο ΖΙΚΟ και εστρωσε την ομαδα και παιζει λιγο μπαλα, γιατι αυτος ο καραφλας αστα να πανε :rotflmao: :rotflmao:

ο φιλος γιατι στραβωσε για το θεμα περι στολου?
    ενα ιστορικο γεγονος ειναι.. σου παραθεσαν και το ντοκιμαντερ..

και οι παπαδες λενε οτι δεν καταγοντε απο τους πιθηκους, τους πιστευετε?

το συγκεκριμενο θεμα πρεπει να μας θλιβει και ως ΞΕΦΤΙΛΑ του ΕΘΝΟΥς, οχι μονο για τις πορνες και τα καλοπαιδα-νταβατζιδες που βγαζαν λεφτα πουλωντας ανηλικα,
    αλλα και ως κρατος για το ποσο @ουτανακια ειμασταν και ειμαστε στους αμερικανους..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Άφήστε τούς νεκρούς ήσυχους.....
    Ή κουλτούρα τού καθενός....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ μέ τά όπαδικά του αίσθήματα.
    ΑΝ ΟΜΩΣ..........ΗΜΟΥΝ ΓΑΥΡΟΣ
    ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.........ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....!!!
    ΑΝ ΗΜΟΥΝ..........ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ........!!!!

Τό ότι χθές σάς τελειώσαμε τή χρονιά..........ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.....
    γιά σάς γαύροι.
    Έμείς σάς κλείσαμε τό σπίτι.........όπως πρίν μερικά χρόνια πού έγραψε κάποιος φίλος.
    ΤΟ ΑΕΚ......!!!!

Τσούζει πολύ τό ξέρω,μέσα στό Καραισκάκη.......ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ.....
    Μέ τόν άνεκδιήγητο νά δείχνει σέντρα........
    ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ........ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΥ........!!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ....!!!

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.........ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ......!!!!

Καί γαμώ τό ρεπερτόριο σας ρέ γαύροι......!!!!

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ......!!!!

Τί άλλο σάς έμεινε......???

Μετά τόν Παμπορίδη.............προστέθηκε στό πάνθεον τών ήρώων καί ό Καλλόπουλος....!!!

Μά δέν έχει τελειωμό ποτέ αύτή ή λίστα.....???

Ή ΑΕΚ..........θά τελειώσει τή χρονιά όπως τήν ξεκίνησε μέτρια.
    Αύτό όμως πού έκανε χθές δέν άλλάζεται μέ πολλά κύπελλα.
    Τόσα μάς κάνατε βρέ βρωμεροί.........
    Μάς διαλύσατε μιά όμάδα πού όλη ή Έλλάδα παραδεχόταν.
    Μετά τόν ΠΑΟΚ τών Κούδα ,Σαράφη,Παρίδη, Τερζανίδη........πού έτυχε τής ίδιας μοίρας
    έλέω τού έφοπλιστή μέ τή βαλίτσα,
    Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.........ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ......!!!
    Αύτήν διαλύσατε μέ χίλιους τρόπους γιά νά φτάσετε στήν κορυφή.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΗΔΟΝΗ..........
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ......???

ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΑΥΡΟΙ...........ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ......!!!!

Άν αύτοκτονήσουν οί βάζελοι,τότε μόνο θά τό χάσουν.
    Μέ τό μεταξύ σας μάτς στήν Καλογρέζα....???
    Δύο μάτς έχουν Ξάνθη καί ΑΡΗ.........άν τά περάσουν τέλος.....!!!!
    Έμάς θά μάς πάρουν .........έχω προαίσθηση......:rotflmao:

Γιαυτό λοιπόν.............

ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...................ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ...............ΜΠΑΝΑΝΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΥΓ. Ρέ σείς δέν κάνετε καμμιά......ΕΝΣΤΑΣΗ...??
    Ποτέ δέν ξέρεις...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Terens... ΑΕΚτζής είμαι μέχρι το κόκκαλο... ούτε μπλαζέ , ούτε τίποτα. Εκείνο που λέω είναι πως είναι νωρίς για ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ πανηγύρια.

Χάρηκα με την νίκη μας... γέλασα με το ρεζίλι των γαύρων που έβγαιναν σε ΜΜΕ και έλεγαν οτι μπορείς να φανταστείς ώς δικαιολογία.... έκανα και καζούρα σήμερα στην δουλειά σε γαύρους...

Α-Λ-Λ-Α

επειδή το μυαλό μου είναι στο Αύριο της ΑΕΚ... θα έλεγα να διαβάσεις τον Γαλάτση στο blog του παρακάτω, καθώς είναι όντως μέσα στο μυαλό μου και σίγουρα αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό του οι ΑΕΚτζήδες και τα πανηγύρια να μείνουν πίσω , καθώς αν την Κυριακή με τον Ατρόμητο δεν παίξει η ΑΕΚ... αλλά το ΑΕΚάκι.. θα έχουμε τα ίδια πάλι.

διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ

http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=6844415

Δεν καρμοιριάζω... δεν είμαι μπλαζέ.. κρατώ χαμηλούς τόνους γιατί θέλω να δώ την ΑΕΚ να μην μένει σε μια νίκη που πέρα απο το ψυχολογικό.. της έδωσε τρίποντο που πρέπει να το εκμεταλευθεί... αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.

Gandalf

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ...........ΑΠΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ

Γιατί τούς έστειλα ...........ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.......!!!!

ΜΟΝΟ............ΓΙΑΥΤΟ......!!!!

Σιγά παππού... βάλτην πάλι μέσα γιατί εσένα σε έπιασε κατουρό@βλα και εσύ νόμισες πως πήδηξες...

Παίξατε καλύτερα από τα πτώματα τα δικά μας και κερδίσατε αλλά μέχρι εκει. 1-2 έλειξε το αν δε το πρόσεξες όχι 1-5.

Αν με το 1-2 νομίζεις ότι έχεις διαλύσει μια ομάδα τότε πρέπει να σε εχω σμπαραλιάσει 5-6 φορές τα τελευταία χρόνια.

Προπονητή δεν με έκανες εσύ να τον αλλάξω. (αν τον αλλάξω, κανονικά πρόεδρο πρέπει να αλλάξω)

Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα, αν και πλέον πολύ δύσκολο για μας.

Για το καλοκαίρι κοίτα να έχεις εσύ το δικαίωμα να αγκομαχήσεις και ασε με εμένα.

Sorry αλλά το αεκ δεν είναι ικανό να τελειώσει την χρονιά κανενός

ΕΔΩ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ.........ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ

Όπότε μήν άγχώνεσαι........

Ή ΑΕΚ.........είναι διαλυμένη,τί νά διαλύσεις....???

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΑΕΚ..................ΣΕ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.......!!!!!

Όσο γιά τό παππού..........κοίτα όταν θά περάσεις τά 45 τό δάχτυλο τού γιατρού νάναι
    λεπτό γιατί μπορεί καί νά σού άρέσει,άλλά καί γιά νά μήν πονέσεις.....!!!
    Γιά τόν προστάτη λέω,έτσι τόν έξετάζουν.....!!!
    Έγώ στά 54 δέν πήγα άκόμα........ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.......γιαυτό ρισκάρω....!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607