Και σήμερα διαβάζω αυτό ....
http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=6847953
και με πιάνουν τα γέλια... ε ρε γλέντια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και σήμερα διαβάζω αυτό ....
http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=6847953
και με πιάνουν τα γέλια... ε ρε γλέντια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
και για του λόγου το αληθές... το γράφει και στον sportfm...
http://www.sport-fm.gr/article/212135
Έτσι και κάνουν οτι τον δίνουν ειδικά μετά το ντέρμπυ και την εμφάνιση του... μαύρο φίδι που τους έφαγε... και το ξέρουν για αυτό και ζητάνε παράλογα πράγματα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μπορεί εγώ να είμαι μικρός αλλά προφανέστατα εσύ είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα (συν όλοις τοις άλλοις) και από το γεγονός ότι διαβάζεις το thread κι ακόμη δεν κατάλαβες τί ομάδα είμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Eίσαι προφανέστατα πολύ μικρός. Τέσπα. Δεν παίρνω τίποτε πίσω. Καφριλίκι ήταν και όχι ηρωισμός κατάλαβες νεαρέ μου? Το τρισάγιο γίνεται για τους ταλαίπωρους που ποδοπατήθηκαν από τους γαυροκάφρους τσουκαλάδες. Ποτέ δεν αποδώθηκαν ευθύνες για κλειστή πόρτα (αυτά τα έλεγε μια βιντεοταινία με τον γαρδέλη) αλλά ακόμα κι έτσι η ουσία του θέματος που (εδώ πάει το προφανέστατα) δεν έζησες ήταν ότι δεν έχετε ξαναζήσει μεγαλύτερη επιτυχία εκ σου και ο διακαής πόθος να τρέξουν έξω να διαλαλήσουν την νίκη ακόμα και αν αυτό σήμαινε να πατήσουν πάνω σε άλλους φιλάθλους. Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα καταδικαστέα σε όλο τον νοήμωνα κόσμο μικρούλη και όχι άξια μνήμης-θαυμασμού.
Υσ. Επειδή πετάγεσαι και πορδολογείς συνεχώς (μέρα-νύχτα μες το θρεντ) κοίτα μην το πει κανένας στον μπάμπά σου και σου κόψει το ιντερνετ καφέ. Κάνε καμιά δουλειά μέχρι να πήξουν τα μυαλά σου και να έχεις κανένα επιχείρημα όταν συζητάς γιατί σε βαρέθηκαν και οι όμοιοι σου.
ΕΚ ΣΟΥ () και πάρε τον πούλο άρρωστε γελοίε διότι οι νεκροί δεν έχουν ομάδα και χρώμα και δεν έχουν καμία θέση εδώ μέσα. Πες ότι μαλακία κατέβει στο κλούβιο κεφαλάκι σου αλλά τους νεκρούς άστους ήσυχους σε ένδειξη σεβασμού είτε έφταιγαν είτε όχι για ότι έγινε.
@ mods Δεν αξίζει να το κλείσετε πάλι, βγάλτε έξω τα καραγκιοζάκια των 2-3 τελευταίων σελίδων μόνο. Οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα...
ΥΓ ΕΞΩ ΟΙ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και για του λόγου το αληθές... το γράφει και στον sportfm...
http://www.sport-fm.gr/article/212135
Έτσι και κάνουν οτι τον δίνουν ειδικά μετά το ντέρμπυ και την εμφάνιση του... μαύρο φίδι που τους έφαγε... και το ξέρουν για αυτό και ζητάνε παράλογα πράγματα.
Gandalf
ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ..................
Άν ό βουτηχτής, καί άγκωνιστής...........κόστισε 10 μύρρια..........ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΚΟ ΜΕ 8....??
ΟΧΙ ΦΙΛΕ....................20 ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ....!!!
Ξεπουλήσαν τά κοράκια ήδη άρκετούς......!!!
![]()
Βρε... πλάκα κάνω... χαχαχαχαχα... ξεκόλα... Ο Σκόκο με τα σημερινά δεδομένα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ... πολύ απλά γιατί κάποιοι δεν θα πάνε σπίτια τους με ευκολία μετά.
Νομίζω οτι είναι ευνόητο αυτό... πόσο μάλλον μετά απο 2-3 μέρες μετά το ντέρμπυ.
Ο Σκόκο αντικειμενικά στην αγορά του ποδοσφαίρου είναι αξίας τέτοιας 8-10 εκατομύρια, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΞΩ... στην Ελλάδα δεν μπορείς να αξιολογήσεις πάνω απο 3-4 εκατομύρια και αυτό σήμερα μόνο.. μετά το παιχνίδι που έκανε.
Δλδ, αν ερχόταν μια ομάδα του εξωτερικού τόσα θα μπορούσες να ζητήσεις. Σε αντίπαλο όμως, απλά ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ!
Gandalf
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ MODS.................
Ή λύση πονάει κεφάλι............κόψει κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ....!!!
Άπλά, όποιος νομίζετε ότι περνάει τά όρια ,άντε μιά κίτρινη καί μετά...........ΟΞΩ....!!!
Διότι αύτοί πού θέλουν ,θά πάνε παραπέρα καί θά χαλάσουν ......ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Βρε... πλάκα κάνω... χαχαχαχαχα... ξεκόλα... Ο Σκόκο με τα σημερινά δεδομένα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ... πολύ απλά γιατί κάποιοι δεν θα πάνε σπίτια τους με ευκολία μετά.
Νομίζω οτι είναι ευνόητο αυτό... πόσο μάλλον μετά απο 2-3 μέρες μετά το ντέρμπυ.
Ο Σκόκο αντικειμενικά στην αγορά του ποδοσφαίρου είναι αξίας τέτοιας 8-10 εκατομύρια, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΞΩ... στην Ελλάδα δεν μπορείς να αξιολογήσεις πάνω απο 3-4 εκατομύρια και αυτό σήμερα μόνο.. μετά το παιχνίδι που έκανε.
Δλδ, αν ερχόταν μια ομάδα του εξωτερικού τόσα θα μπορούσες να ζητήσεις. Σε αντίπαλο όμως, απλά ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ!
Gandalf
ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣ...........
Ξεκολλημένος είμαι.............άσε με όμως νά τό εύχαριστηθώ..!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Τελικά τα παιδιά του έκτου στόλου ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
Τσουκαλάδες... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![]()
![]()
![]()
οτι πεις...γιε μας
υ.γ παράξενο πως δεν επενέβη ακομα οι mods...εδω με ενα μικρό γαμωσταυριδι που ρίχναμε μας την λεγαν κατευθείαν....εδω που υπάρχουν μαλάκες τπτ?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
...κανονικα επρεπε να κλεισει και αυτο με αυτα που εχουν ειπωθει...αν θελουμε το thread να παραμεινει ανοιχτο, αναφορα μηνυματος, σβησιμο και κραξιμο.
Οσοι δεν εχουν αισθηση του μετρου, μακρια απο εδω!!!!![]()