αυτό. και στα windows η πρώτη αλλαγή που κάνω είναι να το πάω επάνω.
εν τω μεταξύ, χτες μετά καιρό άνοιξα το netbook. το ότι δεν το εκπαραθύρωσα ήταν θαύμα. η ταχύτητα σε κακομαθαίνει σε απίθανο βαθμό. και ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω καλώδια να κάνω κλώνο του δίσκου στον SSD
ΕπειδήΣ τελικά της κόρης δούλεψε κανονικά με την υπάρχουσα εγκατάσταση κι επειδήΣ έχει dual boot με win και ubuntu, δεν έβαλα 10άρια. Σίγουρα η αντιστροφή του σκρολ γίνεται και από registry αλλά δες και το παρακάτω
http://www.windowscentral.com/how-re...ion-windows-10
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
το 'χω δει ρε γμτ, ούτε εκεί ούτε στους οδηγούς synaptics το έχει. Δεν πειράζει.
το γυρνας σε ubuntu και παρατας τα παραθυρια;
Γιαννης
όταν λέμε κάτι είμαστε άντρες και τον λόγο μας τον κρατάμε. Το λοιπό δεν έχω αυτή τη στιγμή κανένα με win10 αλλά έχω με 7άρια. Παρόμοια διαδικασία θα είναι, δεν βλέπω τον λόγο να την έχουν αλλάξει
με κάποιον registry editor ή στο command γράφεις regedit και μέσα στην registry αναζητάς το "flipflopwheel" και αλλάζεις την τιμή του REG_DWORD από 0 σε 1.
Κανονικά χρειάζεται επανεκκίνηση. Ακολουθεί παράδειγμα του δικού μου υπολογιστή:
Ενημέρωσέ μας αν πέτυχε!
Μιας και ανακάλυψα αυτό το thread ας ποστάρω και εγώ κάτι μπααααας και... Το ξέρω ότι υπάρχουν πιο σχετικά φόρουμ αλλά αυτό αγαπώ εγώ
Ασχολείται κανείς με το άθλημα του sysadmin και συγκεκριμένα με web servers ? Αν ναι χρησιμοποιεί LetsEncrypt...
Σόρυ για όσους φαίνονται κάπως έτσι 二天你很彡所中來鑿
Παίδες ξέθαψα ενα aspire one της acer.Νetbook είναι με windows 7 starter.Το πρόβλημα μου ειναι το εξής.Δε φορτίζει τη μπαταρία.Ενω τη διαβάζει πότε ειναι κουμπωμένη και πότε όχι,δε τη φορτίζει.
Τι κάνουμε τώρα;
Φίου φίου φι φι φίου
παίρνεις καινούργια μπαταρία, ας πούμε;
Μπα.Στην άβυσσο για πάντα το κόβω το netbook αμα θέλει μπαταρία.
Φίου φίου φι φι φίου
τα φτύνουν, αφού.
δεν έχει κάτι απλικέισα για battery health κλπ;