Σελίδα 26 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Φίλε επειδή είσαι άμπαλος να πουμε....

ΟΛΟ το πρωτάθλημα παίχτηκε σε ενα παιχνιδι...

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ στο Χαριλαου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οπου ο παναθηναικος ειχε βαλει τον διαιτητη να ξεπαστρεψει τον παοκ επειδη τον φοβοταν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε το παλτο τον σισσε

http://www.sport-fm.gr/article/225084

παλι ο μηχανισμος του Παο τον ψηφισε για να δικαιολογησει τα λεφτα της μεταγραφης
    ελα ελα κανε μπεεεεε γιατι τα πατομπουκαλα δεν σε αφηνουν να διαβασεις

|"Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν από χορηγό της ομάδας (Hyundai),"

καταλαβες τπτ ή ακόμα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    επίσης να παρατηρήσω οτι ολοι σχεδον αναφερετε οτι σπρωχτηκε ο παο σε.....4-5 παιχνιδια....

απο μια σεζον30 αγωνιστικων.....

και μιλατε για σφαγη
    για ειδικες αποστολες διαιτητων....για κατακρεουργηση του αθληματος και άλλα αστεία.
    στο χαλαρό φτάσαμε ήδη τα 11 ματσακια.....και ανετα φταβουμε τα 16~17

για βρες εσυ 16~17 του Θρυλου σε μια σεζόν και βλέπουμε...με κραυγαλεο σπρώξιμο εεεε...

και φυσικά παράλληλα να αδικούν εσας...οπως π.χ με Ηρα εμας φετος...λεω εγω τωρα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ελα ελα κανε μπεεεεε γιατι τα πατομπουκαλα δεν σε αφηνουν να διαβασεις

|"Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν από χορηγό της ομάδας (Hyundai),"

καταλαβες τπτ ή ακόμα

που ψηφίστηκε περισσότερες φορές Man of the Match από τους εκπροσώπους του Τύπου

ΜΠΕΕΕΕΕ

μοσχαρ' :rotflmao: :rotflmao:

διαβασε ολα
    οχι μονο οτι σαρεσει
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αλλα χαρη σε εσενα εχω φτιάξει καταπληκτικους κοιλιακούς...ευχαριστω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φετος ο βαζελος σου φτιαξε και κωλαρακι

Με την Καλη Εννοια ε!!!:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φετος ο βαζελος σου φτιαξε και κωλαρακι

Με την Καλη Εννοια ε!!!:rotflmao:

σωστα....το είδαμε στα 2 παιχνίδια...αχ πως τα πιάνεις αχ πως τα πιανεις....

τωρα αν εννοάς πρωταθλημα...τοτε τα 13 τελευταια και τα 37 συνολικά δεν θέλω καν να φανταστω τι εχουν φτιάξει σε εσενα....

τωρα αν εννοάς πρωταθλημα...τοτε τα 13 τελευταια και τα 37 συνολικά δεν θέλω καν να φανταστω τι εχουν φτιάξει σε εσενα....
    καλα μην το συζητας..

μετα απο τοσα χρονια προπονησης σπαμε και καρυδια :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	some-people-almond-joy-i-prefer-mounds_500x500.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	195228
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    κατσε ρε φιλε...μισο γιατι μπερδευτηκα.....

Η μας εσπρωξαν οποτε βγαινουμε και κραζουμε φωναζουμε κλπ κλπ οτι το κλεψαμε απο αλλους κλπ κλπ ....Η θα το παιρναμε ετσι και αλλιως....

και τα δυο μαζι δεν γινεται

γιατι ΑΝ θα το επαιρνα ετσι και αλλιως....τοτε πως αλλοιώθηκε το πρωταθλημα?
    και πως το ξερεις οτι θα το επαιρνα ετσι και αλλιώς?
    αφου λετε οτι αν ολα ηταν οπως επρεπε....βλεψεις ειχαν και ο παοκ και ο γαυρος...
    με μπερδεψατε
    Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω πρόβλημα που πήρες κούπα, ούτε που έχασα κούπα. Το πρόβλημά μου είναι όταν προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς λέγοντάς μας ότι και καλά δεν έγινε τίποτα και ότι το πρωτάθλημα ήταν και γαμώ τα καθαρά. Να μου πεις ότι είναι πιο καθαρό από τις αηδίες του γάβρου (όχι όλα τα χρόνια) να σου πω ναι. Να μου πεις ότι είναι καθαρό δεν το δέχομαι. Δεν είναι!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    οπου ο παναθηναικος ειχε βαλει τον διαιτητη να ξεπαστρεψει τον παοκ επειδη τον φοβοταν

Μην κάνεις τον χαζό τώρα γιατί δεν είσαι! Μέθοδοι θείου είναι αυτά και απ'ότι φαίνεται τις μάθατε φαρσί...

Ακόμα θυμάμαι μια χρονιά (είχατε προπονητή τον Αναστασιάδη) που έρχεται ο γάβρος και παίρνει διπλό στην Τούμπα με κλασσικές σφαγές και μια βδομάδα μετά έρχεται κι ο βάζελος που τον είχε στο κατώπι (1-2 πόντους).

2-0 εμείς στο ημίχρονο και το γυρνάτε σε 2-2 και στο 90+ βγαίνει μόνος του ένας βαζελοπαίκτης (δεν θυμάμαι ποιός). Μιλάμε ήταν 2 πάιχτρς μόνοι τους και... ο κόρακας σφυρίζει λήξη!!!

Έπεσε όλη η καφετέρια κάτω απ'τα γέλια (ΠΑΟΚια όλοι)! Μήπως ευνόησε τον ΠΑΟΚ αυτό;

Επιστημονικά πράγματα φίλε! Όπως επιστημονική ήταν και η απολογία της ΠΑΕ σου για το "νύχι" της κοπέλας!

Οι καλύτεροι μαθητές ήσασταν και τώρα πάτε για καθηγητές!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω πρόβλημα που πήρες κούπα, ούτε που έχασα κούπα. Το πρόβλημά μου είναι όταν προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς λέγοντάς μας ότι και καλά δεν έγινε τίποτα και ότι το πρωτάθλημα ήταν και γαμώ τα καθαρά. Να μου πεις ότι είναι πιο καθαρό από τις αηδίες του γάβρου (όχι όλα τα χρόνια) να σου πω ναι. Να μου πεις ότι είναι καθαρό δεν το δέχομαι. Δεν είναι!

την γνωμη μου γιωργο στην εχω πει...
    ΠΟΤΕ δεν θα ειναι καθαρο ενα πρωταθλημα στην ελλαδα....αλλα και να ΕΙΝΑΙ , ΠΟΤΕ κανεις δεν θα το παραδεχτει.

αν θελεις να βρεις...θα βρεις πολλααααααααα παραδειγματα για να το βγαλεις βρωμικο.

εγω ειπα οτι φετος θελω πρωταθλημα σε ισοβαθμια και πεναλτυ στο 95 στο τελευταιο παιχνιδι που η ανατροπη να εχει γινει στην σεντρα.

ειπα απο την αρχη θελω πρωταθλημα με την διαιτησια να με πηγαινει καροτσι.
    μονο και μονο, για να δουν οι γαυροι πως ειναι ....

αλλα δεν μπορω να πω οτι εγινε ετσι φετος.....εχω παιχνιδια που με εσπρωξε...παιχνιδια που με αδικησε....παιχνιδια που τα πηρα με την αξια των παικτων που δεν ειχα για να τα παρω αλλες χρονιες.

το ιδιο ομως εγιναν και με τις υπολοιπες ομαδες τζωρτζ....

τωρα..αν αυτο που λες..ειναι ......σε ευνοησε παναθηναικε 30%...τον γαυρο 25%..το αεκακι 20%...τον παοκ 15 %.... και 10% τις υπολοιπες......τοτε να το δεχτω ρε φιλε.

αλλα δεν μπορω να ακουω απο καποιους για οργια, αλλοιωση,,.κλπ κλπ κλπκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μην κάνεις τον χαζό τώρα γιατί δεν είσαι! Μέθοδοι θείου είναι αυτά και απ'ότι φαίνεται τις μάθατε φαρσί...

Ακόμα θυμάμαι μια χρονιά (είχατε προπονητή τον Αναστασιάδη) που έρχεται ο γάβρος και παίρνει διπλό στην Τούμπα με κλασσικές σφαγές και μια βδομάδα μετά έρχεται κι ο βάζελος που τον είχε στο κατώπι (1-2 πόντους).

2-0 εμείς στο ημίχρονο και το γυρνάτε σε 2-2 και στο 90+ βγαίνει μόνος του ένας βαζελοπαίκτης (δεν θυμάμαι ποιός). Μιλάμε ήταν 2 πάιχτρς μόνοι τους και... ο κόρακας σφυρίζει λήξη!!!

Έπεσε όλη η καφετέρια κάτω απ'τα γέλια (ΠΑΟΚια όλοι)! Μήπως ευνόησε τον ΠΑΟΚ αυτό;

Επιστημονικά πράγματα φίλε! Όπως επιστημονική ήταν και η απολογία της ΠΑΕ σου για το "νύχι" της κοπέλας!

Οι καλύτεροι μαθητές ήσασταν και τώρα πάτε για καθηγητές!

μαντζιος...με τζιωλη εφευγαν νομιζω.....
    το οτι το εκανε ο γαυρος ρε φιλε....δεν σημαινει οτι απο εδω και περα εχουν παρει ολοι τα πατηματα του...αυτο θελω να σου εξηγησω...οπως και το οτι αναφερομαι σε οποιαδηποτε ομαδα.
    ο παναθηναικος φετος ηθελε να ΜΗΝ αδικηθει...οπως το παθαινε τις αλλες φορες...και αυτη ηταν η διαφορα του φετος με τις αλλες χρονιες....απλα ΔΕΝ αδικηθηκε κραυγαλεα.

οι εξηγησεις στους αθλητικους δικαστες ειναι γελοιες απο ολες τις ομαδες μαν...ειναι γελοιο να λεμε οτι τα κανει ο παναθηναικος....αν ακουσεις δικαιολογιες απο ομαδες σαν τον παοκ...τον αρη....κλπ κλπ....θα λιωνεις στα γελια

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    τωρα..αν αυτο που λες..ειναι ......σε ευνοησε παναθηναικε 30%...τον γαυρο 25%..το αεκακι 20%...τον παοκ 15 %.... και 10% τις υπολοιπες......τοτε να το δεχτω ρε φιλε.

Την υπερεκτιμησες φιλε μου την ΑΕΚ.αΚΟΥ 20%.Ενα πεναλτυ με τον ατρομητο στον πρωτο γυρο και αυτο το πηραν πισω στον δευτερο:rotflmao: :rotflmao:

Το θεμα ειναι οτι ο βαζελος χωρις να παιξει κατι ιδιαιτερο εδειχνε πιο ομαδα εμπιστοσυνης και ειχε πιο σταθερη αποδοση.
    Το θεμα ομως ειναι εαν χωρις αυτο το 5% διαφορα απο σπρωξιμο συμφωνα με τα λεγομενα σου θα το παιρνατε.Εαν ναι το δικαιουστε εαν οχι υπαρχη θεμα.
    Και ο γαυρος σπρωχνοταν(ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΘΙΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ας ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ)καποια σπρωξιματα ομως του δωσανε πρωταθλημα οπωτε εχουμε αλλοιωση και καποια αλλα οχι..
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

Την υπερεκτιμησες φιλε μου την ΑΕΚ.αΚΟΥ 20%.Ενα πεναλτυ με τον ατρομητο στον πρωτο γυρο και αυτο το πηραν πισω στον δευτερο:rotflmao: :rotflmao:

ενταξει η αληθεια ειναι οτι τις ομαδουλες δυσκολο να τις ευνοησεις....

ο παναθηναικος φετος ηθελε να ΜΗΝ αδικηθει...οπως το παθαινε τις αλλες φορες...και αυτη ηταν η διαφορα του φετος με τις αλλες χρονιες....απλα ΔΕΝ αδικηθηκε κραυγαλεα.

ε ρε γέλια...πολύ το γουσταρω αυτο το θρεντ τελευταια

ελα ελα πες μας...ΔΕΝ αδικήθηκε κραυγαλέα...αλλά αδικήθηκε ε....

αλλά ας μείνουμε μόνο στο σφάξιμο που σας εκανε με την αεκ...που δεν σας εβγαλε 4 παίκτες με κόκκινη....ε ναι εκει σας εσφαξε κραυγαλέα...μα να τελειωσετε με 11...απορώ γιατι δεν βγαλατε dvd να διαμαρτυρηθείτε...τι???εβγαλε ο πανιώνιος???
    τα αλλα κραυγαλέα δεν τα βαζουμε κν

τελικα τιμωρηθηκε..

http://www.contra.gr/Volleyball/Hell...is/269531.html

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607