Σελίδα 26 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σας βλεπω καθημερινα και μαλιστα χρονια τωρα , ξεφτυλισμενοι οδηγοι αυτοκινητων (οχι ολοι - οι συγκεκριμενοι) που δεν εχετε ρυθμισμενα τα πιτσιλιτιρια των παρ-μπριζ σας , και βρεχετε οποιον παρει ο χαρος πισω σας.
    Εγω θα ειχα παραδωσει το διπλωμα ρε ξεφτυλες απο ντροπη ,να ειναι τετοιο σουργελο το αμαξι μου κι εγω ο ιδιος , που να μην εχω ρυθμισει σωστα την δεσμη του νερου.
    Ποσο δυσκολο ειναι πια ?
    Κιαν δεν ξερετε , παει στο διαολο , το οτι δεν καθαριζει το παρ μπριζ σας γιατι ολο το νερο καταληγει στα μουτρα καποιου αλλου (αυτοκινητου ή οδηγου μηχανης) δεν σας κανει καμια εντυπωση ? Τι διαολο ?

Πόσο ξεφτυλα πια ?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχεις στοπ στον καρπο.απλα η γκαζιερα του παπιου ειναι κοντη και την παιρνεις ολη (ακουστηκε καπως αυτο )

πηγαινε στον ρειν να στο βγαλει (το στοπ ε! )
    Θα πάω να μου βάλει κι ένα ζευγάρι βοηθητικές ροδούλες μπας και, αλλά μπα......, είμαι γεννημένο κουλαδι (με τις μηχανές), με τα παπιά λίγο καλύτερα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Εντάξει, πιτσιλιστίρι είναι... δεν είναι τρύπια εξάτμιση που είναι φουγάρο πίσω (για μερικούς εξ ημών το λέω). Δεν φαίνεται τόσο εύκολα ότι πάει και πίσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Καλά αυτό που είδα εγώ σήμερα δεν υπάρχει...

τι λέτε εσείς ότι δεν σας είδαν, σας έκλεισαν, πέρασαν κόκκινο/στοπ αέρα, μπάτσοι να παραβιάζουν τον μισό κώδικα, χιλιάρια rr με βερμούδα και σαγιονάρα...

τρε μπανάλ...

ακούστε εδώ:

παπί με τον αλλοδαπό ντελιβερά (εννοείτε ξεκράνωτο) και κίτρινο κουτί πίσω, από τα μεγάλα.

Εδώ μου λέτε "σιγά ρε ψαρά έναν ντελιβερά είδες ξεκράνωτο"

για να σας απαντήσω ότι... επάνω στο κουτί που βάζουν τα φαγητά υπήρχε και...

...έτερος αλλοδαπός!!!

και δεν πηγαίνανε σαν κότες, πηγαίνανε κανονικά!!

Τώρα δεν ξέρω τι λέτε εσείς τα κουλάδια για κατανομή των μαζών και τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κέντρου μάζας αλλά ο άλλος μια χαρά πήγαινε με καμιά εβδομηνταριά κιλά ενάμιση μέτρο από το έδαφος... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι άλλο θα με αξιώσει ο θεός να δω δεν ξέρω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Καλά αυτό που είδα εγώ σήμερα δεν υπάρχει...

τι λέτε εσείς ότι δεν σας είδαν, σας έκλεισαν, πέρασαν κόκκινο/στοπ αέρα, μπάτσοι να παραβιάζουν τον μισό κώδικα, χιλιάρια rr με βερμούδα και σαγιονάρα...

τρε μπανάλ...

ακούστε εδώ:

παπί με τον αλλοδαπό ντελιβερά (εννοείτε ξεκράνωτο) και κίτρινο κουτί πίσω, από τα μεγάλα.

Εδώ μου λέτε "σιγά ρε ψαρά έναν ντελιβερά είδες ξεκράνωτο"

για να σας απαντήσω ότι... επάνω στο κουτί που βάζουν τα φαγητά υπήρχε και...

...έτερος αλλοδαπός!!!

και δεν πηγαίνανε σαν κότες, πηγαίνανε κανονικά!!

Τώρα δεν ξέρω τι λέτε εσείς τα κουλάδια για κατανομή των μαζών και τα πλεονεκτήματα του χαμηλού κέντρου μάζας αλλά ο άλλος μια χαρά πήγαινε με καμιά εβδομηνταριά κιλά ενάμιση μέτρο από το έδαφος... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι άλλο θα με αξιώσει ο θεός να δω δεν ξέρω...

μαλλον τον πηγαινε για παραδοση σε σπιτι εφοπλιστη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    ΕΝΑΝ ...... ειδες εσυ.
    Ο αλλος ηταν μεσα στο κιτρινο κουτι.
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted

Ένοχος

Γιατί δεν είπες τπτ ρε!!!

Νext time!!!

στην πλατεία της αράχωβας σας χαιρέτησε ένα καγκούρι (και ανταποδώσατε με γνέψιμο της κεφαλής) που ετοιμαζόταν να καβαλήσει το fz6 του και να συνεχίσει το δρόμο του...
    guess who...

next time man!
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Σε είδα και εγώ καλή μου, τέσσερις παρά (που λέει και το άσμα, μόνο που ήταν απόγευμα)στην Βασ. Τάδε (η συνέχεια της Κηφησίας, ντε!), είδα και το τσιγάρο που πέταξες, εσύ δεν είδες ότι προσγειώθηκε πάνω μου και όταν σε ρώτησα αν τα C2 έχουν σταχτοδοχείο με άρχισες στα μπινελίκια...
    Τώρα για πες μου σαπούνι έχει το C2, γιατί με την ροχάλα που έφαγες, άνετα έκανες ένα καλό πλυσιματάκι προσώπου.

Άσταδιάλα τσόκαρο!:a57:
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Σε είδα και εγώ καλή μου, τέσσερις παρά (που λέει και το άσμα, μόνο που ήταν απόγευμα)στην Βασ. Τάδε (η συνέχεια της Κηφησίας, ντε!), είδα και το τσιγάρο που πέταξες, εσύ δεν είδες ότι προσγειώθηκε πάνω μου και όταν σε ρώτησα αν τα C2 έχουν σταχτοδοχείο με άρχισες στα μπινελίκια...
    Τώρα για πες μου σαπούνι έχει το C2, γιατί με την ροχάλα που έφαγες, άνετα έκανες ένα καλό πλυσιματάκι προσώπου.

Άσταδιάλα τσόκαρο!:a57:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γ@ΜΩ!

Σας είδα και τα δύο βλήματα στη Κηφησίας με BMW C2, 3 κάτι τέτοιο, αυτό το καμπινάτο δίτροχο.

Ε λοιπόν ο συναναβάτης κρατιόταν από το βαλιτσάκι που έχει πίσω...

Καλά έλιωσα, δεν υπάρχει λέμε.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Ένα από τα μείον που έχει το full Face Κράνος

Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε είδα με το monster 10 παρά, Ιερά Οδό στο ανέβα λίγο πριν το αμαξοστάσιο (σκουπιδιάρικα), γι' αυτό έκανα ένα κλικ το δεξί φλασάκι τη στιγμή που από την αριστερή έπιασα στη μέση του δρόμου και ξανά αριστερή.

Εσύ βέβαια μέσα στο σκοτάδι δεν κατάλαβες τι έκανα, και με το δίκιο σου περνώντας με στραβοκοίταξες. Just for the record: έχει στα αριστερά χαρτογραφημένη λακούβα, καλούτσικη, την οποία και απέφευγα.
    Σε είδα και πιο μετά τέρμα στην Ιερά Οδό να στρίβεις δεξιά στην Πειραιώς και μετά αριστερά προς Πετράλωνα-Θησείο (στου Καμπά). Είδα και το μανστεράκι καλύτερα, S2R ή S4R. Ωραίος. Σε ζήλεψα μέσα από το γ@μ0κουτο.

Σε είδα και σένα όμως στην Πειραιώς, εκεί που έκανε αριστερά ο φίλος με το monster, να σε έχουν δεξιά τρεις ζητάδες. Ένα μαύρο μηχανάκι (μάλλον κάποιο παλιότερο ninja, ή κάτι σε ss ή sport touring) άνευ πινακίδας, ο ένας ζητάς κάτι κοίταζε στην κλειδαριά και εσύ απ' ότι είδα μετά με τα χεράκια από πίσω φορώντας χειροπέδες...

Τι παίχτηκε μάγκα; Γιατί ό,τι και να έκανες με το μηχανάκι, χειροπέδες δεν σου περνάνε... Από τις κινήσεις των αστυνομικών κατάλαβα ότι ειδοποιούσαν περιπολικό να σε πάει βολτίτσα. Μπας και δεν ήταν δικό σου το μηχανάκι αλλά κανενός ανθρώπου; Από όλη τη σκηνή που είδα μόνο αυτό εξηγούσε αυτό που είδα. Εκτός και αν είστε γνωστοί από παλιά...

Σε ειδα πιτσιρικά με το αμαξακι-"λατερνα"(φωτακια,εξατμισεις,σποιλερ,τσιτα κλαρινα μεσα) που πηγες να με παρεις μαζι σου στο παρκαρισμα...Και αντε ασε τα ανυπαρκτα αλαρμ,τους καθρεφτες δν τους χρησιμοποιεις να υπολογισεις να δεις τι παιζει γυρω σου???
    Μετα φταιω εγω που ανοιγω το βρωμοστομα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Ένα από τα μείον που έχει το full Face Κράνος

Ναι ρε γαμω, κι εγω οποτε θελω να ριξω κανα μπινελικι, σκεφτομαι "αντε τωρα να βγαλω ασφαλεια, να σηκωσω ζελατινα, να φωναζω και ΑΝ με ακουσει..." οποτε ριχνω μια μουτζα και φευγω.
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

Αρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
    Ναι ρε γαμω, κι εγω οποτε θελω να ριξω κανα μπινελικι, σκεφτομαι "αντε τωρα να βγαλω ασφαλεια, να σηκωσω ζελατινα, να φωναζω και ΑΝ με ακουσει..." οποτε ριχνω μια μουτζα και φευγω.
    οχι εγω μπινελικωνω οπως και να χει...για ποτε θα κατεβει κανενας να με δειρει με αυτα που λεω δεν ξερω!!χεχεεεεε :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF