ta pola logia.....
Με το ΚΤΜ στη Μανη.
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.
kitaga tis foto ke simerana oti merikes ine katapliktikes ke isos 8a mporousan na ginoun protipa gia kalitexniki fotografia
ke exo na sas protino to eksis
edo prospa8iste na diksete tin moto sas me kapio tropo san to apotelesma na ine ikano na gini enas megalos pinakas pou 8a kremasti se ena saloni
diladi prepi na exi mia prooptiki pera apo tin ka8imerini ke apli diladi apo eki pou o ka8e enas mpori efkola na di den xriazete na miazi ke me motosikleta isos an mpleksete tin skia tin moto ke to topio me ena tropo na vgi kapio apotelesma ikonaspou na ine ikano na kosmisi mia e8ousa
min travate tin mixani olokliri san aftes pou vgazete gia na 8avmasete ke na diksete to moro sas
episis min anisixite poli an ine 8oli ke prospa8ite na epikentro8ite ke na diksete perisotero afto pou mpori na kentrisi to endiaferon sas ke tou 8eati
ksekiniste ftiaxnontas mia fotografia olokliris tis mixanis apo ena pazl mikron foto pou otan tis vazete dipla na enonoun to teliko apotelesma
vlepontas ena mikro tmima katalavenoume oti ine mixani den xriazete oli i moto meta an to topio ine dinato valte tin mixani sto topio me tetio tropo pou ka8e fora pou 8a vlepete tin foto 8a 8elete na ksexi8ite stin asfalto oxi na 8avmasoume tin moto na fenete oti i moto ine ftiagmeni gia figi ke peripetia
meta fotografiste tin san na iste eteria ke prospa8ite na tin diafimisete
valte ke ligo ginekio erotismo sto plano ke mi aginekia mpota gampa siloueta genikos me oxi poli fos
genika na apofevgete to poli fos ke to katakorifo
kante piramata idika ama den exete ti na kanete ke ine noris to proi i apogevma pros disi mixani fotografiki tin moto ke travate ala apofevgete afstira na travate apo to ipsos ke to simio pou tin vlepete se fisiologikes sin8ikes apo eki pou tin vlepoume oloi diladi doste mas mia ali prooptiki apistefti treli apokosmi na psaxnoume na vroume ti ine sindiasmos ikonon fotismou skias ante na exi pio endiaferon
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003