Σελίδα 26 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Ρε την παλεύεται, επιχειρηματολογείτε υπέρ της παρεμπόδισης τουριστών στο λιμάνι?

Ποιους τιμώρησαν? του πλοιοκτήτες και τους πράκτορες? στα @@ τους αυτοί. όσο πιο πολύ κάτσουν μέσα στο πλοίο τόσα πιο πολλά θα ξοδέψουν εντός.

Έχει κολλήσει το μυαλό σας απο κόκκινες παρωπίδες.... Το πρόβλημα δεν είναι η οικονομία των μικρομεσαίων. Τραβάτε καύτε την βουλή με τους 300 μέσα. Οικονομική ζημιά σε άλλες παραγωγικές ομάδες είναι ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Αλλά τι περιμένεις απο το ΠΑΜΕ??? Δημόσιοι κουκουέδες...
    ακομα κ οι 300 να πεθάνουν ταυτόχρονα,αν η κοινωνία δεν αλλάξει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ δε μπορεί να γίνει τίποτα.Δυστυχως 'οπως θα ακούσουν κάποιοι στο τραγούδι παρακάτω,ο κόσμος (κ γενικά ότι έχει κερδηθεί μέχρι τώρα)δεν κερδήθηκε με προσευχές αλλά με αίμα.

στο 3:08 έχει μία φοβερή εικόνα....

http://www.youtube.com/watch?v=-InOcrH3l4Y
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Αν θέλεις να συζητήσεις σοβαρά προσγειώσου στο θέμα και στην πραγματικότητα πρώτα...

Είναι κι αυτές οι κόκκινες παρωπίδες (καθώς και η υψηλόμισθη θέση στο δημόσιο που έχω – βύσμα η Παπαρήγα - ) που δεν μ αφήνουν να δω το φως το αληθινό ….. (θα πάω για ιδιαίτερα στον Μίχαλο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Είναι κι αυτές οι κόκκινες παρωπίδες (καθώς και η υψηλόμισθη θέση στο δημόσιο που έχω – βύσμα η Παπαρήγα - ) που δεν μ αφήνουν να δω το φως το αληθινό ….. (θα πάω για ιδιαίτερα στον Μίχαλο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    ακομα κ οι 300 να πεθάνουν ταυτόχρονα,αν η κοινωνία δεν αλλάξει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ δε μπορεί να γίνει τίποτα.Δυστυχως 'οπως θα ακούσουν κάποιοι στο τραγούδι παρακάτω,ο κόσμος (κ γενικά ότι έχει κερδηθεί μέχρι τώρα)δεν κερδήθηκε με προσευχές αλλά με αίμα.

στο 3:08 έχει μία φοβερή εικόνα....

http://www.youtube.com/watch?v=-InOcrH3l4Y
    Σαφώς. Η σημερινή αντίληψη , κλείνουμε το λιμάνι, την εθνική, τα μουσεία κλπ και στα @@ μας οι τσέπες των υπολοίπων μιας και οι δικές μας έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα, έχει ξευτιλίσει κάθε σταγόνα αίματος που έχει χυθεί.

Και φίλε, το να επικαλείται το ΠΑΜΕ σήμερα το αίμα των αγωνιστών που έχει χυθεί για να δικαιολογήσει αγώνες για επιδόματα, κλειστές εθνικές κλπ δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο τον Άδωνη που επικαλείται το αίμα των ηρώων εναντίων κατακτητών για να δικαιολογήσει τον ρατσισμό του και τον εθνικισμό του....

same shit, different side

Οι όποιες παρωπίδες φοράς σε εμποδίζουν να δεις την διαφορετικότητα κάθε προβλήματος,τις συνέπειες.
    Οταν συνδυάζεις την κριτική σε επιζήμιες απεργίες με την άποψη για γενική κατάργηση των απεργιών, τότε το πρόβλημα δεν το έχω εγώ που σε χαρακτηρίζω, το κερδίζεις με τις ανούσιες γενικεύσεις σου...

Οι όποιες παρωπίδες φοράς σε εμποδίζουν να δεις την διαφορετικότητα κάθε προβλήματος,τις συνέπειες.
    Οταν συνδυάζεις την κριτική σε επιζήμιες απεργίες με την άποψη για γενική κατάργηση των απεργιών, τότε το πρόβλημα δεν το έχω εγώ που σε χαρακτηρίζω, το κερδίζεις με τις ανούσιες γενικεύσεις σου...
    όμορφα…..
    Και ποιος θα κρίνει αν μια απεργία θα είναι επιζήμια ? (Και Τι σημαίνει επιζήμια?)

όμορφα…..
    Και ποιος θα κρίνει αν μια απεργία θα είναι επιζήμια ?
    Όταν υπερασπίζοντας την ΔΙΚΗ σου τσέπη αποκλειστικά, ζημιώνεις την ΔΙΚΗ μου, τότε είναι επιζήμια ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Αυτό απέχει έτη φωτός απο κάθε έννοια συλλογικότητας...

Σαφώς. Η σημερινή αντίληψη , κλείνουμε το λιμάνι, την εθνική, τα μουσεία κλπ και στα @@ μας οι τσέπες των υπολοίπων μιας και οι δικές μας έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα, έχει ξευτιλίσει κάθε σταγόνα αίματος που έχει χυθεί.

Και φίλε, το να επικαλείται το ΠΑΜΕ σήμερα το αίμα των αγωνιστών που έχει χυθεί για να δικαιολογήσει αγώνες για επιδόματα, κλειστές εθνικές κλπ δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο τον Άδωνη που επικαλείται το αίμα των ηρώων εναντίων κατακτητών για να δικαιολογήσει τον ρατσισμό του και τον εθνικισμό του....

same shit, different side
    Δεν ειμαι εδω για να υπερασπιστώ το ΠΑΜΕ (ούτε μέλος του είμαι) αλλά μ'αυτά που γράφεις δε μπορώ να κάνω κ αλλιώς.ποιο το νόημα μιας πορείας στο βουνό?Τι να κάνει κάποιος εκει πανω κ πως να ακουστεί???Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει αλλο μέσο διαμαρτυρίας!!!!!!!Είναι ο μόνος τρόπος.Σκέφτηκαν όμως ποτέ (μιλάω για όσους κατακρίνουν κ βάζουν ταμπέλες του τύπου ΚΚΕ-κοκκινος-μαυρος)τι θα γινόταν αν αντί για κριτική,βοηθούσαν στην πορεία?Διάβασα ένα θρεντ πριν λιγο κ έλεγε για δημοψήφισμα σ'οτι αφορα το ΔΝΤ.Αυτό το πράγμα πως μπορείς να το διεκδικήσεις αλλιώς?

Σ'ότι αφορά τον Αδ.... δεν χρειάζεται καν να απαντησω......

Όταν υπερασπίζοντας την ΔΙΚΗ σου τσέπη αποκλειστικά, ζημιώνεις την ΔΙΚΗ μου, τότε είναι επιζήμια ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

εντάξει .....

την άλλη φορά να κάνουμε δημοψήφισμα πριν απο μια απεργία ή αν δώσεις εσύ το ΟΚ θα είμαστε εντάξει?

...καληνυχτα αυντροφε....(πρπει να παω και στον Περισσο αυριο πρωι να παρω γραμμή)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

εντάξει .....

την άλλη φορά να κάνουμε δημοψήφισμα πριν απο μια απεργία ή αν δώσεις εσύ το ΟΚ θα είμαστε εντάξει?

...καληνυχτα αυντροφε....(πρπει να παω και στον Περισσο αυριο πρωι να παρω γραμμή)

το θεμα δεν ειναι να ρωτησεις τον ερμη

το θεμα ειναι αν αυτοι που οργανωνουν οτι οργανωνουν και καποιοι ακολουθουν σα μοσχαρια,
    σκεφτοντε οτι ετσι βλαπτουν αλλη μεριδα του λαου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

εντάξει .....

Δεν θέλει δημοψήφισμα, λογική θέλει, απλή γαμημένη λογική που είναι ανύπαρκτη σε τέτοιους κομματικούς μηχανισμούς... Για αυτό και με τέτοιοι αναβρασμό και προβλήματα, τέτοιες τακτικές απωθούν τον κόσμο απο το δρόμο και τις πορείες...

Δεν ειμαι εδω για να υπερασπιστώ το ΠΑΜΕ (ούτε μέλος του είμαι) αλλά μ'αυτά που γράφεις δε μπορώ να κάνω κ αλλιώς.ποιο το νόημα μιας πορείας στο βουνό?Τι να κάνει κάποιος εκει πανω κ πως να ακουστεί???Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει αλλο μέσο διαμαρτυρίας!!!!!!!Είναι ο μόνος τρόπος.Σκέφτηκαν όμως ποτέ (μιλάω για όσους κατακρίνουν κ βάζουν ταμπέλες του τύπου ΚΚΕ-κοκκινος-μαυρος)τι θα γινόταν αν αντί για κριτική,βοηθούσαν στην πορεία?Διάβασα ένα θρεντ πριν λιγο κ έλεγε για δημοψήφισμα σ'οτι αφορα το ΔΝΤ.Αυτό το πράγμα πως μπορείς να το διεκδικήσεις αλλιώς?

Σ'ότι αφορά τον Αδ.... δεν χρειάζεται καν να απαντησω......
    Ποιο το νόημα μιας πορείας όταν για να υπερασπιστείς ένα ανούσιο καμποτάζ αφαιρείς απο την αγορά μερικά εκατομμύρια ευρώ?? Από ποιόν θα λείψουν? απο τον Υπ.Οικ μόνο? ή και απο μερικές δεκάδες περίπτερα-φαγάδικα-μμμ-καταστήματα ρουχισμού κλπ???

Σαφώς και η απεργία είναι ένα μέσο διαμαρτυρίας σωστό. Ο λόγος όμως και ο τρόπος δεν είναι πέρα απο κριτική... Το να κλείσουν πχ οι εφορίες γιατι έχασαν οι υπάλληλοί τους μερικά απο τα τρελά, αφορολόγητα, αδικαιολόγητα επιδόματα ΔΕΝ είναι "σωστός" λόγος για απεργεία.
    Το να κόψεις την μισή Ελλάδα στην μέση ζημιώνοντας μεταφορές, τουρισμό, εμπόριο κλπ για να υπερασπιστείς την ΔΙΚΗ σου τσέπη και στα @@ σου των άλλων ΔΕΝ είναι σωστός τρόπος.

ΑΠΛΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

υγ. και για να μην αρχίσεις τους ανούσιους αφορισμούς και τις γενικεύσεις, κατεβαίνω σε πορείες, έχω φάει και δακρυγόνα κάργα, έχω ταξιδέψει και εξωτερικό για πορείες, αλλά επιλεκτικά, όταν με εκφράζουν και κυρίως όταν τις θεωρώ ΔΙΚΑΙΕΣ...

Δεν θέλει δημοψήφισμα, λογική θέλει, απλή γαμημένη λογική που είναι ανύπαρκτη σε τέτοιους κομματικούς μηχανισμούς... Για αυτό και με τέτοιοι αναβρασμό και προβλήματα, τέτοιες τακτικές απωθούν τον κόσμο απο το δρόμο και τις πορείες...

Ποιο το νόημα μιας πορείας όταν για να υπερασπιστείς ένα ανούσιο καμποτάζ αφαιρείς απο την αγορά μερικά εκατομμύρια ευρώ?? Από ποιόν θα λείψουν? απο τον Υπ.Οικ μόνο? ή και απο μερικές δεκάδες περίπτερα-φαγάδικα-μμμ-καταστήματα ρουχισμού κλπ???

Σαφώς και η απεργία είναι ένα μέσο διαμαρτυρίας σωστό. Ο λόγος όμως και ο τρόπος δεν είναι πέρα απο κριτική... Το να κλείσουν πχ οι εφορίες γιατι έχασαν οι υπάλληλοί τους μερικά απο τα τρελά, αφορολόγητα, αδικαιολόγητα επιδόματα ΔΕΝ είναι "σωστός" λόγος για απεργεία.
    Το να κόψεις την μισή Ελλάδα στην μέση ζημιώνοντας μεταφορές, τουρισμό, εμπόριο κλπ για να υπερασπιστείς την ΔΙΚΗ σου τσέπη και στα @@ σου των άλλων ΔΕΝ είναι σωστός τρόπος.

ΑΠΛΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

υγ. και για να μην αρχίσεις τους ανούσιους αφορισμούς και τις γενικεύσεις, κατεβαίνω σε πορείες, έχω φάει και δακρυγόνα κάργα, έχω ταξιδέψει και εξωτερικό για πορείες, αλλά επιλεκτικά, όταν με εκφράζουν και κυρίως όταν τις θεωρώ ΔΙΚΑΙΕΣ...

Τελευταία απάντηση που δίνω για τις πορείες γιατι κοντεύουμε να πάμε σε αντιπαραθέσεις κ έχουμε χάσει κ το θέμα.Δε χρειάζεται να εισαι κοκκινος-μπλε -πρασινος -μωβ η πορτοκαλί για να καταλάβεις ότι η λύση είναι στους δρόμους.(τουλάχιστον με την υπάρχουσα κατάσταση).Από εκεί κ πέρα, αυτή η ΑΠΛΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λεει πως αν εγώ(και ο κάθε ΕΓΩ) δεν έχω λεφτά να κινηθώ,αργά η γρήγορα θα επηρεάσω κ το δικό σου επάγγελμα αφού περιμένεις να πουλήσεις σε μένα(η οτιδηποτε παρομοιο).Ελα να με βοηθήσεις για να μπορέσω κ εγω να σε βοηθήσω μετά,όταν κ εσύ θα ψάχνεις το δίκιο σου εκει έξω.

Εχει ομορφιά ο αγώνας αλλά μας έχουν μάθει να φοβόμαστε τα ωραία πράγματα.....

http://www.youtube.com/watch?v=Tpqyd...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=R7yGQ...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5d0Ma3bB6N0

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	panagrass.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	84,6 KB 
ID:	196119
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

O syndikalismos kai oi aristeres idees stin Ellada, mazi me ti dimosiografia einai mastiga! Ehoun hasei tin ennoia tous, einai kateythinomenes apo epidoxous ethnopateres pou den koitazoun para mono tin proswpiki tous anelixi kai apo plithos gidia pou hrisimopoioun stihous apo tragoudakia gia na peisoun kai tous ypoloipous gia to dikio tous
    O allos leei me ta kerasia tha vgaloume ta spasmena! Ti na pw re seis.. Krima pou ti diki sas ti gaidourosyni tin plirwnoun oloi.
    Ki an tous pareis enan enan, kanenas tous den einai ergatis, alla oloi gi'autous koptontai! Oloi aristeroi me dexia tsepi!Hobbistes kommounistes!
    Sihtir koproskyla

....Δε χρειάζεται να εισαι κοκκινος-μπλε -πρασινος -μωβ η πορτοκαλί για να καταλάβεις ότι η λύση είναι στους δρόμους.(τουλάχιστον με την υπάρχουσα κατάσταση).Από εκεί κ πέρα, αυτή η ΑΠΛΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λεει πως αν εγώ(και ο κάθε ΕΓΩ)
    ...
    Eχει ομορφιά ο αγώνας αλλά μας έχουν μάθει να φοβόμαστε τα ωραία πράγματα.....
    Pws??? Pws to na vgei ena tsourmo grafika skylia pou gavgizoun tis idies paparies pou akoume edw kai dekaeties, tha lysei opoiodipote provlima? Pws gamw to kerato mou kai pou sta skata einai i gamimeni i 'logiki'?

Oso gia tin omorfia, ti na pei kaneis.. St' alitheia zeite sto diko sas mikroskopiko kosmo!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ