Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Σου αγοράζω το KLV 2500 ευρω! DimChios το πρόλαβα!
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φερτε και αλλα εμοτικον![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Σου αγοράζω το KLV 2500 ευρω! DimChios το πρόλαβα!
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φερτε και αλλα εμοτικον![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
dim , εγω ειπα την αποψη μου , προσπαθησα να οδηγησω αυτην την μηχανη λιγο στο οριο να δω τη ψαρια πιανει ,Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ναι ρε φιλε αλλα με μια και μονη βολτα, μη γνωριζοντας τα "χουγια" μιας μοτοσυκλετας, θες να την πας "στο οριο-λεμε τωρα" και κανεις τετοια κριτική?
Αυτο λεω και με το αλλο ποστ οτι τα χερια του φιλου, ειναι για το ΚΤΜ! Αν κανει καποια χλμ και να δεχθω οποια αποψη!
οταν την πιεσεις σου εχει ενα στοπ και σου λεει μεχρι εδω , διαφωνεις η συμφωνης?
το τελεβερ δουλευει καλα σε μπαλωματα η λακουβες πατωντας μπροστινο φρενο? η αρχιζει και χοροπηδαει λιγο?
νιωθεις ενα δισταγμο οταν ανεβαζει στροφες?
δεν ειναι λιγο αργη σε αποτομο αλλαγμα πορειας?
δηλαδη αυτα δεν μπορω να τα καταλαβω σε μια βολτα?
Για να μην παρεξηγιουμαστε ομως ξαναλεω οτι ειναι ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες η μπεμπα , ειναι φιλοσοφημενο μηχανημα, ανετο ,σχετικα σπορ , εμφανισημο , και αλλα που βαριεμαι να γραψω.
το θεμα ειναι ομως καθαρα προσωπικο και αφορα μονο εμενα , δεν μπορω να κανω αυτα που κανω με το κατεμι μου στην κυρια αυτη, πως να το κανουμε, δεν με κανει να νιωθω νεος....![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Αν έβγαζε η Yamaha ένα Tenere 900άρι δικύλινδρο (ακόμα και του TDM) με τιμή κόντα στα 9000 ευρώ το παρών thread νομίζω δε θα είχε λόγω ύπαρξης
Fortis Fortuna Adiuvat
σχεδον ολες οι εταιριες ζηλευουν τις πωλησεις της bmw, οποτε προσπαθουν να φτιαξουν κατι αναλογο. η ταση ειναι μεγαλα ον-οφ με σουπερ ντουπερ ηλεκτρονικα , μπετονιερες απο βαρος , αλλα το πιο βασικο, πουλ μουρ περιπετειας
και κυρους .Αναμενουμε και αλλες αφιξεις ,varadero , ktm 1190adv,aprilia touareg, triumph, suzuki .
Ιδωμεν![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Δυστυχώς στο θέμα κατανάλωση έχεις δίκιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χαχαχα, βρε το ξέρω! Άρα? αν θες μια μηχανή μόνο για ταξίδια, 3μήνες το χρόνο, καλυτερα δεν είναι να επιλέξεις κάτι που έχει πλεονέκτημα σε αυτό? παιδιά μη τρελαθούμε, το gs είναι μερικά κλικ πιο πάνω στο θέμα ταξίδι και άνεση...
Αν μη τι άλλο, πέρυσι στα Πυρηναία ο Νίκος (sonik) με 990 ήταν. Ε δεν νομίζω να χρησιμοποίησε πουθενά πάνω απο το 50% * των δυνατοτήτων αυτής της μοτό... Άσε που στα βενζινάδικα εγώ αναπλήρωνα με 15 ευρώ αυτός με 30 (για τα ίδια χιλιόμετρα![]()
)
* χαζομπαμπά, που είσαι ρε να μας πείς ?![]()
200? παραπάνω απο τα gs800 (road spirit) & gs650 (mike g)!!!!![]()
ειναι ενα μεγαλο μειον η αυτονομια/κατανάλωση του 990 για ταξίδια οπως αυτό του Pan Vas.
Στην άνεση δεν ειχα κανενα πρόβλημα ουτέ απο αέρα, ουτε απο τα μαλακά μορια![]()
Παρολα αυτα παραμένει ενα k@vlotik μηχανάκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρη, δες την υπογραφή του Παναγιώτη.
Εχει 9 μεγάλα ταξιδια, εκ των οποίων 1 ειναι "φτιαγμένο" για τέτοιο μηχανακι.
Δε νομιζω οτι τον καλυπτει.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Που το βρίσκω αυτό ρε παιδιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Επαυξανω!
Ο μανούλας το φέρνει..;![]()
Σοβαρά τώρα. Σε τι τιμές παίζουν αυτά;
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Που το βρίσκω αυτό ρε παιδιά;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο santaΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Που το βρίσκω αυτό ρε παιδιά;
Ο μανούλας το φέρνει..;![]()
Σοβαρά τώρα. Σε τι τιμές παίζουν αυτά;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Καλά πιστεύεις ότι ακόμα ψάχνουν μηχανάκι για μένα..;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αρη, δες την υπογραφή του Παναγιώτη.
Εχει 9 μεγάλα ταξιδια, εκ των οποίων 1 ειναι "φτιαγμένο" για τέτοιο μηχανακι.
Δε νομιζω οτι τον καλυπτει.![]()
![]()
:rotflmao:
Εκτός από αυτά που έχουν γραφτεί, αλήθεια λέω ότι όλα τα υπόλοιπα χιλιόμετρα είναι σε ταξίδια...
Πάτρα-Αθήνα τουλάχιστον 50 φορές.
Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω μιας παλιάς αγάπης για μισό χρόνο τουλάχιστον 15 φορές...
Τώρα με την Βουλγαρία...
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Tα βλέπεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Παναγιώτη στην Ελλάδα δεν εχει πολλά, ενα καλό πωλείται εδω 4000 Ευρω.
http://www.bmwbikers.org/forum/showt...E5%EA%E1%F4%EF
Απο Γερμανία 2500 παίρνεις πολύ καλό.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/se...=&drivingMode=
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
[B]Καλά πιστεύεις ότι ακόμα ψάχνουν μηχανάκι για μένα..;
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Γι' αυτό λέω οτι μηχανάκι με σκληρα οφ/αντβεντσιουρ χαρακτηριστικά δεν σου κάνει. Το rgs adv, λεει μεν adv στην ουγια, αλλα ειναι και τουρερ μηχανη.Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Εκτός από αυτά που έχουν γραφτεί, αλήθεια λέω ότι όλα τα υπόλοιπα χιλιόμετρα είναι σε ταξίδια...
Πάτρα-Αθήνα τουλάχιστον 50 φορές.
Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω μιας παλιάς αγάπης για μισό χρόνο τουλάχιστον 15 φορές...
Τώρα με την Βουλγαρία...
Όμως, οπως το σκέφτομαι, το 90% των χιλιομετρων σου ειναι ασφαλτος. Θες τουρερ και ευχρηστο, οποτε ισως θα πρεπει να αρχισεις να κοιτας σε αλλη κατηγορία, άλλη λογικη. Να σκυψεις μπροστά (με την καλή έννοια), να μικρύνει το τιμονι, ν' ανέβουν οι στροφές και τα άλογα, να υπάρχουν μαμισιες βαλιτσες χωρις καγκελα και ακαλαισθητες βασεις.
Το βλέπω απο μενα (παρ' όλο που η ολικη μου εμπειρία σε μηχανες ειναι μικρή και τα ταξιδια μου ειναι ελαχιστα), προς τα εκει προσανατολιζομαι. Φεύγει σιγα-σιγα η όρθια θεση και η μεγάλη ζελατινα.
![]()
![]()
![]()
Οχι, αλλα μπορεί να βρούμε εμείς :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Καλά πιστεύεις ότι ακόμα ψάχνουν μηχανάκι για μένα..;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais