πετσα μη συμβατη , bye bye love
...και καποια στιγμη θα πρεπει να κανω και την πισινη ζαντα!!
το γ@μημενο για μηχανακι εχει δυο!!![]()
![]()
ηδη εχω τριψει με δραπανο , μενει να τριψω και με γυαλοχαρτα νερου , να γυαλισω και να βαψω το υπολοιπο....
ταλαιπωρια , αλλα πιστευω το αποτελεσμα θα ειναι τετοιο που αξιζει τοσο κοπο!
εχεις δικιο,προσεχε αυτα τα αντιβαρα ειναι παλιοχαρακτηρες και αν δεν τους φερθεις σωστα ΜΠΙΣΤΑΕΙ ολο το μηχανακι![]()
:rotflmao:
δωσε φωτο![]()
κανεις που κανεις τη δουλεια,επρεπε να ξεζανταρεις για να μπορεσεις να τριψεις και καβαλωντας λιγο το χειλος προς το λαστιχο.πριν τη βαφη θελει ασταρι αλουμινιου και παλι ελαφρο τριψιμο,αλλιως με το παραμικρο χτυπημα το χρωμα θα εχει τασεις ανεξαρτητοποιησηςΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
εχεις δικιο,προσεχε αυτα τα αντιβαρα ειναι παλιοχαρακτηρες και αν δεν τους φερθεις σωστα ΜΠΙΣΤΑΕΙ ολο το μηχανακι![]()
:rotflmao:
δωσε φωτο![]()
![]()
εκει που ειναι το χειλος του ελαστικου δεν υπαρχει βαφη αλλα βουρτσα....Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
κανεις που κανεις τη δουλεια,επρεπε να ξεζανταρεις για να μπορεσεις να τριψεις και καβαλωντας λιγο το χειλος προς το λαστιχο.πριν τη βαφη θελει ασταρι αλουμινιου και παλι ελαφρο τριψιμο,αλλιως με το παραμικρο χτυπημα το χρωμα θα εχει τασεις ανεξαρτητοποιησης![]()
οταν χρειαστει να ξεζανταρω στο μελλον μπορω να πατησω το σημειο με βουρτσα ξανα απο πανω απο το ηδη υπαρχον γυαλισμα...δεν υπαρχει θεμα...
προς το παρον πηρα μια μικρη πανοβουρτσα και εκανα με το δραπανο (οχι με τροχο) οποτε μπορεσα να περασω αρκετα ''ξυστά'' στο σημειο.
Οσο για ασταρι εχεις δικιο ,δεν εβαλα για αλουμινια , αλλα ενα ''μπρονζε'' που ειναι για ολα τα μεταλλα....(μεχρι στιγμης ειχα καλα αποτελεσματα σε αλλες δουλειες-αλλα πρωτη φορα τωρα το δοκιμασα σε τροχους).
επισης εχω τριψει πολυ καλα....εχω ελπιδες σπυρο?![]()
εχεις δικιο δεν προσεξα το χειλος οτι ηταν βουρτσισμενο.αν ειχες καλα αποτελεσματα μεχρι τωρα με το υπαρχον ασταρι δεν εχεις λογο να το αλλαξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
εκει που ειναι το χειλος του ελαστικου δεν υπαρχει βαφη αλλα βουρτσα....
οταν χρειαστει να ξεζανταρω στο μελλον μπορω να πατησω το σημειο με βουρτσα ξανα απο πανω απο το ηδη υπαρχον γυαλισμα...δεν υπαρχει θεμα...
προς το παρον πηρα μια μικρη πανοβουρτσα και εκανα με το δραπανο (οχι με τροχο) οποτε μπορεσα να περασω αρκετα ''ξυστά'' στο σημειο.
Οσο για ασταρι εχεις δικιο ,δεν εβαλα για αλουμινια , αλλα ενα ''μπρονζε'' που ειναι για ολα τα μεταλλα....(μεχρι στιγμης ειχα καλα αποτελεσματα σε αλλες δουλειες-αλλα πρωτη φορα τωρα το δοκιμασα σε τροχους).
επισης εχω τριψει πολυ καλα....εχω ελπιδες σπυρο?![]()
καλη συνεχεια![]()
![]()