Σελίδα 26 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 386 από 386

Θέμα: reinmeister vs all (regarding rc51)

μαλιστα...το ποιος φασκει και αντιφασκει ειναι ηλιου φαεινοτερο...οποιος και το ποιος πιανεται απο λεξεις(οπως "τεστ") για να την σκαπουλαρει...

εξυπακουεται οτι αναφερομαι στο μηχανακι του ρουτερ,μια και αυτο φαινεται ξεκαθαρα οτι φοραει ολινς και μαλιστα 10ετιας κατι που κανει την συγκριση με το cbr ακομη χειροτερη για το δευτερο...

κι αν θελετε να ριξουμε στην συνισταμενη και το rsv4 ψαχτε λιγο το θεμα των ολινς και δειτε τι διαφορες ειχαν τα εργοστασιακα sbk του τοτε με τα σημερινα road & track και θα καταλαβετε γιατι το rsv4 θα πρεπε να χει σταθει πιο καλα διπλα στο rc45...

δεν εκανα καθολου γαργαρα το θεμα brasing ,απλως βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια...ολοι οι κατασκευαστες ελεγαν braced τα πλαισια τους και ολοι ειδαμε την σχεση του kawa που εβαλες με το r1...

απο την αρχη του θρεντ λεω οτι τα τοτε μηχανακια φτιαχτηκαν με το σκεπτικο νικης σε αγωνες και ξαφνικα τωρα μετα απο 20 σελιδες μου το λες σαν δικη σου αποψη...

ετσι δεν κανουμε δουλεια...

λες οτι τα σημερινα μηχανακια δεν υποστηριζονται απο τα εργοστασια οπως τοτε?

σωωωωωωωωπαααααααα....ουτε καν κατασκευαστικα δεν υποστηριζονται,γι αυτο και ειναι υποδεεστερα απο παλια...αυτο λεω απο την αρχη του θρεντ...

τα ντουκατι απο την αλλη ποτε δεν επαψαν να ειναι sbk και το απριλια βγηκε με σκοπο να καταξιωθει εκει,οπως και εκανε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    απο την αρχη του θρεντ λεω οτι τα τοτε μηχανακια φτιαχτηκαν με το σκεπτικο νικης σε αγωνες και ξαφνικα τωρα μετα απο 20 σελιδες μου το λες σαν δικη σου αποψη...

ετσι δεν κανουμε δουλεια...

Αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός και δεν είναι το θέμα της συζήτησης.
    Δουλειά δεν κάνουμε εξ αιτίας αυτού του thread.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    τα ντουκατι απο την αλλη ποτε δεν επαψαν να ειναι sbk και το απριλια βγηκε με σκοπο να καταξιωθει εκει,οπως και εκανε...
    Μου φαίνεται οτι τελικά για να αποδείξεις το point σου θα πρέπει να τα χώσεις να το φτιάξεις το ρημάδι το VTR και να δούμε τι μπορεί να κάνει κόντρα σε ενα καλό 916.
    Τετοια 916 υπάρχουν αρκετά στην Ελλάδα (916SPS, 916R, και 955 συντόμως) , και θα σε περιμένουν στη γωνία αν και εφ όσον το σχέδιο σου καρποφορήσει κάποτε.

Iδού η Ρόδος λοιπόν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μου φαίνεται οτι τελικά για να αποδείξεις το point σου θα πρέπει να τα χώσεις να το φτιάξεις το ρημάδι το VTR και να δούμε τι μπορεί να κάνει κόντρα σε ενα καλό 916.
    Τετοια 916 υπάρχουν αρκετά στην Ελλάδα (916SPS, 916R, και 955 συντόμως) , και θα σε περιμένουν στη γωνία αν και εφ όσον το σχέδιο σου καρποφορήσει κάποτε.

Iδού η Ρόδος λοιπόν.

now we are talking...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	showdownswest.jpg 
Προβολές:	486 
Μέγεθος:	41,0 KB 
ID:	223257

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    now we are talking...
    +1

Υπάρχει και ακόμα ένας λογαριασμός με το SP-02 στις Σέρρες που ξετρυπάει όλα τα καινούργια SS.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    +1

Υπάρχει και ακόμα ένας λογαριασμός με το SP-02 στις Σέρρες που ξετρυπάει όλα τα καινούργια SS.
    Μην το χοντραίνεις μην σκάσει μύτη κάνα 600αράκι στόκ από την βιτρίνα και έχουμε άλλα....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

με χτυπατε ρε κεραταδες εκει που ποναω...

ας μην ειχα το μπουσα και θα βλεπατε αν θα το εφτιαχνα...

υ.γ. προσπαθω,ανεπλιστα η αληθεια ειναι,να πεισω καναν φιλο να αγορασει sp2 μπας και κανει τον "χορηγω reinmeister",αλλα ολα τα πουστρακια,βλ devils, την εχουν δει γρηγοροι και θελουν I4...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    +1

Aς περάσει τα συνομήλικά του πρώτα και μετα βλέπουμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

υ.γ. προσπαθω,ανεπλιστα η αληθεια ειναι,να πεισω καναν φιλο να αγορασει sp2 μπας και κανει τον "χορηγω reinmeister",αλλα ολα τα πουστρακια,βλ devils, την εχουν δει γρηγοροι και θελουν I4...

μα δεν εχεις καταλαβει οτι το κανω επιτηδες για να σ'αφησω να το παρεις εσυ και να μου δειξεις?? ποσα απιδια βαΝει ο σακος...

και για να μην ξεχνιομαστε...(ξερω ειναι ολιγον τι αντιδεολογικο)...παρτε καποιες παραθεσεις απο το φορουμ του καστανα με αφορμη παλι (ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ??) το rc51...

D: devil's
    R: rein

D: αντε ρε με το τριμπουρδελο....

R: δεν πειραζει αγορι μου...παρε εσυ Ι4 κι ασε εμας με το τριμπουρδελο...υποσχομαι οτι θα σε περιμενω στις βολτες...

D: αφου και να το παρεις, θα σε ξετρυπαω στην ευθεια...τι το κουραζεις με τον εταιρο κολοκοτρωνη???
    εξυγχρονισου παλικαρι μου...

R: για να με περασεις στην ευθεια ,βασικη προυποθεση ειναι να βρισκεσαι κοντα...κατι που δεν προκειται να συμβει σε αυτη την ζωη...
    οποτε...

D: για να μην βγαζεις γλωσσα ακου τι θα γινει...
    θα παρεις εσυ το VTR, θα παρω και εγω το Κ8 και θα βαλουμε κοντρα απο τα πρωτα διοδια μεχρι τον Αλεξιου (λουκουμαδες) στον αγιο...
    εχει και ευθειες (εθνικη) και στροφες (αγιος)...
    μολις σου ριξω κανα 10αρι χλμ μεχρι την Χαλκιδα, ελα εσυ με φορα (να μου κλασεις τα @@) με το διμπουρδελο και να με μαζεψεις στο βουνο...

R: μεσα...αλλα θα βαλουμε αδειες...ψηνεσαι?

D: οκ, μολις το παρεις let me know...

και εχει μεινει εκει....
    :a13:

Banned Το avatar του/της anco
    με χτυπατε ρε κεραταδες εκει που ποναω...

ας μην ειχα το μπουσα και θα βλεπατε αν θα το εφτιαχνα...

Λοιπον αν παρω SP2, θα το φτιαξεις η τσαμπα ταζεις μαγικα....

Και αν ναι τι θα κανεις....π.μ και λες...κανω κουμαντο οικονομικα και σου απανταω.

Μην στηλεις κανα π.μ με ολους τους κωδικους του HRC κιτ....απλα με τρωει να δω που θα παει το φτιαξιμο με το 10,5:1 που

εχει στοκ απο εργοστασιο.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimST Προβολή μηνύματος
    Μπουρδέλα σίγουρα δεν είναι τα σύγχρονα ss.
    Αυτό που κουβεντιάζεται είναι πως ίσως εκείνα τα παλιά sbk - τα πραγματικά sbk για πολλούς μια εκείνα κατασκευάζονταν για να τρέξουν και όχι να πουλήσουν (εκεί πρέπει να ξεκινήσει κανείς και εκεί είναι το πρόβλημα) δεν είναι και τόσο ξεπερασμένα όσο δείχνει η ηλικία τους...

εγω εχοντας πιει ενα καφε, εχοντας φαει ενα μεσημεριανο και μολις τελιωσα26σελιδες μονορουφι εβγαλα συμπερασμα οτι ο ντιμ εχει δικιο. ο ρειν υποστηριζει αυτη την αποψη εν μερει, και παραδεχεται οτι η ντουκατι κανει εδω και 30χρονια αυτο που η χοντα εκανε 2 φορες RC45 kai RC51. ο σαπιλας βαθια χοντακιας αλλα και ακριβοδικαιος αμυνεται υπερ του δικαιου. (ολα τα πλαισια των αγωνιστικων ειναι οντως γαζωμενα απο μεσα)

κι εγω πιστευω οτι η κουβεντα τζαμπα εγινε.. αν ημουν σειχης του καταρ θα επαιρνα απριλια RSw250. αν ημουν μεγαλομετοχος εταιριας θα επαιρνα honda rs250 15ετιας. τωρα που ειμαι ο μητσος ο ανεργος ισως καταφερω να παρω κανα rgv250vj22 σε αριστη κατασταση η το πολυ ενα aprilia rs250.

δεν μπορω να παω κανενα απο ολα αυτα στα ορισ του. οποτε περριτη η κουβεντα για το αν ειχε πιρουνι α η β..

ρειν σορρυ ρε φιλε και σε εχω σε εκτιμηση αλλα εγω με το cbr 600f4i ξετρυπαω εναν κολλητο που εχω με gsxr750k1 οπου κι αν τον πετυχω. οποτε στο δρομο και ειδικα αναμεσα στις ευθειες δεν παιζει ρολο το αυτοκολητο στα φερινγκ αλλα μπαλακια που ακουμπουν στην σελα.

Σελίδα 26 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526

Παρόμοια θέματα

1. Reinmeister vs all vol 2 (rossi vs stoner)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2012, 15:04
  2. Rossi Vs all... εν ενεργεία και μη
    από red_monster στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 02:11
  3. DUKE III vs ALL
    από devil's animal στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 23:53

Κανόνες δημοσιεύσεων