Σελίδα 26 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 386 από 386

Θέμα: MΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΜΑΣ

Banned
    Buckley

βαλε και την φωτο με τα εξωγαμα του Βαγγελα ρε....ετσι να μην κουνιεται και πολυ!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Buckley

βαλε και την φωτο με τα εξωγαμα του Βαγγελα ρε....ετσι να μην κουνιεται και πολυ!!!

Bάζω μόνος μου ρε...............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image002-3.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	33,5 KB 
ID:	370136
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Buckley

5.23 https://www.youtube.com/watch?v=_XFVCxRlxIg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ όλους για τις ευχές.

Το πρόβλημα είναι όντως στο να βρεις σπίτι σε νορμάλ χρήματα. Για αρχή θα παίξει μάλλον κάποιο δωμάτιο σε ακτίνα παραπάνω από 10χιλιόμετρα του Άμστερνταμ και με κοινόχρηστους χώρους εκτός του δωματίου για τον ύπνο. Κοιτάζω επίσης και σε Ουτρέχτη και Αμστερφοορτ. Τα 200-300ευρώ ανα μήνα είναι όντως για απόκεντρα δωμάτια και να μοιράζεσαι κουζίνα, μπάνιο με τουλάχιστον έναν ακόμα.
    Το AirBNB αποδείχθηκε μάπα οπότε κοιτάζω τα kamernet.nl και kamertje.nl

ΙΤ level 2 ψάχνομαι μιας και το level1 είναι αδύνατο μιας και δε μιλάω Ολλανδικά.

Επειδή όντως το οικονομικό είναι θέμα μέχρι να βρεθεί διαμέρισμα της προκοπής και θα χρειαστεί αρκετά χρήματα (εγγύηση και 1 νοίκι μπροστά) θα ψάξω και για part time δουλειά στη περιοχή του Amsterfoort που θα φιλοξενηθώ τις πρώτες ημέρες και ας είναι οτιδήποτε. Είδα και επιδοτούμενα προγράμματα αν μάθεις Ολλανδικά οπότε θα παίξει και αυτό σαν έξτρα έσοδο.
    Προφανώς βλέποντας κάθε μέρα χωριστά πως πάει το πράγμα. Πόσο γρήγορα θα βρεθεί δουλειά, πόσο θα πληρωθώ και αν θα συνδυαστεί με τις συγκοινωνίες.
    Ενδεικτικά Amsterfoort-Amsterdam με ηλεκτρικό τρένο 40λεπτά απόσταση και εισιτήριο για 1 διαδρομή 9ευρώ......18ευρώ δηλαδή πηγαινέλα καθημερινά

Ίδωμεν.
    Συστήματα ή δίκτυα ? Για systems Windows ή Linux ? Tier 2, ειδικά σε δίκτυα, ξέρω ότι ζητάνε certifications στην Ολλανδία. Στείλε μου αν θες p.m. το mail σου και CV. Στο δικό μας το branch τις έχω καλύψει όλες τις θέσεις, όχι ότι έχω και πολλούς εκεί 2 άτομα είναι πλέον. Θα τους ρωτήσω όμως αν έχουν υπόψιν κάτι άλλο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Συστήματα ή δίκτυα ? Για systems Windows ή Linux ? Tier 2, ειδικά σε δίκτυα, ξέρω ότι ζητάνε certifications στην Ολλανδία. Στείλε μου αν θες p.m. το mail σου και CV. Στο δικό μας το branch τις έχω καλύψει όλες τις θέσεις, όχι ότι έχω και πολλούς εκεί 2 άτομα είναι πλέον. Θα τους ρωτήσω όμως αν έχουν υπόψιν κάτι άλλο.
    Σου στέλνω πμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Amsterdam από την επόμενη Κυριακή σε αναζήτηση δουλειάς. Θα μείνω για 10ημέρες στο Amsterfoort και μετά άγνωστο ανάλογα τα λεφτά που θα έχουν μείνει ή αν θα έχω βρει δουλειά full time/part time ή δωμάτιο προσωρινό σε κάνα προάστιο στα 200-300ευρώ το μήνα. Όσο αντέξω.
    καλή τύχη και απο μένα και να σου πάνε όλα καλά!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καλή τύχη ρε Γιώργη!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    καλη τυχη
    Γιαννης

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μετά την ενημέρωση στο κύκλο μου για την επικείμενη μετανάστευση και το εισιτήριο που έβγαλα είχα μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που ήταν αδύνατον να μην συζητήσω αυτές τις ημέρες. Το ταξίδι και το εισιτήριο αύριο ακυρώνεται και ας πάνε στράφι τα 150ευρώ που πληρώθηκαν άνευ επιστροφής. Δεν είμαι σε θέση να συνειδητοποιήσω πόσες φορές ήρθαν τα πάνω κάτω τους τελευταίους μήνες και δε ξέρω αν το να δώσω μερικές ημέρες-βδομάδες παράτασης αξίζει. Αν βγει σε καλό λόγω της πρότασης αν υλοποιηθεί ή αν στη πορεία φανεί μια ακόμα λάθος απόφαση που καθυστερεί τις νέες βάσεις θα το ξέρω σχετικά σύντομα.
    Το σίγουρο είναι οτι ξεκαθάρισα λίγο το επίπεδο που βρίσκομαι σε σχέση με το περιβάλλον μου και το πόσα μπορώ να αλλάξω αν το πιστέψω. Σας ευχαριστώ όλους για τις προκαταβολικές ευχές και θα δείξει.......Εύχομαι με τη σειρά μου σε όλους σας, τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και όποια και αν αντιμετωπίζετε, να πιστεύετε οτι αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, μπορείτε και όλα είναι στο μυαλό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Κράτα γερά και όλα θα πάνε καλά
    Κάθε εμπόδιο για καλό...

Από την ζεστή και καλοκαιρινή Αυστραλία τα χαιρετίσματά μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_8563.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	86,7 KB 
ID:	377973

Σελίδα 26 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2011, 13:19
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 18:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα