Σελίδα 26 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Να με σχωράς αλλά αναλύσεις που λένε ότι ένας πρωθυπουργός έσφαλε, ότι είπε ψέμα, ότι απέτυχε, ότι έπρεπε να πει και να κάνει το ένα ή το άλλο, υποθέτουν ότι υπήρχε άλλος δρόμος διαχείρισης στο πρόβλημα του χρέους, που λογικά αναγνωρίζουν. Η ανάλυσή του είναι συστημική και καθόλου αντισυστημική και αυτό γιατί το χρέος ή η κρίση είναι παράγωγα αυτού του συστήματος.

Επίσης ένα πρωθυπουργός δεν σφάλει ποτέ. Ακολουθεί πολιτικές εξυπηρέτησης συμφερόντων, τα οποία άλλοτε βγαίνουν και άλλοτε όχι.

Επίσης ο κάθε βαρουφάκης και κάθε αναλυτής, να μας κάνει τη χάρη και ανάμεσα στους αριθμούς και τα επιχειρήματά του, να βάζει και εμάς που τον πίνουμε και να μην βλέπει σαν παράγοντες μόνο αυτούς που συναγελάζεται.

Για μένα μια ανάλυση που μου εξηγεί τόσο απλά πράγματα που δεν θα καταλάβαινα αλλιώς,που δεν κρίνει μόνο αλλά προσφέρει και λύσεις και που αιτιολογεί το κάθετι που λέει,είναι άκρως ενδιαφέρουσα.Καλό είναι να διαβάζουμε τέτοιες αναλύσεις ακόμα κι αν τις απορρίπτούμε ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Μην ειμαστε τοσο σιγουροι για το αποτελεσμα αναμεσα στα 2 κομματα, ο κοσμος αλλαξε και με την σωστη προωθηση καποιον ανθρωπων ,μπορουν να ρθουν τα πανω-κατω.

Πχ. http://www.epam-hellas.gr/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	screen shot 2011-11-02 at 12.37.07 pm.png 
Προβολές:	323 
Μέγεθος:	77,4 KB 
ID:	239103
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Για μένα μια ανάλυση που μου εξηγεί τόσο απλά πράγματα που δεν θα καταλάβαινα αλλιώς,που δεν κρίνει μόνο αλλά προσφέρει και λύσεις και που αιτιολογεί το κάθετι που λέει,είναι άκρως ενδιαφέρουσα.Καλό είναι να διαβάζουμε τέτοιες αναλύσεις ακόμα κι αν τις απορρίπτούμε ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε.
    Θα γίνω λίγο σκληρός αλλά όχι με πρόθεση να προσβάλλω.

Ξέρεις τι δίνει αξία στην ανάλυση του Βαρουφάκη και του κάθε Βαρουφάκη;
    Ότι ο "απλός λαός" έχει μπουκώσει με τόση βλακεία, με τόσο κατανάλωση και συνειδητή αυτοπεριχαράκωση στα όρια του σπιτιού του και της αυλής του, που μέσα στο χάος, όταν βγαίνει ένας μορφωμένος οικονομικός αναλυτής και διατυπώνει "λογικές" προτάσεις που εξηγούν την φλέγουσα επικαιρότητα καταλογίζοντας ευθύνες σε ένα πρόσωπο de facto μισητό (αλλά με διαφορετικό τρόπο και αιτία στον καθένα) και υπονοεί ότι στα πλαίσια του ίδιου συστήματος, δηλαδή χωρίς ανατροπές και αντράλες, υπήρχε ή υπάρχει λύση, προσφέρει ανεκτίμηση ιδεολογική υπηρεσία στο ίδιο το σύστημα, γιατί το επιβεβαιώνει εκ του αντιθέτου. (e contrario που λένε και στα λατινικά)

Κανένας οικονομικός αναλυτής δεν αμφιβάλλει για τα πρώτα, τα βασικά, αυτά που μας έκαναν να έχουμε πρόβλημα και προ κρίσης. Συνειδητά δεν το κάνουν και τώρα, γιατί θα έπρεπε να πουν και άλλα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πουν. Γι αυτό σου λέω, υπηρεσίες πουλάνε οι άνθρωποι, πάνω στην άγνοια και τη βλακεία μας.

Να τα διαβάζεις όλα καλό είναι, να βλέπεις όμως τα αγκάθια και τις παγίδες είναι δύσκολο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Θα γίνω λίγο σκληρός αλλά όχι με πρόθεση να προσβάλλω.

Ξέρεις τι δίνει αξία στην ανάλυση του Βαρουφάκη και του κάθε Βαρουφάκη;
    Ότι ο "απλός λαός" έχει μπουκώσει με τόση βλακεία, με τόσο κατανάλωση και συνειδητή αυτοπεριχαράκωση στα όρια του σπιτιού του και της αυλής του, που μέσα στο χάος, όταν βγαίνει ένας μορφωμένος οικονομικός αναλυτής και διατυπώνει "λογικές" προτάσεις που εξηγούν την φλέγουσα επικαιρότητα καταλογίζοντας ευθύνες σε ένα πρόσωπο de facto μισητό (αλλά με διαφορετικό τρόπο και αιτία στον καθένα) και υπονοεί ότι στα πλαίσια του ίδιου συστήματος, δηλαδή χωρίς ανατροπές και αντράλες, υπήρχε ή υπάρχει λύση, προσφέρει ανεκτίμηση ιδεολογική υπηρεσία στο ίδιο το σύστημα, γιατί το επιβεβαιώνει εκ του αντιθέτου. (e contrario που λένε και στα λατινικά)

Κανένας οικονομικός αναλυτής δεν αμφιβάλλει για τα πρώτα, τα βασικά, αυτά που μας έκαναν να έχουμε πρόβλημα και προ κρίσης. Συνειδητά δεν το κάνουν και τώρα, γιατί θα έπρεπε να πουν και άλλα που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πουν. Γι αυτό σου λέω, υπηρεσίες πουλάνε οι άνθρωποι, πάνω στην άγνοια και τη βλακεία μας.

Να τα διαβάζεις όλα καλό είναι, να βλέπεις όμως τα αγκάθια και τις παγίδες είναι δύσκολο.

Καθόλου σκληρός ,καταλαβαίνω τι λες.Όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται,πιθανόν και "λίγο",εγώ με το όποιο μυαλό διαθέτω,δεν γνωρίζω αυτό που ο κάθε αναλυτής γνωρίζει.Ξέρω δηλ.γιατί φτάσαμε εδώ στο περίπου κ οχι πολύ καλά τεκμηριωμένα.
    Δεν περιμένω κι ούτε θέλω απο έναν οικονομικό αναλύτη,που λέει σίγουρα λιγότερα απ όσα ξέρει κ είναι κατανοητό γιατί,να μου προωθήσει κάποια επανάσταση,κάτι τελος πάντως έξω απο το σύστημα.Ίσα ίσα που για μένα,γνώση γνώση,η επανάσταση στη σκέψη μου καλλιεργείται.
    Τα άρθρα γενικότερα,όταν έχω ελλειπής γνώσεις,δεν τα υποστηρίζω ή τα αφορίζω.Απλώς τα σκέφτομαι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Καθόλου σκληρός ,καταλαβαίνω τι λες.Όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται,πιθανόν και "λίγο",εγώ με το όποιο μυαλό διαθέτω,δεν γνωρίζω αυτό που ο κάθε αναλυτής γνωρίζει.Ξέρω δηλ.γιατί φτάσαμε εδώ στο περίπου κ οχι πολύ καλά τεκμηριωμένα.
    Δεν περιμένω κι ούτε θέλω απο έναν οικονομικό αναλύτη,που λέει σίγουρα λιγότερα απ όσα ξέρει κ είναι κατανοητό γιατί,να μου προωθήσει κάποια επανάσταση,κάτι τελος πάντως έξω απο το σύστημα.Ίσα ίσα που για μένα,γνώση γνώση,η επανάσταση στη σκέψη μου καλλιεργείται.
    Τα άρθρα γενικότερα,όταν έχω ελλειπής γνώσεις,δεν τα υποστηρίζω ή τα αφορίζω.Απλώς τα σκέφτομαι...
    Στο διά ταύτα, όσο και αν υποστηρίζω ότι χρειάζεται ανάλυση από τη σκοπιά αυτών που παράγουν τον πλούτο (τώρα, χθες, προχθές...) αυτή τη στιγμή επειδή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να προκύψει άμεσα το μεγαλύτερο εργαλείο αυτών είναι η αλληλεγγύη τους, η δυσπιστία τους απέναντι σε σωτήρες, η αξιοποίηση των δυνάμεων του καθενός για να σωθούν όσο περισσότεροι γίνεται.

Εδώ δε μιλάμε για ανατροπές κλπ, εδώ το επίδικο είναι να μην πεθάνουμε (ορθότερα: να μην μας πεθάνουν) μαζικά από πείνα και αρρώστιες με στοιχειώδη οργάνωση και αλληλεγγύη.

Όπως έχει δει, η εκτροπή δεν χτυπάει με τη μια τις θεμελιώδεις ελευθερίες, αλλά ξεκινά απ τα υλικά αγαθά και καταλήγει εκεί. Για να δεις πόσο "ανόητοι" ή "λάθος" είναι, κατά τον Βαρουφάκη..

τσάκο αυτό http://leninreloaded.blogspot.com/20...ant-garde.html με το οποίο έχω διαφωνίες αλλά έχει μια καθαρότητα και δεν χαρίζεται

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Πρωτοσέλιδο η Ελλάδα και στη Βρετανική Daily Mail.

Η Ευρώπη ταλαντεύεται στα όρια της καταστροφής καθώς υπάρχουν μεγάλοι φόβοι ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να καταρρεύσει...

Περισσότερα: http://news247.gr/kosmos/news/h_dail...a.1435910.html

Oμφαλός της Γης, όντως!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παιδία τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.Ελπίζω μόνο να μην κλονιστεί η δημοκρατία και όλα τα άλλα παλέυονται.Καλύτερη η σκληρη δουλειά και η φτώχεια απο το αίμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Ελπίζω μόνο να μην κλονιστεί η δημοκρατία
    Ποιά;
    Σε ποιό μαγαζί τραγουδάει η μαντάμ να πάμε να της σπάσουμε 300-400 πιάτα να γουστάρει;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Όλοι επικαλούνται τον «κυρίαρχο λαό» αλλά ΟΛΟΙ ψιλοχ@ζονται την ετυμηγορία του….
    Άραγε τι είναι αυτό που φοβούνται ?
    Από τον Σαμαρά μέχρι την Παπαρήγα και από τον οικοδομο μέχρι τον πρόεδρο της ένωσης Γερμανικών τραπεζών…
    Άραγε , φοβούνται όλοι το ΙΔΙΟ πράγμα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Άραγε τι είναι αυτό που φοβούνται ?
    Tην ξιφολόγχη στον κ*λο

Παλαιό μέλος
    Το χειρότερο είναι να φοβάσαι για λάθος πράγμα.

Πριν κάτι μέρες σε μια ουρά, ένας τύπος μονολογούσε για τα πετρελαία στο αιγαίο, και πόσα να ναι, και τι λεφτά θα βγάλουμε, και δώστου συντριβάνια με λεφτά...

Τον ρωτάει κάποιος "τι δουλειά κάνεις ρε μεγάλε" και η απάντηση ήταν "εγώ; α..άνεργος είμαι εδώ και 1 χρόνο..."

ρε δεν παμε καλά... καθόλου καλά... τώρα υπαρχει ισως και ενας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην αναβολή της παρέλασης και στην αλλαγη ηγεσιας των ΕΔ..ισως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ποιά;
    Σε ποιό μαγαζί τραγουδάει η μαντάμ να πάμε να της σπάσουμε 300-400 πιάτα να γουστάρει;
    Οκκκ...κομματοκρατια.Καλυτερη απο το να σφαζομαστε μεταξύ μας ή στη χειρότερη περίπτωση,χούντα!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF