Σελίδα 26 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Μπερδεύεις την κοινωνική επανάσταση με τον τραμπουκισμό και την αυτοδικία.
    Κοινωνική επανάσταση κύριοι δεν έχει στόχο ΑΠΛΟΥΣ εύκολους πολίτες,
    Ξεκολλάτε από την κοντόφθαλμη αντίληψη ότι φταίχτης είναι ο διπλανός σας.
    Φταίχτης για τους ασθενείς που πεθαίνουν στο δρόμο είναι που το χρήμα μας γίνεται ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και οχι μισθός τραυματιοφορέα , η μισθός μπάτσου ή πυροσβέστη.
    Κάτι μου θυμίζει αυτο, ααα μπράβο την άποψη του Πάγκαλου για τους αγανακτισμένους πολίτες που μαζεύονταν στο Σύνταγμα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    [ασχετο - σχετικο] Το Σαββατο πηγα μια βολτα προς εξερευνηση της Περαχωρας, μετα το Λουτρακι. Στριβω αριστερα σε ενα χωματοδρομο. Το πευκοδασος πανεμορφο και παραδοξως πως...ανεγγιχτο. Αμ δε! Ο χωματοδρομος μετα απο 2-3 χλμ. κατεληγε σε βιλα - φαρμα (ναι ακριβως ετσι οπως το γραφω, βιλα - φαρμα) με γκαζα και ολα τα κομφορ, μια εκταση 4-5 στρεμματα αποψιλωμενη και χτισμενη με αισθητικη εξοχικου δεκαετιας '70... αδιεξοδο ο δρομος λοιπον, σταματουσε μπροστα στο σπιτι... ανοιχτηκε για τον κο κλαπ@ρχιδα, για να κατεβαινουν τα φορτηγα με τα μπετα και τα λοιπα οικοδομικα υλικα. Ποσους λαδωσε ο καρι*λης; ΤΙ διασυνδεσεις ειχε για να χτισει καρα αυθαιρετα σε ακμαιο δασος, αλλα να του ανοιξουν και δρομο; Φευγω ξενερωμενος. Βγαινω στον κεντρικο και στον επομενο δρομο κανω παλι αριστερα... ο δρομος βγαινει στη θαλασσα, αλλα αφου εχει περασει απο οικισμο αυθαιρετων... μιλαμε για καμια 20ρια εξοχικα αισθητικης ανταξιας του επιπεδου των ιδιοκτητων τους (το ενα εχει και κυκλαδιτικο ανεμομομυλο...). Αλλα δεν ηταν μονο αυτο... υπαρχει και θρασσος! Παντου home made ταμπελες "Σεβαστειτε το δασος - Κινδυνος πυρκαγιας", " Μην αφηνετε σκουπιδια" και -το καλυτερο- "Μην τρεχετε, διελευσεις παιδιων"...μαλιστα ο ενας ειχε προνοησει να βαλει αυτοσχεδια σαμαρακια σε χωματοδρομο που με προσοχη περναγε ενα 4 Χ 4, ωστε να μη τρεχουν και κανουν κοντρες οι διαφοροι ασυνειδητοι...στη δε παραλια, τσιμεντενια σκαλα μεχρι κατω για να κατεβιανουν προφανως οι κες Κλαπ@ρχιδογλου με τα τσοκαρα...

Πειτε μου εσεις που πρεπει να απευθυνθω και με ποιες διαδικασιες, ωστε να ξαναγινει δασος εκει που επρεπε να ειναι δασος... στην Πολεοδομια; στη Νομαρχια; Στο ΥΠΕΧΩΔΕ; Στο δασαρχειο; Στην Αστυνομια; Που; Και μετα απο αυτο πειτε μου με το χερι στη καρδια τι ποσοστο επιτυχιας θα εχει αν παω να τους καρφωσω... θελω να πω καντε μια προβλεψη για το ποια απο αυτα τα σπιτια θα γκρεμιστουν και θα ξαναγινει δασος. Bonus Quiz: Πειτε μου επισης ποιες απο τις παραπανω υπηρεσιες δεν εχουν ηδη λαθωδει η ειναι μιλημενες ωστε να χτισουν ολα αυτοι οι υπανθρωποι εκει που χτισανε;

Πως λοιπον θα βρω το δικιο μου;

Να σας πω πως θα το βρω... θελει μια βαρβατη μπουλντοζα να τα κανει ισαδι ολα μεσα στα μαυρα μεσανυχτα.-

Αυτα περι επιβολης νομων...[/ασχετο - σχετικο]

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω ξερω να πω πως ολοι εσεις που λετε οτι η αυτοδικια και η καταστροφη περιουσιας δεν ειναι λυση, κτλ κτλ,
    και οτι δεν επρεπε να τουμπαρουν το αμαξι γιατι ειναι κινηση χαμηλου επιπεδου
    και ανευ πολιτισμου, ειστε οι ιδιοι που παρκαρετε τα δικα σας οπου σας γουσταρει και στα τετοια
    σας αν εμποδιζετε τους υπολοιπους!

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Οποτε η λυση θα ηταν να μαζευτουμε εμεις καμμια 10αρια νοματεοι να παρουμε κ ενα jcb και να παμε σαν καλοι και νομοταγεις Ελληνες να τους τα κατεβασουμε. Η γιατι οχι να τους καψουμε καλυτερα και αν γινεται να ειναι και αυτοι μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος. Θα ισχυριστουμε μετα κ ολας συνειδητή αμέλεια και ολα καλα.

Εχουμε ξεφυγει και ξεσπαμε στον διπλανο μας μου φαινεται αντι να παρουμε τις πετρες να τις πεταξουμε προς τη σωστη κατευθυνση. Κοιτα να δεις που εν τελει μαζι τα φαγαμε.

Αν προκειται την αναρχια να την κανουμε τροπο ζωης επειδη ετσι μας βολευει ή επειδη ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να συγκαλυπτουμε τις πραξεις μας τοτε ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Η απαντηση ο,τι το συστημα δεν δουλευει καθολου ή δουλευει λαθος (που οντως ετσι ειναι γιατι βρωμαει σαπιλα απο την κορφη ως τα νυχια) δεν μας κανει εμας τιμωρους, ποσο μαλλον τιμωρους των διπλανων μας, απλα και μονο επειδη δεν γουσταρουμε τις πραξεις τους ή την φατσα τους και το αυθαιρετο τους ή το παρανομα παρκαρισμενο αμαξακι τους.

Αν προκειται να το ριξουμε ομως στις ευθυνες και του πως φτασαμε ως εδω, καλο ειναι να αναλογιστει ο καθενας τις δικες του. Αλλοι εφαγαν εκατομυρια, αλλοι πενταροδεκαρες. Ο,τι μπορεσε λοιπον ο καθενας εφαγε.
    Σκεψου λοιπον εσυ την τελευταια φορα που εκλεισες καποιον για να παρκαρεις, που αφησες το μηχανακι σου καπου που θα δυσκολευε καποιον αλλον, που πλερωσες το μαστορα μαυρα για να γλυτωσεις τη ΦαΠΑ, που τα πασαρες στο τσεπακι του υπαλληλου για να ¨γινει¨ η δουλεια σου, που, που, που.

Το παρτυ τελειωσε μαγκες, τα κεφαλια μεσα.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    εγω ξερω να πω πως ολοι εσεις που λετε οτι η αυτοδικια και η καταστροφη περιουσιας δεν ειναι λυση, κτλ κτλ,
    και οτι δεν επρεπε να τουμπαρουν το αμαξι γιατι ειναι κινηση χαμηλου επιπεδου
    και ανευ πολιτισμου, ειστε οι ιδιοι που παρκαρετε τα δικα σας οπου σας γουσταρει και στα τετοια
    σας αν εμποδιζετε τους υπολοιπους!
    Eσύ μάλλον δεν ξέρεις τι λες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Eσύ μάλλον δεν ξέρεις τι λες.
    ξεεεεεεερω!!!!! εφ'οσον οι νομοι δεν λειτουργουν σε αυτο το κρατος αγαπητε, καπως πρεπει να απονεμηθει δικαιοσυνη!!!
    εφοσον κανεις μαλακια και θετεις σε ταλαιπωρια τοσο κοσμο, θα το πληρωσεις!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    εφ'οσον οι νομοι δεν λειτουργουν σε αυτο το κρατος αγαπητε, καπως πρεπει να απονεμηθει δικαιοσυνη!!!
    εφοσον κανεις μαλακια και θετεις σε ταλαιπωρια τοσο κοσμο, θα το πληρωσεις!
    Το θέμα δεν είναι αν καλώς ή κακώς αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο στη _συγκεκριμένη_ περίπτωση. Το θέμα είναι αν ο καθένας είναι ικανός να κρίνει πως, τι και πότε. Ο hymador μπορεί να είναι. Σκέψου και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια
    Life begins at 45°.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Οποτε η λυση θα ηταν να μαζευτουμε εμεις καμμια 10αρια νοματεοι να παρουμε κ ενα jcb και να παμε σαν καλοι και νομοταγεις Ελληνες να τους τα κατεβασουμε. Η γιατι οχι να τους καψουμε καλυτερα και αν γινεται να ειναι και αυτοι μεσα να ξεβρωμισει ο τοπος. Θα ισχυριστουμε μετα κ ολας συνειδητή αμέλεια και ολα καλα.

Εχουμε ξεφυγει και ξεσπαμε στον διπλανο μας μου φαινεται αντι να παρουμε τις πετρες να τις πεταξουμε προς τη σωστη κατευθυνση. Κοιτα να δεις που εν τελει μαζι τα φαγαμε.

Αν προκειται την αναρχια να την κανουμε τροπο ζωης επειδη ετσι μας βολευει ή επειδη ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για να συγκαλυπτουμε τις πραξεις μας τοτε ευχαριστω αλλα δεν θα παρω. Η απαντηση ο,τι το συστημα δεν δουλευει καθολου ή δουλευει λαθος (που οντως ετσι ειναι γιατι βρωμαει σαπιλα απο την κορφη ως τα νυχια) δεν μας κανει εμας τιμωρους, ποσο μαλλον τιμωρους των διπλανων μας, απλα και μονο επειδη δεν γουσταρουμε τις πραξεις τους ή την φατσα τους και το αυθαιρετο τους ή το παρανομα παρκαρισμενο αμαξακι τους.

Αν προκειται να το ριξουμε ομως στις ευθυνες και του πως φτασαμε ως εδω, καλο ειναι να αναλογιστει ο καθενας τις δικες του. Αλλοι εφαγαν εκατομυρια, αλλοι πενταροδεκαρες. Ο,τι μπορεσε λοιπον ο καθενας εφαγε.
    Σκεψου λοιπον εσυ την τελευταια φορα που εκλεισες καποιον για να παρκαρεις, που αφησες το μηχανακι σου καπου που θα δυσκολευε καποιον αλλον, που πλερωσες το μαστορα μαυρα για να γλυτωσεις τη ΦαΠΑ, που τα πασαρες στο τσεπακι του υπαλληλου για να ¨γινει¨ η δουλεια σου, που, που, που.

Το παρτυ τελειωσε μαγκες, τα κεφαλια μεσα.
    Οι γενικευσεις δεν ειναι επιχειρημα, ενω η διαστρεβλωση των γραφομενων καποιου προκειμενου να πεισουμε δεν οφελει σε τιποτα.

Εγραψα εγω να πατησουμε με το JCB τους υπανθρωπους που εχτισαν στο δασος; ΟΧΙ!

Εγραψα π.χ. οτι θα πρεπει να ανασκολπιζουμε οσους κορναρουν στα φαναρια ασκοπως; ΟΧΙ!

Μηπως εγραψα οτι οσοι μας παιρνουν τη θεση σε ουρες του ςαξιζει να πυροβολουνται εξ επαφης στα μουτρα; ΟΧΙ!

Ολοι εσεις που διατεινεστε οτι βλεπετε ολες τις διαβαθμισεις του γκρι, μου αρεσει πολυ που παρουσιαζετε τις αποψεις των αλλων ως ασπρο - μαυρο... καπως περιεργο δεν βρισκεις;

Απο εκει και επειτα, ο ωχαδερφισμος, η γραψ@ρχιδισυνη, η κακως εννοουμενη μαγκια και το "σας γ@μω ολους" εχει πολλα level. Σαφως και εκπορευεται απο την ιδια νοοτροπια, αλλα το αντικτυπο που εχει στους αλλους και στο συνολο της κοινωνιας δεν ειναι το ιδιο παντα. Αλλο λοιπον το να παρακαρεις το αμαξι σε ενα λιγοστο διαθεσιμο χωρο, αναγκαζοντας με π.χ. να παρω τη στροφη λιγο πιο ανοιχτα στο στενο και αλλο να το αφηνεις με τροπο που απαγορευεις τη διελευση μου επι σαραντα και πλεον λεπτα!!! Αλλο το να πας να κατασκηνωσεις σε ενα μερος οπου απαγορευεται και αλλο το να σηκωσεις διορωφη μεζονετα... ελπιζω να καταλαβαινεις...

Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως, δεν παει αλλο... πρεπει αυτη η νοοτροπια να αλλαξει!!! Και θα αλλαξει αρχιζοντας απο τα πλεον προκλητικια και εξωφθαλαμα παραδειγματα. Οποτε ναι, ειμαι υπερ και του τουμπαρισματος του αυτοκινητου και της ισοπεδωσης των αυθαιρετων.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως, δεν παει αλλο... πρεπει αυτη η νοοτροπια να αλλαξει!!! Και θα αλλαξει αρχιζοντας απο τα πλεον προκλητικια και εξωφθαλαμα παραδειγματα. Οποτε ναι, ειμαι υπερ και του τουμπαρισματος του αυτοκινητου και της ισοπεδωσης των αυθαιρετων.
    Μα σε αυτό δεν διαφωνούμε.
    Όχι μόνο τουμπάρισμα, αλλά και χειρότερα αν θέλεις...
    Σε αυτό που διαφωνούμε είναι στο ότι αυτή την απόφαση δεν γίνεται να την παίρνει ο καθένας μας, για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε φορά θα είναι εν θερμώ.
    Αν αυτή την απόφαση τη θεσμοθετήσουμε και την πάρει έστω και ένας πεζός τροχονόμος που έφτασε στη σκηνή και ο οποίος θα πει «παιδιά, βοηθάτε να το τουμπάρουμε» ως επίσημη απόφαση, τότε να βοηθήσω κι εγώ.

Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι ο καθένας να το παίζει ταυτόχρονα μηνυτής, δικαστής και εκτελεστικό όργανο.

Και ξέρεις τι;
    Το τουμπάρισμα πάει στο διάολο, δεν είναι και τίποτα σοβαρό.
    Άμα ανοίξουμε όμως τέτοιο λογαριασμό, ποιος ξέρει που θα φτάσει η ιστορία;

Άντε κι εσύ σταματάς στο τουμπάρισμα ή έστω να σπάσεις και κανένα τζάμι, να το δεχτώ.
    Είσαι σίγουρος ότι όλοι θα συγκρατηθούν το ίδιο;
    Ή τουλάχιστον ότι θα αντιδράσουν έτσι μόνο για πολύ σοβαρό λόγο;

Ως μοτοσυκλετιστές έχουμε μάθει να μην εμπιστευόμαστε κανέναν στο δρόμο και εξ' ορισμού να θεωρούμε ότι «όλοι στο δρόμο θέλουν να μας σκοτώσουν».
    Πως ξαφνικά εμπιστευόμαστε τους πάντες γύρω μας ότι θα κάνουν το σωστό αν δεν τους εμπιστευόμαστε για πολύ ευκολότερα πράγματα;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οι γενικευσεις δεν ειναι επιχειρημα, ενω η διαστρεβλωση των γραφομενων καποιου προκειμενου να πεισουμε δεν οφελει σε τιποτα.

Εγραψα εγω να πατησουμε με το JCB τους υπανθρωπους που εχτισαν στο δασος; ΟΧΙ!

Εγραψα π.χ. οτι θα πρεπει να ανασκολπιζουμε οσους κορναρουν στα φαναρια ασκοπως; ΟΧΙ!

Μηπως εγραψα οτι οσοι μας παιρνουν τη θεση σε ουρες του ςαξιζει να πυροβολουνται εξ επαφης στα μουτρα; ΟΧΙ!

Ολοι εσεις που διατεινεστε οτι βλεπετε ολες τις διαβαθμισεις του γκρι, μου αρεσει πολυ που παρουσιαζετε τις αποψεις των αλλων ως ασπρο - μαυρο... καπως περιεργο δεν βρισκεις;

Απο εκει και επειτα, ο ωχαδερφισμος, η γραψ@ρχιδισυνη, η κακως εννοουμενη μαγκια και το "σας γ@μω ολους" εχει πολλα level. Σαφως και εκπορευεται απο την ιδια νοοτροπια, αλλα το αντικτυπο που εχει στους αλλους και στο συνολο της κοινωνιας δεν ειναι το ιδιο παντα. Αλλο λοιπον το να παρακαρεις το αμαξι σε ενα λιγοστο διαθεσιμο χωρο, αναγκαζοντας με π.χ. να παρω τη στροφη λιγο πιο ανοιχτα στο στενο και αλλο να το αφηνεις με τροπο που απαγορευεις τη διελευση μου επι σαραντα και πλεον λεπτα!!! Αλλο το να πας να κατασκηνωσεις σε ενα μερος οπου απαγορευεται και αλλο το να σηκωσεις διορωφη μεζονετα... ελπιζω να καταλαβαινεις...

+άπειρο, well said..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Μάγκες...ήθελα να ήσασταν μποτιλιαρισμένοι στο περιστατικό...
    μέρα μεσημέρι και να είχατε ανάγκη να περάσετε από κει για υποχρεώσεις...

και να περιμένετε πέντε λεπτά...εκνευρισμός...

ένα τέταρτο...γαμωσταυρίδια...

έχεις να πας στη δουλειά.
    -στο ραντεβού με τον πελάτη.
    -να πας στο δικηγόρο ή στη τάδε υπηρεσία.
    -να έχεις στήσει το γκομενάκι ρε αδερφέ!

μισή ώρα...άγχος...καντήλια εξαπτέρυγα....

τρία τέταρτα...πανικός. δεν μπορείς να κάνεις ούτε πίσω ούτε μπροστά...

εσύ να κορνάρεις στον μπροστά σου, ο μπροστά σου στον μπροστά του.
    κόρνα λεωφορείου,πολίτες μαζεμένοι.

άγχος. θυμός. νεύρα. βάλτε τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση...

και -το κερασάκι στη τούρτα- να σας παίρνουν τηλέφωνο και να σας πρήζουν που είστε και αργήτε...

και φανταστήτε να είστε εσείς και τόσες δεκάδες ή εκατοντάδες κόσμος σε ακτίνα ενός και βάλε
    χιλιομέτρου στους στενούς δρόμους του κέντρου....

απλά σκεφτήτε τον εαυτό σας σε αυτό το πράγμα.

και μετά από τόση ταλαιπωρία και γαμοσταυρίδια και τηλεφωνικό χέσιμο και άγχος κτλ κτλ...
    κάποια στιγμή θα έσπαγε η κίνηση και θα περνάγατε δίπλα από το τουμπαρισμένο AUDI....

θέλω να πεταχτεί ΕΝΑΣ.

ένας σε αυτό το θρεντ που να πει:

ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Απο εκει και επειτα, ο ωχαδερφισμος, η γραψ@ρχιδισυνη, η κακως εννοουμενη μαγκια και το "σας γ@μω ολους" εχει πολλα level
    πολλα level επισης εχει και η αντιληψη του καθενος για το τι τον ενοχλει... οποτε δεν ξερω ποια ειναι η λυση αλλα η αυτοδικια σιγουρα ΔΕΝ ειναι!!

ειρηνη υμιν αδελφοι μου!!:o

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    έχεις να πας στη δουλειά. -στο ραντεβού με τον πελάτη. -να πας στο δικηγόρο ή στη τάδε υπηρεσία. -να έχεις στήσει το γκομενάκι ρε αδερφέ! μισή ώρα...άγχος...καντήλια εξαπτέρυγα.... .....πολίτες μαζεμένοι. άγχος. θυμός. νεύρα. βάλτε τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση...
    οσο γι αυτα εχω βαρεθει να βλεπω και να ακουω για εμφραγματα και ανακοπες απο ανθρωπους "νεοτατουςκαιχωριςιστορικο" απο το αγχος.... εμεις σαν μοτοσυκλετιστες τουλαχιστον φανταζομαι ξερουμε ποσο ευαισθητη ειναι η ζωη και ποια ειναι τα σημαντικα και ποια τα ασημαντα στη ζωη (ή τουλαχιστον θα επρεπε)

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Η αντιθεση μου, δεν ειναι στην κινηση αυτη καθαυτη. Ναι αν ηταν αλλος ενας σταρχιδιστης ο τυπος με το Audi του αξιζε τουμπαρισμα. Ναι οι τυποι με τα αυθαιρετα που πατησαν εκτος απο την απαραμιλλη εικονα της φυσης και καμμια 15αρια νομους του κωδικα, φυσικα και τους αξιζει γκρεμισμα δια παντος και παραδειγματικη τιμωρια.

Αλλο ειναι το θεμα μου φιλε μου.
    Το ποιος το αποφασιζει, με ποια κριτηρια, κατω απο ποιες συνθηκες και το κυριοτερο.. μεχρι ποιο βαθμο.

Αν μπορεις εσυ δικαιωματικα να του το μπαταρεις το οχημα με την λογικη σου, γιατι να μην μπορει και ο διπλανος σου να του σπασει και τα τζαμια ή να του σκασει τα λαστιχα με την δικη του λογικη?
    Ξερεις ποσοι θα σου πουν μπραβο αν αφησεις σεκο τον βιαστη που περναει μπροστα σου και παει στα δικαστηρια πχ? Ποσους ενοχλει η παρουσια του στον ιδιο πλανητη με σενα? Ποσοι θα σου που "να 'γιασει το χερι σου" ?
    Του αξιζε? Ζιγουρα ναι. Το θεμα ομως δεν ειναι αν του αξιζε ή οχι αλλα αν θελουμε να γινουμε Τιμπουκτου.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων