Σελίδα 26 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 556

Θέμα: Επιτέλους η 1η μου ανακατασκευή.....(SRX400)

Banned
    εψαχνα για το δικο μου(bandit400)και βρηκα αυτα αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ http://www.ebay.com/itm/YAMAHA-SRX-6...item589eb3e8ce

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stef88x Προβολή μηνύματος
    Κοψε το ελαστικο κομματι και βαλε σωληνα σιλικονης για να τα συνδεσεις με τα καρμπ, αν υπαρχει σκληρο πλαστικο στο σωμα δε ξερω πως ειναι. Αλλιως κανε μεταλικη τη πατουρα που εχει κολα ενα κομματι σωληνα στη κατάλληλη διαμετρο κ μετα σωληνα σιλικονης!!! Αν δε μπορεις στειλε μου διαστασεις και στο κανω εγω, τζαμπα εννοείται... Και τελειως αλλιως αν δε βρεις πουθενα............αντιπροσωπεια. Για το δικο μου (cbr 400) ειχαν 13€ εκαστο
    Με τον μοτομανιακ που μιλησα μου ειπε οτι δοκιμασε να φτιαξει και αυτος στον τορνο και μετα να προσαρμοσει σωληνα ελαστικη αλλα παλι εκανε που και που νερα...
    Αν μπορεις να το κανεις θα με βοηθουσε πολυ γιατι εχω απογοητευτει πληρως που δεν μπορω να βαλω μπρος...Τι διαστασεις θελεις???
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    εψαχνα για το δικο μου(bandit400)και βρηκα αυτα αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ http://www.ebay.com/itm/YAMAHA-SRX-6...item589eb3e8ce
    Πανακριβα.... Κανονικα λενε κανουν 60 και τα δυο ,αλλα δεν βρισκω τιποτα

κατι κανει εδω ο καλλιτεχνης αλλα πολλα λεει αλλα τιποτα δεν δειχνει...

Μεχρι τωρα οι τιμες στο νετ βαρανε... 60 ευρα το ενα. Λεω να παρω κανα τηλ Αθηνα μηπως βρω κανα μεταχειρο αλλα φοβαμαι μην μου στειλουνε κανενα τρυπιο...
    Μαλλον σημερα θα ασχοληθουμε μονο με ηλεκτρικα...

Λοιπον τελικα ανακαλυψα κατι σημερα. Τα δυο κολαρα που εβγαλα χθες ειδα οτι ηταν το ενα πιο κοντο απο το αλλο και νομιζα οτι ετσι ειναι κανονικα. Μετα πηγα και ψαχουλεψα το μοτερ και ειδα οτι στη θεση του πιο κοντου ειχε προσαρμοσμενη προσθηκη. Επειδη ομως ειναι πανακριβα να παραγγελθουν καινουργια βρηκα την εξης λυση. Ψαχνοντας ειδα οτι το κολαρο που ειχε προσθηκη ειχε κωδικο 1vj και το αλλο 1kj δηλαδη το ενα ηταν απο χτ και το αλλο srx. Πηγα και παρηγγειλα κολαρα χτ που θα μου κοστισουν 50 ευρα και θα φτιαξω και μια προσθηκη ακομα σφαζοντας το ενα απο τα δυο παλια κολαρα. Τι λετε???? Φωτο το μεσημερι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    πολυ μου αρεσει να βλεπω παντεντες

ΥΓ (αρε ελληναρα παντεταδορος γενηθηκες και θα πεθανεις)

και οι φωτο που φαινεται η προσθηκη πανω στην εισαγωγη και μετα αφου την εβγαλα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04530.jpg 
Προβολές:	373 
Μέγεθος:	91,6 KB 
ID:	290163

Όνομα:	DSC04531.jpg 
Μέγεθος:	94,6 KB 
ID:	290164

ενα κακο ειναι οτι τα κολαρα του srx με του χτ διαφερουν ελαχιστα ως προς την εσωτερικη διαμετρο. Αυτο βεβαια θα το καλυψουμε τρωγοντας το δοντακι που κανει με το ντρεμελ

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stef88x Προβολή μηνύματος
    Κοψε το ελαστικο κομματι και βαλε σωληνα σιλικονης για να τα συνδεσεις με τα καρμπ, αν υπαρχει σκληρο πλαστικο στο σωμα δε ξερω πως ειναι. Αλλιως κανε μεταλικη τη πατουρα που εχει κολα ενα κομματι σωληνα στη κατάλληλη διαμετρο κ μετα σωληνα σιλικονης!!! Αν δε μπορεις στειλε μου διαστασεις και στο κανω εγω, τζαμπα εννοείται... Και τελειως αλλιως αν δε βρεις πουθενα............αντιπροσωπεια. Για το δικο μου (cbr 400) ειχαν 13€ εκαστο
    θα γινοταν ευκολα οπως λες (πχ στο ΤΤ250 το εκανα) αν ο αλουμινενιος σωληνας κατω απο το λαστιχο ηταν ευθυγραμος. στο srx ειναι κωνικος και παρολο που το εφαγα στον τορνο να τον κανω κανονικο δεν εχει το απιτουμενο μηκος για να σφιξει το καρμπ επανω. ετσι σε το μεγαλος βαρος σε συνδιασμο με τους καραδασμους αλλα και την απουσια στηριξης απο αλλου σε τα κανει να μην ειναι ποτε τελεια. η λυση θα ηταν να κολλησω αλουμινενια σωληνα αφου κοψε το δικο του τσουτσουνι αλλα εμπαινα σε κοπο που δεν χρειαζοταν αφου ειχα κι αλλο σετ. γιατι παιδευομουν? για να δω αν μπορω να το φτιαξω κι ετσι. μπορει να μην τα καταφερα αλλα κατεχω το παγκοσμιο ρεκορ στο βαλε βγαλε καρμπ απο σρχ.. χαχαχχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΟΡΝΕΤακιας Προβολή μηνύματος
    και οι φωτο που φαινεται η προσθηκη πανω στην εισαγωγη και μετα αφου την εβγαλα...

Όνομα:	DSC04530.jpg 
Μέγεθος:	91,6 KB 
ID:	290163

Όνομα:	DSC04531.jpg 
Μέγεθος:	94,6 KB 
ID:	290164

ενα κακο ειναι οτι τα κολαρα του srx με του χτ διαφερουν ελαχιστα ως προς την εσωτερικη διαμετρο. Αυτο βεβαια θα το καλυψουμε τρωγοντας το δοντακι που κανει με το ντρεμελ
    στο ειχα πει οτι διαφερουν αλλα δεν θυμομουν πιο ειναι πιο μακρυ. καντο οπως λες. με λιγη προσοχη στην εφαρμογη θα γινει τελειο. καλο ειναι να κοπει σε μηχανουργειο ομως για να γινει τελειο και να μην εχεις αμφιβολιες αμα σφραγιζει. κι αφου θα πας παρε και το αλλο να το περασε ενα πασο να δεις αμα ηταν καλο.

Για σημερα πιασαμε την πλεξουδα για να δουμε γιατι δεν δουλευαν μερικα απο τα ηλεκτρικα. Φτιαξαμε την κορνα και τις δυο σκαλες απο τα φωτα. Επισης εφτιαξα τον διακοπτη του εμπροστα φρενου και εκκρεμει του πισω γιατι θελει λιγη δουλιτσα. Τα φλας τα φτιαξαμε αλλα δεν αναβοσβηναν αρα παμε για ρελεδακι.
    Ιδου λοιπον τα σημερινα μας καλουδια

Διακοπτης για την μανετα συμπλεκτη 5 ευρωπουλα. Πρεπει μονο να φτιαξω τα φισακια του για να ειναι συμβατα

Όνομα:	DSC04543.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	290188

Φισακι για το στρογγυλο μας φαναρι. Τζαμπαντα δωρακι απο το μαστρο-Σιδερη αφου ειναι μεταχειρο. Θα φτιαχτει με πατεντα (γιατι το ενα ειναι 6αρι και το αλλο 4αρι) ή τα βρω καινουργια φισακια αρσενικο -θηλυκο

Όνομα:	DSC04544.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	290189

ρελε φλας...Αφου ειδα οτι δεν δουλευει ειπα να το πασπατεψω αλλα μπαααααααααααααααα.....

Όνομα:	DSC04545.jpg 
Προβολές:	343 
Μέγεθος:	58,9 KB 
ID:	290190
    Τελευταία τροποποίηση από ΗΟΡΝΕΤακιας; 19/05/2013 στις 11:29.

πηρα καινουργιο 5 ευρα

Όνομα:	DSC04546.jpg 
Προβολές:	344 
Μέγεθος:	68,3 KB 
ID:	290191

και τελος ο διακοπτης για το πισω φρενο που ειχα παρει πριν λιγο καιρο (5 ευρω) που πρεπει ομως να αλλαξω το φισακι του απο θηλυκο σε αρσενικο για να κουμπωσει...

Όνομα:	DSC04547.jpg 
Προβολές:	343 
Μέγεθος:	66,6 KB 
ID:	290192

Το καλο ειναι οτι ακομα καταφερνω να κρατησω χαμηλα το κοστος. Ας ελπισουμε να μην βρουμε καμια αναποδια και να συνεχισουμε ακμαιοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stef88x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    θα γινοταν ευκολα οπως λες (πχ στο ΤΤ250 το εκανα) αν ο αλουμινενιος σωληνας κατω απο το λαστιχο ηταν ευθυγραμος. στο srx ειναι κωνικος και παρολο που το εφαγα στον τορνο να τον κανω κανονικο δεν εχει το απιτουμενο μηκος για να σφιξει το καρμπ επανω. ετσι σε το μεγαλος βαρος σε συνδιασμο με τους καραδασμους αλλα και την απουσια στηριξης απο αλλου σε τα κανει να μην ειναι ποτε τελεια. η λυση θα ηταν να κολλησω αλουμινενια σωληνα αφου κοψε το δικο του τσουτσουνι αλλα εμπαινα σε κοπο που δεν χρειαζοταν αφου ειχα κι αλλο σετ. γιατι παιδευομουν? για να δω αν μπορω να το φτιαξω κι ετσι. μπορει να μην τα καταφερα αλλα κατεχω το παγκοσμιο ρεκορ στο βαλε βγαλε καρμπ απο σρχ.. χαχαχχαχα
    Ναι αυτο τωρα το ειδα. Εχεις δικιο ειναι δυσκολο να γινει φαντάστηκα οτι ηταν ισιο οποτε με μια χοντη φλατζα γινοταν τσιμεντο!

Για σημερα συνεχισα τα ηλεκτρικαα. Η πλεξουδα αντι να εχει κολλησεις ειχε απλα πλεγμενα τα καλωδια και απο πανω μονωτικη.
    Επιασα μερικα κομματια και κολλησα με καλαϊ και μετα απο πανω θερμοσυστελομενο. Οπου ειχε φισα και δεν επετρεπε να περασει το θερμοσυστελομενο ,εβγαλα τα πινακια απο τις φισες με κατσαβιδακι ψιλο και μετα περασα το θερμοσυστελομενο ,ξανα τη φισα και ετοιμος.
    Μερικες φωτο απο τη δουλεια αν και δεν τα φωτογραφησα απο την αρχη...

Εδω φαινεται το κομματι του πισω φαναριου που ηταν χαλια και τωρα ετοιμο και ο διακοπτης που βρισκεται κατα τη φαση των διορθωσεων...

Όνομα:	DSC04551.jpg 
Προβολές:	281 
Μέγεθος:	59,8 KB 
ID:	290410

και εδω φαινονται ετοιμα και τα 3 κομματια. Ο κεντρικος διακοπτης οπου μονωθηκαν τα 2 απο τα 4 καλωδια που δεν χρησιμοποιουνται , το κομματι του πισω φαναριου και ο διακοπτης του πισω φρενου που ηθελε αλλαγη το φισακι απο θηλυκο εγινε αρσενικο.

Όνομα:	DSC04553.jpg 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	290411

Και πηραμε σημερα και τα κολαρα της εισαγωγης, ετοιμες και οι προσθηκες. Ισως η καινουργια προσθηκη να χρειαστει λιγο κατεβασμα ακομα με τον τροχο. Μετα θα λειανθουν εσωτερικα για να σβησουμε τυχον δοντακι που μπορει να φανει.

Όνομα:	DSC04552.jpg 
Μέγεθος:	61,0 KB 
ID:	290412

Τα καινουργια κολαρα απο εξωτερικο σε διαφορα σαϊτ ειχανε 60 με 80 ευρω το ενα και στο ebay τα βρηκα με 150. Τελικα αν δουλεψουν θα εχουμε βολευτει με 50 ευρουλακια.

Το κουιζ της πλεξουδας εχει λυθει ,αλλα επρεπε να την βελτιωσουμε καθως οι κολλησεις ηταν ελαχιστες και συνεπως αυτο την εκανε αναξιοπιστη.
    Στο τραπεζι του πονου... Μπαλκονακι και καθαρο αερα

Όνομα:	DSC04556.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	105,3 KB 
ID:	290538

Πρωτα γαλβανιζω της ακρες...

Όνομα:	DSC04557.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	290539

και μετα κανω την κολληση

Όνομα:	DSC04558.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	67,2 KB 
ID:	290540

Το καλο ειναι οτι μου εμαθε ενας φιλος να κανω τις κολλησεις και αυτη τηνη φορα τα καταφερνω...

θερμοσυστελομενο

Όνομα:	DSC04559.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	73,0 KB 
ID:	290542

εδω φαινεται η ποιοτητα των ενωσεων...

Όνομα:	DSC04560.jpg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	81,4 KB 
ID:	290543

εβγαλα και μια φωτο για να θυμαμαι που βρισκοταν τι και τα πινακια βγηκαν

Όνομα:	DSC04561.jpg 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	51,6 KB 
ID:	290547

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF