Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 02/07/2013 στις 21:37.
ειδα τον αγωνα χτες το βραδυ γιατι ελειπα και δεν ειχα pc
ο vale μου θυμισε τον εαυτο του πριν λιγα χρονια στρατηγος σε ολα του
ηξερε τι να κανει και ποτε να το κανει αφου αφησε την κουμουτσα και πηρε σωστο μηχανακι
ελπιζω σε αναλογη συνεχεια και γιατι οχι στο 10ο
σιγουρα μου ελειψε ο ιταλικος υμνος(τον προτιμω απο τον ισπανικο)
μου ελειψε ο rossi και θα ηθελα να ειναι καλα και ο lorenzo και να τον περασει στα ισα
θελω να βλεπω μαχες σε καθε αγωνα και να κερδιζει ο rossi κακο ειναι?
ειναι αυτος που ανοιξε το αθλημα στο ευρυ κοινο
ειναι ο jordan των gp ειναι απο τις ποιο αναγνωρισιμες φυσιογνωμιες στον κοσμο(τον ξερει και η μανα μου)
μπορει να μην ειναι ο ποιο γρηγορος και ο ποιο θεαματικος αλλα σιγουρα ειναι ο ποιο αγαπητος και αυτο φαινεται
και να τον προμοταρει η dorna και ο α η ο β στα πα@@ρια μου εγω τον παω ΤΕΛΟΣ
ο γιωργος παει βαθμοθηρικα για τιτλο και μαγκια του που ετρεξε οπως ετρεξε
ο μικρος ειναι ο επομενος rossi
ο crats θελει κατι ακομα
ο κοντος πηρε ληγμενα και του φεραν ζαλη μαλλον(εκτος αν ντοπαρεται μονο με τον γιωργο)αν δεν το παρει και φετος του χρονου στο πανελληνιο
ο espargaro παρακαλαει για gp μηχανακι να κεντησει
τα ducati ηταν εξω απο τα νερα τους,βλεπετε ειμαστε στην μεση του καλοκαιριου και τα αλωνια ειναι στο φορτε τους,λογικο και οι κουμπινες να ειναι κουρασμενες![]()
den katalava giati axwneftos o Lorenzo...an mi ti allo exei diksei polles fores oti to atomo einai gkavlwmeno asxima me ayto pou kanei...prin liges meres etrekse me spasmeni klida...kai as poume fetos paizei to prwtathlima...tin prwti tou xronia sta megala pou den afine high gia high etrekse me spasmenous astragalous an thymame kala...ti na leme twra...respect...
o kathe odigos exei ton diko tou xaraktira...o Lorenzo borei na ferete san axwneftos alla den tha ksexasw oti einai o monadikos odigos (mi italos) pou pige stin kideia toy Sic...syn oti adeiase ton malaka ton patera tou kai zitise syggnwmi....gia toso ypokriti egw den ton exw...
eixa pei oti an termatize o mikros mexri defteros stin Barca tha to seikwne....meta apo to katorthwma sto Assen o titlos einai toy Lore...
gia ton kontopoutano looser min ta ksanalew...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
Το κρανος του Ροσσι ειχε ...μικροφωνο και κατεγραψε τις εξης φρασεις σε καθε προσπερασμα...
Brandl: ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΣΑΣ (honda-Γερμανος)
Marquez: ΤΣΙΠΙΡΙΚΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΙΓΟ Ε;;;
Pedrosa: ΣΥΓΝΩΜΗ...ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΑ.
REPSOLοβυσμα (Ρεψωλοβυσμα...lol) παρε λος ρουφηχτας καλαμι μπαμπου για Monsterοψ@λιον !!!
Τερματισμος: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ Ο Π@Π@ΡΑΣ. ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΣΚΕΤΣ ΡΕ ΤΣΙΟΥΑΟΥΕΣ !!
Υ.Γ: ο BAUTISTA ΕΠΕΣΕ;;;
Και μετα ξυπνησα...
Μολις χθες καταφερα να δω τον αγωνα.
Νταξει...τους πηρε και τα σωβρακα.
Ασυγκρατητος.
Περιμενω χαμο με τον Λορενθο ...
ti na pw re Vyrwna?
oti stin Jerez oi monoi pou ton ypostirizan eitan kati baffakides (etsi tous katantise) pou se olo ton agwna tin epinan?
i oti tou exei kanei mynisi o syllogos odontogiatrwn tis Ispanias epeidi den exei xamogelasei pote stin zwi tou...
p.s. kai oute prokete fetos...
Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 04/07/2013 στις 12:56.
Για άλλη μια φορά η οπτική του Emmet για το σημαντικότερο γεγονός του αγώνα ήταν άψογη. Thumbs up στον απίστευτο Lorenzo και απο αυτόν.(θα βράζουν εκει στου 2Δ
)
ATF http://www.youtube.com/watch?v=zTP9R_tp4gM
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Σήμερα αξιώθηκα να τον δω τον αγώνα.
Για να μην ψάχνω για παραθέσεις, με καλύψαν ο troop, o βύρωνας, o cosgili.
Μακάρι να συνεχίσει να μας φλομώνει στις πορδές ο πεθαμένος κι εμείς να την ακούμε απ'τα ντουμάνια.
Πολλά μπράβο στο Χόρχε. Κι ας ήτανε (αν ήτανε) φαρμακωμένος από τα ρουθούνια μέχρι την κ@λοτρυπίδα, και "Χόρχε κατούρα να γίνουμε μαστούρα", χ€στηκα. Μιλάμε για πολλά κιλά...
Μπράβο στον Κρατς.
Ντάνι γίνε κουλουρτζής στο σύνταγμα αγόρι μου. Λιγότερα μηχανάκια θα σε περνάνε κάθε μέρα εκεί παρά στα gp.