Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
το φτερο πισω το αγορασες ετσι ? (και αν ναι απο που?)
ή το εβαψες εσυ ?
με ενδιαφερει για το s2r μου
μπορεις και εσυ να βαψεις αυτο που εχεις αλλα το συγκεκριμενο ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που δινει η Ducati Performance...Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
αυτα τα εχω δει
για το φτερο το πισω ,μετα το καπακι της σελλας (κοκοβιο) λεω ,που δεν ειναι στο κιτ![]()
ορεξη να εχεις να ψαχνεις στο ιντερνετ και θα βρεις τοσα πραγματα που δεν θα ξερεις ποιο να πρωτοκοιταξεις....![]()
![]()
![]()
όλα είναι της Ducati, και το φτερό πίσω απ το καπάκι της σέλλας. Το σετ είχε 5 κομμάτια και όχι 4, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορείς να βάψεις τα δικά σου όπως τα φαντάζεσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
μπορεις και εσυ να βαψεις αυτο που εχεις αλλα το συγκεκριμενο ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που δινει η Ducati Performance...
ορεξη να εχεις να ψαχνεις στο ιντερνετ και θα βρεις τοσα πραγματα που δεν θα ξερεις ποιο να πρωτοκοιταξεις....![]()
![]()
![]()
Πολυ καλο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
ΥΓ.Οσο για το χρυσο που πρεπει να φορουν οι Ιταλιδες,ειμαι τελειως αντιθετος.Αυτα για τις χαζοαμερικανες ισως...
Υ.Γ. Παρ' ολα αυτα αν σου εδιναν Ohlins θα τα εβαζες φανταζομαι![]()
Duc 999 '07 Black
Για δειτε εδω μηπως κατι σας ενδιαφερει. Ο τυπος εχει φθινοπωρινες προσφορες στα μοντελακια της προηγουμενης σεζον...
http://www.speedzilla.com/forums/duc...hool-sale.html
Duc 999 '07 Black
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παιδια ΕΛΕΟΣ, θα ζητησω να σβηστει ολο το thread!!!!
Μην μας ''ταβλωνετε'' αλλο!!!!!
![]()
![]()
![]()
apo ekei phra kati kaloudia gia to SS mou... (osoi grafoun kai se allo gnwsto forum, tha eidan tis fwtosΑρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
Πολυ καλο:rotflmao:
![]()
)
se kana duo bdomades pou tha exoun mpei ola panw sto mhxanaki, tha balw fwto na deite![]()
![]()
![]()
ΕΧΕΙΕΣ ΠΜΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ολο το λεμε και το λεμε και δεν το κανουμε ποτε για την συναντηση!
Μαγκες πρεπει να οργανωθουμε.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!
Εκει πλεον δεν μιλαμε για διακοσμητικο αξεσουαρ!Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
Πολυ καλο:rotflmao:
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
δες εδω:Αρχικά δημιουργήθηκε από naked
το φτερο πισω το αγορασες ετσι ? (και αν ναι απο που?)
ή το εβαψες εσυ ?
με ενδιαφερει για το s2r μου
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/Tegolino-DUCAT...QQcmdZViewItem
![]()
![]()