Μονο εγω βλέπω το USD να ειναι πολύ πιο κοντό σε μήκος απο το original σε βαθμό που να ειναι τελείως ακατάλληλο?
Ελπίζω να μπορείς να το πας πίσω εκεί που το πήρες να παρεις τα λεφτά σου τουλάχιστον.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
με αυτο το πηρουνι καλυτερα να βαλει τιμονι μπροστα παρα κλιπον. Θα ειναι υπερβολικα αβολο πιστευω
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Δεν είναι μόνο το θέμα του πόσο άβολη θα ειναι η θεση οδήγησης.
Ασχέτως του αν θα έχει τιμόνι η κλιπ ον και αν αυτα ειναι πανω η κατω απο την πλάκα, το πηρούνι ειναι όπως το βλέπω τουλαχιστον 10 πόντους πιο κοντό από το original.
Η γεωμετρία της μοτοσυκλέτας θα αλλάξει τόσο ριζικά που ειναι πολύ πιθανόν να κουνάει ασχημα ακόμα και στα 120 σε ευθεία.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αν οντως κανει κατι τετοιο ή γενικα δω οτι μου προκαλεσει προβληματα στην οδηγηση, θα το βγαλω.
Να το γυρισω πισω πριν καν το δοκιμασω δεν υπαρχει περιπτωση.
Ειμαι διατεθημενος να το παω για επισκευη οπου κ χρειαζεται, να το φορεσω, να το κυκλοφορησω
κ ΑΝ τοτε δω το παραμικρο, θα το βγαλω.
Αλλα οχι να το στειλω ετσι...εφαγα τον κοσμο για να το βρω.
Πως να στο δώσω να καταλάβεις οτι δεν κάνει?
Αν το κυκλοφορήσεις με αυτό το πηρούνι και σαβουρντιαστείς στην 1η βόλτα ισως ειναι λίγο αργά για να αλλάξεις γνώμη.
Σε μοτοσυκλέτες που θέλουμε να κανουμε πιο γρήγορη την γεωμετρία για την πίστα κατεβάζουμε τις πλάκες στα καλάμια. Κανουμε δηλαδή το ίδιο που πας να κανεις με αυτό το πηρούνι.
Μονο που τις πλάκες τις κατεβάζουμε 1 άντε 1μιση πόντο το πολύ γιατί παραπάνω γίνεται επικίνδυνο! Εσυ πας να το χαμηλώσεις μπροστά 10 πόντους!
Εγω εφ όσον το είδα έπρεπε να το γράψω και το έγραψα, εσυ τωρα εχεις την πληροφορία και θα πράξεις όπως νομίζεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
σεβαστο! κ τετοια θελω να ακουω απο εσας που ειστε πιο εμπειροι, τα εχετε κανει κ ξερετε!
και ναι και οχι. το πιρουνι του σρχ ηταν τοσο χαλι που το στατικο του sag ηταν τεραστιο. το μηχανακι εγινε υπερβολικα κοφτερο κι ειχα συχνα ελαφρωμα μπροστινου με κινδυνο tank slapping. αλλα το καραγουσταρα. εγινε ξυαρφι και ξαπλωνε για πλακα.
Αρη την αποσταση απο την κατω τιμονοπλακα μεχρι τον αξονα της ροδας πρεπει να προσπαθησει να κρατησει ιδια. η απλα κοντα. κι αυτην διαφορα πρεπει να μετηρθει με αναβατη πανω. δηλαδη θελει αρκετη δουλεια στο βαλε βγαλε.
Γιατί όχι μάυρο;; Η γνώμη μου είναι όλο μαύρο μεταλλικό και παίξε με κάποιο άλλο χρώμα στις ζάντες
λοιπον, παιδια,εχετε απολυτο δικιο. Εψαξα σε ξενα φορουμ κ διαβασα οτι οι περισσοτεροι τα αποκλειουν επειδη ειναι πιο κοντα. Μονο.
Μονο επειδη ειναι πιο κοντα.
Κανεις δεν αναφερει προβλημα στην συμπεριφορα οδηγησης(!)
Φαινεται οι περισσοτεροι να προτιμουν gsxr750 καλαμια, γιατι ειναι πιο μακρια.
Εριξα μια ματια στον τυπο που τα αγορασα κ δειχνει να εχει απο 750.
Θα παρω αυριο τηλ. κ ο Θεος βοηθος..
το νου σου. τα καλαμια απο τα 750 και τα 1100 νομιζω σκανε τα χρωμια η τρωγονται. κοιτα οτι παρεις να μην εχει φθορες.