Πιστευω πως αν πουμε πως θα αραξουμε καπου ολοι μαζι με ταπεροκατασταση,δεν θα υπαρξει διαφωνια σε γενικες γραμμες..Για τους εκ'αθηνων ορμωμενους μιλαω...Τουλαχιστον για μενα,αυτο ισχυει....
Here I am,on the road again.......
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγώ λέω το εξής: Η βόλτα στο μυαλό μου ήταν να γίνει όπως το '12 με ταβέρνα. Μετά έπεσε η ιδέα του ψησίματος, η οποία είναι εξαίρετη. Με μία προυπόθεση: ότι εκεί που θα κάτσουμε, όπου και να είναι αυτό, θα έχει ικανή θερμοκρασία ώστε να νιώθω άνετα. Αυτό πχ που έκαναν τα παιδιά που πήγαν προς Φολόη την άλλη φορά, κιόσκι βρεγμένοι σαντουιτσάκι στο όρθιο κλπ, έχει την πλάκα του για παρέα που θα πάει αποφασισμένη να κάνει μιά διασκεδαστική ΕΔΜ. Τώρα δεν ξεκινάω να κάνω τίποτα παραπάνω από μιά ωραία βόλτα ξεκούραστη σωματικά και ψυχικά, να χαζέψω τοπία, να δείξω και στην συνεπιβάτιδα υπέροχα μέρη κλπ, θέλω ΑΝΕΣΗ. Λόγω των συνθηκών, επειδή η άνεση μου/μας (εμού και της συνεπιβάτιδος εννοώ) είναι αμφίβολη και επειδή ήδη έχω πει πως το να φάω το οτιδήποτε με παγωμένα δάχτυλα, ανυπομονώντας να φύγω να πάω στα ζεστά δεν μου αρέσει καθόλου, προτιμώ να κάτσω στο χάνι ή σε όποιο τέλος πάντων μέρος κλειστό/ζεστό κλπ. Αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ να κάτσω να μαγειρέψω και να το παίξω τζόκερ με τον καιρό κουβαλώντας τάπερ για παν ενδεχόμενο. Ναι, μπορεί ο καιρός να είναι μαγικός και να είναι τέλειος για οτιδήποτε. Μπορεί και όχι. Έχω τόση πίεση και αβεβαιότητα και χίλιες μαλακίες στη δουλειά μου που δεν θα κάτσω να προβληματιστώ ή να αγχωθώ και για αυτό. Και επειδή το καλό φαγητό προσωπικά το θεωρώ απόλαυση, δεν με χαλάει να δώσω και ένα κατιτίς για ταβέρνα.
Μιλάω τώρα χωρίς να έχω συνεννοηθεί με την συνεπιβάτιδα αλλά δεν νομίζω να μου πει πολύ διαφορετικά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που συζητάμε πλέον για τάπερ, άρα ο καθ' ένας κάνει το κουμάντο του, θα συσκευθούμε αναμεταξύ μας και θα κάνουμε το δικό μας.![]()
Θα βρέχει λέμε, τι δε καταλαβαίνετε γμτ??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν βρέχει, δεν τίθεται καν θέμα βόλτας για μένα.
Life begins at 45°.
Αθήνα μπορεί να είναι η χαρά του Θεού και εκεί πάνω όχι. Και επειδή Θεός δεν είμαι και αν ήμουν δεν θα με έκανε παρέα ο μπίλιΜΑΟΥΣ, τον καιρό δεν μπορώ να τον προδιαγράψω. Εδώ στο σπίτι μου που είναι νομός Αττικής και υψόμετρο 300 μέτρα και θέλω να πλύνω το φίλτρο αέρα και κρυώνουν τα χέρια μου και βαριέμαι να το κάνω, πόσο μάλλον στα χίλια μέτρα μέσα στο δάσος να κάτσω ένα διωράκι για ιερόΝ φαγητόΝ![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
μια ψιλη στο βουνο θα την φαμε.αμυρου αραπη μου το σεβομαι κ το καταλαβαινω.αληθεια.δυστυχως εμενα προσωπικα δεν μου περισσεύουν.θελω αλλα δεν μπορω ενα πραγμα.το πολυ πολυ βρισκομαστε στην οιτη και βλεπουμε.εγω λεω να ετοιμασω τα σαντουιτσακια μου και βλεποντας και κανοντας.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ο Γιαννης στο ΠΡΩΤΟ ποστ ειχε αναφερει για το φαγητο
Φαγητό, έχουμε χρόνο να τσεκάρουμε αν δουλεύει ακόμα το χάνι Ρερέσι, αν όχι τότε ο taisteal μπορεί να μας κατευθύνει για ένα μεζέ στην Ιτέα... Ή να φάμε στην πλατεία της πρώην Μουσουνίτσας, νυν Αθανασίου Διάκου
μεχρι να πεσει η ιδεα του BBQ , ισχυε το παραπανω.
το ΒΒQ λογω καιρου ακυρωθηκε.
το ταπερ εχει τα ιδια θεματα με τον καιρο.
αν υπαρχει παρεα , εγω θα παω Διακο ή ρερεση για φαγητο.
αν δεν υπαρχει , θα εχω μαζι μου ξηρα τροφη για ταπερομαζωξη.
τα λεμε στην Οιτη.
![]()
to meteo.gr λέει αραιή συννεφιά για λιδορίκι και για Ναύπακτο.
η απλικέισο του ποσειδών λέει ότι μετά τις 15:00 θα έχει βροχή στην περιοχή. Οριακά ο χάρτης δείχνει για Ναύπακτο... Με ανέμους από Δυτικά, να σπρώχνουν τα σύννεφα προς την διαδρομή.
ζουζουΝίο αυτό που λες το σέβομαι απόλυτα. Αλλά και ο δικός μου κώλος γίνεται "να" για να βγει το βίτσιο της κάθε μιάς βόλτας, θέλω να την θυμάμαι όμορφα, όπως τότε. Πριν σε κλέψει αυτή η παντόφλα από εμένα.
θα ηθελα να φαμε ολοι παρεα,αλλα δυστυχως αυτα τα 30 ευρω αυτη τη χρονικη στιγμη ειναι αρκετα για μενα.30 ευρω οι οι βενζινες αλλης μιας βολτας ας πουμε.χωρια που απο προχτες με εχει γαμησει το στομαχι μου και νιωθω σαν να εχω καταπιει ενα καφασι μπυρες.
ενα παση περιπτωση σε περιπτωση ταπερ για πιο ψηλα δεν εχω θεμα,να φτιαξω την μπαγκετουλα μου,αλλα αν θελετε καπιοι να φατε εκει,απλα εμεις συνεχιζουμε για πατρα,δεν τρεχει.σαφως και θα ηθελα να τα πουμε και να μαλακιστουμε κι αλλο αλλα θα το κανουμε στον καφε και ελπιζω σε μια συντομα επομενη βολτα.
απλα πραγματα.δεν θα τα χαλασουμε για ενα φαγητο.για την βολτα παμε και θα την βρουμε την λυση.![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....