Σελίδα 26 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Α δεν ξεχωριζει απο μηχανολογο, ηλεκτρολογο, ναυπηγο, αρχιτεκτονα κλπ... Απο γεννησης κοΖμου ην ο στρατος και μετα εφευρεθησαν και αλλα επαγγελματα... ιστορικο λαθος αυτο με το αρχαιοτερο, να διορθωθει

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Α δεν ξεχωριζει απο μηχανολογο, ηλεκτρολογο, ναυπηγο, αρχιτεκτονα κλπ... Απο γεννησης κοΖμου ην ο στρατος και μετα εφευρεθησαν και αλλα επαγγελματα... ιστορικο λαθος αυτο με το αρχαιοτερο, να διορθωθει

OK. Αρκετά νομίζω με τη ΜΟΜΑ και το στρατό. Ξεφεύγουμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Α δεν ξεχωριζει απο μηχανολογο, ηλεκτρολογο, ναυπηγο, αρχιτεκτονα κλπ...
    ποιούς?

οκ
    Τελευταία τροποποίηση από stefanos; 10/02/2015 στις 16:47.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    μην συγκρίνεις τις γνώσεις του πολίτη Μηχανικού με τον στρατιωτικό. Αυτα που ξέρουν είναι αρκετά για να κάνουν τη δουελια τους.
    Σωστά. Ένας στρατός για να λειτουργήσει αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη Lines of Communication (LOC) προκειμένου να ανεφοδιάζεται. Η υπερβολική μάλιστα επιμήκυνση των γραμμών αυτών μπορεί να προκαλέσει την αποκοπή του όπως συνέβη στην καταστροφή της εκστρατείας στη Μ. Ασία.

Στην έναρξη του 50 αμέσως μετά τον εμφύλιο όπου διαλύθηκαν τα πάντα, όταν υπήρξε η ανάγκη δημιουργίας ενός στατικού πλέγματος στρατιωτικών μονάδων και υπηρεσιών και με ανύπαρκτο η κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, συστάθηκαν χωροταξικά κατανεμημένες 4-5 ΜΟΜΑ αναλαμβάνοντας να κατασκευάσουν τις παραπάνω LOC όπως και έκαναν. Ταυτόχρονα έκαναν και κάποια επιπρόσθετα έργα κοινωνικού χαρακτήρα όπως κάνει ακόμη και σήμερα ο στρατός, αφού ο κρατικός αλλά και ο ιδιωτικός τομέας δεν κατείχαν τα απαιτούμενα μέσα και πόρους.

Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους ο λόγος ύπαρξής τους απλά εξέλειπε και όπως σε κάθε ορθολογικά σχεδιασμένο οργανισμό διαλύθηκαν. Σε μία υγιώς εξελισσόμενη κοινωνία θα έπρεπε τα έργα αυτά εφόσον πλέον χρησιμοποιούνται από κοινού με το στρατό για τη λειτουργία της να εξελίσσονται, να συντηρούνται, να αναβαθμίζονται. Πλην όμως αυτό ως γνωστό δεν έγινε με αποτέλεσμα να μακαρίζουμε ακόμη και σήμερα την κατασκευή τους και να διερχόμαστε από γέφυρες Bailey τεχνολογίας Α' ΠΠ όταν κινούμαστε στο ορεινό οδικό δίκτυο όντας ευχαριστημένοι και μόνο που υπάρχουν.

Αν για να αποκτήσει η Χώρα υποδομές χρειάζεται να επανασυσταθούν τότε ας γίνει, ο στρατός όμως δεν τις χρειάζεται και ειδικότερα το υπουργείο άμυνας. Απλό κε Καμμένε.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αφού γλιτώσαμε την απάντηση ας είναι κι από παρανόηση, δεν τρέχει...

@αμυρού
    Δεν ξέρω τί μπορεί ακριβώς να εννοεί ο καβαμαν αλλά ακόμα και πέραν των τραγελαφικών "Να έρθουν τα στρατά να δούμε προκοπή", θα συμφωνήσω ότι ο στρατός είναι ένα πράγμα με έναν κυρίως στόχο/σκοπό.
    Το ότι κάποιες ειδικότητες έχουν σχέση με τον "έξω κόσμο" σαφώς και ισχύει.
    Αλλά κατ'εμέ το να χρησιμοποιηθούν οι μηχανικοί που είναι φαντάροι για να φτιάξουν γέφυρες (παράδειγμα), μπάζει από παντού για ένα κάρο λόγους.

Ξαναλέω, πέραν του θεωρητικού του πράγματος και των κινδύνων που υπάρχει σε τέτοιες λογικές.

Ναι αν γίνει κάποιος σεισμός και γκρεμιστεί η μισή Ελλάδα κι ο στρατός θα βοηθήσει, και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος.
    Δε μιλάμε όμως για εξτρίμ καταστάσεις.
    αυτο εννοω

για να μην το αφησω "ορφανο" μονολεκτικα , οσοι εχουν λαβει μερος σε μεγαλες μικτες ασκησεις μπορει να το καταλαβουν , με ενδιαφερει καθε οπλο σωμα και κλαδος να ειναι αριστα εκπαιδευμενο για να πετυχει την αποστολη του μεσα σε ολο το συνολο του στρατευματος σε συνθηκες μαχης , εν προκειμενο το μηχανικο να ναρκαλιευσει ή να ναρκοθετησει ή να καταστρεψει ή να γεφυρωσει κτλ για να ολοκληρωθει η αποστολη , ισως αποκτα μια εμπειρια παραπανω αν φτιαξει ενα γεφυρι ή ενα δρομο αλλα σε συνθηκες μαχης δεν ειναι αυτο το ζητουμενο , αυτο μονο με στρατιωτικη εκπαιδευση το μαθαινεις παραλληλα με τις γνωσεις της ειδικοτητας και ισχυει για ολες τις ειδικοτητες του στρατου το ιδιο
    Τελευταία τροποποίηση από KAWAMANRIDER; 10/02/2015 στις 17:51.
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Σωστά. Ένας στρατός για να λειτουργήσει αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη Lines of Communication (LOC)
    Αυτοι ειναι οι γνωστοι LOCατζηδες;;;;

Αχα καλο εεε;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Σε μιά μεγάλη τεχνική εταιρία ας πούμε, υπάρχει ο μηχανικός, ο λογιστής, ο HR, ο προμηθειών ο έτς ο γιουβέτς. Δεν πάνε όλοι μαζί πχ να ρίξουν μπετόν επειδή αυτή είναι η δουλειά της ημέρας και ο προορισμός της εταιρίας και εκεί είναι η τρύπα στη λογική σου. Και τα λοιπά στον καφέ...

Επίσης να ένα σημάδι ότι ήρθε η ανάκαμψη: Με πήραν τηλέφωνο να μου πουλήσουν την αναβαθμισμένη και υπεργαμάτη έκδοση του παλιού ταλαιπωριακού στατικού προγράμματος που είχα. Κατά την παρουσίαση κόλλησε ΜΟΝΟ τέσσερις φορές στο λάπτοπ του συναδέλφου και χρειάστηκε δύο επανεκκινήσεις. Λίγο πέθανα στο γέλιο και του λέω ότι αυτές τις μλκίες τραβούσα και με το παλιό, αλλά τι ωραία εικονάκια έχει το καινούριο και δείτε τη βοήθεια και μπλα μπλα μπλα και μόλις δύο χιλιάρικα όλο το πακέτο συν ΦΠΑ και προλάβετε γιατί αλλάζουν οι καιροί (και τα μισά το πακέτο μόνο μπετόν αν θέλετε και αγοράζετε μετά τα άλλα κατά βούληση), το δώσαμε σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ μηχανικούς... Θα ξαναμελετήσουμε κατοικίες, αδέρφια. Θα κάνουμε έργα... Ακόμα να πληρωθώ το τελευταίο 5όροφο από το 2009, αλλά τέλος πάντων, θα κονομήσουμε, το είπε ο πωλητής του λογισμικού...

Pipe smoker

Δεν ξέρω τί μπορεί ακριβώς να εννοεί ο καβαμαν αλλά ακόμα και πέραν των τραγελαφικών "Να έρθουν τα στρατά να δούμε προκοπή", θα συμφωνήσω ότι ο στρατός είναι ένα πράγμα με έναν κυρίως στόχο/σκοπό.
    Το ότι κάποιες ειδικότητες έχουν σχέση με τον "έξω κόσμο" σαφώς και ισχύει.
    Αλλά κατ'εμέ το να χρησιμοποιηθούν οι μηχανικοί που είναι φαντάροι για να φτιάξουν γέφυρες (παράδειγμα), μπάζει από παντού για ένα κάρο λόγους.
    Ξαναλέω, πέραν του θεωρητικού του πράγματος και των κινδύνων που υπάρχει σε τέτοιες λογικές.

Sniper

Ο στρατός είναι ένας αυτόνομος οργανισμός που και η υπόλοιπη χώρα να εξαφανιστεί μπορεί να λειτουργήσει μόνος του και αυτόνομα σχεδόν στα πάντα (δεν εχει φυτική και ζωική παραγωγή - αν και για το τελευταίο διατηρώ καποιες επιφυλλάξεις).
    Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει και μοχλός "ανάπτυξης".

Και ποιος σου είπε ότι οι περισσότεροι Αξκοι του Μηχανικού δεν είναι απόφοιτοι του Πολυτεχνείου που σχεδιάζουν/κατασκευάζουν διάφορα πράγματα για το στρατό;

Επισης, μέρος της δουλειας του Μηχανικού είναι οι καταστροφές... μην συγκρίνεις τις γνώσεις του πολίτη Μηχανικού με τον στρατιωτικό. Αυτα που ξέρουν είναι αρκετά για να κάνουν τη δουελια τους.

Dimmie_72

Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους ο λόγος ύπαρξής τους απλά εξέλειπε και όπως σε κάθε ορθολογικά σχεδιασμένο οργανισμό διαλύθηκαν. Σε μία υγιώς εξελισσόμενη κοινωνία θα έπρεπε τα έργα αυτά εφόσον πλέον χρησιμοποιούνται από κοινού με το στρατό για τη λειτουργία της να εξελίσσονται, να συντηρούνται, να αναβαθμίζονται. Πλην όμως αυτό ως γνωστό δεν έγινε με αποτέλεσμα να μακαρίζουμε ακόμη και σήμερα την κατασκευή τους και να διερχόμαστε από γέφυρες Bailey τεχνολογίας Α' ΠΠ όταν κινούμαστε στο ορεινό οδικό δίκτυο όντας ευχαριστημένοι και μόνο που υπάρχουν.

Αν για να αποκτήσει η Χώρα υποδομές χρειάζεται να επανασυσταθούν τότε ας γίνει, ο στρατός όμως δεν τις χρειάζεται και ειδικότερα το υπουργείο άμυνας. Απλό κε Καμμένε.

συμφωνω με τους συμφορουμιτες , με εχουν καλυψει τα μεγιστα , τα υπολοιπα απο κοντα ελπιζω για να το κλεινουμε σιγα σιγα με ΜΟΜΑ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    θα μπορούσα να απαντήσω σε όλα όσα είπες αλλά βλέπω ότι ζορίζεσαι.....

Καβαμανράιντερ νο προμπλεμ, δεν είναι κακό να διαφωνούμε, έχει και πιο ενδιαφέρον έτσι....

εγω νομιζω οτι δεν διαφωνουμε , το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να κατανοησεις τον σκοπο και τον λογο υπαρξης του στρατου - ιδεολογικα ειμαι αντιθετος αρκει να σκεφτονται σε ολο τον πλανητη ολοι το ιδιο - κατα τα αλλα παντα εχει ενδιαφερον να συζηταμε στο φορουμ , αλλωστε σεβομαι τους συμφορουμιτες και θεωρω οτι μια αποψη τους δεν σημαινει οτι απαραιτητα ειναι λαθος επειδη διαφερει απο την δικη μου αλλα βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα και ειμαι σιγουρος οτι η προθεση σου για το πως βλεπεις την ΜΟΜΑ ειναι η πλεον καλοπροαιρετη

για τις δικες μου αποψεις και προσδοκιες φοβαμαι γιατι με βλεπω να παιρνω τα @@ μου και οχι μονο τα δικα μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Θα είμαι και μαλάκας...
    Που αγαπώ την πατρίδα μου, όχι με τον άρρωστο υστερικό τρόπο μερικών αλλά με τον φυσιολογικό.
    Ίσως φταίει που ήμουν πολλά χρόνια μετανάστης....
    Ποιός ξέρει!
    Ήθελα όμως να πω μερικά απλά....
    Αγαπάω την πατρίδα λοιπόν, για μένα σημαίνει δεν πετάω ούτε μια γόπα στο δρόμο.
    Κορόνες και βαρύγδουπες δηλώσεις τις γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
    Διαβάζω πολλούς τις τελευταίες μέρες που σα να εύχονται να πάνε κατά διαόλου όλα.
    Σα ν ακούω ξανά τη φράση βάστα Ρόμελ...
    ή ήταν Γερούν γερά σπασ του το τσαμπουκά?
    Ας πούμε λοιπόν κάτι απλό.
    Αν η διαπραγμάτευση του Τσίπρα δεν πάει καλά επιστρέφουμε στο Ναι σε όλα του κυρίου Χαρδούβελη...
    Έχουμε καταλάβει τι ήταν αυτό?
    Μείωση των συντάξεων, μαζικές απολύσεις, τέλος στη συμμετοχή το κράτους στην ασφάλιση η οποία με μαθηματική ακρίβεια καταρρέει.
    Τώρα όπως είπα και πριν θα είμαι και μαλάκας αλλά για μένα οι πατρίδα δεν είναι το οικόπεδο αλλά και οι άνθρωποι που ζουν πάνω σ αυτό.
    Οι άνθρωποι μας!
    Όποιος έχει κάνει μερικά χρόνια έξω λοιπόν ξέρει τι πάει να πει να μην έχεις τους ανθρώπους σου....
    Αλλά είπαμε είμαι μαλάκας...
    Ακούω νούμερα να σε πιάνει ζαλάδα.
    Εκατομμύρια, δισεκατομμύρια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα χαρισμένα. Το κατοστάρη στον παππού όμως θα κοπεί...
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!
    Δεν ξέρω τι να πω πια αλλά το βλέπω καθαρά.
    Κάποιοι είναι με τους άλλους και με κάνουν να ξερνάω !
    υγ
    Και κοίτα να δεις περίπτωση που είναι όλοι αυτοί που είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Θα είμαι και μαλάκας...
    Που αγαπώ την πατρίδα μου, όχι με τον άρρωστο υστερικό τρόπο μερικών αλλά με τον φυσιολογικό.
    Ίσως φταίει που ήμουν πολλά χρόνια μετανάστης....
    Ποιός ξέρει!
    Ήθελα όμως να πω μερικά απλά....
    Αγαπάω την πατρίδα λοιπόν, για μένα σημαίνει δεν πετάω ούτε μια γόπα στο δρόμο.
    Κορόνες και βαρύγδουπες δηλώσεις τις γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
    Διαβάζω πολλούς τις τελευταίες μέρες που σα να εύχονται να πάνε κατά διαόλου όλα.
    Σα ν ακούω ξανά τη φράση βάστα Ρόμελ...
    ή ήταν Γερούν γερά σπασ του το τσαμπουκά?
    Ας πούμε λοιπόν κάτι απλό.
    Αν η διαπραγμάτευση του Τσίπρα δεν πάει καλά επιστρέφουμε στο Ναι σε όλα του κυρίου Χαρδούβελη...
    Έχουμε καταλάβει τι ήταν αυτό?
    Μείωση των συντάξεων, μαζικές απολύσεις, τέλος στη συμμετοχή το κράτους στην ασφάλιση η οποία με μαθηματική ακρίβεια καταρρέει.
    Τώρα όπως είπα και πριν θα είμαι και μαλάκας αλλά για μένα οι πατρίδα δεν είναι το οικόπεδο αλλά και οι άνθρωποι που ζουν πάνω σ αυτό.
    Οι άνθρωποι μας!
    Όποιος έχει κάνει μερικά χρόνια έξω λοιπόν ξέρει τι πάει να πει να μην έχεις τους ανθρώπους σου....
    Αλλά είπαμε είμαι μαλάκας...
    Ακούω νούμερα να σε πιάνει ζαλάδα.
    Εκατομμύρια, δισεκατομμύρια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα χαρισμένα. Το κατοστάρη στον παππού όμως θα κοπεί...
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!
    Δεν ξέρω τι να πω πια αλλά το βλέπω καθαρά.
    Κάποιοι είναι με τους άλλους και με κάνουν να ξερνάω !
    υγ
    Και κοίτα να δεις περίπτωση που είναι όλοι αυτοί που είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.
    αγαπητε φιλε καλα τα λες ολα αυτα και σαφως ολοι ελπιζουν να πανε
    καλα οι διαπραγματευσεις..αλλα σε καμια περιπτωση δεν τους δωσαμε
    το δικαιωμα να παμε σε χρεωκοπια..αν Θεωρηθει πιστωτικο γεγονος κατι τετοιο
    την βαψαμε ολοι
    και οι Ευρωπαιοι ειναι πολυ καλα προετοιμασμενοι αυτη την φορα!!
    οποτε πρεπει να συμφωνησουμε και ας αφησουμε τις μαγκιες
    γιατι ολα αυτα εμεις θα τα πληρωσουμε!!χρωσταμε βλεπεις και μας δανειζουν και αλλες
    χωρες οχι μονο οι Γερμανοι..οποτε!
    να βαλουν λοιπον το μαχαιρι στο
    κοκαλλο αυτη την φορα!!
    να πιασουν ολους τους φοροφυγαδες..οι υποθεσεις απο την λιστα Λαγκαρντ εκκρεμουν 5 χρονια!!
    εξεταστικη για το μνημονιο?βλεπω μια τρυπα στο νερο να γινεται κι εκει που χρωσταγαν και τα
    εγγονια μας παμε και για τα τρισεγκονα μας...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Δεν εχετε καταλαβει οτι αν χρεοκοπουσαμε εξ αρχης η κατασταση θα ηταν σαφως καλυτερη. Θα καναμε μια εσωτερικη υποτιμηση του νομισματος και ουτε γατα ουτε ζημια σχεδον. Ειχε συμβει και στο παρελθον.
    Το θεμα ειναι οτι ημασταν στο Ευρω και δεν μας αφηναν να χρεοκοπησουμε, δανειζοντας μας επιπλεον για να μη θιχτει το νομισμα και βρισκοντας ευκαιρια παραληλα για να εφαρμοσουν τις πιο βαρβαρες οικονομικες πολιτικες που υπαρχουν, για να μπορει να γινει βιωσιμο ενα χρεος που εξ αρχης γνωριζαν οι παντες οτι δεν γινεται να αποπληρωθει στο συνολο του.
    Στο φιναλε το χρεος δεν το εκανε ο λαος της Ελλαδας αλλα οι πολιτικοι και οι πολιτικες που εφαρμοσαν.
    Για μενα δεν υπαρχει, απλα και και ομορφα.
    Δεν θα καταδικασω ολους τους Ελληνες για να αποπληρωνω κατι το οποιο δεν πηρα ουτε για το φετιχ του Ευρω.
    Στο φιναλε αμα ειναι μαγκες ας ερθουν να τα παρουν πισω! :a37:
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    υπηρχαν λυσεις και υπαρχουν πολιτικη βουληση δεν υπαρχει!!
    κανονικα πρεπει να γινει εξεταστικη αλλα θα πρεπει να μπουν
    φυλακη ολοι οσοι υπηρετησαν υπουργοι απο το 81 μεχρι τωρα
    επιπλεον ηταν σωστα τα μετρα στο δημοσιο επρεπε να γινουν χιλιαδες
    απολυσεις και σωστη αξιολογηση..ιδιωτικοποιησεις-κρατικοποιησεις..
    αυτα ολα ηταν σωστα μετρα
    οι κυριοι τι κανανε??φορους-φορους
    κοψιμο μισθων-συνταξεων..ωραια πραγματα!!
    το χρεος δεν το εκανε ο λαος..εδω γελαμε..:rotflmao::rotflmao:
    ποιος φυλαγε κατουρημενες ποδιες για μια θεσουλα στο Δημοσιο?
    ποιος τους ψηφιζε?ποιος εβγαζε τα λαμογια τους συνδικαλιστες?
    ολοι ειμαστε συνυπευθυνοι!!εγω θα τους καταδικασω ολους θα χαρω
    και να μας πεταξουν εξω και να το πληρωνουμε το χρεος και τα τρισεγκονα
    του τρισεγκονου μου αν ποτε με αυτα τα λεφτα κανω παιδια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δεν εχετε καταλαβει οτι αν χρεοκοπουσαμε εξ αρχης η κατασταση θα ηταν σαφως καλυτερη. Θα καναμε μια εσωτερικη υποτιμηση του νομισματος και ουτε γατα ουτε ζημια σχεδον. Ειχε συμβει και στο παρελθον.
    Το θεμα ειναι οτι ημασταν στο Ευρω και δεν μας αφηναν να χρεοκοπησουμε, δανειζοντας μας επιπλεον για να μη θιχτει το νομισμα και βρισκοντας ευκαιρια παραληλα για να εφαρμοσουν τις πιο βαρβαρες οικονομικες πολιτικες που υπαρχουν, για να μπορει να γινει βιωσιμο ενα χρεος που εξ αρχης γνωριζαν οι παντες οτι δεν γινεται να αποπληρωθει στο συνολο του.
    Στο φιναλε το χρεος δεν το εκανε ο λαος της Ελλαδας αλλα οι πολιτικοι και οι πολιτικες που εφαρμοσαν.
    Για μενα δεν υπαρχει, απλα και και ομορφα.
    Δεν θα καταδικασω ολους τους Ελληνες για να αποπληρωνω κατι το οποιο δεν πηρα ουτε για το φετιχ του Ευρω.
    Στο φιναλε αμα ειναι μαγκες ας ερθουν να τα παρουν πισω! :a37:

Εχει συμβεί στο παρελθόν χρεοκοπία αλλά κανένα χρέος δεν διαγράφτηκε και αργότερα τα πληρώσαμε με τις ανάλογες (τεράστιες πάντα)
    προσαυξήσεις.
    Και η υποτίμηση είτε την κάνεις μόνος σου είτε στην "κάνουν" με το ζόρι οι αγορές (όπως στη Ρωσία ας πούμε) πονάει σε οτι εισάγεις και σε οτι χρωστάς.
    Και εμείς εισάγουμε τα πάντα όλα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Εχει συμβεί στο παρελθόν χρεοκοπία αλλά κανένα χρέος δεν διαγράφτηκε και αργότερα τα πληρώσαμε με τις ανάλογες (τεράστιες πάντα)
    προσαυξήσεις.
    θα μπορούσε να διαγραφεί τελείως όταν το μεγαλύτερο ποσοστό του ήταν στον ιδιωτικό τομέα. αλλά το μέγα ποινικό έγκλημα που έγινε στην περίπτωση μας ήταν οτι μετατράπηκε απο ιδιωτικό σε δημόσιο. τωρα ναι οκ. μάλλον δε μπορει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ δεν ξέρω αν κάνει καλά ο Τσίπρας τη διαπραγμάτευση. Δεν ξέρω και οικονομικά και γενικά δε μπλέκομαι...
    Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι δεν μπορεί η χώρα σου να βρίσκεται σε διαπραγμάτευση κι εσύ να είσαι με τους άλλους.
    Δεν λέει....
    Φαντάζεσαι δηλαδή να πάνε να πάνε οι Αμερικάνοι για συνομιλίες με τους Κινέζους και να βγει ο άλλος στο φου μπου
    και να λέει...
    - Φόρτσα Τσου Λι σκίστους το κωλί???
    ΕΛΕΟΣ δηλαδή ρε φίλε...
    Είπαμε προδοτάκια αλλά κάπου το πράμα καταντάει και μαλακία....
    Τράβα στην Ολλανδία τελικά να ζεις !
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας