Σελίδα 26 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 162122232425262728293031 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 529

Θέμα: Αγορες απο το εξωτερικο....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν τον μπερδεύει κανείς τον κόσμο.
    Το paypal ΔΕΝ κάνει τίποτα...οι κάρτες σου το κάνουν αν πιάσουν πως η συναλλαγή εμπίπτει στις κατηγορίες που ανέφερες.
    Διαφορετικά δεν θα πέρναγε καμμία συναλλαγή (που περνάνε πολλές), και δεν θα μπορούσες να φορτίσεις τον λογαριασμό σου με την ελληνική κάρτα (που σε συναλλαγή των 2€ μπορεί να σου ρίξει πόρτα).
    επειδή επιμένεις....

εξήγησέ μας αν είσαι κάτοικος Ελλάδος με ελληνικές κάρτες και λογαριασμό τραπέζης πως θα δημιουργήσεις Paypal που δεν θα επηρεάζεται από CC.

να στο πω εν συντομία. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

θα πρέπει

Ή να έχεις προσθέσει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Paypal κάρτες εξωτερικού Ή λογαριασμό εξωτερικού

Ή να έχεις δημιουργήσει Paypal σε ξένη χώρα και ΑΡΑ ΞΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    3,5 ευρώ στα 100
    Εγω θελω 2€ να φορτισω την καρτα (prepaid Εθνικης) και στην μεταφορα με το κολπο στο paypal 3.75€ (3.4% + 0.35€). Και παλι το 3.5€ που λες μου φαινεται πολυ, οταν με 1€ μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    επειδή επιμένεις....

εξήγησέ μας αν είσαι κάτοικος Ελλάδος με ελληνικές κάρτες και λογαριασμό τραπέζης πως θα δημιουργήσεις Paypal που δεν θα επηρεάζεται από CC.

θα πρέπει

Ή να έχεις προσθέσει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Paypal κάρτες εξωτερικού Ή λογαριασμό εξωτερικού

Ή να έχεις δημιουργήσει Paypal σε ξένη χώρα και ΑΡΑ ΞΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Ειναι θεμα κατηγοριων αγαθων που θες να παρεις και οχι ελληνικης καρτας, εκτος και εχεις πιασει τα πλαφον που θετουν (νομιζω ατομικα αλλα και της εκαστοτε τραπεζας).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    επειδή επιμένεις....

θα πρέπει

Δεν έχω δημιουργήσει λογαρισμό paypal τώρα, τον έχω χρόνια. Και μου κάνει εντύπωση που επιμένεις για κάτι που σου λέμε πως δεν ισχύει, αφού η κάρτα που σου ρίχνει κόκκινο για συναλλαγή της πλάκας, δεν έχει καμμία αντίρρηση να στείλει 200-300-400€ σε request που θα κάνεις από την ίδια κάρτα.
    Δεν έχω λογαριασμό εξωτερικού, δεν έχω κάρτες εξωτερικού, ούτε τώρα ούτε ποτέ. Τέλος αυτό, δεν ισχύει.

Δεν ξερω αν δεν μπορείς να δημιουργήσεις ΤΩΡΑ λογαριασμό, αλλά κάτι μου λέει πως μπορείς μια χαρά λαμβάνοντας υπ΄όψη τους περιορισμούς που είπαμε. Οι περιορισμοί μπαίνουν από τα cc και τις κάρτες (δηλαδή τις ελληνικές τράπεζες που είναι από πίσω) που δίνουν το OK ή όχι της συναλλαγής.

Αν εξακολουθείς να έχεις αντίρρηση, σου κάνω και ένα print screen το paypal account μου με συναλλαγές 300-400€ που έχουν περάσει άνετα και αβίαστα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

δηλαδή στηρίζεις κάτι βάση παλαιότερης εμπειρίας σου που ίσχυε ΠΡΙΝ τα CC?

και γω σου λέω οτι είναι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που περνάνε τα CC στις συναλλαγές σου και ΌΧΙ κάτι άλλο.

δε γίνεται να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε και που διαβάζουμε επισήμως.

τα CC στην Ελλάδα μπλοκάρουν ΟΛΕΣ τις συναλλαγές με εξωτερικό ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

το Paypal σε ελληνικό λογαριασμό ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τη γραμμή των CC. Σου απαγορεύει δηλαδή ΟΛΕΣ τις συναλλαγές ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Γιατί νομίζω ότι λέτε το ίδιο;

George να ψωνίσεις με paypal συνδεδεμένο με Ελληνική Κάρτα μπορείς. Αρκεί όμως όπως λες το κατάστημα να μην ανήκει στη κατηγορία που κόβουν τα cc και αντίστοιχα να μην έχει καταναλωθεί το ημερήσιο όριο της τράπεζας για αγορές εξωτερικού (δεν εννοώ το προσωπικό όριο).

Η Revolut είναι προϊόν της Barcleys (UK) και δεν έχει καμία σχέση με CC. Μπορεί κάποιος αν θέλει να συνδέσει τη Revolut με το Paypal. Mastercard είναι εξάλλου.
    Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 15/05/2016 στις 18:38.

αυτό εξηγώ τόση ώρα.

αν θες να παρακάμψεις τα CC και να πληρώνεις μέσω Paypal ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος είναι να συνδέσεις μια κάρτα ή λογαριασμό με έδρα ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε και λειτουργεί το Revolut.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Ότι και να δοκίμασα πάντως με revolut και PayPal balance, το αγόρασα.
    Πιο πολύ φοβόμουν και φοβάμαι μην δε μου στείλουν τελικά το power bank λόγω των συμβάντων στην Ευρώπη. Σε επικοινωνία που είχα με το μαγαζί, μου είπαν "βάλε εσύ την παραγγελία και θα δούμε εμείς".
    Νομίζω πως και Leopard 2A5 να έπαιρνα, θα το έστελναν στην Ελλάδα με ems.

αυτό εξηγώ τόση ώρα.

αν θες να παρακάμψεις τα CC και να πληρώνεις μέσω Paypal ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος είναι να συνδέσεις μια κάρτα ή λογαριασμό με έδρα ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε και λειτουργεί το Revolut.
    Εδώ κάνεις λάθος.

Σου έγραψα ότι μπορείς να ψωνίσεις κάλλιστα με ελληνική κάρτα συνδεμένη με Paypal, αρκεί να ισχύουν τα 2 restrictions (κατηγορία μαγαζιού, όριο αγορών τράπεζας).
    Τη Leovince την αγόρασα από Γερμανία μέσω ebay με Paypal που έχω Visa Πειραιώς.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εδώ κάνεις λάθος.

Σου έγραψα ότι μπορείς να ψωνίσεις κάλλιστα με ελληνική κάρτα συνδεμένη με Paypal, αρκεί να ισχύουν τα 2 restrictions (κατηγορία μαγαζιού, όριο αγορών τράπεζας).
    Τη Leovince την αγόρασα από Γερμανία μέσω ebay με Paypal που έχω Visa Πειραιώς.

Το ίδιο πράγμα λέτε όλοι, απλά είστε πολύ απασχολημένοι να λέτε τα δικά σας, αντί να διαβάζετε τι γράφει ο άλλος.

Τα "2 restrictions" είναι μέρος των cc. Άρα δεν τα παρακάμπτεις αγοράζοντας. Απλά είσαι στις εξαιρέσεις.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το ίδιο πράγμα λέτε όλοι, απλά είστε πολύ απασχολημένοι να λέτε τα δικά σας, αντί να διαβάζετε τι γράφει ο άλλος.

Τα "2 restrictions" είναι μέρος των cc. Άρα δεν τα παρακάμπτεις αγοράζοντας. Απλά είσαι στις εξαιρέσεις.
    Ναι ρε man! Τι πετάγεσαι και εσύ;

Προσπάθησα να γεφυρώσω τις απόψεις Byron & George

ρε γαμω τη leovince και τους καγκουρες ολου του κοσμου.......διαβάζετε αυτά που γράφουμε ή τα περνάτε πρόχειρα.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ! (κατηγορίες, όρια τράπεζας)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

πεστα γαμω θα ξεχασω τα ελληνικα μου σε λιγο.

ρε γαμω τη leovince και τους καγκουρες ολου του κοσμου.......διαβάζετε αυτά που γράφουμε ή τα περνάτε πρόχειρα.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ! (κατηγορίες, όρια τράπεζας)

Ρε George σου λέω με Ελληνική Κάρτα.

Cool!

δε μπορώ.....τα χω μαζεμένα από Παρασκευόβραδο.

έκανε μια μικρή προσπάθεια ο δάλτονας χθες αλλά δεν αρκεί.

που είναι κι αυτός ο Ohm όταν τον χρειάζεσαι.

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    δηλαδή στηρίζεις κάτι βάση παλαιότερης εμπειρίας σου που ίσχυε ΠΡΙΝ τα CC?

και γω σου λέω οτι είναι οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που περνάνε τα CC στις συναλλαγές σου και ΌΧΙ κάτι άλλο.

δε γίνεται να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε και που διαβάζουμε επισήμως.

τα CC στην Ελλάδα μπλοκάρουν ΟΛΕΣ τις συναλλαγές με εξωτερικό ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.

το Paypal σε ελληνικό λογαριασμό ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ τη γραμμή των CC. Σου απαγορεύει δηλαδή ΟΛΕΣ τις συναλλαγές ΕΚΤΟΣ συγκεκριμένων κατηγοριών.
    Ολίγον μυστήρια τα λες, αλλά θα έχεις τους λόγους σου φαντάζομαι.

Το paypal (ξαναλέω), δεν ακολουθεί καμμία γραμμή των CC. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες (που επιτρέπονται ή απαγορεύονται) είναι 3 πουλάκια αφού ορίζονται από τον έμπορό και παίρνουν οκ από τις κάρτες και μόνο. Γιαυτό και όταν κόβεται μιά συναλλαγή, το μήνυμα που βγαίνει αναφέρει "Your card holder does not. ....."

Τα ηλεκρονικά πχ, απαγορεύονται. Ελα όμως που έχω ψωνίσει κάμερα από amazon και hands free από GearBest...
    Tα κράνη και τα γάντια αφορούν μάλλον ρουχισμό που απαγορεύεται. Ελα όμως που έχω ψωνίσει 2 κράνη τους τελευταίους 3 μήνες όπως και γάντια.

Για να μην λέμε επομένως ότι θέλουμε, μην χρησιμοποιείς ως θέσφατο αυτά που Νομίζεις πως ισχύουν.

Όταν η συναλλαγή περάσει, όπως αυτή που έκανα μόλις τώρα, βλέπεις το παρακάτω. Είδος που αγόρασα, ρούχα δλδ. "απαγορευμένο". Πήρε ότι είχα από το balance, και άλλα 45€ από την mastercard χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Επομένως, τι παρελθόν και ιστορίες μου λες? Μέ κόβεις να μην ξέρω τι κάνω?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	358692
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές από το εξωτερικό
    από manin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2008, 16:34
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 16:02
  3. Αγορες απο το δικτυο
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2007, 00:06
  4. Αγορά tank bag από το εξωτερικό