Ο Λορενθο εφυγε απο το ποντιουμ.
Προφανως θιχτηκε επειδη ο ΜΜ δεν εκτελεσε την αποστολη του.
Ο Λορενθο εφυγε απο το ποντιουμ.
Προφανως θιχτηκε επειδη ο ΜΜ δεν εκτελεσε την αποστολη του.
Φύγαμε...
Με αυτά και με αυτά, είχε πεί κάποια στιγμή νομίζω ο Λορέντζο, αναφερόμενος στον ΜΜ
ότι πρέπει να του μαζέψουν τα χαλινάρια.
Καραγκοζιλίκια να πουλάμε καπελάκια. . .
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή και ειδικά στα αθλητικά γεγονότα όπου οι πανάρχαιες συζητήσεις για τα πέναλτι μας έχουν διδάξει, βλέπουμε αυτά που θελουμε να δούμε.
ο λορενθο γιατι εφυγε ? χάλασε το πλάν ?
there's no such thing as impossible
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.
Πεντρόσα και Λορενθο (που τους είχατε τελειωμένους κάποιοι επιστήμονες εδω μέσα) αγωνίζονται πάντα με ΗΘΟΣ εν αντιθέσει με τους άλλους δυο ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
Για μένα πρέπει να μπει μέσα να κάτσει με τα πόδια στο τραπέζι και να τους πει:
Λοιπόν κύριοι αγωνοδίκες, αγαπητέ αλυτάρχη αποφασίστε ελύθερα αλλά φοβάμαι πως θα το R1M θα χρειαστεί λίγα άλογα ακόμα... 2 αγώνες τη μέρα λέτε να με κουράσουν;
επειδη ουτε Ροσσικος ειμαι(ποτε δεν ειμουν,απλα δεχομαι οτι ειναι ισως ο μεγαλυτερος)αλλα ουτε με τον αρχιτσογλανο(απλα λεω οτι ειναι το καλυτερο τιμονι αυτη τη στιγμη)θα πω τι ειδα:ενα Μαρκεζ να κανει τα παντα να ωθησει τον Ροσσι να κανει πατατα,και ενα Ροσσι να χανει (ισως)την ψυχραιμια του.Ναι ο Ροσσι τελικα ηθελε να τον πεταξει εξω,αλλα ΔΕΝ τον ακουμπησε με το ποδι.Το ποδι το εβγαλε μετα.
Αν και οπαδικά δεν μπορεί να θεωρηθεί η άποψη μου αντικειμενική, συμφωνώ με τους αποπάνω
Το πόδι το κούνησε αφού έγινε η επαφή μεταξύ τους. Προφανώς το brake lever guard κάπου μάγκωσε και πέφτοντας μάγκωσε το πόδι του Ρόσι και το τράβηξε λίγο προς τα έξω, κάνοντας το να φανεί ότι ο Ρόσι τον έριξε. Στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ότι το πόδι του Ρόσι δεν έχει κουνηθεί καθόλου μέχρι και τη στιγμή που ο ΜΜ πάει και γέρνει προς το μέρος του για να στρίψει την δεξιά...
Επειδή, το ανέφεραν κι άλλοι: δεν πρέπει να μένουμε στο ότι ο Γιατρός τον κοιτάει! Γιατί έχει αρχίσει να τον κοιτάει στραβά από την αρχή των κοκορομαχιών... Σίγουρα δεν διατήρησε την ψυχραιμία του αλλά δεν νομίζω ότι έπαιζε να γίνει αυτό! Μιλάμε ότι ο αγώνας είχε γίνει Ρωμαϊκή αρένα...
Επίσης, επιχειρήματα του στυλ "αν καβαλάτε μοτοσακό" δεν ευσταθούν! Κι εγώ όταν με προσπερνάει στην Πεντέλη τύπος με 120 και το γόνατο να ξύνει σκέφτομαι "τί κάνει ο μαλάκας" όχι "τί ωραία στροφή"! Δηλαδή, ας διαχωρίσουμε το άθλημα από την οδηγική συμπεριφορά στο δρόμο... Τον "αθλητισμό" των διαφημίσεων και των χορηγών και του βρώμικου ανταγωνισμού ποτέ δεν τον συμπάθησα...