Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 MotoGP ok. F1 πως μπορεις ??? Εχω πανω απο 3-4 χρονια να δω και ημουν φανατικος. Εχει οντως πεσει το θεαμα, αλλα καποια πραγματα ειναι και θεμα συνηθειας. Παρακολουθω απο πιτσιρικας, δεν κοβεται πια... Καμια αστεια/περιεργη φωτογραφια θα βαλουμε τωρα;
Γιατί ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε..
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Γιατί ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε.. Και έχεις να πας βόλτα από τότε, Mr Tamburia city? Ού να μου χαθείς να χάνεσαι. Ωπ, στάσου, έχεις ήδη. Μέλος του συλλόγου που ζητάει επιστροφή του πράσινου Μαναλίσι στην ενεργό μοτοδράση.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν ο shooter ηταν νταλικερης...
Ειδα ενα παρόμοιο Με περισότερες ζωγραφιές στην Ιταλία
Και μετά λέγανε για κάποιους οτι {φούσκωναν}με κάλτσες κτλπ Ορίστε κύριοι ....
O ναι στην Ιταλία είχα δει και εγω παρόμοια Νταλίκα όπως και έναν τύπο στη Μπολόνια που είχε βάλει πίσω ενα αυτοκόλλητο(στο κουτί του) Driver is Fan of Rossi
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Και μετά λέγανε για κάποιους οτι {φούσκωναν}με κάλτσες κτλπ Ορίστε κύριοι .... παντου απατη, μεχρι και στους πατους απατη... δεν το αντεχω αλλο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes παντου απατη, μεχρι και στους πατους απατη... δεν το αντεχω αλλο. Μεχρι κι οι ωραιοι πατοι ειναι πλεον μια απατη. GFawkes
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Μεχρι κι οι ωραιοι πατοι ειναι πλεον μια απατη. Paolo Coelio GFawkes Fixed
Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Ωραίες φωτό ρε σεις. Καλά το πάτε.. Ορίστε, ΟΚ;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Ορίστε, ΟΚ; προφίσιενσι απο τα λιντλ. η σωστή μετάφραση είναι "how weather will sit up down?"