LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πάντα τέτοια
Μπορώ να πω ότι ζήλεψα.
Αφού θα ερχόσασταν να φάτε εδώ, στείλτε ένα μήνυμα να φάτε σαν άνθρωποι
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια του βινδεο.
@Congate άσε μη τα ρωτάς. Μπινιά.
Στο... 10λεπτο διάλειμμα από κουζίνα σε γυμναστήριο...
Όπως ήδη ειπώθηκε, είχε πλάκα.
Δεν σας καταλαβαίνω κύριοι συνμοταίοι. Γιατί η ιαχή "ΑΑΑΑΑΑ ήρθε ο πήγασος"; Κατ' αρχήν ο ιπτάμενος μύθος (κατά απρίλιαν) καταστρέφει τις ανυπόστατες φήμες περί ιταλικών ματρακαδοχρεπιώνΕ τις οποίες σπέρνουν οι γιαπωνεζόφιλοι. Δεν μασάει τίποτα, σε αντίθεση με τον αναβάτη αυτού που μασάει τα πάντα (και ενίοτε τα ξένα κρεμμυδάκια που παραμένουν παραμελημένα στο τραπέζι). Το ότι ξεβίδωσε και γκλανγκλάνιζε το κολιεδάκι της αριστερής εξάτμισης δεν θεωρείται βλάβη στην χώρα μας γιατί η αριστερά εδώ ότι και να κάνει σωστό είναι, αμ πως. Επίσης το διπλό σταντ κανονικά επιστρέφει (αλλά θα δω μήπως η βίδα του είναι ρυθμισμένη να το αφήνει χαμηλά). Τρου αντεργουότερ αντβέντσουρ μηχανάκι, βαμμένο μπλε απο το εργοστάσιο για να μην κουράζει τον αναβάτη αν δει τα σκούρα και επιθυμήσει το φουντάρισμα. Γατάκια
Η ιδέα ήταν καλή (εφαρμοσμένη και έχει πάντοτε πλάκα) η παρέα με κέφια και γέλια από το πρωί και πήγε όλη μέρα έτσι σε κάθε στάση.
Όπως είπε και ο gorgo αν θυμάμαι καλά (γιατί προσπαθούσα να μην μου ξεφύγουν τα κοκορέτσια, λουκάνικα και λοιπά εδέσματα στο τραπέζι) αποδεικνύεται ότι ο κόσμος "διψάει" για κοντινά. Να ξεγελιόμαστε εν μέσω κρίσης για το ότι πήγαμε βόλτα (που είχε πολύ ωραία τοπία και δεν είχα περάσει από αρκετούς εκ των δρόμων που περάσαμε) χωρίς να πληρώσουμε δυό ντεπόζιτα καύσιμο. Πολύ τίμιο το κόνσεπτ των κοντινών (καλά, αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις και μέσα στο 2015 με τις συμμετοχές) και ανταποκρίνεται στην "ζήτηση".
Τα διαδικαστικά τα είπαμε (μπράβο και πάλι για την οργάνωση), την μπινιά του ταβερνιάρη να μην είχε μόνο (αλλά δεν φταίει κάποιος πλην του ιδίου).
Μπινιά η οποία συνεχίστηκε με το σκουληκιάρικο παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη του Μικέ και του Μικεδοπατρός οι οποίοι παρήγγειλαν από τους πρώτους και έμειναν να μας κοιτάνε να τρώμε... Δικαιολογημένη η διαμαρτυρία λοιπόν γιατί ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... Ε νισάφι. Και έφυγε νηστικός (δεν αστειεύομαι), ελπίζω τουλάχιστον το ταπεράκι να αποζημίωσε λίγο και να γλύκανε την πίκρα. Κάθε φήμη που μπορεί να κυκλοφορήσει για το ότι μετά τα κρεμμυδάκια της κυρίας Φουρνά στην Εύβοια, μπήκε χέρι και σε μία "αζήτητη" χοιρινή είναι ψευδής, ανυπόστατη και αναπόδεικτη. Χέρι δεν μπήκε ποτέ γιατί δεν είμεθα τέτοιοι τύποι, με το μαχαιροπήρουνο έγιναν όλα. Πολύ καλό φαγητό αλλά η προβατίνα του Αθανασίου Διάκου δεν έχει αντίπαλο.
Με δεδομένο ότι φύγαμε χωρίς επενδύσεις στα μπουφάν και στα τζιν ήταν και καλό το ότι γυρίσαμε νωρίς πίσω, γλιτώσαμε την βραδινή υγρασία και δροσιά. Ένας καφές θα ήταν καλός αλλά... Ας προνοήσουμε καλύτερα την επόμενη.
Βασκουλίνι ευχαριστούμε για το στριπτίζ, λίγο σιλκεπίλ στο μπουτάκι την επόμενη φορά, τι είστε εσείς οι κνίτισσες βρε παιδί μου... Είπαμε, σε ξεσκίσανε οι θαΒμάστριες αλλά με την έλευση των χίΨτερ έχουν αλλάξει οι μόδες στο ανδρικό γκρούμινγκ.
Χάρηκα πολύ επίσης με τις διπλές συμμετοχές. Η κυρία Gorgo, η κυρία TeoG7, η κυρία YesU δεν είναι "κλασσικές" συμμετοχές και ήταν ευδιάθετες και χαμογελαστές, μακάρι να ξαναέρθουν.
Αν μου έρθει τίποτα άλλο, θα τα πούμε. Φωτό επίσης αργότερα... (αν βρω κάτι που να μην έχει ξαναμπεί)
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Μα δε φάγαμε για να πάρουμε και γλυκό μετά παλικάρι μου
Δεν ζηλεύω γιατί είχα φάει δύο από τα "περίεργα" γιαουρτάκια τα οποία ήταν πρόβεια όπως ελέχθη, για αυτό και είχαν περίεργη γεύση. Ή ήταν σάπια όπως επίσης ελέχθηαλλά ο καλός ο μύλος... μετά την "δανεική" μπερτζόλα χτυπάει και "δανεικό" γιαουρτάκι. Κάτι ήξερε ο gayros που πήγε στην άλλη άκρια της τραπέζης για ασφάλεια.
@Βάσκα η πρωινή ζύγισις απέδειξε περίτρανα ότι ουδέν κιλόν επιθυμεί να χωρίσει τον δρόμο του και να αποσπασθεί από το σαρκίον τούτο, παραμένουν όλα παρόντα, ωραία και τριψήφια που είναι εδώ και καιρό. Τσάμπα τόσος ιδρώτας... Καλά, όχι τσάμπα, τον πλερώνουμε, αποτέλεσμα όμως στον ηλεκτρονικό ζυγό δεν βλέπω. Θα βρω και αναλογική ζυγαριά μήπως είναι συνωμοσία του μάτριξ εναντίον μου, ζηλεύει που έχω 100% αναλογικό μηχανάκι (καλά, σχεδόν). Πριν την Τσικνοπέμπτη. Και το ΣΚ στην Καλαμπάκα. Αμ πως.
Τον Μαλάκα που είπε να μας ξανάρθετε μετά από όλα αυτά τον ακούσατε;
Φίλε με τόσο μπινελικι δε λες στον άλλον τέτοιο πράμα το μόνο σίγουρο.
Θα μας πείτε τι έγινε ή πρέπει να μαντεύουμε;
Life begins at 45°.
Για να μην τα πολυλογω, έσπασε η παρέα στο τέλος λόγω ταβερνιάρη.
Ας μη το κάνουμε σήριαλ, πάει πέρασε.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 29/02/2016 στις 16:47.
Ο. Μικές. Δεν. Έφαγε.
Τι άλλο να πεις![]()
Μακάρι πάντα τα προβλήματα στις βόλτες να είναι αυτού του είδους
Απο τη στιγμή που είμαστε όλοι σπίτια μας ειναι ολα καλά.
Η βολτα ήταν ο,τι έπρεπε απο όλες τις πλευρές και εγώ μένω σε αυτό.
Ευχαριστώ τα παιδιά για τον κόπο που έκαναν να την οργανώσουν![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2