Σελίδα 26 από 115 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 1721

Θέμα: Περί κινητών τηλεφώνων

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παντως η μσ ειχε γαματο λειτουργικο, το mobile...μεχρι το 6,5 το λειτουργικο ηταν πολυσουγιας...μολις το εκοψαν...περασαν στα 7 phone με τα κουτακια μεγαλυτερο downgrade δε παιζει να εχει υπαρξει στην ιστορια οποιουδηποτε πραγματος...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    παντως η μσ ειχε γαματο λειτουργικο, το mobile...μεχρι το 6,5 το λειτουργικο ηταν πολυσουγιας...μολις το εκοψαν...περασαν στα 7 phone με τα κουτακια μεγαλυτερο downgrade δε παιζει να εχει υπαρξει στην ιστορια οποιουδηποτε πραγματος...
    Κάπου πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει ένα άρθρο για τα Windows Mobile, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, έλεγε πάντως ότι ενώ η Microsoft ήταν μπροστά από την εποχή της με τα Windows CE και Mobile, τελικά κατέληξε να παρακολουθεί τις εξελίξεις, κσθώς η αρχική υλοποίηση αν και σωστή σαν όραμα ήταν ελλιπής και κακοσχεδιασμένη.

Ή Νοκια πάντως έρχεται πάλι, σύντομα.

Ως το τέλος του χρόνου συσκευές είπαν, δεν ξέρουμε λειτουργικό ακόμα, λογικά ρομποτακι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μακάρι να μην είναι πάντως η fail ταμπλέτα που έβγαλε η οποία ήταν designed&made in china και απλά έφερε το nokia brand.

η είδηση που με χαροποίησε ήταν ότι ο υπεύθυνος για την pureview τεχνολογία άφησε τη μαικροσοφτ (που είχε πάει μετά την
    εξαγορά) και επέστρεψε στη μαμά νόκια.

Παλαιό μέλος
    αν μαζεψει πισω τον κοσμο που της πηρε η Ms και φτιάξει ενα εργοστάσιο στην φινλανδια και βγαζει ποιοτικές συσκευες με android (ακομη και πολύ ακριβες) θα παει καλα. Αν κάνει ενα τμημα απλα για το ονομα και παει στην φοξκον (που ηδη πηγε δηλαδη) και φτιάχνει τηλεφωνα του σορου δεν θα παει βημα. Αν δω κανενα νοκια με 5,5 οθονη 720π, 2γιγα ραμ και μπεζελ σαν του iphone θα πονέσω...

Αν όμως θυμηθούν πόσο μπροστά ήταν το Ν8...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε παιδιά διαβάζω αυτά που γράφετε για lumia και win και νομίζω ότι ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους… Δεν έχω και καμιά τρομερή εμπειρία με άλλα κινητά, ούτε είμαι κολλημένος συνεχώς σε μια οθονίτσα 5 ιντσών. Η πλοήγηση στο ίντερνετ με κουράζει σε αυτές τις οθόνες (πρεσβυωπία γαρ…) και το κάνω μόνο αν είναι ανάγκη, και αν θέλω να βγάλω σοβαρή φωτό θα χρησιμοποιήσω την Nikon μου. Γενικά αντιμετωπίζω το κινητό ως μέσο επικοινωνίας και δουλειάς (αλλά εκεί το θέλω αξιόπιστο και σωστό).
    Κατέχω λοιπόν εδώ και 1,5 χρόνο ένα ταπεινό-φθηνό 535 που αγοράστηκε στα 119,00 ευρώ τότε (τιμή Ελληνικού μαγαζιού). Ήρθε με 8άρια, και πριν 5-6 μήνες αναβαθμίστηκε αυτόματα στα win10… Τίποτα από αυτά που γράφετε δεν ισχύει. Το τηλεφωνάκι συγχρονίζει αυτόματα και μια χαρά τόσο με τον Microsoft λογαριασμό όσο και άλλους 4 (τέσσερις) λογαριασμούς google…. Μέιλ και επαφές σώζονται σε κάθε λογαριασμό ξεχωριστά (και μπορούν να μεταφερθούν-συγχωνευτούν σε όποιον θές), φωτό – βίντεο – ρυθμίσεις κλπ γίνονται αυτόματα back-up στο One Drive, μια φορά που έκανα hard reset ξαναεγκατέστησε αυτόματα εφαρμογές και ρυθμίσεις από το Store, η μπαταρία του με wi-fi και δεδομένα ανοιχτά καθώς και συνεχή συγχρονισμό στον 1 λογαριασμό και ωριαίο στους υπόλοιπους κρατάει σχεδόν 2 ημέρες, και παρά το 1 gb μνήμης και τον ψιλοαρχαίο επεξεργαστή του δεν κολλάει ποτέ και πουθενά (οκ όμως δέχομαι ότι δεν τρέχω παιχνίδια ή τπτ περίεργες εφαρμογές). Φαντάζομαι ότι το ελαφρύ λειτουργικό με τις χαμηλές απαιτήσεις από το hardware κάνει το θαύμα του εδώ…
    Σήμερα το συγκεκριμένο τηλεφωνάκι κοστίζει ίσως και κάτω από 100,00 και πραγματικά για κλήσεις, επικοινωνία με μέιλ και social media, πλοήγηση ανάγκης και φωτό-ευκαιρίας (αυτές φαντάζομαι ότι είναι οι χρήσεις και οι πραγματικές ανάγκες του 90% των χρηστών) είναι άψογο… (ααα και επειδή κάτι λέχθηκε πριν για μια εφαρμογή για αυτούς που έχουν προβλήματα όρασης και δεν υπήρχε για win, έχω δει να υπάρχει στο λειτουργικό ενσωματωμένη η λειτουργία μεγεθυντικός φακός ακριβώς για αυτό τον λόγο…).
    Δεν υποστηρίζω κανένα λειτουργικό και καμία συσκευή, ούτε με ενδιαφέρει το παγκόσμιο ποσοστό των χρηστών κάθε αρχιτεκτονικής, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχθώ την εμπειρία χρήσης που ζω και να την συγκρίνω με την αντίστοιχη αρνητική όταν τα ίδιας χρονολογίας και ίδιας και υψηλότερης κατηγορίας τιμής android των παιδιών κάθε τόσο χρειάζονται απανωτά reset και ευχέλαια για να δουλέψουν λιγότερο ομαλά και στρωτά από to Lumia που δεν ασχολούμαι σχεδόν ποτέ μαζί του…

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

και το Ν19 καλό ήταν.........................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	s-l300.jpg 
Προβολές:	179 
Μέγεθος:	22,3 KB 
ID:	365696
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

φοβερό κινητό, μασίφ, καταπληκτική κάμερα, πολλά features (symbian ftw)
    αλλά δυστυχώς το ios αποδείχτηκε πιο εύχρηστο και απλό στη χρήση και γι'αυτό
    το symbian χαντακώθηκε...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    5800
    Αγοραστηκε 80 γιουργια με προοθητικη ενεργεια της βονταφον.
    Απλα για την εποχη του δεν υπηρχε κατι καλυτερο.
    Ακομα θυμαμαι φιλο,που μου βγαζει το τοτε μηλοφωνο και μου το μοστραριζε.
    -Και τι γαμάτο που ειναι,και οθοναρα που εχει και ποιοτητα κατασκευης που εχει και και.....
    Και μπαινω να τσεκαρω μεηλ σε ενα ξεκλειδωτο δικτυο (απο τα 4 που επιανε η συσκευη) στην περιοχη που ημασταν.
    Το μηλοφωνο απλα δεν εβρισκε κανενα......
    -Ποσο τον πηρες τον κουκο ειπαμε;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Στην κατοχή μου παραμένει ένα Lumia 930 και μαζί μένει και η επιθυμία που είχα για τα Windows 10.
    Απογοήτευση.
    Πλέον, όλες οι δουλείες γίνονται από το τηλέφωνο. Πληρωμές σε τράπεζες, παρακολούθηση υπολοίπου λογαριασμού κινητής και άλλα.
    Δυστυχώς στο store δεν υπάρχει τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Από όσο θυμάμαι, πάντα είχα ένα winmo τηλέφωνο, είτε με 6.5 είτε με 6.5.x, είτε με πατέντα τα 7. Φανταστείτε πως ο λογαριασμός μου είναι windowslive.com.
    Τώρα το κρατάω άπλα για να θυμάμαι το λάθος μου και να μην το επαναλάβω ποτέ. Πίστεψα στο λειτουργικό, είναι αλήθεια.
    Η μεγαλύτερη απογοήτευση.
    IPhone δεν είχα ποτέ. Ίσως γιατί δεν μπορούσα καινούργιο, ίσως γιατί δεν προσπάθησα μεταχειρισμένο.

Νοκια ρε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	14264075_10154942823941840_2389425227085463996_n.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	46,6 KB 
ID:	365720

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    ...Δεν υποστηρίζω κανένα λειτουργικό και καμία συσκευή, ούτε με ενδιαφέρει το παγκόσμιο ποσοστό των χρηστών κάθε αρχιτεκτονικής, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχθώ την εμπειρία χρήσης που ζω και να την συγκρίνω με την αντίστοιχη αρνητική όταν τα ίδιας χρονολογίας και ίδιας και υψηλότερης κατηγορίας τιμής android των παιδιών κάθε τόσο χρειάζονται απανωτά reset και ευχέλαια για να δουλέψουν λιγότερο ομαλά και στρωτά από to Lumia που δεν ασχολούμαι σχεδόν ποτέ μαζί του…
    Έχω 2 lumia 535 σπίτι (συρτάρι). Έχεις σκεφτεί γιατί των παιδιών χρειάζονται reset κάθε τόσο; Μήπως γιατί έχουν πολλαπλάσιες εφαρμογές φορτωμένες; Μήπως γιατί έχουν κάνει "σώβρακο" το λειτουργικό για να αλλάξουν εικονίδια στην ένδειξη μπαταρίας, στην ώρα, στα softkeys κλπ; Μήπως γιατί τρέχουν 50 προγράμματα ταυτόχρονα στο backround;
    Έχεις 4 λογαριασμούς google και θες να μας πεις ότι είναι καλύτερα τα windows mobile?
    Έχεις Google+?
    Έχεις Google maps?
    Έχεις Street view?
    Έχεις την εφαρμογή του gmail που ουδεμία σχέση έχει με το φτωχό mail των Windows
    Έχεις δυνατότητα να βάλεις ad block πρόγραμμα να μην σου τρώει τα data και κάνει μια ώρα να φορτώσει η σελίδα;
    Έχεις εκατομμύρια εφαρμογές διαθέσιμες για ότι μπορείς να φανταστείς;
    Η ίδια εφαρμογή έχει τις διπλάσιες δυνατότητες στο Android (πχ βιντεοκλήση στο viber).
    .
    .
    .
    Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Δεν τα παίρνω από καμία εταιρία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή.
    Το 535 είναι ένα καλό τηλέφωνο για κάποιον που αρκείται σε αυτά που κάνει και στον τρόπο που τα κάνει. Δυστυχώς όμως δεν είναι smart phone. Τουλάχιστον τόσο smart όσο θα έπρεπε το 2016. Γι αυτό και η Microsoft πριν λίγες μέρες αποφάσισε να σταματήσει να τα πουλάει.
    Δεν ξέρω αν το διάβασες αλλά στην Αμερική αποφασίστηκε να φύγουν ακόμα και από τις προθήκες των καταστημάτων.
    Τέλος εποχής.

Δυστυχώς γιατί κι εγώ έλπιζα σε κάτι καλό, το φημολογούμενο surface phone, που τελικά θα μείνει μάλλον στα χαρτιά.
    Προς το παρόν η μάχη παίζεται στα Android και iOs. Το ένα ποντάρει στην παραμετροποίηση ενώ το άλλο στην ευχρηστία και σταθερότητα.
    Αν ήταν πιο φτηνά τα iPhone τα Windows Phones θα είχαν πεθάνει πολύ νωρίτερα.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

Το iphone 7 ,
    έρχεται στην Ελλάδα ( και στη Κύπρο ) στης 23 Σεπτεμβρίου
    δλδ στο 2ο κύμα εξαγωγών μετά την Αμερική .

Αυτό λέει κάποια πράγματα :

a) πόσο ''μεγάλη'' αγορά για τα iphone είναι η Ελλάδα
    β) ότι λεφτά υπάρχουν

Παρόμοια θέματα

1. Κατά-χρηση κινητών τηλεφώνων;
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 16:16
  2. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 20:41
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 16:39