Εγώ απορία το έχω, γιατί δεν βάζουν μονοκύλινδρα ντίζελ μοτέρ για πομόνες από το χωράφι, στις μοτοσυκλέτες.
Τρελλή ροπή στις 800rpm λέμε. Γιατί ως γνωστόν, αυτό κάνει την οδήγηση μοτοσυκλέτας ενδιαφέρουσα, τα άλλα περισσεύουν.
Εγώ απορία το έχω, γιατί δεν βάζουν μονοκύλινδρα ντίζελ μοτέρ για πομόνες από το χωράφι, στις μοτοσυκλέτες.
Τρελλή ροπή στις 800rpm λέμε. Γιατί ως γνωστόν, αυτό κάνει την οδήγηση μοτοσυκλέτας ενδιαφέρουσα, τα άλλα περισσεύουν.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά εγώ έγραψα κάτι παραπάνω και, φυσικά, δεν το σχολίασε κανείς.
Φέρτε μου ένα gsx1400, ένα ss 1000άρι, ένα vmax, ένα τριαξονικό ή ό,τι άλλο γουστάρετε. Τελείως μαμά. Και κάντε μου σούζα στα 20 χλμ/ώρα απλά ανοίγοντας γκάζι.
Καλή τύχη.
Τα νούμερα είναι για τους μαθηματικούς. Η οδηγική απόλαυση δε μετριέται. Και σίγουρα δε χρειάζεται κυβικά ή άλογα (απαραίτητα).
Life begins at 45°.
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι εδώ ο παπ. Για όσους παίρνουν μέρος στην κουβέντα εδώ μιλάω.
No, they don't. Μιλάω για προοδευτικό () άνοιγμα γκαζιού, όχι κλείσιμο/άνοιγμα. Δοκίμασε στο 954 και πες μας.
Αλλά ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ, δεν έχει σημασία. Είναι ό,τι είπα. Η οδηγική απόλαυση ΔΕΝ μπορεί να μετρηθεί με αριθμούς. Και εδώ τελειώνει αυτό το θέμα. Κάποιοι διασκεδάζουν με 300 κυβικά περισσότερο από άλλους με 1000. Τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι τα πράγματα. Δεχτείτε το και πάμε παρακάτω.
Life begins at 45°.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παιδιά, μη σπαμάρετε, το ζήτημα είναι σοβαρό.
Life begins at 45°.
Έτσι,άλλοι γουστάρουν σούζα από τα 20,άλλοι σούζα με 180,άλλοι σουβλάκι άλλοι καλαμάκι,άλλοι πάρε άλλοι δώσε![]()
when life gets complicated... i ride.
Ισχύει, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον αναβάτη κι όχι με τη μηχανή.
Άλλος καραγουστάρει και με παπί κι άλλος μουσκεύει το βρακί του με σκούτερ.
Το ότι υπάρχουν και μικρά μηχανάκια που είναι fun to ride είναι σημαντικό, αλλά δεν αναιρεί το πώς νιώθεις όταν καβαλάς ένα θηρίο SS ή ένα μεγάλο γυμνό.
Όσο γι'αυτό που λες για τις σούζες και τα ρέστα, θες να σου θυμίσω πέρσι στην πίτα που μου είπες ότι για να ευχαριστηθείς το sd πρέπει να απενεργοποιήσεις τα συστήματα, και τί απάντηση πήρες από το Βύρωνα?
Ωραίο πράγμα η ροπή αλλά η κάθε κατηγορία μοτο τη δίνει τελείως διαφορετικά.
Ροπάκλα έχει και το GSX ροπάκλα και το SD, σχετικά χαμηλά τη βγάζουν και τα δύο, αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο και είναι κυριολεκτικά σα να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια που είπε κι ο Σαπίλας.