Νομίζω πως ξεφεύγει η κουβέντα, σε λίγο θα οργανώσουμε και έρανο να τους πάρουμε γκλομπς για να βαράνε καλύτερα οι καημένοι.
Ας δούμε άλλους καημούς:
1. Από 20, έγινε 18. Πως γίνεται αυτό; Και σεσημασμένος, υποθέτω από ανήλικος λογικά. Αλλά δεν βλέπω να ήταν και μέσα, γενοβολούσε.
2. 18 χρονος πατέρας 2 παιδιών, και η γυναίκα του έγγυος στο 3ο, υποθέτω ξεκίνησε αυτός απο τα 15 και αυτή από κάπου εκεί, εδώ δεν έχουμε καποιο αδίκημα;
3. Έκθεση νεκροψίας γιατί δεν έχει βγεί ακόμα;
4. Το δημόσιο δεν θα παρασταθεί στο ποινικό κομμάτι της υπόθεσης ή μονο ο Κούγιας θα είναι; Γιατί βλέπω να έρχοναι οι γύφτοι με αγωγή με την Ελλάν Πασσέ για αποζημίωση εκατομμυρίων, που εμείς θα τα πληρώσουμε ΑΝ κριθούν ένοχοι οι ΔΙΑΣ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παντως αναγνωρίζω και σε αυτο το θρεντ ποσο ειχε δίκιο ο γαύρος.
Σε καθε προβληματικο θεμα με εμπλεκόμενη ελασ μεσα, βγαίνεις ως συνήγορος γραμμης.
Ειναι πολυ οκ να μας πεις την αποψη σου οποια αν ειναι αυτη και να καταγραφει όπως τοσες αλλες απο τα μελη του μοτο.γρ
Το να προσπαθείς με πολλαπλα ποστ να μας δικαιολογήσεις καθε μορφης παραβατικης βιας που εκτελείται απο τους "συναδέλφους" σου γίνεται απο εκνευριστικό μεχρι εξοργιστικό.
Με οσα εχει κανει η ελασ ιστορικά διαχρονικα στο κοινωνικο σύνολο, στα μυαλα του μεσου ελληνα ανεξαρτήτως ιδεολογική μεριας, δικαίως ολοι οι μπλε ένοπλοι είναι μπασκινες.
Αντι το φαινόμενο της ύαινας που προστατεύει η μια την αλλη οτι και αν εχει γινει απλως προσπαθήστε να διαφοροποιείθητε απο αυτούς τους "συναδέλφους σας" που προσβάλουν την υπηρεσια σας και κυρίως προσβάλουν με τις ενεργειες τους την προσωπικότητα σας.
Τοτε θα εχετε κανει ενα βημα για το σύνολο της κοινωνίας της κάθαρσης της υπηρεσιας σας, αλλα και στις συνειδήσεις των πολιτών οτι ολοι οι αστυνομικοί δεν ειναι μπάτσοι
Σε οτι αφορα τους τσιγγανο-ρομα-γυφτους οτι και να απαντησεις εχει ενα ρισκο διοτι ποτε δεν μπηκαν σε κανονες.Το μονο που ειναι σιγουρο γι αυτους, ειναι οτι θα ζουνε εις βαρος των υπολοιπων,και ολες οι κυβερνησεις θα τους χαιδευουν διοτι ειναι μεγαλη εκλογικη πελατεια,που ολο και θα μεγαλωνει λογω υπεργεννητικοτητος..
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Αυτο που κολλαει ρε φιλε στο επιχειρησιακο κομματι?
18 η 20 τι με νοιαζει?
Επιλογες εκανε.
Το Δημοσιο γιατι να συμπαρασταθει?
Εφοσον τους πανε για φονο με δολο θα πρεπει το Δημοσιο να κανει και συμπαρασταση?
Τα θες και τα λες?
Επισης οι γυφτοι ας κανουν οτι θελουν.
Εδω ειναι το ζουμι
Ψιλοχεστηκανε για τον νεκρο στην τελική. Αν μυριστουν χρημα οτι θες θα σου στησουν.
Θα κανουν αγωγη οπως σωστα γραφεις για να αξιωσουν χρηματα απο το Δημόσιο.
Εκει θα μπει στο κολπο το κρατος.
Doctora δεν ειμαι συνηγορος κανενος.
Οταν εχει να κανει με λαθη τα κραζω και εγω. Οταν ομως απο το ενα θεμα που συζηταμε παμε στο οτι υπαρχει μισος λογω επειδη σας γραψανε κληση η φαγατε χημικα σε πορεια... Δεν φταιω εγω. Μαλλον καποιοι αλλοι να το δουνε λιγο πιο ευθεια το θεμα και οχι σφαιρικα.
Σαφώς κι έχει. Δείχνει το μπάχαλο στις πληροφορίες που κυκλοφορούν.
Επίσης για σκέψου να ήταν κανένα 14χρονο, απο αυτά που τους μαθαίνουν να οδηγούν από τα 12. Αφού έριχναν στα τυφλά, και δεν είδαν τι και πως, θα το έτρωγαν και μετά θα μιλούσαμε για άλλες καταστάσεις.
Γιατί οι κατηγορούμενοι είναι κρατικοί λειτουργοί, σε διατεταγμένη υπηρεσία, τι ρωτάς;
Ακόμα δεν τους πάνε πουθενά.
Και νομικός;
Εγω πάλι που δεν έχω φάει χημικά σε πορείες (οκ, μία φορά αλλά δεν μετράει, δεξιό με έλεγαν όλοι εκεί) μπορώ να μιλήσω χωρίς κάποιο μίσος για το συγκεκριμένο;
Ή για τον οδηγό της Ντορας και τον τροχονόμο στην είσοδο της Βουλής, εκεί μιλάμε για κιλά επαγγελματισμού.
Μη το παίρνεις προσωπικά, διαβάζω τι γράφεις, δεν τα "χώνουμε" σε εσένα κάθε φορά που γίνεται κάτι λάθος από κάποιο συνάδελφό σου.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Στο ποινικό Δικαστήριο , το δημόσιο δεν ορίζει συνήγορο υπεράσπισης για τους διωκόμενους ακόμα και αν ήταν εν ώρα υπηρεσίας.
Ούτε στο πειθαρχικό συμβούλιο κατά την ΕΔΕ
Το δημόσιο θα μπλεχτεί στην περίπτωση καταδίκης αυτών και αφού ασκήσουν αγωγή οι συγγενείς του για το αποζημιωτικό κομμάτι στα διοικητικά δικαστήρια.
Please μην μπούμε στο θέμα της βουλής πάλι για τον θεό.
The Dirty Harry