Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν πάτε να @#$%είτε, κύριε συνάδελφε ...???
![]()
![]()
![]()
Εμείς "τραβιόμαστε" με αναρτήσεις και μπουζί και λάδια-ξύδια και σεις "σφάζετε" τα καλά ΠΡΙΝ τα πάρουμε χαμπάρι !!!
:.....
Έκαστος ευ ώ ετάχθη
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Εμείς "τραβιόμαστε" με αναρτήσεις και μπουζί και λάδια-ξύδια και σεις "σφάζετε" τα καλά ΠΡΙΝ τα πάρουμε χαμπάρι !!!
:.....
Έκαστος ευ ώ ετάχθη
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
oxi kyrie synadelfe, theorisa oti eprepe na prostateyso thn timi kai thn ypolipsh ths despinidos synadelfisas alla h synadelfisa den masaei giati exei xomatino mixanaki kai tis aresoune ta laspoloutraΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Υ.Γ.
Τις πήγες στη Ζώνη τουλάχιστον ???
na valo fmf teliko? h mama 04?
Το Δελεαρ, καλως ή κακως, εχει γινει ενα ειδος ψυχοθεραπειας για αρκετους απο 'δω μεσα. Ενας τροπος να ξεκινησει ευχαριστα η βαρετη βδομαδα μας. Αυτο ειναι φανερο, μιας κι ο χαβαλες ξεκιναει ωρες πριν, για να τελειωσει 2, 3, 4 μερες μετα!
Οσοι πηγαινουν εκει γινονται μια παρεα, χωρις αποκλεισμους ή κλικες.
Μπορουν να σας διαβεβαιωσουν κι οι νεες "προσελευσεις" για την αγαπη και την θερμη με την οποια αγκαλιαζονται.
Απο 'κει μεσα γνωριστικαμε πολλοι κι αρκετοι ειμαστε πια φιλοι!
Οπως ειναι φυσικο λοιπον, μεταξυ φιλων, γινονται και πλακες που γινονται σε ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (κι οχι τυπικη) ΠΑΡΕΑ!
Αν καποιον ΕΞΩ απο μια (οποιαδηποτε) παρεα, τον ενοχλει αυτο, τοτε ειναι ΔΙΚΟ του προβλημα κι ΟΧΙ της παρεας!
Οταν λοιπον καποιος θετει ΨΕΥΤΟΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΑ διλληματα, ΔΕΝ γινεται πιο "ηθικο" στοιχειο, μιας και την ηθικη του την κουβαλαει ο καθενας μεσα του και ΔΕΝ ειναι αυτη που προσπαθει να παρουσιασει!
Το μονο που καταφερνετε κυριοι (οπως τωρα καλη ωρα), ειναι να καταστρεφετε ενα ευχαριστο (για καποιους) κλιμα, που μεσω αυτου προπσαθουν να κανουν λιγο "ελαφροτερη" την βαρετη καθημερινοτητα τους.
ΔΕΝ γινατε ξαφνικα εσεις τα ηθικα στοιχεια που θα ριξετε στην πυρα τους "ανηθικους", μιας κι απ' εξω ΔΕΝ εχετε καν αυτο το δικαιωμα!
Οποιος θελει να μας μιλησει περι ηθικης, να (προπσαθησει να) μπει μες' την παρεα και να μας το πει εκει!
Στην οποιαδηποτε προσπαθεια του θα βρει την παρεα του moto.gr, αμεριστο αρωγο!
Αρκει να το θελει πραγματικα ...
Κρατηστε το πουριτανισμο σας λοιπον για τις δικες σας παρεες (αν εχετε) και την οικογενεια σας, οπου τουλαχιστον ΔΕΝ ενοχλειτε (sic) κι αφηστε εμας τους "ανηθικους", να περναμε καλα, με τον τροπο που εμεις νομιζουμε καλο, ακομα κι αν κατα την γνωμη σας το "χοντραινουμε"!
Φιλικα
Χρηστος
Και πρεπει να την βασανισετε ρε'σειςΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γαμάτο εγινε ρε συ!
...ειναι συνδυασμος 2 avatars!!! :rotflmao: :rotflmao:
thanks powerphot για αυτη την ΤΕΛΕΙΑ δημιουργια του νεου μου avatar!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Γιώργο έβγαλα όλες τις φωτογραφίες που είσαι εσύ, αν μου ξέφυγε καμία στείλε pm.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ok δηλωση
εγω δε ξαναερχομαι στο ΔΕΛΕΑΡ το αποφάσισα απο χθες και δεν ειχα σκοπο να το πω αλλα απλα με την ευκαιρία του ξεκατινιάσματος το ανακοινώνω τωρα
δε μπορω να πηγαίνω για καφε και καθε 5 δευτέρα να βλεπω καποιον να με τραβαει φωτογραφίες! το ειπα μια το ειπα δυο αλλα δε καταλαβαίνετε ρε παιδια! δε γουσταρω να βλεπω τη φατσα μου στο νετ ολη την ωρα πως να το πω!
οποιος κατάλαβε κατάλαβε.... εγω πάντως δε ξαναρχομαι!
Αν με είχες πιάσει 10" και μου έλεγες ότι δε γουστάρεις δε θα τις έβαζα εξ'αρχής.![]()
+100000000Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.................
Θα συμφωνούσα ακόμα κι αν είχες βάλει μόνο τον τίτλο.
![]()
Με την ίδια λογική θα πρέπει να σβηστούν όλες οι φωτό απο την πτώση μου που είμαι με το σώβρακο και όλα τα σχετικά posts που μιλατε για εμένα και για στριγκάκια. Να θυμίσω απλά οτι ο afro έκαν τη φωτοσοπιά και με έβγαλε στη φόρα με κόκκινο σώβρακο, χωρίς - φυσικά - να με ρωτήσει. Εξ όσων γνωρίζω, η φωτό αυτή παραμένει στο σχετικό thread...
Με την ίδια λογική και οι φωτό που ο SF κάθεται πανω στο Χρήστο πρέπει να κοπούν...
Μην αποστεγνώνουμε τη ζωή μας....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το Δελεαρ, καλως ή κακως, εχει γινει ενα ειδος ψυχοθεραπειας για αρκετους απο 'δω μεσα. Ενας τροπος να ξεκινησει ευχαριστα η βαρετη βδομαδα μας. Αυτο ειναι φανερο, μιας κι ο χαβαλες ξεκιναει ωρες πριν, για να τελειωσει 2, 3, 4 μερες μετα!
Μπορουν να σας διαβεβαιωσουν κι οι νεες "προσελευσεις" για την αγαπη και την θερμη με την οποια αγκαλιαζονται.
Οπως ειναι φυσικο λοιπον, μεταξυ φιλων, γινονται και πλακες που γινονται σε ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (κι οχι τυπικη) ΠΑΡΕΑ!
Αν καποιον ΕΞΩ απο μια (οποιαδηποτε) παρεα, τον ενοχλει αυτο, τοτε ειναι ΔΙΚΟ του προβλημα κι ΟΧΙ της παρεας!
Οταν λοιπον καποιος θετει ΨΕΥΤΟΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΑ διλληματα, ΔΕΝ γινεται πιο "ηθικο" στοιχειο, μιας και την ηθικη του την κουβαλαει ο καθενας μεσα του και ΔΕΝ ειναι αυτη που προσπαθει να παρουσιασει!
Το μονο που καταφερνετε κυριοι (οπως τωρα καλη ωρα), ειναι να καταστρεφετε ενα ευχαριστο (για καποιους) κλιμα, που μεσω αυτου προπσαθουν να κανουν λιγο "ελαφροτερη" την βαρετη καθημερινοτητα τους.
Φιλικα
Χρηστος
Πεστα μεγαλε!!!!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εγινε τέτοιο πράμα και το έχασα ? Πότε βρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+100000000
Με την ίδια λογική θα πρέπει να σβηστούν όλες οι φωτό απο την πτώση μου που είμαι με το σώβρακο ...........![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Τελικά φαίνεται ότι παντού υπάρχουν "παλιοί" και "νέοι"...![]()
ego to exo pi edo ke kero oti xriazese psixiatro:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ γινατε ξαφνικα εσεις τα ηθικα στοιχεια που θα ριξετε στην πυρα τους "ανηθικους", μιας κι απ' εξω ΔΕΝ εχετε καν αυτο το δικαιωμα!
Οποιος θελει να μας μιλησει περι ηθικης, να (προπσαθησει να) μπει μες' την παρεα και να μας το πει εκει!
Στην οποιαδηποτε προσπαθεια του θα βρει την παρεα του moto.gr, αμεριστο αρωγο!
Αρκει να το θελει πραγματικα ...
Κρατηστε το πουριτανισμο σας λοιπον για τις δικες σας παρεες (αν εχετε) και την οικογενεια σας, οπου τουλαχιστον ΔΕΝ ενοχλειτε (sic) κι αφηστε εμας τους "ανηθικους", να περναμε καλα, με τον τροπο που εμεις νομιζουμε καλο, ακομα κι αν κατα την γνωμη σας το "χοντραινουμε"!
Φιλικα
Χρηστος
ke 8a eprepe na plironis tin parea tou moto pou se peri8apti....
:rotflmao: :rotflmao:
ke tora an ta opis8ia itan tis kori sou i tis koris mou as poume akoma ke an ixe dosi tin sigkata8esi tis afto min ise sigouros oti 8a souy pernage aera....
ke epidi milas gia parea ke ales pipes 8a eprepe na katalavenis oti akoma ke an den ine kores mas ine diki mas an8ropoi ke stin sigkekrimeni periptosi ginekes pou prepi na exoume mia diaforetiki stasi apenanti tous na imaste pio kirioi isos
ego den dexome kirios atomo tou moto akoma ke an 8eli na sxoliazete me antikimeno ton kolo tou idietera an ine gineka
:rotflmao: :rotflmao:
exoume palioteres periptosis opou to kaname metaksi mas me ton simpa8i tamia ke to sovrako tou ke pali epidi exi psixi ke ine entagmenos sto moto antekse mexri enos oriou asxeta an to perasame afto to orio...
kalo ine lipon mia gineka pou exi ala dedomena ke safos xamilotera oria na tin profilaksoume akoma ke apo ton idio tis ton eafto
ke kati dika sou i8ika didagmata komena
den ise tipota perisotero apo kapion pou 8a er8i sto moto sto melon.....
ksepezepse to triaksoniko kalami
gero sofe....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna