Σελίδα 26 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 719

Θέμα: Δελεαρ 27-03-06

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δεν πάτε να @#$%είτε, κύριε συνάδελφε ...???

Εμείς "τραβιόμαστε" με αναρτήσεις και μπουζί και λάδια-ξύδια και σεις "σφάζετε" τα καλά ΠΡΙΝ τα πάρουμε χαμπάρι !!!

:.....

Έκαστος ευ ώ ετάχθη
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Δεν πάτε να @#$%είτε, κύριε συνάδελφε ...???

Εμείς "τραβιόμαστε" με αναρτήσεις και μπουζί και λάδια-ξύδια και σεις "σφάζετε" τα καλά ΠΡΙΝ τα πάρουμε χαμπάρι !!!

:rotflmao:

Υ.Γ.
    Τις πήγες στη Ζώνη τουλάχιστον ???
    oxi kyrie synadelfe, theorisa oti eprepe na prostateyso thn timi kai thn ypolipsh ths despinidos synadelfisas alla h synadelfisa den masaei giati exei xomatino mixanaki kai tis aresoune ta laspoloutra

na valo fmf teliko? h mama 04?
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Εμένα πάντως πάνω απ'όλα μου αρέσουν οι κώλοι, και θα συνεχίσω το ΘΕΑΡΕΣΤΟ έργο του Λεω...
    katse να βοηθησω και εγω λιγακι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	r1.gif 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	25,4 KB 
ID:	42629
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Φωνάχτε όσο θέτε. Η τσόντα (anal) συνεχίζεται...

Όνομα:	kolos1a.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	42630
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Πολλοί κώλοι στη σειρά (YEAH)

Όνομα:	kolos2.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	42631
    ---

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Φωνάχτε όσο θέτε. Η τσόντα (anal) συνεχίζεται...

Όταν μιλάμε για κωλ@ρες

Όνομα:	_ste50731.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	75,3 KB 
ID:	42637
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Exclamation Περι (προσποιητου) πουριτανισμου

Το Δελεαρ, καλως ή κακως, εχει γινει ενα ειδος ψυχοθεραπειας για αρκετους απο 'δω μεσα. Ενας τροπος να ξεκινησει ευχαριστα η βαρετη βδομαδα μας. Αυτο ειναι φανερο, μιας κι ο χαβαλες ξεκιναει ωρες πριν, για να τελειωσει 2, 3, 4 μερες μετα!

Οσοι πηγαινουν εκει γινονται μια παρεα, χωρις αποκλεισμους ή κλικες.
    Μπορουν να σας διαβεβαιωσουν κι οι νεες "προσελευσεις" για την αγαπη και την θερμη με την οποια αγκαλιαζονται.

Απο 'κει μεσα γνωριστικαμε πολλοι κι αρκετοι ειμαστε πια φιλοι!
    Οπως ειναι φυσικο λοιπον, μεταξυ φιλων, γινονται και πλακες που γινονται σε ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (κι οχι τυπικη) ΠΑΡΕΑ!

Αν καποιον ΕΞΩ απο μια (οποιαδηποτε) παρεα, τον ενοχλει αυτο, τοτε ειναι ΔΙΚΟ του προβλημα κι ΟΧΙ της παρεας!

Οταν λοιπον καποιος θετει ΨΕΥΤΟΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΑ διλληματα, ΔΕΝ γινεται πιο "ηθικο" στοιχειο, μιας και την ηθικη του την κουβαλαει ο καθενας μεσα του και ΔΕΝ ειναι αυτη που προσπαθει να παρουσιασει!

Το μονο που καταφερνετε κυριοι (οπως τωρα καλη ωρα), ειναι να καταστρεφετε ενα ευχαριστο (για καποιους) κλιμα, που μεσω αυτου προπσαθουν να κανουν λιγο "ελαφροτερη" την βαρετη καθημερινοτητα τους.

ΔΕΝ γινατε ξαφνικα εσεις τα ηθικα στοιχεια που θα ριξετε στην πυρα τους "ανηθικους", μιας κι απ' εξω ΔΕΝ εχετε καν αυτο το δικαιωμα!

Οποιος θελει να μας μιλησει περι ηθικης, να (προπσαθησει να) μπει μες' την παρεα και να μας το πει εκει!
    Στην οποιαδηποτε προσπαθεια του θα βρει την παρεα του moto.gr, αμεριστο αρωγο!
    Αρκει να το θελει πραγματικα ...

Κρατηστε το πουριτανισμο σας λοιπον για τις δικες σας παρεες (αν εχετε) και την οικογενεια σας, οπου τουλαχιστον ΔΕΝ ενοχλειτε (sic) κι αφηστε εμας τους "ανηθικους", να περναμε καλα, με τον τροπο που εμεις νομιζουμε καλο, ακομα κι αν κατα την γνωμη σας το "χοντραινουμε"!

Φιλικα

Χρηστος
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Άντε ρε σιχαμερέ με τα Μέγαρα.

Όταν μιλάμε για κωλάρες..... (κι ας με συγχωρήσουν οι πρώην μου, δλδ dirty, tai κλπ...)

Όνομα:	kolossf.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	91,8 KB 
ID:	42634
    ---

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    γαμάτο εγινε ρε συ!

...ειναι συνδυασμος 2 avatars!!! :rotflmao: :rotflmao:

thanks powerphot για αυτη την ΤΕΛΕΙΑ δημιουργια του νεου μου avatar!!!
    Και πρεπει να την βασανισετε ρε'σεις

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ok δηλωση

εγω δε ξαναερχομαι στο ΔΕΛΕΑΡ το αποφάσισα απο χθες και δεν ειχα σκοπο να το πω αλλα απλα με την ευκαιρία του ξεκατινιάσματος το ανακοινώνω τωρα

δε μπορω να πηγαίνω για καφε και καθε 5 δευτέρα να βλεπω καποιον να με τραβαει φωτογραφίες! το ειπα μια το ειπα δυο αλλα δε καταλαβαίνετε ρε παιδια! δε γουσταρω να βλεπω τη φατσα μου στο νετ ολη την ωρα πως να το πω!

οποιος κατάλαβε κατάλαβε.... εγω πάντως δε ξαναρχομαι!
    Γιώργο έβγαλα όλες τις φωτογραφίες που είσαι εσύ, αν μου ξέφυγε καμία στείλε pm.
    Αν με είχες πιάσει 10" και μου έλεγες ότι δε γουστάρεις δε θα τις έβαζα εξ'αρχής.

Re: Περι (προσποιητου) πουριτανισμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

.................

+100000000

Θα συμφωνούσα ακόμα κι αν είχες βάλει μόνο τον τίτλο.

Με την ίδια λογική θα πρέπει να σβηστούν όλες οι φωτό απο την πτώση μου που είμαι με το σώβρακο και όλα τα σχετικά posts που μιλατε για εμένα και για στριγκάκια. Να θυμίσω απλά οτι ο afro έκαν τη φωτοσοπιά και με έβγαλε στη φόρα με κόκκινο σώβρακο, χωρίς - φυσικά - να με ρωτήσει. Εξ όσων γνωρίζω, η φωτό αυτή παραμένει στο σχετικό thread...

Με την ίδια λογική και οι φωτό που ο SF κάθεται πανω στο Χρήστο πρέπει να κοπούν...

Μην αποστεγνώνουμε τη ζωή μας....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Το Δελεαρ, καλως ή κακως, εχει γινει ενα ειδος ψυχοθεραπειας για αρκετους απο 'δω μεσα. Ενας τροπος να ξεκινησει ευχαριστα η βαρετη βδομαδα μας. Αυτο ειναι φανερο, μιας κι ο χαβαλες ξεκιναει ωρες πριν, για να τελειωσει 2, 3, 4 μερες μετα!

Μπορουν να σας διαβεβαιωσουν κι οι νεες "προσελευσεις" για την αγαπη και την θερμη με την οποια αγκαλιαζονται.

Οπως ειναι φυσικο λοιπον, μεταξυ φιλων, γινονται και πλακες που γινονται σε ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (κι οχι τυπικη) ΠΑΡΕΑ!

Αν καποιον ΕΞΩ απο μια (οποιαδηποτε) παρεα, τον ενοχλει αυτο, τοτε ειναι ΔΙΚΟ του προβλημα κι ΟΧΙ της παρεας!

Οταν λοιπον καποιος θετει ΨΕΥΤΟΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΑ διλληματα, ΔΕΝ γινεται πιο "ηθικο" στοιχειο, μιας και την ηθικη του την κουβαλαει ο καθενας μεσα του και ΔΕΝ ειναι αυτη που προσπαθει να παρουσιασει!

Το μονο που καταφερνετε κυριοι (οπως τωρα καλη ωρα), ειναι να καταστρεφετε ενα ευχαριστο (για καποιους) κλιμα, που μεσω αυτου προπσαθουν να κανουν λιγο "ελαφροτερη" την βαρετη καθημερινοτητα τους.

Φιλικα

Χρηστος

Πεστα μεγαλε!!!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Re: Re: Περι (προσποιητου) πουριτανισμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +100000000

Με την ίδια λογική θα πρέπει να σβηστούν όλες οι φωτό απο την πτώση μου που είμαι με το σώβρακο ...........
    Εγινε τέτοιο πράμα και το έχασα ? Πότε βρε?
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Τελικά φαίνεται ότι παντού υπάρχουν "παλιοί" και "νέοι"...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

ΔΕΝ γινατε ξαφνικα εσεις τα ηθικα στοιχεια που θα ριξετε στην πυρα τους "ανηθικους", μιας κι απ' εξω ΔΕΝ εχετε καν αυτο το δικαιωμα!

Οποιος θελει να μας μιλησει περι ηθικης, να (προπσαθησει να) μπει μες' την παρεα και να μας το πει εκει!
    Στην οποιαδηποτε προσπαθεια του θα βρει την παρεα του moto.gr, αμεριστο αρωγο!
    Αρκει να το θελει πραγματικα ...

Κρατηστε το πουριτανισμο σας λοιπον για τις δικες σας παρεες (αν εχετε) και την οικογενεια σας, οπου τουλαχιστον ΔΕΝ ενοχλειτε (sic) κι αφηστε εμας τους "ανηθικους", να περναμε καλα, με τον τροπο που εμεις νομιζουμε καλο, ακομα κι αν κατα την γνωμη σας το "χοντραινουμε"!

Φιλικα

Χρηστος
    ego to exo pi edo ke kero oti xriazese psixiatro:rotflmao: :rotflmao:
    ke 8a eprepe na plironis tin parea tou moto pou se peri8apti....
    :rotflmao: :rotflmao:
    ke tora an ta opis8ia itan tis kori sou i tis koris mou as poume akoma ke an ixe dosi tin sigkata8esi tis afto min ise sigouros oti 8a souy pernage aera....
    ke epidi milas gia parea ke ales pipes 8a eprepe na katalavenis oti akoma ke an den ine kores mas ine diki mas an8ropoi ke stin sigkekrimeni periptosi ginekes pou prepi na exoume mia diaforetiki stasi apenanti tous na imaste pio kirioi isos

ego den dexome kirios atomo tou moto akoma ke an 8eli na sxoliazete me antikimeno ton kolo tou idietera an ine gineka
    :rotflmao: :rotflmao:

exoume palioteres periptosis opou to kaname metaksi mas me ton simpa8i tamia ke to sovrako tou ke pali epidi exi psixi ke ine entagmenos sto moto antekse mexri enos oriou asxeta an to perasame afto to orio...

kalo ine lipon mia gineka pou exi ala dedomena ke safos xamilotera oria na tin profilaksoume akoma ke apo ton idio tis ton eafto

ke kati dika sou i8ika didagmata komena
    den ise tipota perisotero apo kapion pou 8a er8i sto moto sto melon.....

ksepezepse to triaksoniko kalami
    gero sofe....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παρόμοια θέματα

1. 1-03-06 Δέλεαρ?
    από Da.Vintage στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2007, 20:15
  2. Δελεαρ 27/2 και φωτογραφιες
    από wild_cat/anima στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 358
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 13:02