Σελίδα 26 από 37 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 541

Θέμα: Λάστιχα για Vstrom

αν δε πατατε χωμα τα conti road attack ειναι μονοδρομοσ βαλτε και θα δειτε αλλο μηχανακι δεν συγκρινονται .

Ξέρει κανείς πια είναι η διαφορά continental trail attack από road attack?

Mακρυά από τα EXP. Το έχω ξαναπει και το επαναλαμβάνω γι ααυτούς που δεν το κατάλαβαν.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ EXP._
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Τι είναι τα EXP μπορείς να βοηθήσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
    Τι είναι τα EXP μπορείς να βοηθήσεις?
    Tα νέα ελάστικά της Metzeler που αντικατέστησαν τα πολύ πετυχημένα στο παρελθόν Τourance λέγονται Tourance EXP. Θεωρώ ότι στα 38 μου και με περισσότερα από 300000Κm σε δίκυκλο πρώτη φορά μπορώ να είμαι βέβαιος για κάτι. Τα λάστιχα αυτά είναι ΧΑΛΙΑ._
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Οσον αφορά τα continental trail attack και road attack. Προς όλους εσας που τα φοράτε, γνωρίζετε ότι τα road έιναι στριταδικά? Θεωρώ ότι προσπαθούμε να κάνουμε το στρομ μας όσο πιο στριταδικο γίνεται και δεν καταλαβαινω το λόγο τη στιγμή που αγοράζουμε on-off. Η ερώτηση μου είναι γιατί road attack και όχι trail attack που είναι για το δικό μας μηχανάκι? Φίλοι μου μηχανικοί και παιδιά που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με τον χώρο επιμένουν ότι το κάθε μηχανάκι στην κατηγορία του. Γιαυτό και ξεχωρίζουν τα ελαστικά σε κατηγορίες. Το λέω γιατί είμαι μεταξύ των δύο παραπάνω τύπων ελαστικού και σχεδον με έχετε πείσει για τα road attack.

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Βασίλειος
    Οσον αφορά τα continental trail attack και road attack. Προς όλους εσας που τα φοράτε, γνωρίζετε ότι τα road έιναι στριταδικά? Θεωρώ ότι προσπαθούμε να κάνουμε το στρομ μας όσο πιο στριταδικο γίνεται και δεν καταλαβαινω το λόγο τη στιγμή που αγοράζουμε on-off. Η ερώτηση μου είναι γιατί road attack και όχι trail attack που είναι για το δικό μας μηχανάκι? Φίλοι μου μηχανικοί και παιδιά που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με τον χώρο επιμένουν ότι το κάθε μηχανάκι στην κατηγορία του. Γιαυτό και ξεχωρίζουν τα ελαστικά σε κατηγορίες. Το λέω γιατί είμαι μεταξύ των δύο παραπάνω τύπων ελαστικού και σχεδον με έχετε πείσει για τα road attack.
    Σωστή προσέγγιση έχεις, όμως τα Continental Road Attack, δίδονται επίσημα από την Conti για το Vstrom και γενικότερα για τα μεγάλα On-Off. Επομένως επισήμως είναι συμβατά με τη μοτοσυκλέτα.

Τώρα αν θέλει κάποιος να μην πατάει καθόλου χώμα και στις στροφές να ξύνει τα πατητήρια με την άνεσή του, είναι άλλο πράγμα.

Όμως, ακόμα και αν ίσχυε αυτό που περιγράφεις, δηλαδή ήθελε κάποιος να βάλει πχ κάποια ασύμβατα λάστιχα, όπως Τραχτεράδικα στο Strom, αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας του αναβάτη και τι του αρέσει να κάνει. Πολύ λιγότερο ο χαρακτήρας του οχήματος που έχει.

Άλλωστε, αν δοκιμάσεις τα Road Attack, πιστεύω πως η αίσθηση εμπιστοσύνης που δίνουν στην άσφαλτο, ακόμα και με πολύ φορτωμένο μηχανάκι, είναι φανταστική και θα σου αρέσουν κι εσένα

I had a dream ...

εγω ειμαι που ξυνω το οτι πηρα on-off δεν σημαινει οτι πρεπει να παω στο χωμα το πηρα γιατι ειναι ανετο φορτωνετε και μπορεισ να πασ και ταξιδι οποτε επελεξα ενα λαστιχο που ειναι οτι καλυτερο στο δρομο (φρεναρισμα εμπιστοσυνη στισ στροφεσ)

Παίδες τα Continental road attack που τα βρίσκει κάνεις ?
    Έχω ρωτήσει αρκετά μαγαζιά Suzuki στον Πειραιά- Κορυδαλλό και δεν τα έχει κάνεις, όλοι μου πρότειναν Pirelli (MT90 kai Scorpion X ). Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα Pirelli ?

τα pirelli πάρα πολύ καλά. πόλυ καλή πρόσφυση ειδικά στο βρεγμένο.Πολύ μαλακό ελαστικό.
    Τα είχα και λέω τα καλύτερα. Τωρα για το conti εκτός από λαστιχάδικα που τα φέρνουν (δες ιντερνετ), τα εισάγει η yamaha οπότε το ψάχνεισ και έτσι. Εγώ μόλις έβαλα τα trail attack. Εντυπώσεις μόλις κάνω κάνα ταξιδάκι από σκ και μετά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    φίλε μην βάλεις pirelli και ειδικά scorpio, εγώ έχω πολύ κακές εντυπώσεις από το συγκεκριμένο ελαστικό στο προηγούμενο 650 μου, δεν ζεστένεται, σπινιάρει συνέχεια, σκληραίνει γίνεται κούτσουρο κάποια στιγμη! τα είχα αλλάξει με battlewing και δεν πίστευα ότι οδηγώ την ίδια μηχανή...εγώ στην επόμενη αλλαγή θα βάλω τα road attack, είναι πολύ ασφάλτινο λάστιχο και εφόσων δεν πατάω χώμα ούτε καλοκαίρι νομίζω το κατάλληλο για μένα...πάντως ένα -650 για τα scorpio.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    φίλε μην βάλεις pirelli και ειδικά scorpio, εγώ έχω πολύ κακές εντυπώσεις από το συγκεκριμένο ελαστικό στο προηγούμενο 650 μου, δεν ζεστένεται, σπινιάρει συνέχεια, σκληραίνει γίνεται κούτσουρο κάποια στιγμη! τα είχα αλλάξει με battlewing και δεν πίστευα ότι οδηγώ την ίδια μηχανή...εγώ στην επόμενη αλλαγή θα βάλω τα road attack, είναι πολύ ασφάλτινο λάστιχο και εφόσων δεν πατάω χώμα ούτε καλοκαίρι νομίζω το κατάλληλο για μένα...πάντως ένα -650 για τα scorpio.
    Φίλε Tazakos αν δεν πας χώμα τότε ... πιστεύω πως είσαι στον σωστό δρόμο ...

I had a dream ...

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Μιλάμε για τα Pirelli Scorpion Trail τα καινούργια που έβγαλε τώρα; Νομίζω ότι είναι πιο μαλακά από τα προηγούμενα καιζεσταίνωνται γρήγορα. Τα σκέφτομαι για το XTR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    όχι μιλάω για τα S/T όχι για trail δεν τα ξέρω καν σόρυ...
    Θοδωρή ευχαριστώ, είμαι αποφασισμένος για road attack, χώμα πάω μόνο αν έχει πέσει από κάνα φορτηγό στην άσφαλτο καμιά φτιαριά!
    :rotflmao:
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    , χώμα πάω μόνο αν έχει πέσει από κάνα φορτηγό στην άσφαλτο καμιά φτιαριά!

Κι εγώ το ίδιο. Και αν πάω βρίζω κιόλας την ώρα και στη στιγμή. Άσε που το εργαλείο δεν είναι για τέτοια (ζάντες - αναρτήσεις) κλπ κλπ
    I had a dream ...

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα Bridgestone για Vstrom 650 K7
    από IPL στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 12:46
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket