1.Kaiei ligotero apo to r1 kai paei poli kaliteraΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Και τί καίει? Κάρβουνο?:rotflmao:
![]()
Ά και πρίν που είπες οτι όταν είχες R1 ήταν όλοι μαζί σου....
Πήγαινε μία βόλτα στο θρεντ που άνοιξες να δείς πόσο μπινελίκι άκουσες λίγοι σε υποστήριξαν μαζί και εγώ αλλά όχι γιατί είχες R1 απλά για να έχεις την ευκαιρία να ληυθούν σοβαρά αυτά που έλεγες εδώ μέσα! Είπα πως το παιδί μπορεί να είναι μικρό αλλά ώριμο για την ηλικία του δε το ξέρουμε γι'αυτό να μή το κράζουμε! Αλλά μερικοί μάλλον ήταν πιό διορατικοί ή περισσότερο καιρό στα φόρουμ και είχαν συναντίσει και άλλες περιπτώσεις σα και σένα και είχαν δίκιο...
Εγώ δεν σου την είπα ακόμα και όταν πήρες Κ7!
Εγώ σου την είπα όταν άρχισες να λές ακριβώς τα αντίθετα απ'οτι υποστήριζες καιρό!
Οι άντρες φοράνε παντελόνια και ότι λένε το υποστηρίζουν και όχι συμφεροντολόγοι!
Σε κανα μήνα μπορεί να πάρεις κανα 1098 και να έρθεις εδώ στο ίδιο θρέντ που κράζεις τα ευρωπαϊκά και να κράζεις τα Ιαπωνικά! Να λές ποσο ανώτερα είναι τα Ιταλικά και τί ήχος κ@υλα είναι αυτός ενώ πρίν λίγες μέρες έλεγες οτι κάνουν σα χαλασμένα!
Έτσι έκανες και με το R1 είσαι άσχετος εσύ και μολίς πήρες Κ7 προσπάθησες να βγάλεις άχρηστο και το R1...
Sorry for spaming
2.Oso gia to frent pou les fantasou dld poso kompleksika atoma iparxoun edo mesa ego rotao ama kseri kanenas pio einai kalitero r1 i k7 kai autoi kathontai mou lene pios eisai re kai tha paris r1 i k7 re pitsiriko kai ego tous apantao analoga.
3.Simfono oti ipostiriza to antitheto.Kai esi na paris bolta ena k7 tha thelis na to alaksis to R1 ektos an eisai toso egoistis tespa.
4.Den exei kamia sxesi to andras se auti ti periptosi.
5.Ta ducati ta sixenome to mono europaiko an tha paro pote tha einai to agusta
6.Ego de prospathisa na bgalo axristo to R1 apla den einai gia kondres to mixanaki.Einai gia boltes mono.Apla eipa oti to k7 einai poli pio dinato pantou sta xamila,psila.