Σελίδα 26 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 162122232425262728293031 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

σωστα κρήτης παππούλη
    (μου έχει κολλήσει η πειραιώς λόγω κάρτας που θέλω να βγάλω για αγορες απο net)

τι Ν.Φ ποιος θα την έχτιζε?ΚΑΝΕΙΣ
    ενώ ο κόκκαλης σ'αρεσει ή ΄χοι ήταν εγγύηση
    εσεις την ρίξατε την ν.φ και είναι ακόμα κάτω και ακομα,3 χρόνια μετα,δεν καταλαβαίνεις για πιο λόγο βγήκε

"Δεν ξεκινησε να παιρνει κρατικες εργολαβιες ο Κοκκαλης,ΑΜΕΣΩΣ,με το που ανελαβε τον Ολυμπιακο,και εβγεναν οι ανταγωνιστες και γκρινιαζανε???Θα μου πεις ανταγωνιστες ηταν τι θα εκαναν???μα για ΟΛΕΣ εκανε δηθεν τις πιο καλες προσφορες???"
    αυτο τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο?θα μας τρελάνεις
    δηλ όλοι οι άλλοι πλούτησαν δίκαια μονο ο κόκκαλης είχε γνωριμίες?
    εκλεψε?οχι

μα ότι θελεις λες?
    πες ότι σου φταίει ο κόκκαλης σαν επιχειρηματίας να τελειώνουμε

δηλ όλοι πάνε με τον σταυρό στο χέρι ο κόκκαλης σου φταιεί
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Δηλαδη ο Κωσκοτας δεν εκλεψε την Τραπεζα Κρητης (και οχι Πειραιως πιτσιρικο)???και δεν φαλιρισε???
    Δεν ΑΝΕΘΕΣΕ-ΟΡΙΣΕ το πρωτοδικειο τον Κοκκαλη ως μεγαλομετοχο,μετα απο δικαστικη διαμαχη που ειχε με τον Μποδοσακη???
    Δεν βγηκε απο τον φακελο του 2004 η Ν.Φ. και μπηκε το Καραισκακη σε ενα βραδυ,με προφαση τους 131 και το ΣτΕ???και σε προλαβαινω οτι και με το Τραμ στο Ν.Φαληρο ειχαμε ολο τον δημο εναντιον αλλα τους εγραψαν στα @@ τους.....
    Δεν ξεκινησε να παιρνει κρατικες εργολαβιες ο Κοκκαλης,ΑΜΕΣΩΣ,με το που ανελαβε τον Ολυμπιακο,και εβγεναν οι ανταγωνιστες και γκρινιαζανε???Θα μου πεις ανταγωνιστες ηταν τι θα εκαναν???μα για ΟΛΕΣ εκανε δηθεν τις πιο καλες προσφορες???
    Δεν ακουστηκαν κασσετες υποπτες,που κατηγορουσαν για παραγκα???αφου δεν ηταν τιποτα το σοβαρο γιατι θαφτηκαν και δεν τις ακουσαμε ΟΛΕΣ να παρουμε με τις πετρες τους αλητες-δημοσιογραφους???
    Για να μην σου υπενθυμησω την υποθεση Παπαδοπουλου-Μπαλλη.....

Οι ΑΕΚ οντως ειχε λαμογια προεδρους,που δυστηχως γαι εμας τοτε το Κρατος δεν εκανε τους καταληλους ελεγχους για να τους γ@μησουν.....Μακης,ΕΝIC,Tροχανας...αλλα ολοι αυτοι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ.....μονο εμας γαμαγανε.....για αυτο και σας λενε και ΟΜΑΔΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ....αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι...Ζαφειροπουλο,Γιδοπουλο,Τροχανα με τοσο κραξιμο που φαγανε μαλλον εμεις τους διωξαμε....
    Mε ειπες πιτσιρικο και σε γουσταρω πολυ !!! ( Αν και που αναφερα εγω τραπεζα Πειραιως ?? )

Εκλεψε ο Κοσκοτας την τραπεζα Κρητης...

Κατα τα αλλα σου εχω πει 50 φορες οτι εδωσαν το καραισκακη στον Κοκκαλη με κατεβασμενα σωβρακα γιατι στην εναρξη των Ολυμπιακων δεν προλαβαιναν και θα ηταν μονο μπαζα....

Κασσετες "υποπτες" ακουστηκαν.....

Αλλα μειναμε στις απλες υποπτες κασσετες ( απο οποια μερια και να τις κοιταξεις) χωρις ποτε να αποδειχθει τιποτα ( παρα τις αντιθετες βεβαιωσεις αυτων που τις εβγαλαν)

Αραγε αμα σου εφερναν παρομοιες υποτες κασσετες και μονο αυτες με την φωνη του Ντεμη θα πιστευες ???

Για τις κρατικες εργολαβιες το Κοκκαλη δεν εχω καμμια αντιρηση (αν και δεν εχει σχεση ο Ολυμπιακος ) και δεν με ενδιαφερουν κιολας..... Το γιατι παιρνονται αυτες οι εργολαβιες απο τον ΟΠΟΙΟ Κοκκαλη ( και ειναι αρκετοι αυτοι ) "εν λευκο" ειναι κατι που δεν θα το μαθεις--μαθουμε ποτε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    [B]σωστα κρήτης παππούλη
    (μου έχει κολλήσει η πειραιώς λόγω κάρτας που θέλω να βγάλω για αγορες απο net)

Δηλ. Δεν ειπε εμενα πιτσιρικο ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Mε ειπες πιτσιρικο και σε γουσταρω πολυ !!! ( Αν και που αναφερα εγω τραπεζα Πειραιως ?? )

Εκλεψε ο Κοσκοτας την τραπεζα Κρητης...

Κατα τα αλλα σου εχω πει 50 φορες οτι εδωσαν το καραισκακη στον Κοκκαλη με κατεβασμενα σωβρακα γιατι στην εναρξη των Ολυμπιακων δεν προλαβαιναν και θα ηταν μονο μπαζα....

Κασσετες "υποπτες" ακουστηκαν.....

Αλλα μειναμε στις απλες υποπτες κασσετες ( απο οποια μερια και να τις κοιταξεις) χωρις ποτε να αποδειχθει τιποτα ( παρα τις αντιθετες βεβαιωσεις αυτων που τις εβγαλαν)

Αραγε αμα σου εφερναν παρομοιες υποτες κασσετες και μονο αυτες με την φωνη του Ντεμη θα πιστευες ???

Για τις κρατικες εργολαβιες το Κοκκαλη δεν εχω καμμια αντιρηση (αν και δεν εχει σχεση ο Ολυμπιακος ) και δεν με ενδιαφερουν κιολας..... Το γιατι παιρνονται αυτες οι εργολαβιες απο τον ΟΠΟΙΟ Κοκκαλη ( και ειναι αρκετοι αυτοι ) "εν λευκο" ειναι κατι που δεν θα το μαθεις--μαθουμε ποτε....

Θα σε απογοητευσω αλλα το πιτσιρικο πηγαινε αλλου.....

Για την Κρητης ειμαστε οκ....

Ο Γραννιτσας περιμενε να του εγγρινουν την αδεια για την Ν.Φ. απο το 2000-1 (απο το υπουργιο ε....)......και αφου δεν μπορουσαν να τον (μας) δουλεψουν αλλο βρεθηκαν 131....εεεεε....μετα εγιναν τα γνωστα.....δεν ηταν θεμα χρονου τοτε,αλλα θεμα ''γιατι να ξοδεψουμε λεφτα,για κατι που θα χρεισημοποιηθει μονο 4 φορες???''εεεεεε μετα εγινε και το οτι δεν προλαβαινουμε,και το πηρε ο Κοκκαλης.....

Να τις ακουγανε ολοκληρες και οχι αποσπασματα και οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ (και εμεις βεβαια) και ας πηγαινε φυλακη αυτος που ηταν υπαιτιος....αν βγουνε ποτε με τον Ντεμη,θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξω,και θα κανω αγωνα να φυγει απο την Αεκ......με τα Αν ομως δεν κανουμε κατι...

Τελικα ο προεδρος σας εβαλε,βαζει λεφτα στην ομαδα οπως λετε η οχι.....πληρωνει και φερνει τους μςγαλους παιχτες η οχι???Αν οχι ζηταω συγγνωμη.....Αν ναι ομως,τα λεφτα να πληρωσει τα παλια χρεη του Κοσκωτα,να φερει παιχταραδες,να φτιαξει το Καραισκακη,τον Ρεντη κλπ κλπ που τα βρηκε???Ε εκει με νοιαζει αν τον πληρωνω και εγω.....και δεν μιλαμε για το σημερινο μεγεθος του Κοκκαλη,αλλα του τοτε που δεν ηταν ουτε το 1/1000 απο το σημερα....

Υ.Γ. Τελικα διαβαζαμε τις ιδιες εφημεριδες,αλλα ο καθενας καταλαβαινε αυτο που ηθελε???...αλλα στα γεγονοτα συμφωνουμε.....

Παλαιό μέλος
    Καταρχην δεν σας την ειπα ιδιαιτερα ...... Αλλα εχω βαρεθει να ακουω ανθρωπους να τα ξερουν ολα και να μιλανε λες και ηταν ιδιαιτεροι του καθε ενα λαμογιου απατεωνα προεδρου ( οπως θελεις πεσ τους..... )

Να σου επιστρεψω στο ακεραιο τα πολυ σωστα λογια σου ............

Φαντασου οτι και στην πτωση σου..... Το μηχανακι που ηταν Ιαπωνεζικο (ευρωπαικης κατασκευης) εφταιγε... Εσυ οχι .... ( Μιας και μιλας για εγωισμους ....)

Μην το γυρνας για 2η φορα προσωπικα το θεμα.......
    Τα "αθλητικα φορουμ κλεφτες θα γινουν ???

AKOYΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............

Στά δύο τρακαρίσματα,τό ένα πολύ σοβαρό καί στίς πολλές πτώσεις πού
    είχα στή διάρκεια τής μοτοσυκλεττιστικής μου πορείας .....
    ΠΑΝΤΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...........μετά τό συμβάν γιατί πάντα
    πίστευα ότι ό πρώτος ύπαιτιος ήμουν έγώ......

Δέν είναι δίκαιο ...........ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..........

Ή συζήτηση γιά τό varadero.........
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..........ότι έγινε γιά νά καταθέσουμε όλοι
    τίς έμπειρίες μας,νά δούμε πόσο κατάλληλο είναι καί γιά πού τό μηχανάκι
    καί πώς θά λειτουργούσαν..........ΑΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ..........στήν ίδια θέση...!!!

Στό θέμα μας τώρα.........
    Πράγματα .............ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΤΑΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ............
    ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ..............
    σφυρίζοντας κλέφτικα,..........................τί νά πούμε..........

Φύγε άπό τόν Πειραιά καί ρώτα τή γνώμη τών Έλλήνων γιά..........
    ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..........ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ.........καί τό πώς
    ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...........

Μετά έλα νά τά ξαναπούμε ,μέχρι τότε.........θά σέ διαβάζω.........!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Τελικα ο προεδρος σας εβαλε,βαζει λεφτα στην ομαδα οπως λετε η οχι.....πληρωνει και φερνει τους μςγαλους παιχτες η οχι???Αν οχι ζηταω συγγνωμη.....Αν ναι ομως,τα λεφτα να πληρωσει τα παλια χρεη του Κοσκωτα,να φερει παιχταραδες,να φτιαξει το Καραισκακη,τον Ρεντη κλπ κλπ που τα βρηκε???
    τι που τα βρήκε?
    όπου τα βρήκαν αυτοί οι 40 50 σε όλη την ελλάδα
    όπου τα βρήκαν και αυτοί που ήταν πίσω απο τον ντέμη
    ο δικός μας τουλάχιστον ήταν και βαλκανικός!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δε μού λέτε ρε παιδιά....Ο Μαραντόνα και ο Πελέ ανανέωσαν την κάρτα μέλους τους ή θα πέσουν σε δυσμένεια;Χαχαχαχαχαχαχ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	muttleyani.gif 
Προβολές:	62 
Μέγεθος:	6,3 KB 
ID:	102707
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η θεωρία για την περιουσία του Κόκκαλη , όταν εμφανίστηκε στον ΟΣΦΠ και το Ελληνικό προσκήνιο, είναι οτι είχε δημιουργηθεί απο κάποιες συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι , όταν για πολλούς , έπαιρνε μέρος σε παρακολουθήσεις της Stazi.
    Εκεί γνώρισε πολλά επειχηρηματικά μυστικά και τα εκμεταλεύθηκε με κάποια οικογενειακά κεφάλαια.

AYTO EINAI H ΘΕΩΡΙΑ και οχι κάτι που έχει αποδειχτεί.

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά τον διακανονισμό χρεών της Τρ. Κρήτης, που έγινε μετά Κοσκωτά, να αναφέρω μόνο οτι δεν μπήκαν εκεί οι τοκοχρεωλυσίες προς τρίτους , αλλά και αρκετές εισφορές προς το κράτος, στο συνολικό ποσό του χρέους.
    Μπορείτε να ανατρέξετε σε εφημερίδες της εποχής και να βρείτε σχετικά δημοσιεύματα.

Τώρα όσον αφορά το "περί δικαίου αίσθημα" απέναντι σε ΟΣΦΠ και τα λοιπά.... και επειδή μας τα έχετε πρήξει γενικώς , θα ανεβάσω ενα αρχειάκι, καθότι αρκετά μεγάλο, για να διαβάσετε μερικά πράγματα , έτσι ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν και οι νεότεροι.

Το αρχείο επισυνάπτεται στο μήνυμα.
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

χααχα
    αντικειμενικότατο το βημα...ποιος είναι ο συντάκτης?να μην ρωτήσω καλύτερα ομάδα

και εγω αν κάθομαι να μαζευω αποσπάσματα ξέρεις τι θα βγει?αλλά πρέπει να είσαι και λίγο ψυχάκιας για να το κάνεις αυτό
    βάλε και τα αντίστοιχα των ΠΑΟ/αεκ

Βήμα , Ελευθεροτυπία, και οι συντάκτες κάθε φορά διαφορετικοί.

Χώρια που τα γεγονότα και ημερομηνίες δεν μπορούν να πλαστογραφηθούν. Μόνο να ερμηνευθουν με σχολιασμό. Αλλά στις παραπάνω περιπτώσεις υπάρχει περιγραφή φάσης και οχι σχολιασμός.

Όσο για τα αντίστοιχα για ΠΑΟ και ΑΕΚ, γιατί δεν κάνεις εσύ ενα κόπο σαν φίλαθλος του ΟΣΦΠ; εγώ δεν βρήκα...

και πίστεψε με... ψυχάκιας δεν είμαι.. είναι πολύ εύκολο να τα βρείς , αρκεί να μπείς στα σωστά μέρη (αρχεία εφημερίδων και μηχανές αναζήτησης.). Αλλά βλέπεις τα περισσότερα αναφέρονται σε παράγκα και μάλιστα σε απόδειξη του "Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γ....."
    Αλλά βλέπεις οτι είναι ενοχλητικό το ξεχνάμε...

όπως φράσεις σαν το "αυτούς τους φιλάθλους έχουμε... τι να κάνουμε;"

Και άλλα πολλά που κατά ενα κύριο λόγο , δείχνουν ΟΣΦΠ και οχι τους υπόλοιπους.

Για να μην πάμε στα αίσχη της Ριζούπολης με ΠΑΟ, που οι μαλάκες οι Πράσινοι αντί να σηκωθούν να φύγουν απο την ζούγκλα που είχαν δημιουργήσει κάποιοι κόκκινοι , βγήκαν να παίξουν.

Τι να λέμε τώρα;... καταναλώνουμε και τσάμπα σάλιο.!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Τι να λέμε τώρα;... καταναλώνουμε και τσάμπα σάλιο.!!!

Gandalf
    Μπαααα,κάτσε να δεις τώρα που θα ψάξει να βρει για ΑΕΚ και ΠΑΟ. Χι χι χι χι χι
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Βήμα , Ελευθεροτυπία, και οι συντάκτες κάθε φορά διαφορετικοί.

Gandalf
    Που τους ειδες τους πολλους και διαφορετικους συντακτες ??? Που μπορω να δω σε αυτο το αρχειο που ανεβασες αν ειναι κατι επισημο ??? ( πιθανον μιας και τα υιοθετεις κι ολας..) eyepop:

Το αρχειακι που ανεβασες προερχετε μονο απο αυτον που λεει αυτα.....

<<γράφω και άλλα... αν αυτά δεν σας πείθουν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα απο τον ΟΣΦΠ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, να υποθέσω οτι ο “Πρωταθλητής” είναι σε ετήσια συνδρομή , μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού και πιθανότατα να πιστεύετε οτι όλη η Ελλάδα χρωστάει σε εσάς και την ομάδα σας, να σκύβει κάθε φορά που εσείς θέλετε. ΟΥΡΤ ΡΕ!!! >>

Μην αναφερετε εσεις την Ριζουπολη οταν υπαρχει η μερα του Μπαγεβιτς στην Φιλαδελφεια των πανο των εμετικων συνθηματων , το ξηλωμα μαρμαρων των επισημων , των κλωτσομπουνιδιων στην φυσουνα....

γράφω και άλλα... αν αυτά δεν σας πείθουν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα απο τον ΟΣΦΠ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, να υποθέσω οτι ο “Πρωταθλητής” είναι σε ετήσια συνδρομή , μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού και πιθανότατα να πιστεύετε οτι όλη η Ελλάδα χρωστάει σε εσάς και την ομάδα σας, να σκύβει κάθε φορά που εσείς θέλετε. ΟΥΡΤ ΡΕ
    xaxaxaxa... αυτό είναι δικό μου σχόλιο ρε φίλε... για αυτό είναι και κάτω απο την γραμμή. Όσο για τα άρθρα έχει τον κωδικό τους απο κάτω , όπου μπορείς να ανατρέξεις και να το βρείς.

όσο για τις δικές μας πράξεις... για κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση.

Πως έφυγε ο Bajevic απο την ΑΕΚ;
    Γιατί έπεσε ξυλίκι στην φυσούνα;
    Γιατί ξηλωθήκαν τα μάρμαρα των επισήμων και έπεσαν στα κεφάλια σας;

Μήπως θυμάσαι τις αιτίες;... ή μόνο τις αντιδράσεις;

Gandalf

xaxaxaxa... αυτό είναι δικό μου σχόλιο ρε φίλε... για αυτό είναι και κάτω απο την γραμμή. Όσο για τα άρθρα έχει τον κωδικό τους απο κάτω , όπου μπορείς να ανατρέξεις και να το βρείς.

όσο για τις δικές μας πράξεις... για κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση.

Πως έφυγε ο Bajevic απο την ΑΕΚ;
    Γιατί έπεσε ξυλίκι στην φυσούνα;
    Γιατί ξηλωθήκαν τα μάρμαρα των επισήμων και έπεσαν στα κεφάλια σας;

Μήπως θυμάσαι τις αιτίες;... ή μόνο τις αντιδράσεις;

Gandalf
    Εσυ τα εφιαξες ολα ????????????

Παρολα αυτα περιμενω απαντηση... Που τους ειδες τους πολλους και διαφορετικους συντακτες ???

Κατα τα αλλα φιλε Gandalf αφου η ριζουπολη ηταν αδικαιολογητη και η Φιλαδελφεια δικαιολογημενη ???

Τσαμπα Σαλιο χαλαμε....

Εσυ τα εφιαξες ολα ????????????

Παρολα αυτα περιμενω απαντηση... Που τους ειδες τους πολλους και διαφορετικους συντακτες ???

Κατα τα αλλα φιλε Gandalf αφου η ριζουπολη ηταν αδικαιολογητη και η Φιλαδελφεια δικαιολογημενη ???

Τσαμπα Σαλιο χαλαμε....

Βλεπω οταν θες κατι θυμασαι και μιλας,και σε αλλα κανεις την παπια......Στην Ν.Φ. με τον βατραχο ειμουνα μεσα......οντως υπηρχε πολυ ασχημο κλιμα.....για τους γνωστους λογους...το ματς δεν διακοπηκε οπως καποτε στο ΟΑΚΑ,λογω παρομοιου περιστατικου (μετακινηση παικτη τοτε απο τους κοκκινους στους πρασινους).....αντικειμενα δεν επεσαν τοσα πολλα οσα στην ριζουπολη,οσο πεσανε χιλιαδες πεντοχιλιαρα με το προσωπο του βατραχου....στην φυσουνα εγινε τσαμπουκας μεταξυ παιχτων και οχι με οπαδους, που την εσκισαν και ριχναν καρπαζιες....υπηρχαν ουτε εγω ξερω ποσα ΜΑΤ στον αγωνιστικο χωρο,και ο Χατζηχρηστος ηταν στην ΣΚΕΠΑΣΤΗ και οχι στο κορνερ.....τοτε δεν υπηρχαν τα πιστολια-φωτοβολιδες.....τα πανο υπηρχαν οπως και τα συνθηματα.....δεν εγινε ντου στα αποδυτηρια του ολυμπιακου οπως στην ριζουπολη.....ο προεδρος σας ηρθε και εφυγε χωρις να φαει ξυλο(οπως σε καποιον αγωνα καποια ρεζιλια σας,στα επισημα πλακωσαν τον Γραννιτσα)......η Ριζουπολη εκρινε πρωταθλημα.....στην Ν.Φ. ηταν θεμα τιμης(οχι οικονομικης,αλλα απο την αλλη που ο βατραχος δεν εχει),πικριας,προδοσιας.....

Η Ν.Φ. ηταν ενα περιστατικο για εμενα τοτε φυσιολογικο (λογω πικρας,απογοητευσης,κοροιδιας,προδοσιας),τωρα θα προτιμουσα να μεναμε μονο στα πεντοχιλιαρα.....για σενα πες μας τι ηταν η Ριζουπολη???μαζι με τους λογους βεβαια....

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 17:53
  4. Απαντήσεις: 19