Σελίδα 26 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 393

Θέμα: Ντροπή & Αίσχος

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    fisika edo sto forum gia mot den mas enoni i dia8esi mas gia diadilosis

ine ena coolato forum pou afora tis motosikletes
    iparxoun ala simia tou internet pou asxolounte pio entatika me to apotelesma krotida podi
    ke to 8eoroun poli pio sovaro apo oti edo

emis edo exoume kani mia epilogi
    to kino simio pou mas enoni ine i dio rodes
    alou exoume ali simperifora
    τοτε οτι δεν ειναι μοτοσυκλετιστικο δεν σας ενδιαφερει κ μπορειτε να μην ασχολειστε με αυτο!!!

ναι ή οχι?
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    τοτε οτι δεν ειμαι μοτοσυκλετιστικο δεν σας ενδιαφερει κ μπορειτε να μην ασχολειστε με αυτο!!!

ναι ή οχι?

Ωχ...

Πλιζ...ξεπερασε το γρηγορα γιατι προβλεπεται να συνεχιζεται επ αοριστον το 8εμα...

Δε μας ενοχλει που δεν εχεις μοτο...οταν μπορεσεις 8α παρεις....τα εχουμε πει...

οκ....????:wacko:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    τοτε οτι δεν ειμαι μοτοσυκλετιστικο δεν σας ενδιαφερει κ μπορειτε να μην ασχολειστε με αυτο!!!

ναι ή οχι?
    kseris kati kali mou mporoume na kanoume epiloges
    epilegoume oti mas aresi i den mas aresi
    den simeni oti epidi gia sena ine or8o na to vlepi kanis etsi ine gia olous
    ke den 8eloume alous na mas lene ti na kanoume ke ti na skeftoume
    ke afto den exi sxesi me to motosikletistiko forum

gia afto esi ke o ka8e enas pes mas tin apopsi sou ke afto ine arketo
    den 8a mas krinis epidi den simfonoume me tin katef8insi i tin idiosigkrasia sou

emis mpori na imaste pio morfomeni pio siniditopioimenoi apo sena i to anti8eto ti prepi an gini diladi na mpoume stin steni ke stira logiki tou ka8e ena diladi akoma ke i pio di8en prodeftiki 8a 8elate oloklirotika sistimata gia na zite ke malista na ta dimiourgite i idioi

ke fisika gia to geniko kalo...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

efxaristoume ala apo genika kala imaste pliris...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

ναι ή οχι?

αν ξανά διαβάσεις αυτά που έγραψε ο afrotwin ίσως καταλάβεις τι εννοούσε αλλά μαλών το παρεξήγησες
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    κάπου τα έγραψα!!! Δε θυμάμαι!!!

Αλλά άλλη μία δεν πειράζει!!!

Νομίζεις ότι όλα γίνονται τυχαία???

Νομίζεις ότι οι αναρχικοί παίρνουν εντολές από εξωκομματικούς παράγοντες, ή ή πορεία-διαδήλωση οργανώθηκε από εξωκομματικούς???? Όλα είναι παιχνίδια εξουσίας!!! Απλά πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι μας δουλεύουν!!! Όχι δεν θα κάνω φασαρία για την κροτίδα γιατί κι αυτοί εντολές είχαν να δημιουργήσουν πανικό, φασαρία, αντίδραση από τον κόσμο εκεί και από τον κόσμο που παρακολουθούσε!!!Μπορεί η ΝΔ να μην θέλει να ξαναβγει σε αυτές τις εκλογές!!! Και δεν την συμφέρει να βγει!!!

Μήπως τελικά γινόμαστε πιόνια χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, και νομίζουμε ότι αντιδρούμε κιόλας??? Ναι να σώσουμε τα δάση και να μην αφήσουμε κανέναν να χτίσει εκεί που κάποτε ήταν όμορφα δέντρα!! Αυτό δεν γίνεται όμως με μια διαδήλωση!!! πόσοι από αυτούς που ήταν εχτές εκεί θα πάνε να προστατέψουν τα δάση? Και πόσοι από αυτούς εκεί θα επαναπάψουν την συνείδησή τους ότι κάτι έκαναν και τέρμα!!!

Αυτές οι λύσεις το μόνο που φέρνουν είναι να ξεχαστεί το γεγονός πιο γρήγορα! "Να κάνατε τη διαδήλωσή σας, τι άλλο θέλετε τώρα???" Και δυστυχώς σήμερα μιλάμε για τη διαδήλωση! Δεν βλ΄πεπω κανέναν να αναρωτιέται πλέον για το τι γίνεται στα χωριά!!!!

Και ναι σπαμάρω σε ένα τόσο γελίο θέμα ενός που του κάηκαν τα μ,πατζάκια όταν υπήρχαν πόσοι άνθρωποι που τους έβγαλαν απανθρακωμένους από τις φλογες!!! Είναι γελίο να μιλάμε για πράγματα αναμενόμενα όταν αυτή τη στιγμή κάποιοι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο!!!!

Ναι είναι για την πλάκα αυτό που συνέβει όταν σε ειρηνικές πορείες είχαν καταλήξει τόσοι και τόσοι στα νοσοκομεία (δεν είχαν γίνει επεισόδια, απλά έριξαν χημικα), με αναπνευστικά προβλήματα με σπασμένα χέρια και πόδια επειδή τους πάτησαν!!!! Είναι αστείο να μιλάμε για κάτι που έγινε τυχαί (γιατί σίγουρα δεν ήθελαν τα ΜΑΤ να πάρει κάποιος φωτιά) όταν επίτηδες κάεικαν τόσα στρέμματα δάσους και ξένης περιουσίας!!!!

Μπορεί να σταματήσει το αστείο εδώ και να πούμε κάτι σοβαρό???

Ποια ήταν τελικά η κολόνα????

Συμφωνω! τα περι συγκεντωσης-πορειας τα εχουμε ξαναπει ...δεν εχει κανενα αμεσο αποτελεσμα και αν εχει καποιο εμμεσο και μακροπροθεσμο δεν το ξερει κανεις..........ειναι αστειο βεβαια μεσα σε ολη αυτη την καταστροφη αλλα μια μεριδα κοσμου 10.000+ προτιμησαν να πανε καπου να περασουν το απογευμα - βραδυ τους απο τα να αραξουν σε καφετεριες η μπροστα στο χαζοκουτι...αν μη τι αλλο ειναι μια αρχη ρε γαμοτο!!

Δεν ειπε κανενας και δεν το πιστευει κανεις απο οσους πηγαν στην πορεια οτι καναμε κατι σημαντικο...μερικοι καναν λογο για το οτι θα ''παρουν το μηνυμα τους οι πολιτικοι''....@ρχιδι@ καπαμα....ειναι τοσο αναισθητοι και παχυδερμα που δεν τους νοιαζει καθολου...

Σε πολλές χώρες έχει αναπτυχθεί συλλογική συνείδηση και δράση, καιρός να αρχίσουμε και εδώ.

Διαφωνώ σχετικά με το αν η συγκέντρωση ήταν κομματικοποιημένη και ενταγμένη σε ''παιχνίδια εξουσίας'' ...απο το δίκτυο αναπτύχθηκε και από την αγανάκτηση ορισμένων υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων. Αυτό είναι γεγονός!

Το λοιπόν δεν γνωρίζω αν το 5% ή το 0,03% απο αυτούς που πήγαν στην συγκέντρωση μετέχουν μελλοντικά σε δράσεις, αλλα χρειάζετει μια αυτο-οργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας...να συσπειρωθεί όλος ο κόσμος και να δημιουργήσει κάτι δυνατό και ισχυρό.

Και στην τελική ας αρχίσουμε από τα βασικά ...πόσοι από εμάς ανακυκλώνουν? πόσοι το σκέπτονται λίγο παραπάνω πριν αφήσουν ανοικτά όοοολα τα φώτα στο σπίτι? πόσοι έχουν σε λειτουργία νυχθημερόν το a/c ? πόσοι χρησιμοποιούν λαμπτήρες εξοικονόμισης ενέργειας?.....όχι πολλοί και δεν ΄βγάζω τον εαυτό μου απ΄έξω...

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλλάβει αλλά η προστασία του περιβάλλοντος δεν μπορεί να μείνει πλέον ως πολιτικώς ορθή δράση που την συζητάμε μεταξύ μας....έχει ξεπεράσει αυτό το σημείο και έιναι πλέον ανάγκη....

Το πόσο θα δραστηριοποιηθεί ο καθένας μας προς αυτή την κατεύθυνση, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, αλλά ας αρχίσουμε σε πρώτη φάση να διορθώνουμε απλά πράγματα της καθημερινότητας μας...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Συμφωνω! τα περι συγκεντωσης-πορειας τα εχουμε ξαναπει ...δεν εχει κανενα αμεσο αποτελεσμα και αν εχει καποιο εμμεσο και μακροπροθεσμο δεν το ξερει κανεις..........ειναι αστειο βεβαια μεσα σε ολη αυτη την καταστροφη αλλα μια μεριδα κοσμου 10.000+ προτιμησαν να πανε καπου να περασουν το απογευμα - βραδυ τους απο τα να αραξουν σε καφετεριες η μπροστα στο χαζοκουτι...αν μη τι αλλο ειναι μια αρχη ρε γαμοτο!!

Δεν ειπε κανενας και δεν το πιστευει κανεις απο οσους πηγαν στην πορεια οτι καναμε κατι σημαντικο...μερικοι καναν λογο για το οτι θα ''παρουν το μηνυμα τους οι πολιτικοι''....@ρχιδι@ καπαμα....ειναι τοσο αναισθητοι και παχυδερμα που δεν τους νοιαζει καθολου...

Σε πολλές χώρες έχει αναπτυχθεί συλλογική συνείδηση και δράση, καιρός να αρχίσουμε και εδώ.

Διαφωνώ σχετικά με το αν η συγκέντρωση ήταν κομματικοποιημένη και ενταγμένη σε ''παιχνίδια εξουσίας'' ...απο το δίκτυο αναπτύχθηκε και από την αγανάκτηση ορισμένων υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων. Αυτό είναι γεγονός!

Το λοιπόν δεν γνωρίζω αν το 5% ή το 0,03% απο αυτούς που πήγαν στην συγκέντρωση μετέχουν μελλοντικά σε δράσεις, αλλα χρειάζετει μια αυτο-οργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας...να συσπειρωθεί όλος ο κόσμος και να δημιουργήσει κάτι δυνατό και ισχυρό.

Και στην τελική ας αρχίσουμε από τα βασικά ...πόσοι από εμάς ανακυκλώνουν? πόσοι το σκέπτονται λίγο παραπάνω πριν αφήσουν ανοικτά όοοολα τα φώτα στο σπίτι? πόσοι έχουν σε λειτουργία νυχθημερόν το a/c ? πόσοι χρησιμοποιούν λαμπτήρες εξοικονόμισης ενέργειας?.....όχι πολλοί και δεν ΄βγάζω τον εαυτό μου απ΄έξω...

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλλάβει αλλά η προστασία του περιβάλλοντος δεν μπορεί να μείνει πλέον ως πολιτικώς ορθή δράση που την συζητάμε μεταξύ μας....έχει ξεπεράσει αυτό το σημείο και έιναι πλέον ανάγκη....

Το πόσο θα δραστηριοποιηθεί ο καθένας μας προς αυτή την κατεύθυνση, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, αλλά ας αρχίσουμε σε πρώτη φάση να διορθώνουμε απλά πράγματα της καθημερινότητας μας...

Και έρχεσαι στα λόγια μου!!!!

συμφωνώ με το ότι πρέπει να γίνει κάτι για να βοηθήσουμε το περιβάλλον!!!

Αλλά , συγνώμη κιόλας, είσαι εκτός θέματος!!!

Εδώ μιλάγαμε για μια κροτίδα και για τους κακούργους ΜΑΤατζίδες που βαράνε τον κοσμάκι

Γι αυτό σου λέω...... την κολόνα την βρήκαμε????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

................

ke fisika gia to geniko kalo...

efxaristoume ala apo genika kala imaste pliris...

"...Κι είμαι στο θάλαμο 9 για το καλό μου..."
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Καλά σοβαρά μιλάμε????

Μιλάμε για πολύ μεγάλη φαντασία!!!!

Σιγά μη σκεφτόντουσαν τόσο μακροπρόθεσμα!!!!

den milao re si gia makroprothesmo sxedio, oute gia sinomosia evraion eksogiinon klp klp

, milao gia taktiki kratous.

opoios bgainei stous dromous, prepei na fenete ston poli kosmo kai ap tin tileorasi san to kakopoio stoixeio, oti einai kakos, kai kanei episodia, kai pos xtipaei tous kaimenous oikogeniarxes mpatsous pou tous perimenoun 3 paidia piso, kai kathe fora pou pane gia vardia den kseroun an girisoun piso

apla pragmata leme
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    apla pragmata leme

Απλά και σωστότατα...!!!
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

"...Κι είμαι στο θάλαμο 9 για το καλό μου..."
    ante me to kalo ke pali spiti
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και έρχεσαι στα λόγια μου!!!!

συμφωνώ με το ότι πρέπει να γίνει κάτι για να βοηθήσουμε το περιβάλλον!!!

Αλλά , συγνώμη κιόλας, είσαι εκτός θέματος!!!

Εδώ μιλάγαμε για μια κροτίδα και για τους κακούργους ΜΑΤατζίδες που βαράνε τον κοσμάκι

Γι αυτό σου λέω...... την κολόνα την βρήκαμε????

καλα αφου σε ενδιαφερει το κομματι της ''χειραγωγησης'' απο το κρατος θα επρεπε να σε ενδιαφερει και το γεγονος οτι πηγαν να μετατρεψουν μια ειρηνικη διαδηλωση σε μπ***δελο παντως ....anyway...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Λοιποοοοοοον....

ο κοσμος ηταν πολυς ,παρα πολυς και χωρις καμια κομματικη αποχρωση...

Την ωρα που ο χωρος μπροστα απ το μπουρ... εεεε την Βουλη ηταν φισκα,
    εριχνες μια ματια στην πλατεια Συνταγματος και οπου εφθανε το ματι σου
    εβλεπε ατομα να ερχονται συνεχως...απο Φιλλεληνων...απο Ερμου...

Προσωπικα δεν περιμενα ΤΕΤΟΙΑ προσελευση,κατι το οποιο
    τουλαχιστον δειχνει οτι η "πολυθρονα" δεν μας εχει φαει ολους...

Οσο αφορα τα επεισοδια που αναφερει η kitten ειναι ετσι οπως τα λεει
    αφου αργα το βραδυ μου τα επιβεβαιωσε προσωπικος μου φιλος,αυτοπτης μαρτυρας.
    OI MΠΑΤΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ Κ ΑΝΑΔΡΑ
    ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΦΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΑΤΟΜΑ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ "ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ"...

Φυσικα μπορει να λεω και ψεματα αφου οι ΜΠΑΤΣΟΙ ειναι και αυτα παιδια του
    λαου και με βαση εγκυρες πηγες (αχα) ειναι και αυτοι "εχθροι του ανθρωπου δηθεν"...και μπλα μπλα και "απλες κροτιδες" και ο Χριστοδουλος φανταρος...

εχμμμ...εχμμμ στο θεμα μας παλι ...

Κοιταξτε να δειτε...Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ

Δεν απαλυναμε τον πονο κανενος αλλα δειξαμε οτι ΠΟΝΑΜΕ για αυτα που βλεπουμε.

Δειξαμε οτι η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
    πραγμα το οποιο παντα ισχυε βεβαια αλλα τα ΜΜΕ φροντιζαν να το ξεχναμε...

Ισως απο μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (εξω απο κομματα ΠΑΝΤΑ...)
    να ξεκινησει μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

με ΕΝΕΡΓΕΣ,να το επαναλαβω, Ε-Ν-Ε-Ρ-Γ-Ε-Σ συμμετοχες στα κοινα

w.w.f. ,Green Peace κ.α. Θελουν την βοηθεια μας Δεν μπορουν μονες τους
    να τα βαλουν με το "θεριο"-Κρατος-"Ιδιωτικες κατασκευαστικες" που
    ειναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ!!!

Αν επισης απο την χθεσινη συγκεντρωση βγουν 2,3,10 ατομα
    που ειναι αποφασισμενα να δρασουν σε ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ στο "θεριο"...και αυτο καλο ειναι και πρεπει να γινει...

να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ακομα ατομα εκει κατω χωρις τα βασικα...
    Ο κοσμος χθες στο Συνταγμα,στην Θεσαλλονικη και οπου αλλου...
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ...
    καπου αλλου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!

Να μην ξεχναμε ποτε αν δεν θελουμε να μας ξεχνανε κι εμας!!!

Χαιρετω
    εχεις πλακα ρε....οταν μιλαω για κομπλεξικους πεταγεσαι αμεσως να με επιβεβαιωσεις.... καραγιοζακο!!!

α μη ξεχασω να σου πω οτι ειμαι μπατσος και εγω και σε εχω φακελωσει
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εχεις πλακα ρε....οταν μιλαω για κομπλεξικους πεταγεσαι αμεσως να με επιβεβαιωσεις.... καραγιοζακο!!!

α μη ξεχασω να σου πω οτι ειμαι μπατσος και εγω και σε εχω φακελωσει
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε μεγάλε δε πας καθόλου καλά!Μα καθόλου.& δε χρειάζεται να βρίζεις το κόσμο..Αλλά με το μυαλό που κουβαλάς δε περιμένει κάποιος περισσότερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ρε μεγάλε δε πας καθόλου καλά!Μα καθόλου.& δε χρειάζεται να βρίζεις το κόσμο..Αλλά με το μυαλό που κουβαλάς δε περιμένει κάποιος περισσότερα.
    se parakalo giati ton vrizis 8a i8eles o 8eos na se kani san ke afton?
    ipame den leme tin leksi mialo otan ine paron....

ke min koroidevete ta atoma me idikes anagkes krima ine...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    se parakalo giati ton vrizis 8a i8eles o 8eos na se kani san ke afton?
    ipame den leme tin leksi mialo otan ine paron....

ke min koroidevete ta atoma me idikes anagkes krima ine...
    Είδες ότι προσπάθησα να το εκφράσω όσο πιο σωστά μπορούσα χωρίς βομολοχίες & εξυπνάδες.
    Αν & συμφωνώ μαζί σου. Δεν έπρεπε να κοροϊδέψω κάποιον, αλλά νομίζω είπα την πραγματικότητα..

Σελίδα 26 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ντροπή και αίσχος!!!!
    από arazw.ara.zw στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2010, 18:08
  2. Ντροπή και αίσχος!!!!!!
    από KLX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 10:42
  3. Milame....ΝΤΡΟΠΗ