Mια η αλλη ειναι και τα τρια..
Με φρεσκα λαδακια και συνετη οδηγηση πιστευω οτι ειναι μηχανακια για μια ζωη.
Ισως το Χ να ζοριζεται λιγοτερο τα καλοκαιρια με τις 40αρες+ λογω υδροψυξης.
The only easy day was yesterday.
ποσα χλμ εχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
nai file moy to nosokomeio to eixa gia spiti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι και εμένα πήγε μια φορά με 130,όταν το έριξα απο το πήλιο..έλα ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Ναι και εμένα πήγε μια φορά με 130,όταν το έριξα απο το πήλιο..έλα ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
to mhxanaki pragmatika gazoni k poite oti thelete pare bolta x poy exei strothi kala k meta ela na moy peis me poso phge
Καλά εγώ προσπάθησα να μην μιλήσω.Τελοσπάντων,το κρυπτονακι το είχα φτιαγμένο μέχρι ένα Α σημείο.Δεν είχα κάνει μπαλάρισμα,είχα το μαμά γρανάζωμα για περισσότερο ξετάνημα(κοινώς τελική)
Η διαφορά φίλε μου ήταν 0 χλ/μΑπλά το μηχανάκι είχε αρκετά καλύτερη απόκριση απο τις μεσαίες στροφές και πάνω!Και όχι πίστεψε το και εσύ σιγά σιγά,δεν πάς με 130
![]()
Με 180 πας αφού τόσο γράφει το κοντέρ!
![]()
180km/h me thn kamia
Σημερα κανοντας την διαδρομη πειραια-μαλακασα παρατηρησα το εξης.Μετα τα 85 χλμ,τα νουμερα του χιλιομετρητη στο κοντερ τρεμοπαιζαν ελαφρως(ελαχιστα θα ελεγα) απο τους κραδασμους.Συμβαινει σε κανεναν αλλο,η το δικο μου εχει τζογους?
Και καθως περασα τα 1.600 ειπα να του δωσω λιγο να δω ποσο παει.
Ευθεια 120 σχετικα ανετα χωρις "ψαρακια" και αλλα τετοια:rotflmao:
Στην κατηφορα πριν τα διοδια σκυφτος αγγιξα 140![]()
se eythia dokimase na skipsis na deis pos tha katebei 130 135 k kathfora skyftos 140
το εχει παρατηρησει κανεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Σημερα κανοντας την διαδρομη πειραια-μαλακασα παρατηρησα το εξης.Μετα τα 85 χλμ,τα νουμερα του χιλιομετρητη στο κοντερ τρεμοπαιζαν ελαφρως(ελαχιστα θα ελεγα) απο τους κραδασμους.Συμβαινει σε κανεναν αλλο,η το δικο μου εχει τζογους?
Μετρημένο με ψηφιακό κοντέρ 113 σε ευθεία.
Κόψτε τις αερολογίες και καταλάβετε τι καβαλάτε..![]()
παιδια μολις πηρα μεταχειρισμενο το crypton x135 το ζαντατο. εχει 4000 χλμ και το προηγουμενο σερβις εγινε στα 1500. εχω καποιες ερωτησεις γι αρχη.
1)Ποτε να κανω το σερβις? να αλλαξω μονο λαδια μπουζι και γρασσωμα αλυσιδας η να του πω να κοιταξει και κατασταση φρενων αλυσιδας ελαστικων μπαταριας αναρτησεων και τα βασικα γενικα που θελουν κοιταγμα?
2)Μενω Νεα ιωνια οποτε κοντα σε περιοχες Ηρακλειο Καλογρεζα και Φιλαδελφεια αλλα και Κεντρο αθηνας λογω σχολης. Ξερετε σε ποια σημεια απο αυτα εχει εξουσιοδοτημενο σερβις ΥΑΜΑΗΑ?
3) Το μονο που θελω να αλλαξω ειναι Εξατμιση και σε λιγο καιρο ελαστικα. Τι να του φορεσω απ εξατμιση σε τιμη κατω η ισα απο 100 ευρω συν τα μαστορικα (πχ Προτεκ η GPR?) και που τις βρισκω σε ποιο καταστημα? Για τα ελαστικα ποια να βαλω σε 3 μηνες που θελει? σε τιμη 100-120 συμπεριλαμβ του μαστορα και σε ποιο μαγαζι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Η protech κανει γυρω στο 100αρικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από giwrghs
παιδια μολις πηρα μεταχειρισμενο το crypton x135 το ζαντατο. εχει 4000 χλμ και το προηγουμενο σερβις εγινε στα 1500. εχω καποιες ερωτησεις γι αρχη.
1)Ποτε να κανω το σερβις? να αλλαξω μονο λαδια μπουζι και γρασσωμα αλυσιδας η να του πω να κοιταξει και κατασταση φρενων αλυσιδας ελαστικων μπαταριας αναρτησεων και τα βασικα γενικα που θελουν κοιταγμα?
2)Μενω Νεα ιωνια οποτε κοντα σε περιοχες Ηρακλειο Καλογρεζα και Φιλαδελφεια αλλα και Κεντρο αθηνας λογω σχολης. Ξερετε σε ποια σημεια απο αυτα εχει εξουσιοδοτημενο σερβις ΥΑΜΑΗΑ?
3) Το μονο που θελω να αλλαξω ειναι Εξατμιση και σε λιγο καιρο ελαστικα. Τι να του φορεσω απ εξατμιση σε τιμη κατω η ισα απο 100 ευρω συν τα μαστορικα (πχ Προτεκ η GPR?) και που τις βρισκω σε ποιο καταστημα? Για τα ελαστικα ποια να βαλω σε 3 μηνες που θελει? σε τιμη 100-120 συμπεριλαμβ του μαστορα και σε ποιο μαγαζι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
τωρα για τα λαστιχα οχι & 100-120 !
το πολυ να σ βγουν με το τοποθετηση κανενα 60αρι αντε 70αρι.εγω σ προτεινω τα metazeler me22