@ dirtbird![]()
@ dirtbird![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Καλή φάση![]()
εγώ έλιωσα στα πιστάκια στη Βαρυμπόμπη σήμερα μαζί με κάτι μοτοκροσάδες. Τελικά το μοτοκρός είναι καλό σχολείο.
έφαγα και μια τιμονιά στην κοιλιά από πτώση.. άουτς![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Aν την εφαγες στην περιοχη κατω απο το θωρακα και συνεχισεις να εχεις ενοχλησεις φανταζομαι οτι δεν θα το αφησεις ετσι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
έφαγα και μια τιμονιά στην κοιλιά από πτώση.. άουτς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Καλή φάση![]()
εγώ έλιωσα στα πιστάκια στη Βαρυμπόμπη σήμερα μαζί με κάτι μοτοκροσάδες.
Eλα ρε Trickman. Στην Βαρυμπόμπη είχε πάει και ο Αποστόλης (zubitos) μόνος του. Μέχρι που βρήκε ένα βετεράνο-γεροντάκι στην τύχη και τον ανέβασε μέχρι την πηγή.![]()
Υγ Ο STOYBI έχει δίκιο.
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Δηλαδη ρε παιδια δεν φωναζουν τιποτα πυροσβεστες δασαρχειο κτλ στην παρνηθα???σκεφτομουν να κανω καμια βολτα απο εκει αλλα ελεγα θα μου την πουν ασε και μην με δεσουν κιολας
![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
etsi htan... μαλλον χαλαρωσανε τωρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
Δηλαδη ρε παιδια δεν φωναζουν τιποτα πυροσβεστες δασαρχειο κτλ στην παρνηθα???σκεφτομουν να κανω καμια βολτα απο εκει αλλα ελεγα θα μου την πουν ασε και μην με δεσουν κιολας
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Υγ Ο STOYBI έχει δίκιο.
![]()
![]()
![]()
Ο STOYBI το θυμαται οταν μια χρονια "βαρυστομαχιασε" απο την ακρη του αριστερου γκριπ του ΥΖ του φευγοντας σε κατηφορικο..... Για λιγο ειχε γλυτωσει καλη ζημια...![]()
Ατιμο πραγμα να χτυπησεις σε κοιλια --- στομαχι...![]()
και τι προστασια προβλεπεται εκει;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ατιμο πραγμα να χτυπησεις σε κοιλια --- στομαχι...![]()
![]()
ο θωρακας που μου εστειλε ο Σωτήρης;
όχι και γεροντάκι ο άνθρωπος,42 χρονών ήταν,πάντως τον ευχαριστώ πολύ γιατι μου έμαθε αρκετά πράγματα και με πήγε και σε μέρη που απο μόνος μου δεν πρόκειτε να πήγαινα.Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Eλα ρε Trickman. Στην Βαρυμπόμπη είχε πάει και ο Αποστόλης (zubitos) μόνος του. Μέχρι που βρήκε ένα βετεράνο-γεροντάκι στην τύχη και τον ανέβασε μέχρι την πηγή.![]()
Υγ Ο STOYBI έχει δίκιο.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
όχι και γεροντάκι ο άνθρωπος,42 χρονών ήταν,πάντως τον ευχαριστώ πολύ γιατι μου έμαθε αρκετά πράγματα και με πήγε και σε μέρη που απο μόνος μου δεν πρόκειτε να πήγαινα.
Προφανώς δεν κατάλαβα καλά τι μου είπες.
Μια φορά με τον Κατάνα είχαμε συναντήσει εντουρά 70κάτι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Προφανώς δεν κατάλαβα καλά τι μου είπες.
Μια φορά με τον Κατάνα είχαμε συναντήσει εντουρά 70κάτι![]()
![]()
![]()
Το εσωσες........![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το εσωσες........![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
:a13: :a13: :a13: :a13: ουφ :a13: :a13: :a13: :a13:
Ρε man και να πεις ότι δεν σου το 'πα να ρθει μόνος του! Δεν το διάβασες το δεύτερο pm μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Υγ Ο STOYBI έχει δίκιο.
![]()
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
Όχι ευτυχώς εκτός από ένα κάψιμο τίποτα χειρότερο..! Αλλά ένα εκατοστό απο κάτω από τον θώρακα και κανα 2 πάνω από την ζώνη.. ο γκαντέμης..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aν την εφαγες στην περιοχη κατω απο το θωρακα και συνεχισεις να εχεις ενοχλησεις φανταζομαι οτι δεν θα το αφησεις ετσι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
βρομώπουλε...
![]()
![]()
![]()
![]()