δε ξερω
ρε λες το κολοπαιδο να μου τον (χαρισε :rotflmao: :rotflmao: ) για κινεζικο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε ξερω
ρε λες το κολοπαιδο να μου τον (χαρισε :rotflmao: :rotflmao: ) για κινεζικο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για ψαχτο !!! ειναι κρυφοκινεζοσπονσορας λες ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε ρε... με πειράζετε..![]()
Αυτό φίλε μου σημαίνει οτι η μπαταρία σου είναι Γ.Τ.Π.Κ.
Όταν ανάβει πράσινο σημαίνει ότι έχει φορτιστεί. Άν πολύ γρήγορε 5sec ανάβει ξανά περτικαλί σημαίνει ότι η μπαταρία σου δε κρατάει φορτίο...
Θαυμαστικό νομίζω ή πρόβλημα ή desulfication ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων..![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
re anabei το δεξιο δεξιο πρασινο κουμπι και καθε 5 δευτερολεπτα αναβει ξανα το κοκκινο
τωρα που μιλαμε ακουω το τσικ τσικ συνεχεια :hypnotize
τι να κανω να την βγαλω απο το ρευμα? λεγε![]()
το θαυμαστικο τι ακριβως ειναι? δεν μου αναψε
Βγάλ'τη, η μπαταρία είναι ψιλo dead πάντως. Θαυμαστικό ούτε σε εμένα ανάβει.
Τα υγρά της είναι στο νορμάλ ύψος;
Έχω την παλιά μου στο σπίτι του κύπριου, άν την έχει κρατήσει ακόμα να στην δώσω. Τί τύπος είναι η δικιά σου;
Ά, βρήκα και παξιμάδι!![]()
Λάμπρος
Ή μάλλον άσ'την μη σου τελειώσει μέχρι να την ξαναβάλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
re anabei το δεξιο δεξιο πρασινο κουμπι και καθε 5 δευτερολεπτα αναβει ξανα το κοκκινο
Ελπίζω όμως μη μου "κάψεις¨κανα ρελέ![]()
![]()
Λάμπρος
την εβγαλα την εχω μπροστα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Βγάλ'τη, η μπαταρία είναι ψιλo dead πάντως. Θαυμαστικό ούτε σε εμένα ανάβει.
Τα υγρά της είναι στο νορμάλ ύψος;
Έχω την παλιά μου στο σπίτι του κύπριου, άν την έχει κρατήσει ακόμα να στην δώσω. Τί τύπος είναι η δικιά σου;
Ά, βρήκα και παξιμάδι!![]()
παντως αυριο θα τραβηξω καμοια 10 αρια μιζιες μπας και παρει και μετα την πεταω αμα ειναι![]()
λεει πανο τις do not open και ειναι μαρκας (me kapses) G.K την πηρα 30 ευρω :hypnotize
![]()
μαλλον δεν ειναι με υγρα
λεει YTX9- BS
Άντε πηγαίνω...
αμάν αυτή η γκρίνια...![]()
![]()
Λάμπρος
ayrio prvi ρε θα την βαλω πανω ξαναΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ή μάλλον άσ'την μη σου τελειώσει μέχρι να την ξαναβάλεις...
Ελπίζω όμως μη μου "κάψεις¨κανα ρελέ![]()
![]()
κραταω τον ενα πολο με ενα κατσαβιδη μιας και δε βρηκα παξιμαδη να την βιδωσω σταθερα
την πηρα το απογευμα φορτισμενη απ το γειτονα μου μεσω του υπολογιστη του![]()
Πιθανών να μη τεριάζει η δικιά μου. Κλειστού τύπου είχε και ο shadowman, ήταν αντίστροφα οι πόλοι και δε έφτάναν τα καλώδια..Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
την εβγαλα την εχω μπροστα μου
παντως αυριο θα τραβηξω καμοια 10 αρια μιζιες μπας και παρει και μετα την πεταω αμα ειναι![]()
λεει πανο τις do not open και ειναι μαρκας (me kapses) G.K την πηρα 30 ευρω :hypnotize
![]()
μαλλον δεν ειναι με υγρα
λεει YTX9- BS
Λάμπρος
Πας ν' αναστησεις ενα ψοφιμι που κανει τσικ τσικ ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
τωρα που μιλαμε ακουω το τσικ τσικ συνεχεια :hypnotize
τι να κανω να την βγαλω απο το ρευμα? λεγε![]()
το θαυμαστικο τι ακριβως ειναι? δεν μου αναψε
![]()
![]()
![]()
δλδ να κολλησω και γω τη μπαταρια στο πισι να δω αν φορτιζει ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ayrio prvi ρε θα την βαλω πανω ξανα
κραταω τον ενα πολο με ενα κατσαβιδη μιας και δε βρηκα παξιμαδη να την βιδωσω σταθερα
την πηρα το απογευμα φορτισμενη απ το γειτονα μου μεσω του υπολογιστη του![]()
Θ' αντεξει η μπαταρια τη δυναμη του Ιντελ Πεντιουμ Κουαντ Κορ και δε συμαζευεται ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
δλδ να κολλησω και γω τη μπαταρια στο πισι να δω αν φορτιζει ;;
Θ' αντεξει η μπαταρια τη δυναμη του Ιντελ Πεντιουμ Κουαντ Κορ και δε συμαζευεται ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: