Τι πωλήσεις ρε; Αφού Κύπρο δουλεύει ο άνθρωπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και σε σένα τα ίδια έλεγε ο bill ε? να δεις που βγήκε σεργιάνι για πωλήσεις ο κερατάς ...
Τι πωλήσεις ρε; Αφού Κύπρο δουλεύει ο άνθρωπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και σε σένα τα ίδια έλεγε ο bill ε? να δεις που βγήκε σεργιάνι για πωλήσεις ο κερατάς ...
Οχι ρε μαν. Στο V4 έχεις μείνει; V5 Πεδροσα replica θα παρουσιάσειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
/εγκάθετος προβοκάτορας on
ο καιρός γαρ εγγύς, σε ένα χρονάκι να δείτε V4 που θα τα σκίσει όλα![]()
/εγκάθετος προβοκάτορας off
![]()
![]()
![]()
εγω ενα εχω να πω...μακαρι να αντεχει το ρημαδι και να σκισει στα ισια τα χοντα(χρηση δρομου),μπας κι αξιωθει ο κερατας ο ιαπωνας και φτιαξει κανα v4...
αντε γιατι τα τελευταια χρονια εχει χαλασει η πο@τ@ν@ ακομα και στα παπια...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ξέρω ότι η ερώτηση είναι μανάβικη αλλά από την εμπειρία σου τα ευρωπαϊκά έχουν την ίδια αξιοπιστία-μακροζωία σε βελτιώσεις;Αν ναι ποιές μάρκες;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω ενα εχω να πω...μακαρι να αντεχει το ρημαδι και να σκισει στα ισια τα χοντα(χρηση δρομου),μπας κι αξιωθει ο κερατας ο ιαπωνας και φτιαξει κανα v4...
αντε γιατι τα τελευταια χρονια εχει χαλασει η πο@τ@ν@ ακομα και στα παπια...![]()
Μιλάμε για ίδιου επιπέδου βελτιώσεις και κατά προτίμηση κάτι παραπάνω από φίλτρο-εξάτμιση
Το Aprilia RSV4 FACTORY, η μοτοσυκλέτα που κάνει αίσθηση στο κόσμο της μοτοσυκλέτας,
τόσο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της όσο και με την μέχρι τώρα απόδοση της στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes,
ανακηρύσσεται η ΚΑΛΥΤΕΡΗ SUPERSPORT ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ για το 2009.
Το σχετικό άρθρο του 0300 : http://www.0300.gr/article.php?id=369
Tο σχετικό δελτίο τύπου της APRILIA :
http://www.0300.gr/admin/uploads/RSV...ear%202009.pdf
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Εγινε η παρουσίαση και δοκιμή των RSV4 επί ελληνικού εδάφους. Η aprilia έφερε 5 μηχανάκια για τεστ δοκιμή στην πίστα των Σερρών από έλληνες δημοσιογράφους. Μιας και ήταν και ο Δάλλας πάνω, θα διαβάσουμε σύντομα στο ebike εντυπώσεις απ΄το πριόνι.
Ωραίο ήχο έχει το V πάντως....![]()
Video & φωτό είναι απ΄το apriliabikers
![]()
Πωπωωω,ρε ειναι χαλια το ποδηλατάκι,η βάση πινακίδας του δεν βλέπεται !![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1725
Τρεις συνεργάτες του site παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, ο Πρωταθλητής Ελλάδας Άλκης Συνιώρης, ο οποίος μάλιστα ήταν ο ταχύτερος στην πίστα με χρόνο 1m23.8sec! που σίγουρα δείχνει ότι η μοτοσυκλέτα έχει φοβερές προοπτικές, αφού έγινε με τις στάνταρ μακριές σχέσεις, με τα φώτα και τα φλας στη μοτοσυκλέτα και με την πίστα όχι τόσο καθαρή, αφού τις δύο προηγούμενες ημέρες φιλοξενούσε τεστ αυτοκινήτου, του νέου Ford Focus RS με 305 ίππους, που άφησαν λίγο σκόνη στις εσωτερικές κάποιων στροφών.
1.23,8 με stock![]()
![]()