Ααααβατον-αβίαστα,δανείζω με μακροχρόνια μίσθωση, OZ σφυρήλατη, 5κιλη, 6.00' Χ 17', χρυσαφένια που σου κάθεται (εύκολα).Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αλλη μία να φαίνονται καλά οι λεπίδες.![]()
Ερχόμαστε στο χώρο σας, πλήρης εχεμύθεια.![]()
Eίσαι μεγάλη κουφάλα! 5κιλη η 6άρα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ααααβατον-αβίαστα,δανείζω με μακροχρόνια μίσθωση, OZ σφυρήλατη, 5κιλη, 6.00' Χ 17', χρυσαφένια που σου κάθεται (εύκολα).
Ερχόμαστε στο χώρο σας, πλήρης εχεμύθεια.![]()
Αυτη εδω είναι 5.5 και καλύτερα μην αναφέρω βάρος...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρώτα τον Φίλιππα τι έπαθε μόλις την έπιασε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eίσαι μεγάλη κουφάλα! 5κιλη η 6άρα ε?
Αυτη εδω είναι 5.5 και καλύτερα μην αναφέρω βάρος...![]()
:rotflmao:
Τι κουφάλα ρε? Αμα την θες να την βάλεις στην δανείζω λέμε. Αφού στο ράφι την έχω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρώτα τον Φίλιππα τι έπαθε μόλις την έπιασε :rotflmao::rotflmao:
...
ναι όντως! είναι παναλαφρη η πουτ@ν@. Κι η πλακα είναι, ότι έκανα την συγκριση με τη ζαντα του bimota την οποια είχα πιασει τις προάλλες![]()
Κατάλαβα ρε φίλε και σε ευχαριστώ για την προσφορά σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρώτα τον Φίλιππα τι έπαθε μόλις την έπιασε :rotflmao::rotflmao:
Τι κουφάλα ρε? Αμα την θες να την βάλεις στην δανείζω λέμε.
Κατσε να το σκεφτώ λίγο, εχει θετικά και αρνητικά!
Θα είναι το μηχανάκι λίγο καρνάβαλος, θα θέλει λίγο δουλειά να μπει γρανάζι σωστά, ο δίσκος μπορεί να μην εχει πρόβλημα, αλλά μάλλον θα έχει και μετα θα θέλει 190 λάστιχο.
Δεν ξέρω αν αξίζει ρε συ, πρέπει να το μελετήσω λίγο.
Εχω κάνει μια σκέψη να φτιαξω ενα σετ τροχούς για την πίστα, γιατί σίγουρα ενα ζευγάρι πιο ελαφρών τροχών θα βοηθήσει πολύ. Μπροστινό δεν εχεις ε?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπαίνει και 180 στη ζάντα χωρίς πρόβλημα, αφού είναι η εναλλακτική διάσταση απ΄την ίδια την aprilia. Το καλύτερο θα είναι βέβαια 190-55...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κατάλαβα ρε φίλε και σε ευχαριστώ για την προσφορά σου!
Κατσε να το σκεφτώ λίγο, εχει θετικά και αρνητικά!
Θα είναι το μηχανάκι λίγο καρνάβαλος, θα θέλει λίγο δουλειά να μπει γρανάζι σωστά, ο δίσκος μπορεί να μην εχει πρόβλημα, αλλά μάλλον θα έχει και μετα θα θέλει 190 λάστιχο.
Δεν ξέρω αν αξίζει ρε συ, πρέπει να το μελετήσω λίγο.
Εχω κάνει μια σκέψη να φτιαξω ενα σετ τροχούς για την πίστα, γιατί σίγουρα ενα ζευγάρι πιο ελαφρών τροχών θα βοηθήσει πολύ. Μπροστινό δεν εχεις ε?![]()
![]()
Μπροστινή και πισινή έχω τις stock (ίδιο Υ σχέδιο), μόνο που είναι χυτές και...μπλέ ενώ πιθανότατα θα μπλέξεις με τις δισκόπλακες.
8,1 κιλά είναι η πίσω και 5 κιλά η μπροστινή (όσο είναι η ΟΖ η πίσω δλδ...)
Αφού ψάχνεις στο ebay, ψάξε μια μπροστινή ΟΖ ή Malgatech μόνη της. Μπορεί να την βρείς σε καμμιά super τιμή.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλοφόρετηηηηη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μόλις την τσίμπησα!!
![]()
![]()
Ευχαριστώ Μακη. Κατσε να ρθει να την περιλάβω και μετα θα γίνουν πειράματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλοφόρετηηηηη!!!!
![]()
![]()
Ε ρε τι σαματάς θα γίνει φέτος!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κάναμε τις μετρήσεις, και τωρα περιμένω.
Το πρόβλημα ειναι οτι η απόσταση σέλλα/μαρσπιέ ειναι πολύ μικρή και τα πόδια μου μακριά σε σημείο να λυγίζουν υπερβολικά.
Θα το λύσουμε κι αυτό και μια που εχω μια εξτρα σέλλα δεν εχω και άγχος, αν και δεν πρόκειται να χαλάσει κι αυτη.
Μολις τελειώσει θα ποστάρω φωτο.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Επισκέφτηκα τον φίλο μου τον Αντρέα τον ταπετσέρη να φτιάξουμε μια σέλλα στα μετρα μου.
που πηγε το αλλο μισο?
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να βγαλεις ακρη με το σελα, αν και δε ξερω κατα ποσο θα εχεις το επιθυμιτο αποτελεσμα...μαλλον μονο με ρυθμιζομενα μαρσπιε φτιαχνεται η κατασταση, αλλα κοστιζουν πολυ δυστυχως...
αναμενω παντως τα αποτελεσματα απο τη σελα, γιατι ενδιαφερομαι κι εγω αμεσα(και οι ρυθμιζομενοι μαρσπιεδες πολυ ακριβοι)
![]()
![]()
Δεν μπαίνουν άλλα μαρσπιέ με την καμμία ετσι που ειναι η κατασκευή του πλαισίου, εκτός κι αν φτιαχτούν επι τούτου απο την αρχή ειδικά για αυτη την μοτοσυκλέτα. Για να χωρέσουν τα πόδια μου όμως, θα πρέπει να πανε αρκετά χαμηλότερα και μπορεί να εχουμε αλλα μετα, οπότε αλλάζω την σέλλα. Θα γίνει ψηλότερη, και θα αποκτήσω και πιο πολύ χώρο πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
που πηγε το αλλο μισο?
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να βγαλεις ακρη με το σελα, αν και δε ξερω κατα ποσο θα εχεις το επιθυμιτο αποτελεσμα...μαλλον μονο με ρυθμιζομενα μαρσπιε φτιαχνεται η κατασταση, αλλα κοστιζουν πολυ δυστυχως...
αναμενω παντως τα αποτελεσματα απο τη σελα, γιατι ενδιαφερομαι κι εγω αμεσα(και οι ρυθμιζομενοι μαρσπιεδες πολυ ακριβοι)
![]()
![]()
Ο ταπετσέρης είναι ο καλύτερος που υπάρχει κι είναι κολλητός μου εδω και 20 χρόνια, οπότε το αποτέλεσμα ειναι εγγυημένο.
Ειναι ο Αντρέας Κουρής, Υμηττού και Εμπεδοκλέους γωνία, 210 7013539 για να κανω και λίγο διαφήμιση, εξ αλλου οσους εχω στείλει εκει εχουν μείνει 100% ικανοποιημένοι.
Δεν ειναι υποχρεωτικό να την πετύχουμε 100% με την πρωτη. Μετράμε στατικά, θα φτιαχτεί και μετα θα φανεί στην βόλτα αν θέλει αλλαγές.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957