Το δικο μου το ντουκατι δεν σας εκανε ε;
επειδη εβαλαν 4 ροδιτσες;
θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε
δεν σας ξαναπαιζω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το δικο μου το ντουκατι δεν σας εκανε ε;
επειδη εβαλαν 4 ροδιτσες;
θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε
δεν σας ξαναπαιζω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Μάκης δεν ηρθε, οπότε να το πούμε γιατί χαθηκε εκει πίσω απο 3-4 σελίδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
λοιπον αυτο θα μας το πει ο Μακης101![]()
Ειναι ενα Scott Flying Squirrel. (Ιπτάμενος Σκίουρος)
H χρονιά δεν παίζει ρόλο, από το 1930 και μετα ηταν σχεδόν ίδια για καμμια 20ρια χρόνια.
Πολύ γρήγορη μοτοσυκλέτα στην εποχή της, δίχρονη δικύλινδρη με υδρόψυξη.
Αν θυμάμαι καλά στα πρώτα χρόνια του ΙΟΜ ΤΤ ειχαν βγάλει κανονισμούς να την περιορίσουν απο τους αγώνες γιατί ηταν πάρα πολύ πιο γρήγορη απο τις αλλες της κατηγορίας.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ο Μάκης δεν ηρθε, οπότε να το πούμε γιατί χαθηκε εκει πίσω απο 3-4 σελίδες.
Ειναι ενα Scott Flying Squirrel. (Ιπτάμενος Σκίουρος)
H χρονιά δεν παίζει ρόλο, από το 1930 και μετα ηταν σχεδόν ίδια για καμμια 20ρια χρόνια.
Πολύ γρήγορη μοτοσυκλέτα στην εποχή της, δίχρονη δικύλινδρη με υδρόψυξη.
Αν θυμάμαι καλά στα πρώτα χρόνια του ΙΟΜ ΤΤ ειχαν βγάλει κανονισμούς να την περιορίσουν απο τους αγώνες γιατί ηταν πάρα πολύ πιο γρήγορη απο τις αλλες της κατηγορίας.
και νομιζα οτι την ξεχασατε τελειως.
Ειναι οπως τα λες και ειναι απο τις πρωτες πτωτες του 30, κουβαλαει του κοσμου τις πατεντες μιας και ο Σκοττ ηταν περιπτωση.
Και στο νετ δεν εχει και πολλα πραματα για την Σκοττ.
Οχι δεν θα το εβρησκε ο Αρης
![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Βασικά την ξέχασα τελείως και δεν θυμάμαι που την έβαλες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
και νομιζα οτι την ξεχασατε τελειως.
![]()
Εχει μεγαλώσει πολύ το thread και χάνουμε την μπάλα ρε γαμωτ.....![]()
Μήπως να γινόταν κατηγορία;(λέω τώρα μια μαλακιούλα να περνάει η ώρα)
![]()
Πόσα wankel έχουν βγεί? οχι πολλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραίο αυτό το 125 του 1927, φτιαγμένο στην Bologna, γεννέτειρα αγωνιστικών μοτοσυκλετων.
Και τωρα μια ευκολη![]()
Ειναι πολύ όμορφη, για τα δικά μου δεδομένα, και φυσικά super σπάνια.
Αυτό είναι της yamaha rz201.
Yamaha ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ωραίο αυτό το 125 του 1927, φτιαγμένο στην Bologna, γεννέτειρα αγωνιστικών μοτοσυκλετων.
Και τωρα μια ευκολη![]()
Ειναι πολύ όμορφη, για τα δικά μου δεδομένα, και φυσικά super σπάνια.
Εχω καταλαβει οτι δεν σας αρεσουν οι custom, αλλα μολις την ειδα επαθα
πολυ καλη δουλεια κ υπεροχο tribute στα παλια...
ειναι ο νικητης του "παγκοσμιου πρωταθληματος custom"Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αυτή τη ξέρει ο Julius. Mountain Bike με μοτερ Harley είναι![]()
![]()
βαριεμαι να μεταφραζω..
"Top honors in the 2007 World Championship was taken by Stellan Egeland, of SE Service, out of Skogås, Sweden. Stellan, who last year placed third with only the second bike he'd ever built, this year wowed the crowds with a speedway inspired board tracker, featuring hand made cylinders and heads on a Knucklehead bottom end.
His bike - Hulster 8-valve - takes engineering excellence to a new level. The one-off, four-valve cylinder heads had the cooling fins filed by hand and the ports manually cut, drilled and then filed to shape.
With the intricate engine work completed Stellan then reworked a Norton gearbox to handle transmission duties, before adding a generator to the frame which is driven by a second chain, driven off the rear wheel."
![]()
Αυτή τη ξέρει ο Julius. Mountain Bike με μοτερ Harley είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Εχω καταλαβει οτι δεν σας αρεσουν οι custom, αλλα μολις την ειδα επαθα
πολυ καλη δουλεια κ υπεροχο tribute στα παλια...![]()
![]()
Πολύ σωστά stefane.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πόσα wankel έχουν βγεί? οχι πολλά.
Αυτό είναι της yamaha rz201.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν και απαντήθηκε απ΄τον Todi, να προσθέσω κάποια πράγματα ακόμη.......
![]()
![]()
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Εγω οταν το ειδα αυτο το μοτερ το περασα για κανεναν Boxer κινητηρα της BMW ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και προς sapila ......
Είναι όντως Knucklehead. Για την ακρίβεια είναι ένα Drake Harley-Davidson. Αμέσως μετα την εμφάνιση των Knucklehead το 1936, η Drake Engineering μετέτρεψε το μοτέρ σε υδρόψυκτο με νέους κυλίνδρους από χυτοσίδηρο. Ταυτόχρονα ανέβασε και το κυβισμό στις 89 κυβικές ίντσες.
Κατασκευάστηκαν περίπου 400 τέτοια μοτέρ που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως σε drag bikes.
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!