Απαράδεκτοι στην Yamaha.... Υποτίθεται οτι θα κυκλοφορούσε τον Μαρτιο....![]()
Πολυ ωραιο μηχανάκι πάντως..... Απο την αρχή που το είδα μου έκανε κάτι....
Πολυ ωραιο μηχανάκι πάντως..... Απο την αρχή που το είδα μου έκανε κάτι....
Στην εκθεση του Μαρτιου ειχαν πει "κανα μηνα θα κανει φιλαρακι".Αλλα εχουν περασει σχεδον τεσερεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Πολυ ωραιο μηχανάκι πάντως..... Απο την αρχή που το είδα μου έκανε κάτι....![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τα γνωστά Ελληνικά χάλια...!!!
Και στα δικα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μολις μιλησα με γιαμασα.
Κατα τα λεγομενα του πωλητη μαλλον μεσα στην βδομαδα θα παρουσιαστουν τα πρωτα στις εκθεσεις.
Αλλα οταν τον ζορισα λιγο παραπανω μου ειπε:
Ασε ρε γαμωτη εχουμε γινει ρεζιλι με αυτο το μοντελο.![]()
Ακριβης ημερομηνια δεν ηξερε, ομως βρισκοντε στην φαση του εκτελωνισμου...![]()
![]()
Αν καποιος συναδελφος μπορει να μαθει κατιτις καλυτερο η περισοτερο μην ντραπει να μας το πει.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε μηπως ενοούσαν ΙΟΥΛΙΟ 2009 ???
Για ρωτήστε σε καμια αντιπροσωπεία.....
Sorry σας καταλαβαίνω απόλυτα .. αλλά΄έχει καταντήσει μαλκια το θέμα...
![]()
Υ.Γ Οποιος το πάρει πρώτος στα χέρια του.... μην το πει απότομα στους άλλους που περιμένουν ... γιατί μπορεί να έχουμε κανα καρδιακό επεισόδιο απο τη πολύ συγκίνηση....![]()
ΗΡΘΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι ακόμα 1απριλιά.....Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
ΗΡΘΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες την αλήθεια....![]()
Ρε παιδιά, έσκασαν τα Tenere στις εκθέσεις.
Εγώ καβάλησα ένα κούτα μόλις το βγάλανε.
Περίεργη αισθητική, για μερικά δευτερόλεπτα που κάθησα στη σέλα μου φάνηκε η τέλεια θέση (190cm-105κιλά) οδήγησης, πολύ άνετη, άψογες οι αποστάσεις μασπιέ-σέλα-τιμόνι.
Αν και σχετικά συμπαθητικό...σε εμφάνιση, κάποια σημεία δείχνουν πως σχεδόν με τα βίας κούμποσαν το κουστούμι του Tenere πάνω στο καλούπι του ΧΤ. Το χρωματάκι άσπρο με κόκκινες ρίγες καλούτσικο.
Προσωπικά, οριακά αξίζει τα λεφτά του. Λίγο πιο φθηνό θα έπρεπε να είναι, 300-500ευρώ.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε μηπως ενοούσαν ΙΟΥΛΙΟ 2009 ???
Για ρωτήστε σε καμια αντιπροσωπεία.....
Sorry σας καταλαβαίνω απόλυτα .. αλλά΄έχει καταντήσει μαλκια το θέμα...
![]()
Υ.Γ Οποιος το πάρει πρώτος στα χέρια του.... μην το πει απότομα στους άλλους που περιμένουν ... γιατί μπορεί να έχουμε κανα καρδιακό επεισόδιο απο τη πολύ συγκίνηση....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε να κάνουμε και κανα test ride... επίτέλους...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παιδιά, έσκασαν τα Tenere στις εκθέσεις.
Εγώ καβάλησα ένα κούτα μόλις το βγάλανε.
Περίεργη αισθητική, για μερικά δευτερόλεπτα που κάθησα στη σέλα μου φάνηκε η τέλεια θέση (190cm-105κιλά) οδήγησης, πολύ άνετη, άψογες οι αποστάσεις μασπιέ-σέλα-τιμόνι.
Αν και σχετικά συμπαθητικό...σε εμφάνιση, κάποια σημεία δείχνουν πως σχεδόν με τα βίας κούμποσαν το κουστούμι του Tenere πάνω στου ΧΤ. Το χρωματάκι άσπρο με κόκκινες ρίγες καλούτσικο.
Προσωπικά, οριακά αξίζει τα λεφτά του. Λίγο πιο φθηνό θα έπρεπε να είναι, 300-500ευρώ.![]()
Πότε το παίρνεις ρε???Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε βάλε καμια photo μολις το πάρεις....![]()
Παω να δω το δικο μου,να διαλεξω εξτρα και να ετοιμασω χαρτια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αντε να κάνουμε και κανα test ride... επίτέλους...![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπιζω να το εχω Σ/Κ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χαίρομαι, γιατί τουλάχιστον θα το χαρείτε στις διακοπές!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Παω να δω το δικο μου,να διαλεξω εξτρα και να ετοιμασω χαρτια...![]()
![]()
![]()
Ελπιζω να το εχω Σ/Κ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν και πήρα μηχανή δρόμου.... θα πάω σίγουρα να το κάνω test ride σε κάποιο κατάστημα.
Περιμένουμε λοιπόν εντυπώσεις... Peskadnritsos!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και πάλι!!!!!!![]()
Thanks manΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χαίρομαι, γιατί τουλάχιστον θα το χαρείτε στις διακοπές!!!!![]()
Αν και πήρα μηχανή δρόμου.... θα πάω σίγουρα να το κάνω test ride σε κάποιο κατάστημα.
Περιμένουμε λοιπόν εντυπώσεις... Peskadnritsos!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και πάλι!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε επιτέλους.....
Καλοτάξιδο να είναι. Φαντάζομαι ότι λόγω της αναμονής θα το χαρείς πολύ περισσότερο....χεχε..
Να βάλεις καμιά φωτό να το κοζάρουμε σε amateur πόζες......χιχι....
![]()
![]()
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις