ρε μεγαλε...σοβαρα τωρα...πιστευεις οτι με χαλασε που τα ακουσα απο σενα;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
40 εβγαλες ως καθαρο κερδος με τη Σουηδια.............το ειπες και μονος σου και το πανηγυριζες!!!!!
προπαθησα να στο πω με στιλ.............. για να μην σε προσβαλλω!!!
λεξεις τυπου τσιπης και φτωχομπινες δεν ειναι και οτι καλυτερο...........
γι αυτο απλα σου προτεινα να δεις το στοιχημα απο αλλη διασταση ετσι ωστε να μην περιμενεις να χασει η Ελλαδα σε τοσο κρισιμο αγωνα για να πανηγυριζεις δημοσια 40 ευρω ως καθαρο κερδος!!!
και γω εχω πονταρει κατα της ελλαδας οπως και του ΠΑΟ και εχω πληρωθει πολυ μεγαλυτερο ποσο..........
δεν εφτασα ομως σε σημειο να καυχιεμαι δημοσια για την προβλεψη μου!
............οποτε δεν εχω να πω τιποτα στο φιλο σου!
λυπαμαι που εγινα απαξιωτικος απεναντυ σου........
δεν σκοπευα ουτε καν να μπω στον κοπο να στα πω γιατι δεν με αφορα το τι κανεις και τι εισαι.....
αλλα επηδη συνεχισες να προκαλεις και να ειρωνευεσαι .............................................. ηταν ο μονος τροπος να σε κανω να καταλαβεις τι εννοω!
αν και κατα βαθος δεν νομιζω/ελπιζω να εισαι τιποτα απ τους 2 χαρακτηρισμους που προανεφερα.............απλα γουσταρεις να εισαι αντιδραστικος!
οπου υπαρχει αντιδραση.......υπαρχει και δραση........μην σε ξενιζει λοιπον που τα ακουσες!
ΤΕΛΟΣ
δεν εχεις καταλαβει οτι σε εχω γραμενο;;;;;
ασε που δεν καταλαβαινεις κιολας!
Δες παλι τα προηγουμενα ποστακια μου και θα καταλαβεις, οτι ειπα....ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ..το εγραψα πιο πανω αλλα μαλλον βλεπεις οτι θελεις , δικαιωμα σου![]()
επισης αν ειχες λιγο μυαλο θα καταλαβαινες οτι :1) πολλοι δεν εχουν τοσα ωστε να τα πονταρουν ολα σε ενα στοιχημα.
2) δεν ειναι το κερδος τα 40 ευρω....αλλα τα υπολοιπα που θα βγαλεις πονταροντας, αυτα....ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ...
αν παλι δυσκολευεσαι ( γιατι το εχω εξηγησει ηδη δυο φορες ) ..δεν μπορω να κανω κατι)
και να σου πω και κατι;;;
πιστευεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις ΕΣΥ;;;;;; ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ;;;;;;;
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΩ Π Ο Τ Ε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΑΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ..
ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ;;;
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ![]()