υπαρχι κανενας που να μπορει να κανει τις πλακετες η καποιο μαγαζι που να κανει τετοια πραγματα?![]()
υπαρχι κανενας που να μπορει να κανει τις πλακετες η καποιο μαγαζι που να κανει τετοια πραγματα?![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Επειδή είναι μικρό κύκλωμα, πιστεύω ότι πολύ άνετα "βγαίνει" και διάτρητη πλακέτα. για να αποφύγουμε την μανούρα της εμφάνισης πλακετών ή ακόμα το κόστος τους σε περίπτωση που γίνει σε μαγαζί.
Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου...
spaniola προμηθεύσου ένα χιλιόμετρο καλώδιο.
Μπάμπη μάλλον με διάτρυτη πλακέτα θα είσαι καλύτερα, η δική μου μάλλον πετάχτηκε δυστυχώς αυτή που βλέπεις στην σελίδα 7.Τώρα για αυτό που ρωτάς σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών θα μπορούν να στο βγάλουν σε πλακέτα.
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
θελω να γινει τελοιο γιαυτο επιμενω
εστειλα email για τα led dieplay με την πολυ υψιλη φωτηνοτητα και με απαντησαν
για ποσοτητα θα προσπαθησω ν α παρω 5 κοματια για να τα δοκιμασω και αμα ειναι ενταξει να τα παρουμε ολοι για να δουμε?![]()
![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΝΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ PROJEKT.ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
Τα displays αυτα τα είχα επιλέξει ανάμεσα σε πολλά άλλα και είναι ήδη υψηλής φωτεινότητας. Μην μπαίνετε στον κόπο να αγοράζετε άλλα.
ενταξει απλα ψαχνω για μαυρα να μην μπενουμε σε κοπο να τα κανουμε μαυρα![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Μπαμπη δες αυτο λιγο http://www.hlektronika.gr/index.php?page=kataskeyes?pcbΑρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
Εξέλιξη της παραγγελίας...
Τα πράγματα τα παρέλαβα σήμερα απο την γενική ταχυδρομική και αμέσως τα προώθησα προς τον georgek με τον ίδιο courier(ούτε καν τα είδα!!!![]()
![]()
).
Οπότε σύντομα θα αρχίσει και ο προγραμματισμός των pic...
:smilea:
![]()
![]()
![]()
Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου...
Περιμένω τους τρείς τελευταίους....Αρχικά δημιουργήθηκε από TH3_B3ST
Επίσης για την δεύτερη παραγγελία,δεν μου έχετε στείλει ακόμη στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας οι παρακάτω:
cantona....ok
emnezia....ok
Respect....ok
houla
scott....ok
epimelitis
mpielas....ok
sothrhs....ok
Παρακαλώ για την άμεση αποστολή τους παιδιά!!!
POSO KOSTIZEI???? TELEIO
Φιλε TH3_B3ST σου εστειλα πριν λιγες μερες τα στοιχεια μου, αν οντως δεν πηρες το μηνυμα να το ξαναστειλω (που σκ.τα το στειλα??)
V-Strom 650cc