Σελίδα 26 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 426

Θέμα: Γενικη συζητηση για την ετησια εκδρομη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αφου ΕΡΘΕΤΕ γενικώς
    δεν υπάρχει ούτε σάλιο για να φουλάρει το ρημάδι...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    δεν υπάρχει ούτε σάλιο για να φουλάρει το ρημάδι...!

ΜΛΚ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ!!!!

ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ!!!!
    Ώπα κράτα τα ν'ανοίξω την τάπα !

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ΜΛΚ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ!!!!

ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!
    προφάσεις εν αμαρτίαις Μήτσο μου
    αλλά Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC, θα του ξηγήσω 2-3 πραγματάκια σύντομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    προφάσεις εν αμαρτίαις Μήτσο μου
    αλλά Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC, θα του ξηγήσω 2-3 πραγματάκια σύντομα
    Τι ασχολείσαι με τον παπαρα ρε Λεώ , αφου τον ξέρουμε...

Θα παμε τη βόλτα, θα δει τις φωτό και θα αρχίσει τις πάλι και θα γραψει "του χρόνου θα είμαι σίγουρα ο κοσμος να χαλάσει"

Καιταλοιπακαιταλοιπα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Τι ασχολείσαι με τον παπαρα ρε Λεώ , αφου τον ξέρουμε...

Θα παμε τη βόλτα, θα δει τις φωτό και θα αρχίσει τις πάλι και θα γραψει "του χρόνου θα είμαι σίγουρα ο κοσμος να χαλάσει"

Καιταλοιπακαιταλοιπα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα ανταπαντήσω με φωτό απ'τη Σούγια !

Χωρίς πλάκα κι επειδή εδώ τό'χω το κλικ, άμα (άμα λέμε) φάω την αναλαμπή το Σάββατο το βράδυ και μπω στο καράβι (μεταφέροντας και την τσέπη μου κανά μήνα πίσω βεβαίως βεβαίως) θα δημιουργήσω πρόβλημα στο γκρουπ που βρισκόμουν πριν το άκυρο ;

Θα είμαι πολύ φρόνιμος το υπόσχομαι :o

..... (μεταφέροντας και την τσέπη μου κανά μήνα πίσω βεβαίως βεβαίως) θα δημιουργήσω πρόβλημα στο γκρουπ που βρισκόμουν πριν το άκυρο ;

ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
    Εσύ κρυφογελάς τώρα μέσα σου, εγώ σε γέννησα λέμε

Κι εμείς θα είμαστε καλοί μαζί σου, στο υποσχόμαστε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εσύ κρυφογελάς τώρα μέσα σου, εγώ σε γέννησα λέμε

:a017:

Μερικές επισημάνσεις™ απο τον npat

Κανόνες συμπεριφοράς και γενικότερες επισημάνσεις:

1. Στην εκδρομή συμμετέχετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Αν πέσετε, αν χτυπήσετε, αν κουραστείτε, αν ιδρώσετε, αν βραχείτε, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδρομή, αν μείνετε από βλάβη, ή αν... δεν ξέρω 'γω τι άλλο, δεν φταίνε γι' αυτό ούτε οι leaders ούτε οι σκούπες, ούτε οι όποιοι άλλοι οργανωτές. Πιθανότατα μάλιστα να μην μπορούν να κάνουν και τίποτα για ότι στραβό συμβεί.

2. Εξοπλιστείτε: Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να έχει ζέστη, αλλά μην ξεχνάτε ότι η καυτή άσφαλτος πονάει το ίδιο με την κρύα (ίσος και περισσότερο). Μην εμφανιστείτε λοιπόν με κοντομάνικο και σορτσάκι---ούτε εσείς, ούτε ο συνεπιβάτης σας). Επιπλέον, το εκτεθειμένο στον ήλιο και τον αέρα δέρμα είναι η καλύτερη εγγύηση για γρήγορη και αποτελεσματική αφυδάτωση. Το τι ακριβώς θα φοράει ο καθένας είναι δική του ευθύνη και μόνο---δες την επισήμανση 1 παραπάνω---αλλά τουλάχιστον κράνος, γάντια, ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι, μποτάκια και μακρύ παντελόνι πρέπει να θεωρούνται απαραίτητα.

3. Ενυδατωθείτε: Ακριβώς επειδή πιθανότατα θα κάνει αρκετή ζέστη φροντίστε να έχετε πιει ακρετά υγρά πριν ξεκινήσουμε και αν θέλετε να έχετε και μαζί σας λίγο νερό---που θα μπορέσετε να πιείτε σε κάποια σύντομη στάση. Η αφυδάτωση, ειδικά όταν οδηγείς μοτοσυκλέτα, είναι άτιμο πράμα. Δεν θέλετε να το πάθετε.

4. Ανεφοδιαστείτε: Όταν έρθετε στο σημείο συνάντησης φροντίστε να έχετε γεμάτο ρεζερβουάρ. Το ξαναλέω: Στο σημείο συνάντησης με γεμάτο ρεζερβουάρ. Είναι τουλάχιστον αγένεια να έχετε 10-15 μηχανάκια να σας περιμένουν να γεμίσετε. Αν το μηχανάκι σας έχει μικρή αυτονομία (μικρότερη από 150 χιλιόμετρα) φροντίστε να ενημερώσετε τον leader του γκρουπ σας πριν ξεκινήσετε. Στην πορεία ο leader θα κάνει τις απαραίτητες στάσεις σε βενζινάδικα για ανεφοδιασμό. Σε κάθε στάση θα σας πει μετά από πόσα χιλιόμετρα θα γίνει ο επόμενος ανεφοδιασμός. Αν σας βγάζει (στα σίγουρα όμως) τότε μην βάλετε βενζίνη ώστε να συντομεύσετε την διαδικασία. Προσέχετε στις στάσεις ανεφοδιασμού (αλλά και σε όλες τις στάσεις γενικότερα) να σταματάτε σε σημεία που δεν ενοχλούν την διέλευση των άλλων μοτοσυκλετών του γκρουπ σας, αλλά και των άλλων οχημάτων γενικότερα.

5. Οδηγείτε μέσα στο γκρουπ και αποφεύγετε τις προσπεράσεις: Με το που έρθετε στο σημείο συνάντησης βρείτε ποιος είναι ο leader του γκρουπ σας και ποιος η σκούπα. Στην πορεία ποτέ και για κανέναν λόγο μην προσπερνάτε τον leader και γενικά περιορίστε κατά το δυνατό τις προσπεράσεις μεταξύ σας. Για κανέναν λόγο πάντως μην επιχειρήσετε παρακινδυνευμένες προσπεράσεις, ή προσπεράσεις πάνω σε στροφή, ή προσπεράσεις από δεξιά, ή άλλες τέτοιες καγκουριές. Μην ξεχνάτε ότι ο οδηγός που προσπερνάτε μπορεί να μην έχει τη δική σας εμπειρία.

6. Κρατάτε αποστάσεις: Μην κολλάτε στον μπροστινό σας. Αφήστε αρκετή απόσταση μεταξύ σας ώστε σε περίπτωση ενός απότομου και απροσδόκητου φρεναρίσματος να προφτάσετε να αντιδράσετε. Καλύτερα λίγο μακρύτερα παρά κολλητά.

7. Έχετε πάντα τον πίσω σας στους καθρέπτες: Φροντίστε να κρατάτε οπτική επαφή με τον οδηγό που βρίσκετε πίσω σας. Κάθε τόσο ρίξτε μια ματιά στους καθρέπτες και βεβαιωθείτε γι αυτό. Αν δείτε ότι ο πίσω κόβει ρυθμό, κόψτε και εσείς---ο μπροστινός σας με την σειρά του θα κόψει και αυτός και έτσι το γκρουπ θα μείνει ακέραιο.

8. Οδηγείτε με ρυθμό που είναι άνετος σε εσάς: Γενικά ο leader θέτει τον ρυθμό του γκρουπ αλλά: Αν νομίζεται ότι ο μπροστινός σας, ή ο leader, πηγαίνει πολύ γρήγορα μην προσπαθήσετε να τον ακολουθήσετε. Πηγαίνετε με ρυθμό που είναι άνετος για εσάς. Είναι ευθύνη του μπροστινού να κόψει για να μείνει μαζί σας.

9. Φροντίστε να μην χαθούμε στις διασταυρώσεις: Σε κάθε διασταύρωση δείτε που έστριψε ο μπροστινός σας και πάρτε και εσείς την ίδια κατεύθυνση (ακόμη και αν νομίζετε ότι είναι λάθος). Προσοχή όμως: Μην στρίψετε πριν βεβαιωθείτε ότι σας έχει δει ο πίσω σας.

10. Όπου σταματάει ο leader σταματάτε κι εσείς, όχι αλλού: Μπορεί ένα τοπίο κάπου στη διαδρομή να σας αρέσει και να θέλετε να σταματήσετε για φωτογραφία: Μην το κάνετε. Είμαστε μεγάλη παρέα, θα δημιουργηθεί απίστευτο μπάχαλο και τελικά σίγουρα θα χαθούμε. Μοναδική εξαίρεση σε αυτό είναι αν υπάρχει πραγματική ανάγκη να σταματήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση κάνετε νόημα στους άλλους (μπρος και πίσω) να συνεχίσουν και σταματάτε (εσάς θα σας περιμένει η σκούπα).

11. Ξαρματωθείτε: Σε σύντομη στάση του γκρουπ στην άκρη του δρόμου, αν ο leader βγάλει γάντια-κράνος-μπουφάν βγάλτε τα και εσείς. Αλλιώς όχι. Παρομοίως, μετά από σύντομη ή μεγάλη στάση, όταν ο leader αρχίζει να ντύνεται, ταυτόχρονα αρχίστε και εσείς (όχι μετά από ένα τσιγάρο, ένα κατούρημα, και δεν ξέρω-γω τι).

12. Προσοχή στο παρκάρισμα: στην στάση για καφέ και για φαγητό, μην παρατήσετε την μοτοσυκλέτα σας κάπου και φύγετε. Φροντίστε, σε συνεργασία με τους leaders των γκρουπ, να τις παρκάρετε σχετικά πυκνά έτσι ώστε να χωρέσουμε όλοι (είμαστε πολλά μηχανάκια και πιάνουμε πολύ χώρο).

Άλλη μια σημαντική παρατήρηση

(που κανονικά θα έπρεπε να είναι περιττή)

Το πόσο σημαντικό είναι να είστε σωστά και μοτοσυκλετιστικά ντυμένοι και εξοπλισμένοι το έχω ξαναπεί και το έχουν πει και άλλοι πολλές φορές.

Επιπρόσθετα, όμως, έχετε υπόψη σας ότι στην διαδρομή της φετινής ετήσιας, και συγκεκριμένα γύρω από το Κυριάκι, έχει δεξιά και αριστερά του δρόμου αρκετά μελίσσια, άρα και πολλές μέλισσες που πετάνε και να πέφτουν πάνω στο μηχανάκι σας, το κράνος σας, και εσάς.

Τα 'ξώπλατα, λοιπόν, και τα βαθιά ντεκολτέ (με λύπη μου το λέω) ΔΕΝ είναι η κατάλληλη ενδυματολογική επιλογή.

Φροντίστε να έχετε καλυμμένο κάθε σημείο του σώματός σας (χέρια, πόδια, λαιμό) με κάτι... αλλιώς πάρτε μαζί σας αρκετά φενιστίλ.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε Ηλια δωσε κανα κανονα για το τι πρεπει να κανουμε για να μην δημιουργησουμε προβληματα. :hypnotize

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε Ηλια δωσε κανα κανονα για το τι πρεπει να κανουμε για να μην δημιουργησουμε προβληματα. :hypnotize
    Απλά τα πράγματα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	16cskep22.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	14,6 KB 
ID:	134077
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  2. Για την ετήσια του 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 250
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2011, 19:30
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 22:37
  4. Για την Κυριακατικη εκδρομη (λεπτομερειες....)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 11:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF