Σελίδα 26 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

ποιος νανε????????
    den thelo na ertho se antiparathesi me kanena alla otan ena pexnidi krinete stis leptomeries kai to xanis me tis emonesou se kapioys pektes ti na po.o donis se 4 xronia ekane 50 metagrafes kai oses epiloges ekane poli liges bgikane,thimithite oti h ael toy protou girou den eixe kamia sxesi me ton deftero me prosthikes ianouariou perpatise h omada b ethniki ton ianouario eimastan 6h otan pirame to kipelo kontepsame na pesoyme kai tin xronia pou perase as einai kala o piladakis (metin toumer,zourafski).diabaste kai kamia efimerida dilosis pekton pou apoxorisan apo tin omada.
    ειναι κατι παιδια που δεν γινονται αντρες.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Γιατί οί έφημερίδες προχθές έγραφαν..........

μονος σου το λες ρε terenS... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

btw κοιτα ενα εξωφυλο που πετυχα σημερα στο περιπετερο

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΔΗΛ ....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

IDI O ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2007-08... "ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! " MAΛΑΚΑ ΚΟΚΚΑΛΗ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	prota8lhths_b.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	87,4 KB 
ID:	137114
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μονος σου το λες ρε terenS... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω ρε EVI - IDI ειμαι περιεργος να δω ποτε θα κρυφτεις...

απο σεπτεμβρη μαλλον ε?

αλλα ξερω, εσυ κρυβεσαι σε ολη την αγωνιστικη περιοδο και επανερχεσαι πρωταθλητης...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από aelaras
    den thelo na ertho se antiparathesi me kanena ..............................
    προς θεου..................
    η αντιπαραθεση δεν ειναι σε προσωπικο επιπεδο!!!!!!!!!
    αποψεις και επιχειρηματα θετουμε..........
    αν γινομαστε και λιγο προκλητικοι καμια φορα.......το κανουμε για περισσοτερο ενδιαφερον!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

κορυφαιο εξωφυλλο!!!!!!

μαλλον εννοει οτι ο γαυρος θα κατεβαζει το Γκαγκατση με τους δικηγορους και στον αγωνιστηκο χωρο................

ΡΟΜΠΑ!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    κορυφαιο εξωφυλλο!!!!!!

μαλλον εννοει οτι ο γαυρος θα κατεβαζει το Γκαγκατση με τους δικηγορους και στον αγωνιστηκο χωρο................

ΡΟΜΠΑ!!!!!!
    ναι εσεις φερτε το πατερα σας να μας κανει ντα σαν μια λουγκρα προεδρο που ειχατε καποτε και σηκωνε και χερι.

ουστ!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΡΗΣ- SLOVAN LIBEREC
    2 1

Tiago, havito

Aντε και καλη αρχη!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γρήγορη και εκρηκτική λέει η ΑΕΚ, έκανε τους Γερμανούς να σκάσουν στο τρέξιμο...

Ίσως να είναι και αλήθεια αυτό , μιας και τις ίδιες δηλώσεις τις βρήκα σε αντίστοιχα Γερμανικά sites... όπως όμως οτι η ΑΕΚ μπροστά υπέφερε απο αφλογιστία... Οτι δεν είχε επίθεση δηλαδή ... ελαφρυντικό οτι δεν έπαιζε Εντίνιο και Παυλής, αλλά δεν μπορώ να πώ οτι άρει και το πρόβλημα κάτι τέτοιο.

ίδωμεν.. .όπως είπα... θα περιμένω με Μπόλτον. Για μένα εκεί θα δείξει μιας και θα παίζουν ΟΑΚΑ, τα 3/4 της προετοιμασίας θα έχουν τελειώσει και οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν τουλάχιστον στις θέσεις τους.

Θα δούμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γρήγορη και εκρηκτική λέει η ΑΕΚ, έκανε τους Γερμανούς να σκάσουν στο τρέξιμο...

Ίσως να είναι και αλήθεια αυτό , μιας και τις ίδιες δηλώσεις τις βρήκα σε αντίστοιχα Γερμανικά sites... όπως όμως οτι η ΑΕΚ μπροστά υπέφερε απο αφλογιστία... Οτι δεν είχε επίθεση δηλαδή ... ελαφρυντικό οτι δεν έπαιζε Εντίνιο και Παυλής, αλλά δεν μπορώ να πώ οτι άρει και το πρόβλημα κάτι τέτοιο.

ίδωμεν.. .όπως είπα... θα περιμένω με Μπόλτον. Για μένα εκεί θα δείξει μιας και θα παίζουν ΟΑΚΑ, τα 3/4 της προετοιμασίας θα έχουν τελειώσει και οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν τουλάχιστον στις θέσεις τους.

Θα δούμε.

Gandalf
    re mage na rwtisw kati??
    entelws filika, alithia.
    evlepa extes se mia efimerida tin entekada tis aek...kai eixe leei tous vasikous paixtes...kai mesa se autous itan...

maxo, skoko, xetemai,lagos,gewrgeas,delas.rika,
    kai rwtaw...twra esy me auto to roster...eisai ok?

μα νομίζω ρε Γιώργη οτι το είπα πιο πανω.... οτι η ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν με πείθει για διαρκείας... αλλά επειδή έχω μάθει οτι στο ποδόσφαιρο μερικές φορές υπερισχύει το σύνολο και η χημεία των μονάδων... απλά θέλω να τους δώ και σε κανά παιχνίδι.

Δεν μπορώ να πώ μόνο βάσει ονομάτων... μόνο προδιάθεση έχεις έτσι.. .οχι εικόνα ομάδας που θα παίξει μπάλα.

Άσε λοιπόν να δούμε... όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι και μετά να αρχίσουμε τις κωλοτρ... ε συγνώμη τις γνώμες μας ήθελα να πώ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

οριστε!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n573639023_392662_5120.jpg 
Προβολές:	151 
Μέγεθος:	68,3 KB 
ID:	137274

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μα νομίζω ρε Γιώργη οτι το είπα πιο πανω.... οτι η ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν με πείθει για διαρκείας... αλλά επειδή έχω μάθει οτι στο ποδόσφαιρο μερικές φορές υπερισχύει το σύνολο και η χημεία των μονάδων... απλά θέλω να τους δώ και σε κανά παιχνίδι.

Δεν μπορώ να πώ μόνο βάσει ονομάτων... μόνο προδιάθεση έχεις έτσι.. .οχι εικόνα ομάδας που θα παίξει μπάλα.

Άσε λοιπόν να δούμε... όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι και μετά να αρχίσουμε τις κωλοτρ... ε συγνώμη τις γνώμες μας ήθελα να πώ!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    re man entaxei den ennow auto, pote den ksereis....
    alla mia apo ta idia den vlepeis?
    vlepeis kati kalutero apo perusi gia tin omada sou?

Γιώργο... για να δώ κάτι καλύτερο ... πρέπει να την δώ πρώτα. Σου είπα και πριν οτι είμαι της άποψης οτι θέλω να δώ τι κάνουν στο χόρτο... ακόμα και πέρισυ αν θυμάσαι με τον μεγάλο ντόρο που είχε γίνει για την ΑΕΚ και το τι θα έκανε... επέμενα στο οτι θέλω να δώ το πως θα είναι η χημεία της ομάδος.

Το ίδιο και τώρα λοιπόν. Θέλω να δώ με τα μάτια μου και οχι τι λένε οι φυλλάδες και οι ειδήμονες. Οπότε αν με περιμένεις θα σου πω εν ευθέτω χρόνο. Προς το παρόν όπως είπα... δεν βλέπω διαφορά με πέρισυ...

Δεν με πείθουν ακόμα για διαρκείας.

Gandalf

τελικά δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που πάει σε σούπες... πάει και ο ΟΣΦΠ...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ... ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;.. φαγωθήκατε όλοι με τον συγκεκριμένο πλέον!

http://www.sport24.gr/html/ent/876/ent.243876.asp

Θέλω να δώ επίσης και τον Ρίκκα που τόσο διαφημίζεται απο τα ΜΜΕ.. κάτι λένε πως βαδίζει στα χνάρια του Ζήκου... ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Και νέος και με ταλέντο... μακάρι να ισχύει.

Gandalf

Πάει και ο Δέλλας ...

http://www.sport24.gr/html/ent/069/ent.244069.asp

Έχω μπερδευτεί με την φετινή ΑΕΚ.. όλο και πιο πολύ θέλω να την δώ φέτος στα φιλικά, να δω τι μπορεί να κάνει.

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε