Σελίδα 26 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 162122232425262728293031 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

σε ειδα...

...φιλαρακι με το afrika ,χθες κατα τις 8 με 9 το βραδυ την ωρα που πηγαινα αγιους θεοδορους.
    στον γυρισμο μου ομως ,ειδα, δυστυχος πολλα περιπολικα ,ενα ιχ και το afrika σου ξαπλα,μετα την αερογεφυρα του καλαμακιου προς ισθμο.
    ελπιζω φιλε να εισαι καλα...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σε είδα με το Busa σου μπροστά από το Σιγά Σιγά, φώναξα κράνος, αλλά δε πήρες πρέφα με τη μπετονιέρα να βαράει.

Για παγωτάκι είχαμε βγει..?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Σας βλεπω ρε αλητες να περνατε απο την εθνικη στο υψος των διοδιων του Καλαμακιου και δεν μπορω να σας ακολουθησω γιατι δουλευω! Στριψτε ρε μια στα Ισθμια και αφηστε το Stork! Καθικια! Θελω κι εγω ρεεεεεεε!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε άκουσα με το Busa όταν "κάτι" φώναξες ............. αλλά δεν σε είδα !!!
    Πες και στον κόσμο τώρα πόσα μέτρα από το σπίτι μου είναι το παραπάνω μεζεδοπολείο ..... 50 ;;;
    Και όχι δεν πήγαινα για παγωτό ......... ένα κύκλο στο τεσσαράγωνο έκανα να κυκλοφορήσει ο ΓΡΑΣΣΟΓΡΑΦΙΤΗΣ στην αλυσίδα ..........

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Σε είδα πάνω στο σκουτεράκι σου με τον απαραίτητο φούλ εξοπλισμό σου (βερμούδα, κοντό παντελονάκι, σταράκι παπούτσι) να μιλάς στο κινητό.

Αυτό που με έκανε όμως να πεθάνω στα γέλια ήταν ότι οδηγούσες με τα πόδια σταυροπόδι .

Να σαι καλά ρε φίλε που πρόλαβα και το φωτογράφησα γιατί κάνενας δε θα με πίστευε τώρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	new image.jpg 
Προβολές:	741 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	168534
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Σε ειδα, σε ειδα !!!!

ξημερωματα στην πειραιως, να σταματας για τσιγαρα !!!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

σε ειδα με το ζζρ μεσα στη τσιμισκι με κρανακι safebet το γκομενακι πισω ξεκρανοτο κ ΞΥΠΟΛΥΤΟ!!!!!

με πεθανες στα γελια κ τωρα κανενας δε θα με πιστευει γιατι δε προλαβα να σε βγαλω φωτο !!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

σε ειδα με το rizla σου χθες το βραδυ στα φαναρια στον κομβο της αττικης οδου...σταματησες κυριος,γυρισες πινακιδα κ ξεκινησες για α.ο!ε ρε γλεντια φανταστηκα αλλα μετα απο 5 λεπτα σε ξαναειδα να γυρνας πισω...

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    σε είδα μεσήλικα με το κοστουμάκι χτες στον Καβρό (κοντά στο Ρέθυμνο) που είχες σταματήσει κ κατέβει με ένα χαζεμένο ύφος... όλη η αριστερή πλευρά του αμαξιού σου ήτανε κ@λος σαν κάποιος να έκανε 2πλοπροσπέρααση από το ρεύμα προς Ρέθυμνο κ να έπεσε πάνω σου... αλλά δεν ήταν κανένα άλλο σταματημένο αμάξι εκεί... μόνο μαύρη μπογιά στο δικό σου και ο κόσμος που είχε μαζευτεί... καλά ξεμπερδέματα...

200 μέτρα μετά προς το Ρέθυμνο κινιόταν ένα μαύρο Xsara ΡΕΖ-.... με σπασμένο καθρεύτη, άσπρη μπογιά στην αριστερή πλευρά, ώσπου το σκασμένο του λάστιχο τον ανάγκασε να σταματήσει... πήγε να τη σκάσει το λαμόγιο! Τον έδωσα στεγνά με ένα τηλέφωνο....

καλά ξεμπερδέματα μπάρμπα, παρτου τα βρακιά! Δυστηχώς δεν μπορούσα να σταματήσω...
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ειδαΜΕ ολολευκο μπουσα με αναβατη με λευκο παντελονι λινο και γαλαζιο πουκαμισακι με γυαλι τυπου ρει μπαν μπατσος αμερικανος και γκομενακι σενιο με λευκο φορεματακι

μια λευκη οπτασια εισασταν :rotflmao:

τα κρανη ηταν διαφανα τα φοραγαν απλως εμεις δε τα βλεπαμε :hypnotize
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σε είδα προς Βουλιαγμένης...Ζ750 κορνάρισα αλλά δεν τσίμπησες
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σε είδα με το μαύρο skoda octavia,όταν εγώ βγήκα από το φανάρι των πρακτορείων δεξιά στην Καβάλας,εσύ έκανες αναστροφή με κόκκινο και με έκλεισες.Δε σε χάλασε όμως το kevlar κωλοδάχτυλο που σου κόλλησα.....ήξερες μόνο να μου πατήσεις την κόρνα περιπολικού που διέθετες για να μου δείξεις πως είσαι ο νόμος και συνοδεύεις κάποιον με το μαύρο mercedes με τα φίμε τζάμια,που επίσης έκανε αναστροφή με κόκκινο
    ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ΜΑΛΑΚΑ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Σε είδα με το μαύρο skoda octavia,όταν εγώ βγήκα από το φανάρι των πρακτορείων δεξιά στην Καβάλας,εσύ έκανες αναστροφή με κόκκινο και με έκλεισες.Δε σε χάλασε όμως το kevlar κωλοδάχτυλο που σου κόλλησα.....ήξερες μόνο να μου πατήσεις την κόρνα περιπολικού που διέθετες για να μου δείξεις πως είσαι ο νόμος και συνοδεύεις κάποιον με το μαύρο mercedes με τα φίμε τζάμια,που επίσης έκανε αναστροφή με κόκκινο
    ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ ΜΑΛΑΚΑ
    Στην ΑΟ που σταματήσαμε να συζητήσουμε για την έξοδο όμως σα λαλάκες και περνάγανε σβιιιιν σβιιιν τα τροχοφόρα το θέλαμε κι εμείς το κωλοδάχτυλο μας

:rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Για εσας ξεκρανωτοι μ@γκες με το χτ και τα παπακια στον κηφισσο....
    την αλλη φορα που θα βγαινω απο την λωριδα επιταχυνσης δεν θα κοψω ταχυτητα για να μην σας πατησω παλιοπαιδα που μονο να μαρσαρετε ξερετε!
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Σε είδα το πρωί στην περιφερειακή υμηττού με το 1200GS σου, κι ακόμη γελάω..! Σε έχανα στην ευθεία μα στις στροφές, σαν χερούκλας που είσουν, έβλεπες τον αφρικάνο και τρόμαζες. Μέχρι που στην αριστερή, εκεί στην αγ. παρασκευή, σε κέρασα lipton ice tea από την εξωτερική, και σταμάτησες να ανοίγεις.. Στρίβει κι άλλο, μην το φοβάσαι! Άσε το κορμί ελεύθερο και μη σφίγγεσαι τόσο όταν στρίβεις, θα ευχαριστηθείς πιο πολύ τη μηχανή σου! Καλούς δρόμους να έχεις, και πάντα όρθιος
    Υπάρχουν 2 ειδών μοτοσυκλετιστές. Αυτοί που έπεσαν, κι αυτοί που θα πέσουν..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 18:48

Κανόνες δημοσιεύσεων