Σελίδα 26 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 162122232425262728 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Παλαιό μέλος
    οποτε ακουω αυτες τις παπαριες περι τεκμηριων κτλ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι .τελειως ομως .ζουσα πολλα χρονια στο εξωτερικο και με τον μετριο μισθο μου και κανοντας το σκατο μου κυριολεκτικα παξιμαδι καταφερα να αγορασω δυο οχηματα που τα ειχα ονειρο .ενα αμαξι 7200 κυβικων και μια μηχανη 1200 κυβικων .ποτε μα ποτε δεν ηρθε κανενας να μου πει κυριε πως τα αγορασες .πληρωνα τους φορους μου τις ασφαλειες μου και ασ με πιανανε τα κλαματα καθε φορα που ερχοταν οι λογαριασμοι και ειμουνα ενταξει .
    στην μπανανια ομως που ζουμε εχουμε τα τεκμηρια υποτιθεται ενας τροπος να πιασουν αυτους που φοροδιαφευγουν και να μας ριξουν εμας τους μισθωτους λιγο φορο παραπανω .γιατι πως να τους πιασουν οταν καθε φορα που εβγαινε εξω ελεγχος απο την σδοε επεφτε συρμα στα μαγαζια και μαλιστα μεσα απο την εφορια ??
    πως να τους πιασουν οταν ολα τα φαστ φουντ που κανουν delivery δεν κοβουν αποδειξεις ?? φαινεται οι κυριοι εφοριακοι δεν παραγγελνουν ποτε πιτσα .
    αλλα ουτε και σε ταβερνες πανε ή για καφε ή για ποτο δεν καλουν υδραυλικο ,ηλεκτρολογο σπιτι τους και γενικοτερα δεν εχουν επαφη με αυτον τον κοσμο .
    βγαινει καποιος εδω μεσα και λεει γιατι δεν τον καταγγειλεις ? να σου πω γιατι? γιατι οταν θα παω να αγορασω κατι για την μηχανη μου με τα 715 ευρω που παιρνω και τα 320 πανε στο ενοικιο ,γυρναω καθε ευρω 10 φορες πριν το δωσω .οταν η μηχανη χρειαζεται ενα ανταλλακτικο εμενα με πιανει απελπισια γιατι βγαινω εκτος προυπολογισμου αμα κανει πανω απο 50 ευρω .αμα τωρα μου πει ο εμπορας στο δινω χωρις αποδειξη φθηνοτερο θα του πω και ευχαριστω γιατι για μενα τα 20 ευρω πχ που θα μου κοψει ειναι 2 μερες φαι τσιγαρα και βενζινη .
    οσο για τον πανακριβο καφε που δεν σου φερνουν ουτε αποδειξη αυτον εχω να τον πιω εξω εδω και κατι χρονια γιατι πολυ απλα δεν μου φτανουν τα λεφτα μου να παω εξω για καφε .
    η πιο μεγαλη εξυπναδα ομως που διαβασα ειναι γιατι δεν πιανουμε τον μπατσο να του πουμε για τον ακαρανωτο .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ 375 ΕΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ???
    και σε ρωταω τα ειδη προστασιας για τον μοτσυκλετιστη γιατι θεωρουνται ειδη πολυτελειας ?? η ιδιος ο καραμανλης δεν ειχε πει οτι θα βαλει λιγοτερο φπα σε αυτα τα εδη??παλι ψεμματα ειπε??
    εκτος αυτου ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ?? με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να μας αναγκαζουν να φοραμε αδιαβροχο οταν βρεχει μην παθουμε καμμια πνευμονια .ή κρανος οταν περπαταμε μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μας .τεσπα αυτο ειανι εκτος θεματος αλλα οποε θελει ο συγκεκριμενος κυριος και οποιος αλλος κυριος θελει το συζηταμε .
    και γιατι ρωταω να παισει ο μπατσος τον ακρανωτο και να μην πιασει αυτον που εκανε την εθνικη οδο θεσ/νικης σερρων ?? που πηρε τις μιζες του και εκανε εναν δρομο που -ολη την ευρωπη γυρισα τετοιο πραμα δεν ξαναδα αριστερες στροφες με δεξιες κλισεις και το αντιθετο !!!!! δηλαδη τραβατε να σκοτωθειτε εμεις μεριμνησαμε ηδη για αυτο .μηπως γιατι και καποιος πολιτικος ειναι χωμενος μεσα σε αυτο .
    κυριοι σε ενα σχολικο βιβλιο πριν καναδυο χρονια διαβασα ενα αποσπασμα που ελεγε για την φοροδιαφυγη .δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι το εξης .ελεγε οτι παιζει ρολο το μορφωτικο επιπεδο μιας χωρας το επιπεδο ευαισθητοποιησης ΚΑΙ το τι παραδειγματα παιρνουν οι πολιτες .αν δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε κλεβουν τοτε γιατι να μην κλεψω και εγω???ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ.....
    κυριοι πολιτικοι φωναξτε τους μπατσους σπιτι σας παρτε τους φιλους σας τους μεγαλο επιχειρηματιες και χωθητε μονοι σας στην φυλακη ..καντε επιτελους αυτο το καλο για αυτον τον τοπο .
    και αν παλι λειπουν λεφτα τοτε φυγετε καμποσοι απο εσας .300 βουλευτες τι τους χρειαζομαστε???με τους μισθους και τις συνταξεις εχετε δει αλλον εργαζομενο να βγαινει με τοσα λιγα χρονια στην συνταξη??

Αρχικά δημιουργήθηκε από doomantia
    Καλά ναι. Αυτό με τις πιστωτικές είναι τραγελαφικό. Μπορεί δηλαδή ένας χαμηλόμισθος να έχει 10 πιστωτικές αλλά πρέπει να δικαιολογεί μια μοτοσικλέτα. Τί να πει κανείς; Δυστυχώς, είναι φανερό ότι οι κυβερνήσεις πιέζονται περισσότερο από τους πιστωτές και τους τραπεζίτες, παρά από το λαό.
    http://video.google.com/videoplay?do...80303867390173
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis 71
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ??
    Για να μη μείνεις παράλυτος ρε μεγάλε και πληρώνουμε οι υπόλοιποι τα έξοδά σου στις κλινικές!Τα δικά σου γαμησιάτικα!ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
    Για να μην αφήσεις κανένας απ'την οικογένειά σου με κατεστραμμένη ζωή.

με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να μας αναγκαζουν να φοραμε αδιαβροχο οταν βρεχει μην παθουμε καμμια πνευμονια .ή κρανος οταν περπαταμε μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μας .τεσπα αυτο ειανι εκτος θεματος αλλα οποε θελει ο συγκεκριμενος κυριος και οποιος αλλος κυριος θελει το συζηταμε .
    Ρώτα στο ΚΑΤ ή κατευθείαν στα γραφεία τελετών πόσοι πεθάνανε από πνευμονία,πόσοι από γλάστρα στο κεφάλι και πόσοι επειδή καβαλάγανε ξεκράνωτοι...

Σκεφτείτε ρε τί γράφετε ώρες ώρες

Παλαιό μέλος
    πρωτον τα δικα μου τα γαμησιατικα δεν τα πληρωνεις εσυ ουτε κανενας αλλος ασφαλεια εχω δοξατο θεο. δευτερον δεν ειναι δημοκρατικο να μου επιβαλλει καποιος τι θα φοραω και οταν θεσπισαν αυτον τον νομο και εβαλαν 19% φπα στα κρανη δεν πιστευω να σκεφτηκαν την ασφαλεια μου. τριτον για να μην με πληρωνεις οπως λες θα μπορουσαν να με βαλουν να κανω επιπροσθετη ασφαλεια οπως γινεται στην αμερικη ωστε αμα πεσω απο δικη μου υπαιτιοτητα ή αμα εχω ατυχημα και αποδειχθει οτι εφταιγα οντως εγω (και αυτος που με χτυπησε δεν πηρε τον θειο του που ξερει τον ταδε βουλευτη για να βγει αθωωος ) να αναλαβει αυτη η ασφαλεια τα εξοδα νοσηλειας .τωρα εαν βαλεις οτι καβαλαω 20 χρονια ξεκρανωτος τον τελευταιο 1,5χρονο λογω δουλειας 56 χιλιομετρα καθε μερα σε ποια θεση με φερνει αυτο στις στατισικες??? ξυπνα λιγο εσυ και σκεψου τι γραφεις .πιο πολλες γλαστες πεφτουν απο τα μπαλκονια και κοσμος κυκλοφοραει ξεβρακωτος στην βροχη ή μηχανες κυκλοφοραν στον δρομο???και με την δικη σου λογικη πληρωμης γαμησιατικων για δες λιγο ποσος κοσμος πεθαινει ή αρρωσταινει απο το τσιγαρο το αλκοολ απο αυτα που τρωμε την μολυνση της ατμοσφαιρας τις κεραιες κιν τηλεφωνιας κτλ.αυτα γιατι δεν τα βγαζουν παρανομα ή ειδες καμμια φορα να τρωει κανεις προτιμο επειδη καπνιζει??ή ειπες καμμια φορα δεν θελω να πληρωνω εγω τα νοσηλεια καπνιστων αυτων που πινουν τρωνε ζουν κοντα σε κεραιες κινητης τηλεφωνιας??και μιας και ανεφερες το κατ η μανα μου ηταν χρονια ολοκληρα προισταμενη στην εντατικη στο γενηματα στην θεσ/νικη και οι φορες που την ακουσα να λεει οτι φεραν καποιον που χτυπησε το κεφαλι του λογω κρανους (και πιστεψε με οποτε φερνανε ατυχημα απο μηχανη μου το χτυπουσε για κανενα μηνα ) ηταν ελαχιστες μπροστα στα υπολοιπα αιτια
    οπως εγραψα ομως και παραπανω αυτο ειναι εκτος θεματος αμα θες ανοιξε αλλη συζητηση και το αναλυουμε διεξοδικοτερα .
    μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που λενε ναι στον ελεγχο καυσαεριων στα διτροχα γιατι λενε οι κυβερνησεις οτι το κανουν για το περιβαλλον και οχι για τα λεφτα και παραλληλα αφηνουν να κυκλοφορανε και να παραγονται αμαξια με πολλες χιλιαδες κυβικα που καταπινουν τον αγλεορα και εκπεμπουν ενα σωρο διοξειδιο του ανθρακα?? ή να λειτουργουν τα εργοστασια της δεη με λιγνιτη και να πεθαινει ο κοσμος απο καρκινο στις γυρω περιοχες ??

πρωτον τα δικα μου τα γαμησιατικα δεν τα πληρωνεις εσυ ουτε κανενας αλλος ασφαλεια εχω δοξατο θεο. δευτερον δεν ειναι δημοκρατικο να μου επιβαλλει καποιος τι θα φοραω και οταν θεσπισαν αυτον τον νομο και εβαλαν 19% φπα στα κρανη δεν πιστευω να σκεφτηκαν την ασφαλεια μου. τριτον για να μην με πληρωνεις οπως λες θα μπορουσαν να με βαλουν να κανω επιπροσθετη ασφαλεια οπως γινεται στην αμερικη ωστε αμα πεσω απο δικη μου υπαιτιοτητα ή αμα εχω ατυχημα και αποδειχθει οτι εφταιγα οντως εγω (και αυτος που με χτυπησε δεν πηρε τον θειο του που ξερει τον ταδε βουλευτη για να βγει αθωωος ) να αναλαβει αυτη η ασφαλεια τα εξοδα νοσηλειας .τωρα εαν βαλεις οτι καβαλαω 20 χρονια ξεκρανωτος τον τελευταιο 1,5χρονο λογω δουλειας 56 χιλιομετρα καθε μερα σε ποια θεση με φερνει αυτο στις στατισικες??? ξυπνα λιγο εσυ και σκεψου τι γραφεις .πιο πολλες γλαστες πεφτουν απο τα μπαλκονια και κοσμος κυκλοφοραει ξεβρακωτος στην βροχη ή μηχανες κυκλοφοραν στον δρομο???και με την δικη σου λογικη πληρωμης γαμησιατικων για δες λιγο ποσος κοσμος πεθαινει ή αρρωσταινει απο το τσιγαρο το αλκοολ απο αυτα που τρωμε την μολυνση της ατμοσφαιρας τις κεραιες κιν τηλεφωνιας κτλ.αυτα γιατι δεν τα βγαζουν παρανομα ή ειδες καμμια φορα να τρωει κανεις προτιμο επειδη καπνιζει??ή ειπες καμμια φορα δεν θελω να πληρωνω εγω τα νοσηλεια καπνιστων αυτων που πινουν τρωνε ζουν κοντα σε κεραιες κινητης τηλεφωνιας??και μιας και ανεφερες το κατ η μανα μου ηταν χρονια ολοκληρα προισταμενη στην εντατικη στο γενηματα στην θεσ/νικη και οι φορες που την ακουσα να λεει οτι φεραν καποιον που χτυπησε το κεφαλι του λογω κρανους (και πιστεψε με οποτε φερνανε ατυχημα απο μηχανη μου το χτυπουσε για κανενα μηνα ) ηταν ελαχιστες μπροστα στα υπολοιπα αιτια
    οπως εγραψα ομως και παραπανω αυτο ειναι εκτος θεματος αμα θες ανοιξε αλλη συζητηση και το αναλυουμε διεξοδικοτερα .
    μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που λενε ναι στον ελεγχο καυσαεριων στα διτροχα γιατι λενε οι κυβερνησεις οτι το κανουν για το περιβαλλον και οχι για τα λεφτα και παραλληλα αφηνουν να κυκλοφορανε και να παραγονται αμαξια με πολλες χιλιαδες κυβικα που καταπινουν τον αγλεορα και εκπεμπουν ενα σωρο διοξειδιο του ανθρακα?? ή να λειτουργουν τα εργοστασια της δεη με λιγνιτη και να πεθαινει ο κοσμος απο καρκινο στις γυρω περιοχες ??

AN KAI EIMAΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...........ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ......!!!

Είμαι 52 χρονών καί όδηγώ μηχανάκια πάνω άπό 35 χρόνια......

Τή μιά ήμουν τυχερός τό 1982 καί έσπασα τό παρμπρίτζ ένός αύτοκινήτου μέ

τό κεφάλι μου γλυτώνοντας μόνο μέ ράμματα γιατί έσκασα στό έδαφος

μέ τόν ώμο....χωρίς νά φοράω κράνος...!!!

Τήν άλλη είχα άποβάλλει αύτή τήν........ΗΛΙΘΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.........άπό χρόνια

καί άπλά σηκώθηκα,σκουπίστηκα καί έφυγα χαλώντας μόνο τό κράνος πού

σερνότανε στήν άσφαλτο....

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑΧΑ ΚΕΦΑΛΙ....!!!!

Αύτό τό 2008.........!!!!

Μετά άπό 26 χρόνια.......ποτέ δέν ξέρεις πότε θά τύχει........

Δέν λέω γιά τίς άλλες φορές πού έπεσα ή τράκαρα καί άπλά ΔΕ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΑΠΟ............ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ....!!!!

Άν έσύ στά τόσα χρόνια πού λές ποτέ δέν έπεσες..........ή δέν χτύπησες δέν φτάνει

τό νά όδηγάς ............ΣΑΝ ΚΟΤΤΑ,..........άπλά

ΕΙΣΑΙ.............ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ..........!!!!!!!

Κανένας νόμος καί καμία ποινή καί πρόστιμο δέν θά σέ κάνει νά καταλάβεις

τήν χρησιμότητα τού κράνους........!!!!!!

Άπλά σκέψου ότι άν χτυπήσεις τό κεφάλι σου στό ντουλαπάκι τής κουζίνας σου

κατά λάθος ,όπως συνήθως τρακάρουμε μέσα στό σπίτι ...........

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ............ΕΙΝΑΙ 2-3 κμ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.............ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕ 10-20 κμ.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.....!!!!!!

Κί άπό τήν άλλη μεριά θεωρώ πολύ μεγάλη βλακεία καί πολύ φτωχό έπιχείρημα

τό έγώ σέ πληρώνω άμα χτυπήσεις τό κεφάλι σου καί σέ ταίζω καί τέτοιες μαλακίες...

ΚΑΝΕΝΑΣ..........ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ

ΤΡΑΓΙΚΑ...........ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ..........ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ....!!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ..........ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙΣ....!!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

7 ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ......!!!

ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ....???

Η ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ

Η .........ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ.........!!!!!!!!

Τό έγώ σέ πληρώνω...........ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ....!!!!!

Δέν περισσεύει τίποτε γιατί κάποιοι τρώνε...........ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΜΑΣΣΕΛΕΣ......!!!!!

50 χρόνια ράντζα............γιά ποιά δημόσια ύγεία μιλάτε...???

50 ύπουργοί πέρασαν καί όλοι ......ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ.......!!!!!!!

ΑΠΑΤΗ..............ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ..........

Καί μέσα σέ όλα αύτά έρχεστε καί έσείς καί τού κάνετε κατήχηση γιατί πρέπει νά

φοράει τό κράνος........

ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...........καί κάντο ότι θές φίλε μου.....!!!!

ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.........κι άν έσύ είσαι Ο,.......κωλόφαρδος

καί δέ σούτυχε ποτέ τίποτε στό δρόμο,

διάβασε πού φέτος 2 όδηγοί άγώνων άφησαν τή ζωούλα τους στήν άσφαλτο

καί μή προτρέπεις έστω καί έμμεσα μέ τά λόγια σου ........

ΠΡΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ..........

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.............δικαίωμα σου ,άλλά

ΕΙΣΑΙ..............ΛΑΘΟΣ.........!!!!!!!!!

ΥΓ. Άς μέ συγχωρέσουν οί φίλοι τού forum πού έγραψα έκτός θέματος.....

Παλαιό μέλος
    φιλε terens ειμαι οχι 100% αλλα 1500% μαζι σου σε αυτα που λες .το θεμα ειναι οτι μου επιβαλλουν το κρανος οχι για την ασφαλεια μου γιατι τοτε δεν θα ηταν τοσο ακριβο ουτε θα ειχε φπα 19 %,θα ειχαμε δρομους της προκοπης νοσοκομεια της προκοπης κτλ αλλα καθαρα για εισπρακτικους λογους .
    θεωρω και εγω το επιχειρημα οτι με πληρωνει καποιος και για αυτο πρεπει να φοραω κρανο γελοιοτατο .οπως λες και εσυ δικο μου ειναι το κεφαλι και θα πρεπει να με αφησουν ελευθερο να το κανω οτι θελω .το οτι καπνιζω 4 πακετα τσιγαρα την ημερα και οι θανατοι απο το καπνισμα ειναι περισσοτεροι απο οτι με τις μηχανες για αυτο γιατι δεν μου εβαλε κανενας προστιμο??να μου πει φαε 700 ευρα γιατι χαλας τα πνευμονια σου .
    και εγω επεσα με τρακαρε ιχ απο πισω ενω ημουν σταματημενος στο φαναρι και σηκωθηκε και εφυγε.εφυγα πανω απο την μηχανη και εσκασα με το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου .και ηταν η πρωτη φορα που φοραγα κρανος .ανοιχτο και με λυτα τα λουρια απο κατω .οταν πηγα στο νοσοκομειο και μου το βγαλανε ο γιατρος μηχανοβιος και αυτος μου ειπε οτι ειχα τυχη που ηταν λυτα τα λουρια αλλιως θα μου εσπαγε ο σβερκος .οποτε καταλαβαινεις οτι και αυτο δικοπο μαχαιρι ειναι .αμα καει το καντηλι σου δεν σε σωζει τιποτα
    δεν προτρεπω κανεναν να μην φοραει κρανος .και εγω το φοραω μερικες φορες και οταν παω εκδρομη παντα .
    αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πρεπει να μου το επιβαλλεις δια εξοντωτικου προστιμου .ασ κανουν οπως με το καπνισμα θες φορα το δεν θες μην το φορας αλλα μπορει να σου συμβει αυτο και αυτο .
    παρεπιπτωντως το οτι γινεται ολη η ιστορια με το κρανος για οικονομικους λογους μου αποδειχθηκε προσωπικα στην δεκαετια του 90 .τοτε ειχε βγαλει η γερμανικη αντιστιχη της μοτοε μια ανακοινωση για διαμαρτυρια και εγινε και μοτοσυκλετιστικη πορεια στο βελγιο .αφορμη ηταν η προταση της αγγλιας στην ε.ε. να γινει υποχρεωτικη η προστατευτικη ενδυμασια για τους μοτοσυκλετιστες .και μαλιστα να ειναι αναλογη της μηχανης που οδηγανε .δηλαδη φαντασου να εχεις μια κρος μια πιστας και μια τσοπερ θα ηθελες 3 προστατευτικες ενδυμασιες !!!!! τοσο νοιαζονται για μας μιλαμε οι πολιτικοι
    λοιπον ζητω απο τον admin να μεταφερει τα τελευταια ποστ σε αλλη συζητηση με θεμα το κρανος ή τα γαμησιατικα που θα με πληρωνουν αλλοι αμα πεσω ή ξερω γω τι αλλο γιατι την καναμε την κουβεντα εδω αστα να πανε
    ευχαριστω για την υπομονη σας
    μακης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    λοιπον ζητω απο τον admin να μεταφερει τα τελευταια ποστ σε αλλη συζητηση με θεμα το κρανος ή τα γαμησιατικα που θα με πληρωνουν αλλοι αμα πεσω ή ξερω γω τι αλλο γιατι την καναμε την κουβεντα εδω αστα να πανε
    Η κουβέντα δεν έχει λόγο να πάει αλλού, αφού τα όσα λες είναι περίπου σχετικά με το θέμα

το θεμα ειναι οτι μου επιβαλλουν το κρανος οχι για την ασφαλεια μου γιατι τοτε δεν θα ηταν τοσο ακριβο ουτε θα ειχε φπα 19 %,θα ειχαμε δρομους της προκοπης νοσοκομεια της προκοπης κτλ αλλα καθαρα για εισπρακτικους λογους .
    θεωρω και εγω το επιχειρημα οτι με πληρωνει καποιος και για αυτο πρεπει να φοραω κρανο γελοιοτατο .οπως λες και εσυ δικο μου ειναι το κεφαλι και θα πρεπει να με αφησουν ελευθερο να το κανω οτι θελω.
    Δλδ επειδή το κράτος μας δεν είναι Ελβετία στις παροχές που θα έπρεπε να παρέχει στους χιλιογδαρμέρνους πολίτες της, η επιλογή σου να μην φοράς κράνος, αποτελεί πολιτική διαμαρτυρία?
    Το θέμα κόστους το αφήνω στην άκρη απ΄τη στιγμή που με χαμηλό κόστος μπορεί κάποιος να πάρει μια χαρά κρανάκι. Αν δεν γουστάρεις το ΦΠΑ που πληρώνεις σε κάθε κράτος της ΕΕ, αγόρασε το από USA, Japan πες ότι είναι gift και τέλος οι δικαιολογίες.

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν θα φοράς ή όχι κράνος. Το θέμα όμως είναι λίγοοοο πιο περίπλοκο απ΄τους αφορισμούς του στύλ "Δικό μου και το κάνω ότι θέλω".
    Με την ίδια λογική του κάνω ότι θέλω την ζωούλα μου θα βγεί κάποιος ντίρλα στο δρόμο και θα πάρει 2-3-4 αθώους μαζί του.
    Οι νόμοι εδώ ή αλλού λαμβάνονται έχοντας υπ΄όψη την πλειονότητα των ανθρώπων και όχι τους συνειδητοποιημένους υποψήφιους αυτόχειρες. Δικαίωμα σου αφού το έχεις φιλοσοφήσει ότι το κεφαλι σου είναι αναλώσιμο, ο πιτσιρικάς που δεν το έχει όμως θα μας αφήσει χρόνους επειδή νομίζει ότι το μαλλί στρώνει καλύτερα με τον αέρα.
    Φυσικά αν δεν γουστάρεις πας σε άλλη χώρα με ακόμα πιο αυστηρούς και ακριβούς νόμους που δεν ΤΟΛΜΑΣ να αγνοήσεις. Γιατί αφού ανέφερες Γερμανίες κλπ, πες μου πόση απόσταση θα διανύσεις ξεκράνωτος πρωτού σε σκίσουν στα 8.
    Και άντε άρχισε τις φιλοσοφικές συζητήσεις περί ζεν με τον Γερμανό/Γάλλο/Ολλανδό μπάτσο για να δεις για πότε θα αρπάξεις τις φάπες.

εφυγα πανω απο την μηχανη και εσκασα με το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου .και ηταν η πρωτη φορα που φοραγα κρανος .ανοιχτο και με λυτα τα λουρια απο κατω .οταν πηγα στο νοσοκομειο και μου το βγαλανε ο γιατρος μηχανοβιος και αυτος μου ειπε οτι ειχα τυχη που ηταν λυτα τα λουρια αλλιως θα μου εσπαγε ο σβερκος .οποτε καταλαβαινεις οτι και αυτο δικοπο μαχαιρι ειναι .αμα καει το καντηλι σου δεν σε σωζει τιποτα
    Κάτι τέτοια διαβάζω και πιστεύω ότι τελικά δεν μας σώζει τίποτα

Φιλικά

Βύρων
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Η κουβέντα δεν έχει λόγο να πάει αλλού, αφού τα όσα λες είναι περίπου σχετικά με το θέμα

Δλδ επειδή το κράτος μας δεν είναι Ελβετία στις παροχές που θα έπρεπε να παρέχει στους ...........................................................

+1000000000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...........ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....

Ή μαλακία τού...........τό κράτος είστε έσείς.........ΑΛΛΟΥ......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ....!!!!!

Τό κράτος είναι........

Ό Ζαχόπουλος.........

Ή vodafone................

Ό Βουλγαράκης...........

Ό Ρουσόπουλος............

Ή Ζίμενς.............

ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ...........!!!!!!!!!!!

Αύτή είναι ή φοβερή λειτουργία τής Έλληνικής πολιτείας........ΤΕΛΕΙΑ.........!!!!!!!

Γιαυτό φοράτε κράνος.......καί μή κατασπαταλάτε τό δημόσιο χρήμα χτυπώντας

τό κεφάλι σας στά τσιμέντα....!!!!!

Παλαιό μέλος
    αιντε παλι !!! παμε ακομα μια φορα για τις πισω σειρες που δεν ακουσαν .
    byron πριν απαντησεις διαβασες ολο το κειμενο ή δυο αποσπασματα και αντε δωστου??
    ειναι το ιδιο να οδηγας σουρωμενος και το ιδιο να μην φορας κρανος??
    το ιδο να παθω μονο εγω ζημια και το ιδιο να παρω ακομα 3-4 μαζι μου??το κρανος υποτιθεται οτι ειναι μορφη προληψης των ατυχηματων ετσι δεν ειναι ?? οπως αλλωστε εδω στην ελλαδα ειναι μορφη προληψης ατυχηματων και οι γλυστεροι δρομοι οι σκαμμενοι δρομοι οι χαλια δρομοι ο κακος φωτισμος η κακη σημανση κτλ .
    και ναι δεν φοραω κρανος γιατι δεν γουσταρω και το βλεπω και σαν μια μορφη διαμαρτυριας !!!!
    το βρισκεις δηλαδη οτι οτιδηποτε μας κανει κακο θα πρεπει να απαγορευεται δια προστιμου και εχω ηδη γραψει το καπνισμα γιατι δεν το απαγορευει κανεις ?? ή ολα τα υπολοιπα που μας κανουν κακο και ειναι νομιμα??
    δεν θα επρεπε δηλαδη να ειναι θεμα παιδειας το κρανος και να το φοραει αυτος που θελει να το φοραει συνηδητοποιημενα???οταν το κρατος δεν λειτουργει σαν κρατος και δεν ειναι σωστο στις υποχρεωσεις του απεναντι μου γιατι εγω να ειμαι ενταξει σε ενα θεμα τελειως αντιδημοκρατικο ενα θεμα αποφασιζω και διαταζω??
    γιατι τον πιτσιρικα που περιγραφεις να μην του βαζουν προστιμο και για το οτι καπνιζει π.χ.
    γιατι να μην βαζουν στον εργολαβο που εφτιαξε παλι μαπα δρομο και μας βαζει ολους σε κινδυνο φοραμε δεν φοραμε κρανος?? στον πολιτικο που παλι τα αρπαξε κτλ ??
    το χαμηλο κοστος αγορας για σενα ποιο ειναι ???
    γιατι οπως προαναφερα για μενα 50 ευρω με τον μισθο των 715 δεν ειναι χαμηλο κοστος και αμα θες πιστεψε το .με 50 ευρω εγω θα βγαλω 3-4 μερες .και οσο για το χαμηλο κοστος το κινεζικο κρανακι μου των 40 ευρω μου ραγισε μετα που μου επεσε απο το χερι !!!!
    δεν ξερω αν εχεις ζησει γερμανια ή ελβετια κτλ και γραφεις αναλογα εγω ομως που εζησα 12 χρονια γερμανια ειδα την εξης διαφορα
    επαιρνα 4800 μαρκα το μηνα περιπου 2400 ευρω πληρωνα ενοικι 450 ευρω για ενα 75 αρι σπιτι σε καλη γειτονεια και μου μενανε 1950ευρω το προστιμο για κρανος ηταν 20!!!!! ευρω και με πιασαν παμπολλες φορες να μην φοραω ,για υπολογισε με 1950 ευρω ποσα προστιμα των 20 μπορω να πληρωσω???
    εδω παιρνω 715 πληρωνω 320 για ενα 60 αρι σπιτι και το προστιμο ειναι 350 αν το πληρωσω σε 10 μερες και 700 αν δεν προλαβω να το πληρωσω .για ξανακανε τους υππολογισμους .
    στην γερμανια ειχα τις δρομαρες τα παρκα ολες τις ανεσεις εβλεπα οτι τα λεφτα που πληρωνα για φορους καπου επενδυοταν .εδω ????
    εκει να σου πω κατι οταν φορουσα το κρανος δεν το εκανα απο φοβο μην φαω προστιμο το εκανα απο φιλοτιμο γιατι οταν εβλεπα τι μου προσφεραν και τι μου ζητουσαν ελεγα απο μεσα μου αντε βαλτο το ρημαδι .εδω??
    και προανεφερα στον φιλο τερενσ οτι ειμαι 1500% μαζι του .το κρανος σωζει ζωες .δωσε μου ομως σαν κρατος την καταλληλη παιδεια και ασε με να αποφασισω μονος μου τι θακανω .οπως γινεται με τα τσιγαρα (να χαμε να λεγαμε τωρα) .
    εχεις αρπαξει πολλες φαπες απο ευπωπαιο μπατσο???
    γιατι εμενα οποτε με σταματαγανε μονο να τους φιλησω δεν μου ερχοταν τοσο ομορφα που φεροταν και που δεν κοιταγαν αντε κοβουμε προστιμο και αντε γεια αλλα σου εξηγουσαν ολοκληρο μαθημα σου κανανε γιατι δεν επρεπε να κανεις την παραβαση που εκανες .και πιστεψε με μετα απο αυτο απο φιλοτιμο δεν εκανες μαλακιες στο δρομο εκτος παλι αν ησουνα τελειως αναισθητος .
    επειδη βαριεμαι να γραφω και αλλα τα υπολοιπα την επομενη φορα .
    και οντως δεν μας σωζει τιποτα . οταν εχουμε τετοιους νομοταγεις πολιτες οπως εσυ ή ο αλλος που εγραψε να λεμε στον μπατσο να γραψει τον ακρανωτο για να γεμισουν τα δημοσια ταμεια (??????????? ) (βαση αυτων που εγραψες σε κρινω .δεν σε ξερω ουτε εχω τιποτα μαζι σου .το διευκρινιζω γιατι ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγηται )δεν χρειαζομαστε καν την αστυνομια .παιδια πατε σπιτια σας .απλα εξοριστε τους αντιρρησιες και τελειωσε η δουλεια .και ξαναρωταω και εσενα διαμαρτυρηθηκες ποτε για τα στραβα και τα αναποδα που συμβαινουν στον βωμο του κερδους οπως το καινουργιο με τον ελεγχο καυσαεριων με τα διτροχα την ωρα που παραγονται και κυκλοφορουν τεραστια αυτοκινητα με κουβαδες κυβικα??
    και το αναφερω αυτο γιατι το ελληνικο κτεο κανει οτι ακριβως το γερμανικο και στο γερμανικο τα ορια για να περασει μια μηχανη τον ελεγχο καυσαεριων ειναι τοσο ψηλα που μια μηχανη δεν θα δουλευε καθολου αμα ηταν να εχει τετοιες εκπομπες καυσαεριων .αλλα ειπαμε ολοι τα κανουν ολα για εμας το περιβαλλον γενικα για το καλο μας .κανενας δεν το κανει για να μας αρμεξει
    τελως παντων εξακολουθω να λεω οτι πρεπει να παω σε αλλη συζητηση αυτο το θεμα . ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν τυχων τα γραπτα μου θιγουν καποιον εδω μεσα ομως αυτα ειναι τα πιστευω μου

εφυγα πανω απο την μηχανη και εσκασα με το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου .και ηταν η πρωτη φορα που φοραγα κρανος .ανοιχτο και με λυτα τα λουρια απο κατω .οταν πηγα στο νοσοκομειο και μου το βγαλανε ο γιατρος μηχανοβιος και αυτος μου ειπε οτι ειχα τυχη που ηταν λυτα τα λουρια αλλιως θα μου εσπαγε ο σβερκος
    Μηχανόβιος μπορεί να'ταν ο γιατρός.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ.

αμα καει το καντηλι σου δεν σε σωζει τιποτα
    Ρίξε μια ματιά στο
    aneinainasoukatseithgamhses.gr , osaerthounkiosapane.com
    otigrafeidenksegrafei.org
    kismet.edu

Φίλε κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.ΑΝ όμως σου μπει στο μάτι ένα έντομο επειδή δε φόραγες κράνος,πέσεις και χτυπήσεις κανα μικρό παιδί να δω τί θα σου πει ο Θεός,οι τύψεις σου και ο δικαστής...

Tο καλοκαίρι που με τράκαρε κάποια( με full εξοπλισμό και ακόμα κουτσαίνω) φαντάσου να μην έβρισκα κρεβάτι στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή θα'το χε πιάσει ένας μαλάκας που χτύπησε άσχημα από ένα χαζοπέσιμο επειδή οδηγούσε ξεκράνωτος....

Παλαιό μέλος
    καλα αρχηγε εχεις ξεφυγει τελιως μιλαμε ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ???
    αυτα που γραφεις τα διαβαζεις???
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    εσενα αν οδηγας με ανοιχτη την ζελατινα και σου μπει κανενα εντομο ??τι σεναρια επιστημονικης φαντασιας ειναι αυτα που γραφεις??αλλα ξεχασα εσυ πας και στο περιπτερο με φουλ εξοπλισμο και αυτο το μπουφαν με τον αεροσακο

Tο καλοκαίρι που με τράκαρε κάποια( με full εξοπλισμό και ακόμα κουτσαίνω) φαντάσου να μην έβρισκα κρεβάτι στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή θα'το χε πιάσει ένας μαλάκας που χτύπησε άσχημα από ένα χαζοπέσιμο επειδή οδηγούσε ξεκράνωτος..

καλα μιλαμε εισαι και πολυ ατομο .και αμα σου επιανε κανενας μαλακας που επαθε καρκινο επειδη καπνιζε το κρεββατι ??και αυτους εξω αν ειναι δυνατον ολα τα κοπροσκυλα μεσα στα νοσοκομεια θα τα βαζουμε??
    ή ακομα χειροτερα αμα ηταν κανενας αλλος μαλακας απο τα χωρια της πτολεμαιδας με λευχαιμια απο το εργοστασιο της ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ και σου επιανε το κρεββατι .φανταζεσαι??? αππαπαπα κακο πραμα
    ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩς ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟς ΤΟΛΗς ΤΟΛΑΡΟς
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΞΩ LONG LIVE TOLIS TOLAROS .LIVE AND LET DIE ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ .BYPON ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ !!!!
    ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ
    κυριε μου με αυτα εδειξες το επιπεδο σου ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΗ .ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ .
    ΖΗΤΩ Ο ΤΟΛΗΣ ΤΟΛΑΡΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    :rotflmao:
    ΥΓ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ (γιατι εκεινη την εποχη γραφανε αβερτα οχι για τιποτα αλλο) ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΦΗΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ???
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΣΦΗΚΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΘΑΛΑΜΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΕΣΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΣΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 75 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΩ ΕΝ ΓΝΩΣΙ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΤΕΓΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ
    ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΦΑΞΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 75 ΕΥΡΩ 750 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ
    ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ .... ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ......ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ .......

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Μηχανόβιος μπορεί να'ταν ο γιατρός.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ.

Ρίξε μια ματιά στο
    aneinainasoukatseithgamhses.gr , osaerthounkiosapane.com
    otigrafeidenksegrafei.org
    kismet.edu

Φίλε κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.ΑΝ όμως σου μπει στο μάτι ένα έντομο επειδή δε φόραγες κράνος,πέσεις και χτυπήσεις κανα μικρό παιδί να δω τί θα σου πει ο Θεός,οι τύψεις σου και ο δικαστής...

Tο καλοκαίρι που με τράκαρε κάποια( με full εξοπλισμό και ακόμα κουτσαίνω) φαντάσου να μην έβρισκα κρεβάτι στο νοσοκομείο της Ρόδου επειδή θα'το χε πιάσει ένας μαλάκας που χτύπησε άσχημα από ένα χαζοπέσιμο επειδή οδηγούσε ξεκράνωτος....

ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τυχαίνει νά έχω 2 καλά κράνη ,ένα Arai -RX7 corsair καί ένα XR-100 shoei........

Τό Arai είναι τό κορυφαίο μοντέλλο τής έταιρείας καί τό Shoei τό δεύτερο μετά

τό X-spirit.......

EXOYN OΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.........

Τό XR είναι πολύ πιό κοντό,δέ σού γεμίζει τό κεφάλι.....

Ψάχνοντας το νά δώ γιατί τέτοια κορυφαία έταιρεία έβγαλε ένα άπό τά καλύτερα

τής κράνη πολύ κοντό,καί τό άντιλαμβάνεσαι άν φοράς μιά τό ένα μιά τό άλλο

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ............

ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟΥ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ...........

Άφήνει άκάλυπτο βέβαια άλλο μέρος τού κεφαλιού άλλά αύτά πλέον είναι στατιστικές

νούμερΑ ,έμπειρίες καί τακτική τών έταιρειών.....!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ...........Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.....!!!!

Σταματήστε νά γράφετε μέ άφορισμούς........σταματείστε νά είστε οί κύριοι τέλειοι...!!!

στά 35 χρόνια πού όδηγώ καί όταν είμαι έξω στά βουνά ,άπειρες φορές ένιωσα

τήν άνάγκη ......ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ......γιά νά νοιώσω αύτό τό.......

ΦΟΒΕΡΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.........όταν ό άέρας σέ χτυπά στό πρόσωπο

καί έρχεσαι σέ άμεση έπαφή μέ τή φύση....!!!!

Ό άνθρωπος άν μή τί άλλο έχει δίκαιο σέ κάποια πράγματα......

Καί μόνο άπό τή φύση της ή μηχανή δέν είναι όρθολογιστικό πράμμα.......!!!!

Ό άλλος σπάει τό φλάς του καί ό μηχανόβιος τό χέρι του ,τό πόδι του σέ μιά άπλή

σύγκρουση....!!!!

Τόσα χρόνια στό κουρμπέτι ,δέν άκουσα ποτέ κανένα μυγάκι νά μπεί σέ κάποιο μάτι

καί νά προκαλέσει τροχαίο έπειδή κάποιος δέ φορούσε κράνος.

Άντίθετα έχω διαβάσει καί άκούσει άπειρα άτυχήματα πού έγιναν άπό μαλακίες

άνθρώπων ή άτυχία ή κακές συγκυρίες...!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...........ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΡΑΝΟΣ....!!!!

Μόνο στό κεφάλι του θά κάνει κάποιος κακό....!!!!

Όσο γιά τό κρεββάτι στό νοσοκομείο Ρόδου.....??

ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ...........μέ τόν άπλοικό τρόπο πού τό άντιμετωπίζεις....

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ............ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑΝΕ

ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ...........

ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ..............

πού πιθανώς θά σού πιάσει τό κρεββάτι.............ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ.....!!!!

Μάλλον είσαι μέ αύτούς πού δίνουν άφεση άμαρτιών σέ αύτούς πού κυβερνούν έδώ

καί χρόνια αύτόν τόν τόπο..........κοροιδεύοντας τό λαό.......!!!!

Άφού όμως σέ κατάφεραν νά σκέφτεσαι μέ αύτό τόν τρόπο ...............

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ................ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ......!!!!!!!!

Κί άν ό φίλος μας είναι μιά φορά λάθος πού σέ τελική άνάλυση άφορά...........

ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ......

ή δική σου επικίνδυνη λογική καί σκέψη παρέχει ΑΣΥΛΙΑ............σέ όλους αύτούς

ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ..........πού δέ νοιάστηκαν ποτέ μά ποτέ τό πώς θά νοσηλευτώ

ΕΓΩ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ.........καί ό όποίος μαλάκας

πληρώνω κανονικά γιά τήν ύγειονομική μου περίθαλψη κάθε μήνα τήν πολιτεία

ή όποία πολιτεία μέ έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ........!!!!!!!!

Καί ή όποία φροντίζει νά μού τό δείχνει κάθε ώρα καί λεπτό.....

Στρέψε λοιπόν τήν όργή σου καί τό πάθος σου έκεί πού πρέπει ,σέ έκείνους πού χρόνια τώρα

μαζεύουν καί τρώνε καί δέ φρόντισαν νά κάνουν καί 2 καί 3 καί 10 νοσοκομεία στή Ρόδο

ένα νησί πού φιλοξενεί έδώ καί 50 χρόνια όλη τή Σκανβιναυία καί πού κάθε

άνοιξη καί καλοκαίρι γεμίζει άπό τουρίστες μέ σπασμένα πόδια καί κεφάλια

άπό τά νοικιασμένα μηχανάκια.....!!!!!

Διαμαρτυρήσου γιά αύτά πού θάπρεπε νά σού παρέχουν καί όχι γιά τό άν ό διπλανός

σου σού πάρει τό κρεββάτι πού δέ φτάνει....!!!!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥ..............ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ

καί άσε αύτούς πού δέ φοράνε κράνος νά προβληματιστούν μόνοι τους,ίσως

άπό αύτά πού άκούνε πού βλέπουν πού διαβάζουν ή πού έτυχε νά ζήσουν....!!!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ.............ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...........ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

ΑΛΛΙΩΣ..............ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.........!!!!!!!!

LONG LIVE TOLIS TOLAROS .LIVE AND LET DIE ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΑΜΕΙΣ .BYPON ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ !!!!
    Long Live εσυ κυρ Μαλάκα.Έτσουξε η απάντηση και άρχισε ςτις εξυπνάδες;Άντε γειά.
    ΥΓ1:Το long live το λέω ειλικρινά,ποτέ να μη σου τύχει καμμία στραβή
    ΥΓ2:Για την ιστορία όταν με πήγαν στα εξωτερικά ιατρεία με είδε γιατρός για πρώτη φορά(πριν καν βγει ακτινογραφία)μετά μισή ώρα.Τί να πρωτοπρολάβει κι αυτός.
    ΥΓ3:Ρώτα στο ΚΑΤ πόσες περιπτώσεις θα τη βγάζανε καθαρή χωρίς κράνος...άιντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τυχαίνει νά έχω 2 καλά κράνη ,ένα Arai -RX7 corsair καί ένα XR-100 shoei........

Τό Arai είναι τό κορυφαίο μοντέλλο τής έταιρείας καί τό Shoei τό δεύτερο μετά

τό X-spirit.......

EXOYN OΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.........

Τό XR είναι πολύ πιό κοντό,δέ σού γεμίζει τό κεφάλι.....

Ψάχνοντας το νά δώ γιατί τέτοια κορυφαία έταιρεία έβγαλε ένα άπό τά καλύτερα

τής κράνη πολύ κοντό,καί τό άντιλαμβάνεσαι άν φοράς μιά τό ένα μιά τό άλλο

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ............

ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟΥ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ...........

Άφήνει άκάλυπτο βέβαια άλλο μέρος τού κεφαλιού άλλά αύτά πλέον είναι στατιστικές

νούμερΑ ,έμπειρίες καί τακτική τών έταιρειών.....!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ...........Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.....!!!!
    Ο γιατρός που είπε στο θύμα του ατυχήματος αυτό το πράγμα ήταν μπροστά στη σκηνή; ΟΧΙ
    Έκανε μήπως κανένα πείραμα,καμμιά προσομοίωση ατυχήματος για να βγάλει συμπέρασμα;ΟΧΙ
    Μέτρησε στο σβέρκο του θύματος δυνάμεις,επιβραδύνσεις κτλ και έβγαλε αυτό το συμπέρασμα;ΟΧΙ
    Άρα λέει πίπες.Πιθανόν να το είπε για ν'ανεβάσει την ψυχολογία του ασθενή.
    Συμπέρασμα για ατυχήματα χωρίς προσομοιώσεις δε βγαίνει.
    Ειδικά σε ατυχήματα μοτοσυκλέτας όπου κανείς δεν ξέρει πότε,πώς,πού θα πέσει και που θα καταλήξει.Δεν είναι crash test αυτοκινήτων όπου η σύγκρουση επαναλαμβάνεται συνεχώς και οι αισθητήρες δίνουν συμπεράσματα.
    Εδώ σε ατυχήματα όπου έχεις μετρήσιμα δεδομένα(μαύρο κουτί αεροσκαφών) και πάλι πολλές φορές δεν είσαι σίγουρος γιατί και πώς έγινε.
    Θα βγάλει συμπέρασμα δηλαδή κάποιος που δεν ήταν παρόν και δεν έχει στοιχεία στα χέρια του;Για ένα τόσο πολύπλοκο τύπο ατυχήματος(μοτοσυκλέτα)όπου οι παράμετροι είναι πολύ περισσότερες;

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε