οποτε ακουω αυτες τις παπαριες περι τεκμηριων κτλ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι .τελειως ομως .ζουσα πολλα χρονια στο εξωτερικο και με τον μετριο μισθο μου και κανοντας το σκατο μου κυριολεκτικα παξιμαδι καταφερα να αγορασω δυο οχηματα που τα ειχα ονειρο .ενα αμαξι 7200 κυβικων και μια μηχανη 1200 κυβικων .ποτε μα ποτε δεν ηρθε κανενας να μου πει κυριε πως τα αγορασες .πληρωνα τους φορους μου τις ασφαλειες μου και ασ με πιανανε τα κλαματα καθε φορα που ερχοταν οι λογαριασμοι και ειμουνα ενταξει .
στην μπανανια ομως που ζουμε εχουμε τα τεκμηρια υποτιθεται ενας τροπος να πιασουν αυτους που φοροδιαφευγουν και να μας ριξουν εμας τους μισθωτους λιγο φορο παραπανω .γιατι πως να τους πιασουν οταν καθε φορα που εβγαινε εξω ελεγχος απο την σδοε επεφτε συρμα στα μαγαζια και μαλιστα μεσα απο την εφορια ??
πως να τους πιασουν οταν ολα τα φαστ φουντ που κανουν delivery δεν κοβουν αποδειξεις ?? φαινεται οι κυριοι εφοριακοι δεν παραγγελνουν ποτε πιτσα .
αλλα ουτε και σε ταβερνες πανε ή για καφε ή για ποτο δεν καλουν υδραυλικο ,ηλεκτρολογο σπιτι τους και γενικοτερα δεν εχουν επαφη με αυτον τον κοσμο .
βγαινει καποιος εδω μεσα και λεει γιατι δεν τον καταγγειλεις ? να σου πω γιατι? γιατι οταν θα παω να αγορασω κατι για την μηχανη μου με τα 715 ευρω που παιρνω και τα 320 πανε στο ενοικιο ,γυρναω καθε ευρω 10 φορες πριν το δωσω .οταν η μηχανη χρειαζεται ενα ανταλλακτικο εμενα με πιανει απελπισια γιατι βγαινω εκτος προυπολογισμου αμα κανει πανω απο 50 ευρω .αμα τωρα μου πει ο εμπορας στο δινω χωρις αποδειξη φθηνοτερο θα του πω και ευχαριστω γιατι για μενα τα 20 ευρω πχ που θα μου κοψει ειναι 2 μερες φαι τσιγαρα και βενζινη .
οσο για τον πανακριβο καφε που δεν σου φερνουν ουτε αποδειξη αυτον εχω να τον πιω εξω εδω και κατι χρονια γιατι πολυ απλα δεν μου φτανουν τα λεφτα μου να παω εξω για καφε .
η πιο μεγαλη εξυπναδα ομως που διαβασα ειναι γιατι δεν πιανουμε τον μπατσο να του πουμε για τον ακαρανωτο .ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ 375 ΕΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ???
και σε ρωταω τα ειδη προστασιας για τον μοτσυκλετιστη γιατι θεωρουνται ειδη πολυτελειας ?? η ιδιος ο καραμανλης δεν ειχε πει οτι θα βαλει λιγοτερο φπα σε αυτα τα εδη??παλι ψεμματα ειπε??
εκτος αυτου ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ?? με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να μας αναγκαζουν να φοραμε αδιαβροχο οταν βρεχει μην παθουμε καμμια πνευμονια .ή κρανος οταν περπαταμε μην πεσει τιποτα στο κεφαλι μας .τεσπα αυτο ειανι εκτος θεματος αλλα οποε θελει ο συγκεκριμενος κυριος και οποιος αλλος κυριος θελει το συζηταμε .
και γιατι ρωταω να παισει ο μπατσος τον ακρανωτο και να μην πιασει αυτον που εκανε την εθνικη οδο θεσ/νικης σερρων ?? που πηρε τις μιζες του και εκανε εναν δρομο που -ολη την ευρωπη γυρισα τετοιο πραμα δεν ξαναδα αριστερες στροφες με δεξιες κλισεις και το αντιθετο !!!!! δηλαδη τραβατε να σκοτωθειτε εμεις μεριμνησαμε ηδη για αυτο .μηπως γιατι και καποιος πολιτικος ειναι χωμενος μεσα σε αυτο .
κυριοι σε ενα σχολικο βιβλιο πριν καναδυο χρονια διαβασα ενα αποσπασμα που ελεγε για την φοροδιαφυγη .δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι το εξης .ελεγε οτι παιζει ρολο το μορφωτικο επιπεδο μιας χωρας το επιπεδο ευαισθητοποιησης ΚΑΙ το τι παραδειγματα παιρνουν οι πολιτες .αν δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε κλεβουν τοτε γιατι να μην κλεψω και εγω???ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ.....
κυριοι πολιτικοι φωναξτε τους μπατσους σπιτι σας παρτε τους φιλους σας τους μεγαλο επιχειρηματιες και χωθητε μονοι σας στην φυλακη ..καντε επιτελους αυτο το καλο για αυτον τον τοπο .
και αν παλι λειπουν λεφτα τοτε φυγετε καμποσοι απο εσας .300 βουλευτες τι τους χρειαζομαστε???με τους μισθους και τις συνταξεις εχετε δει αλλον εργαζομενο να βγαινει με τοσα λιγα χρονια στην συνταξη??